.................................................. ..................... من از یکی از دوستام شنیدم که قراره بیاد ........... خالی بسته یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلا قرار نیست بیاد یا احتمالش میره که بیاد ...مثل GTA IV که قرار نبود ولی اومد......نقل قول:
Printable View
.................................................. ..................... من از یکی از دوستام شنیدم که قراره بیاد ........... خالی بسته یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلا قرار نیست بیاد یا احتمالش میره که بیاد ...مثل GTA IV که قرار نبود ولی اومد......نقل قول:
شایعاتی بوده که هیچکدوم تایید نشده.نقل قول:
ممکنه مثل همین نسخه بشه. که اول گفتن نمیاد بعد اومد.
ولی هنوز هیچ اطلاعات صحیحی نیست که بگه بازی میاد.
nدوستان این مرحله رو چطور رد کنم میرم طبقه دوم ساختمون پشت مسلسل تا یکم تکونش میدم خفاشا تیکه تیکه میکنن منو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد بري بالاي ساختمون و پيش اون نورافكن بعد اون پايين هر جا دوستت رفت نور رو بگيري روش تا خفاشها نخورنش!
شما باید برید توی ساختمون طبقه دوم(همون نزدیکی هاست)بعد یه پرژکتور هست اونرو روی هر کجا که رفیقت رفت بگیر تا
به کلید چراغ ها برسه و....
.................................................. .....................................نقل قول:
تو کدوم ساختمون مسلسل هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اونجه فقط یه ساختمون در بازه داره که بالاش یه نور افکن هست !!!!!!! که باید بگیری روی یارت تا از خیابون رد بشه و خفاش ها بهش حمله نکن...بعد چراغ ها رو برات روشن می کنه و تو هم می تونی بری پلوش.......
آقا سلام...
کسی از شما بازی رو تموم کرده؟ها؟
من تو 3 روز بازی رو به غول آخرش رسوندم ولی همش یک طرف این غولش یک طرف.اسمش هستRAAM.هرچی تیر میزنم نمیمیره.آخرشم میاد میکشتم.دوستم هم که میده جلو میفته رو زمین.در ضمن همش کریل میفرسته(همون خفاش به قول شما)
بله دوست من.نقل قول:
غول مرحله آخر واقعا سخته.
اون دوستت رو که اصلا حساب نکن.
مثل گلابی میفته :دي
تو فقط خودت باید غول رو بزنی.
این صفحه رو بخون شاید بهت کمکی کرد.
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=177580&page=64
آقا کشتمش.
ممنون از همه.
اول چند بار کریل فرستا منم با رگباری اره ای زدمش.بعد بازی سوتی داد و یارو وایستاد منم 2 بار نارنجک انداختم و با اسنایپره تقویتی زدم مرد.
ولی حیف شد چون با Win7 از بازیا عکس نمی گیره.
راستی GoW2 برای PC هم هست؟؟؟
نه دوست عزیز نیست !نقل قول:
...........
بازی رو تموم کردین؟
من وقتی وارد محیط بازی میشم خود به خود نشانگر موس به بالا میچسبه و وقتی که پایین می یاری دوباره می ره بالا
لطفا کمکم کنید.
این god of war 1 , 2 چیه که برا pc اومده درسته یا خرابه بازیش.
اینجا تاپیک gears of war هست نه god of war .نقل قول:
gears of war2 و god of war هیچ کدوم برای pc نیومدن. اگه گیرت بیاد تقلبی و یا خرابه با اونقدر داغون اجرا میشه که ارزش بازی نداره.
اقا تو gears of war 1 چه طوري بايد ram رو بكشم همه خشابامو روش خالي كردم ولي چيزيش نشد
از دست اون پرنده ها چه طور راحت بشم
وقتی پرنده ها دورش هستن تیر بهش اثر نمیکنه.نقل قول:
یا باید منتظر بمونی یا پرنده ها بیان طرفت بعد بزنیش یا باید با اون تیر کمونه که تیرش منفجر میشه بزنی بهش تا پرنده ها پخش و پلا بشن.
وقتی پرنده ها اومدن طرفت برو روی اون نور هایی وایسا که از کف قطار میزنه بیرون وگرنه میکشنت.
کلا این غول آخرش سخته.
1 کم تلاش کنی میتونی.
شما اولا تیر تقویتی بزن.نقل قول:
اقا تو gears of war 1 چه طوري بايد ram رو بكشم همه خشابامو روش خالي كردم ولي چيزيش نشد
از دست اون پرنده ها چه طور راحت بشم
بعدم یا وایستا تا کریل ها برن کنار یا نارنجک بنداز زیر پاش تا اونا برن کنار.
سعی کن با اون اسنایپره بزنی.من با 4-5 تا کشتمش ولی خیلی سخته خداییش.
بازی رو دوباره نصب کردی؟نقل قول:
من وقتی وارد محیط بازی میشم خود به خود نشانگر موس به بالا میچسبه و وقتی که پایین می یاری دوباره می ره بالا
لطفا کمکم کنید.
