از مشخصات بارزش اينه كه يه نويز گير از جنس كريستال مايع داره كه هم در خواندن و هم نوشتن cd يا dvd خيلي موثره. علت گرونتر بودنش هم همينه. كلا تو رايترها من اينو به همه پيشنهاد ميدم. خودمم هم مشكيشو دارم.
سوالي باشه در خدمتيم.
Printable View
از مشخصات بارزش اينه كه يه نويز گير از جنس كريستال مايع داره كه هم در خواندن و هم نوشتن cd يا dvd خيلي موثره. علت گرونتر بودنش هم همينه. كلا تو رايترها من اينو به همه پيشنهاد ميدم. خودمم هم مشكيشو دارم.
سوالي باشه در خدمتيم.
سلام
اساتید محترم تا سقف 40 تومن مناسب ترین دی وی دی رایتر چیه؟
(لطفا یه مشخصات کامل هم ازش بدید تو بازار هم راحت گیر بیاد)
با تشکر:40:
دوستان اين پايونير سري FX هست. DVD-R رو با سرعت 20X ميزنه و CD رو با سرعت 40X. البته طيف وسيعي از سرعت خواندن و نوشتن رو شامل ميشه.نقل قول:
قيمت هم 40 هزار تومن
ممنون از جوابت یکم درباره جزئیاتش بیشتر توضیح میدی؟گارانتیش چی؟نقل قول:
---------------
از ويژگيهاي بارز اين نوع از پايونيرها نويز گير اون هست كه از جنس كريستال مايع هست كه در خواندن و نوشتن Cd و Dvd خيلي موثر هست. اين رو پشت همين جعبه رايتر توضيح داده. دوم اينكه طيف وسيعي از سرعت خواندن و نوشتن Cd و Dvd رو داراست. و سوم اينكه طراحيه شيك و مدرني داره كه يه كم با رايترهاي موجود در بازار متمايز شده. البته به نظر من . گارانتي هم سرير بهترين گارانتي هست به همون قيمت 40 هزار تومن. پاساژ پايتخت- ايران و رضا هم تا دلتون بخواد اين نوع رايتر رو دارن.
salam dustan man ye dvd rom ta 50000 toman mikham ke karayish khub bashe.shenidam sony khube.shoma nazaretun chie? age marke behtar azin hast mamnoon misham begin.rasi bebakhshid fingilish neveshtam windowsam farsi support nemikone
پایونیر مدل ساتا الان چی هست ؟
دوست عزيز ساتا هم هست اما سري Fx نيست. مدلش رو دقيقا نميدونم اما تو بازار ديدم.
ولي فكر ميكنم Ide رو هم بشه به مادربردهاي ساتا بست. اگه اشتباه ميكنم دوستان تصحيح كنن.
منظورم DVD-Rom بودا
سلام دوستان گرامي.
محبت مي كنيد يك Dvd-r توپ به من معرفي كنيد ... يك مدل توپ از پايونير معرفي كنيد. يك جنس توپ تر هم از يك مدل ديگه به غير از پايونير (بهتر از پايونير) معرفي كنيد . سقف قيمتي هم نداره.
اگه پایونر میخوای دوستان در پست پایین این مدل رو معرفی کردن . راضی بوننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز بهتر از پايونير fx هم هست. پلكستور. اگه DVD ROM ميخواي 28 تومن اگه رايترش رو ميخواي 65 .
من بهتر از پلكستور نميشناسم در حال حاضر. چون گفتي سقف قيمت نداره اينو ميگم.
دوست عزيزي كه ساتا ميخواستن. اينجا رو ببين البته رايتر هست و تو ايران هم موجوده فكر ميكنم 36 باشه قيمتش.
کد:http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/DVR-212DBK/index.html
منظورم DVD-Rom SATA بوود در هر صورت ممنون
یعنی این پلکستور که میگین DVD_rom ساتاش تو بازار بهترینه ؟ آلان موجوده ؟
رتبه ی دوم بازار از لحاظ کیفیت و بدون سقف قیمت چیه ؟
دوستان الان تو بازار تهران DVD-Rom ساتا پلکستور یا پایونیر موجوده ؟
من که پرسوجو کردم نبود
کلا این پلکستور یا پایونیر که میگید ارزشش صبر کردن رو داره ؟
من سیستم جدیدم معطل DVD-Rom هست الان تنها گزینه هم تو شهرمون Asus E818 sata هست که فکر کنم 25 بتونم بگیرمش نظرتون چیه ؟
من Dvdrom ساتا فقط Asus و Liteon دیدم تو بازار.
ممنون از نظرت
حالا این Asus E818 sata که شهر ما هم هست تا چقدر بخرم ارزشش رو داره ؟
کلا این چیز خوبیه ؟
اقا شما DVD رايتر داري؟؟
اگه نداري فقط رايتر پلكستور بگير اگه گيرت مياد. اگه نه هم همون پايونير fx . ديگه حله.
يا اگه رايتر هم داري و ميخواي رام هم داشته باشي و همه جا رو گشتي و ديدي گيرت نمياد همين مدل ايسوس رو بگير مباركت باشه.
بچه ها، Dvd-rw خوب چیه که زیر ۶۰-۷۰ تومن باشه و کلی هم کار کنه و البته اینترنال هم باشه؟
Dvd-rw های اکسترنال چند قیمت هستن؟
سلام دوستان !