اگه درست نشد پس نمیدونم.شاید بقیه بچه ها بدونن چجوریه.
چند بار دیگه هم روی ویندوز های مختلف نصب کردم ولی باز هم اجرا نشد . اشکال هم از کرکش نیست چون روی سیستم دوستم بدون مشکل اجرا شد .نقل قول:
سلام;
من این بازی را نصب کردم ولی وقتی میخواستم اجراش کنم پیغام داد که شما نمیتونید با تغییر کد بازی رو اجرا کنید لطفا بازی رو دوباره نصب کنید...
ضمنا من Xlive رو نیز نصب کردم ولی باز هم افاقه نکرد....
لطفا کمک کنید. با تشکر... ***(.|.)***
موقع نصب بازی تاریخ سیستمت رو قبل از سال 2007 ببر و هر بار که میخوای وارد بازی بشی تاریخ باید قبل از 2007 باشه .:15:نقل قول:
god of war که نه برای پی سی نیومده ولی Gears of war برای پی سی اومده اصلا هم تقلبی و خراب نیست و خیلی هم عالی اجرا میشه فقط باید کمی گرافیک قد بکشه تا اجرا بشه!نقل قول:
شما خوب به پست ایشون نگاه کنید متوجه میشید که گفتن Gears of War 2نقل قول:
سلام:
من gears رو خیلی وقته دارم. حالا بعد از 1 سال دوباره نصبش کردم این پیغام رو میده.چی کار کنم.
نقل قول:
کد:http://www.megapic.ir/images/ziyj8fhoc9iqiucadm.jpg
دوست من باید تاریخ کامپیوتر رو 2007 یا 2008 کنی.نقل قول:
دوست عزیز تاریخ کامپیوترت رو رو 2007 2008 تنظیم کن.نقل قول:
سلام دوستان chapter32 رو چطوری رد کنم همونجایی که یه قول بزرگ هست وتو دستش دوتا مسلسله ویک ادم سوارشه
به اون مسلسل ها شلیک کن تا خراب بشن.
بعد از خراب شدنشون به اون لوکاست که سوارشه شلیک کن تا کشته بشه!
یعنی ویندوز رو آپدیت کنم دیگه؟:20:نقل قول:
سلام:نقل قول:
دوست عزیز تاریخ سیستمت. همون که توی نوار تسک هست.پایین کامپیوترت.ساعت زده.اونog?:31:
میشه بهم کمک کنی آخه من فکر نکنم این چیزی که تو میگی رو بتونم انجام بدم... لطفا بهم بگو کجا برم و چکار کنم....نقل قول:
با سپاس فراوان :11::11::11:
شما روی ساعت کامپیوتر در تسک دابل کلیک کنین...قسمت تاریخ و زمان باز میشه
بعد توی قسمت تاریخ سال 2007 رو انتخاب کنین....همین
سلام . من بازي رو تا وسط هاي ACT 4 رفته بودم . امروز که بازي رو اجرا کردم ديدم Save هام همه پاک شدن . چيکار مي تونم بکنم ؟ براي شما هم اين مشکل پيش اومده ؟
سلام
بعد از این که بازی رو نصب و اجرا کردم این پیغام ها میاد و بعد اتوران بازی میاد میخواستم بدونم که دقیقا از من چی خواسته شده و اگه اون کار رو انجام ندم ایا در بازی با مشکل مواجه می شم؟؟؟
خوب اینکه واضحه, نوشته نرم افزاری بنام nVidia ForceWare باید نصب بشه تا بازی اجرا بشه!نقل قول:
به احتمال زیاد این درایو در خود DVDیه بازی باشه و اگه نبود تو خود سایت nVidia می تونی دانلود کنی
موفق باشید
اون عکس دوم رو اشتباه گذاشته بودم عوضش کردم ببین با این عکس پیغام فرق نمیکنهنقل قول:
من الان یه نیم ساعتی تو سایت انویدیا گشتم چیزی پیدا نکردم میشه آدرس دانلود این نرم افزار رو به من بدی.
این ارور میگه که باید جدیدترین درایور nvidia که با نام NVIDIA geforce forceware شناخته میشه رو نصب کنید
دانلود آخرین ورژن این برنامه برای win xp ver191.07:
کد:http://www.nvidia.com/object/winxp_191.07_whql.html
بالاخره این درایور 82 مگی رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام نصبش کنم این پیغام رو میده (یعنی فایل ناقص دانلود شده؟؟؟:19:)نقل قول:
آره مثه اینکه خوب دانلود نشده!نقل قول:
بالاخره این درایور 82 مگی رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام نصبش کنم این پیغام رو میده (یعنی فایل ناقص دانلود شده؟؟؟)
قدیما یه بار همچین بلایی سرم اومد! : دی
باید دباره دانلود کنی!
امروز درایور رو تو یه سیستم دیگه نصب کردم بدون مشکل!!!؟؟؟جریان چیه؟