یه DvDrom که ساتا باشه چه قیمتی هست ؟(فقط واسه رایت CdبهCd یا DVD به DVD می خوام و می خوام به عنوان دیسک خوان ازش استفاده کنم پس یه مارک معمولی ارزون قیمت معرفی کنید)
آیا CD rom یاwriter هست که ساتا باشه ؟ اگه هست معرفی کنید و قیمت بدین .
اگه یه DvDrom ساتا باشه و یه DvDwriter معمولی(Ide) باشه اشکالی داره؟
dvdرايتر خوب تو قيمت 65 پلكستور بهترين مارك موجود در بازاره.
dvd رام هم تقريبا تو يه قيمته با 3 يا 4 تومن اختلاف قيمت. پس بهتره بري سراغ پلكستور يا پايونير. بهترين در اينجا هم پلكستور حداكثر 30 تومن
اگه مادر بردت هر دو رو جواب ميده نه هيچ مشكلي پيش نمياد.
ممنون !
لطف کردین...
قربانت قابلي نداشت. گرفتي ما رو هم خبر كن ببينيم راضي هستي يا نه .
با سلام....
دوستان درمورد مدل TEAC DV-W520GS يكمي توضيح بديد در مورد قيمت و كيفيت.
||سپاس**
/*يا حق*/
Teac در 3 يا 4 سال پيش يكي از بهترينهاي بازار در اپتيك بوده !!
اما الان يه كم افت داشته در مورد مدلي كه گفتيد تو سايت خودش كه چيزي پيدا نكردم. از لحاظ مشخصات يه رايتر معمولي بايد باشه
و ويژگي خاصي نداره!! بايد ببيني از لحاظ اپتيك چه جوريه؟؟!!!!
اگه قصد خريد داري پايونير سوني يا لايتون گزينه هاي خوبين.
نقل قول:
با سلام...
منظور از اپتيك چيه!؟
||سپاس**:11:
/*يا حق*/
منظور از اپتیک نوریه ... و منظور اون سوال اینه که باید دید اون لنز یا چشمی دستگاه اپتیک که همین ادوات نوری مثل رایتر و ... میشه از نظر خوندن و رایت چطوریه ...نقل قول:
منظور از اپتيك چيه!؟
با سلام..نقل قول:
دوست عزيز اين اطلاعات رو از كجا مي شه گير آورد.
||سپاس**:11:
/*يا حق*/
با سلام
من تازه می خوام یه سیستم ببندم و مسلما هاردم ساتاست. به نظر شما dvd-rw تا 40 تومن چی بگیرم؟ dvd-rom چی خوبه؟
فقط از كسي كه اين مدل DVD رايتر رو داره بايد بپرسي كاركردش چه جوريه؟؟!!!نقل قول:
اما اونايي كه گفتم تقريبا براي همه مشخص شده كار كردشون. همون سه مدل بالا :8: :8:
معمولا توی سایت محصول تایم ها رو به صرت میلی ثانیه مینویسن ..نقل قول:
با سلام..
دوست عزيز اين اطلاعات رو از كجا مي شه گير آورد.
||سپاس** [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
/*يا حق*/
لایتون به نظر من عالیه و قیمتش کمتره ...نقل قول:
با سلام
من تازه می خوام یه سیستم ببندم و مسلما هاردم ساتاست. به نظر شما dvd-rw تا 40 تومن چی بگیرم؟ dvd-rom چی خوبه؟
سلام
من مي خوام دي وي دي رايتر liteon 20a3 L بخرم
ديروز رفتم بازار دنبالش
اما روي جعبه ش اثري از نام مدل پيدا نكردم؟
فكر كردم شايد تقلبي باشه؟
ايا همين طوريه يا نه؟
اگه لطف كنين عكسي از جعبه و محل درج نام مدلو بزارين ممنون ميشم
نام مدل این رایتر پایین ضلع کناریش هست
یه چیزی شبیه بارکد داره همونجاست
یه dvd رایتر خوب ide با قیمت 30 تا 35 معرفی کنید.
ممنون
همونطور كه دوستمون گفت مشكلي نيست . نام مدل ممكنه كنار باركد باشه . اين هم عكس كه ميبينيد مدل رو روش نزده!!!!نقل قول:
دوست عزيز من فكر ميكنم ايسوس بتوني با قيمتي كه گفتي پيدا كني كاركردش هم خوبه. ابته پايونير هم يه مدل ساتا تو بازار تو اين حدود قيمت داره . انتخاب با خودته . پيشنهاد من پايونير
در ضمن همين لايتون هم كه عكس و مدلش رو ميبيني ساتا هست و اين هم خوبه .
50 تا 60 تومن چی پیشنهاد می دید
می شه رو سونی حساب کرد یا عقبه
DVD-Rom Asus SATA رو 22 تومن گرفتم
چطوره قیمتش ؟
قيمت liteon 20a3l تو بازار چنده؟
من قيمت كردم 35 تومان
دوست عزيز كلا dvd رايترها در همين رنج هستن و اختلاف قيمتشون در حد حداكثر 5 هزار تومنه مگر پلكستور.
بله تقريبا همين قيمت هست و قيمتش هم نسبت به كاراييش خوبه.
اقا من الان مي خوام برم دي وي دي رايتر liteon بخرمsata lightscrible
اگه ميشه در مورد نصب برامون تو ضيح بدين
مسايل مربوط به كابل ساتا و برق و اسليو و...
البته اگه درست گفته باشم