سلامنقل قول:
نمیشه باید به همکار اون انجمن یا به مدیرش بگید اینکارو بکنه.
Printable View
سلامنقل قول:
نمیشه باید به همکار اون انجمن یا به مدیرش بگید اینکارو بکنه.
نقل قول:
وقتی یه تاپیک زده بشه دیگه نمیتونید تغییرش بدید و فقط مدیرها میتونن اینکار رو بکنن.
سلام
این پیغام چرا باید برای من بیاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر از چندگاهی این پیغام برای من هم میاد. فکر کنم هر وقت تعداد پست هامون وارد صدتای تازه می شن، از نو نیاز به تایید پیدا می کنن. ( برای نمونه پست های شما به تازگی وارد صده 7 شده ) وقتی پست های منم وارد صده 1 شد دوباره همین آش بود و همین کاسه...:31:نقل قول:
دوستان باز هم اگر پاسخی دقیق تر دارن بگن لطفا
پست هاي من وارد صده نشده، اين مشكل برام پيش مياد!!!نقل قول:
هر از چندگاهی این پیغام برای من هم میاد. فکر کنم هر وقت تعداد پست هامون وارد صدتای تازه می شن، از نو نیاز به تایید پیدا می کنن. ( برای نمونه پست های شما به تازگی وارد صده 7 شده ) وقتی پست های منم وارد صده 1 شد دوباره همین آش بود و همین کاسه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب منم که وارد صده اول شدم این پیغام رو نمیده.نقل قول:
خوب شاید بخاطر اینه که چون هر چیزی بخاطر ازدحام و شلوغی ممکنه اشکالاتی رو پیدا کنه این انجمن یا هر انجمن شلوغ دیگه ای دچار اشتباه میشه و این پیغام رو میده. شاید بخاطر همینه.
اینم حرفیه! :5:نقل قول:
ببخشید ولی این جوابها هیچ ربطی نداشت
هر کسی که بخواد در این انجمن یعنی سرآغاز به انجمن های .... تاپیک بزنه با همین پیغام مواجه میشه
من میخواستم بدونم که دلیلش چیه
پس چرا برای من الان یه همچین پیامی نمیاد؟؟؟؟!!! :13:نقل قول:
فكر كنم به خاطر اينه كه كسي اين جا رو به متفرقه تبديل نكنه!!نقل قول:
ببخشید ولی این جوابها هیچ ربطی نداشت
هر کسی که بخواد در این انجمن یعنی سرآغاز به انجمن های .... تاپیک بزنه با همین پیغام مواجه میشه
من میخواستم بدونم که دلیلش چیه
دوستان یه سوال اگه بخواییم مثلا گزارش یه تخلف نسبت به یه پست رو بدیم باید چه دکمه ای رو و کجا فشار بدیم!:46:
در زیر نشان و مشخصات شخص مورد نظر، یک علامت کوچیک می بینی که شکل یک تابلوی راهنمایی - رانندگی هست. یک سه گوش سفید و دور قرمز که وسطش یک علامت تعجب هست (ببخشید :31: نام تابلو یادم رفته . وگرنه سرتون رو درد نمی آوردم). روش کلیک کن و علت تخلف رو بنویس. همین :31:نقل قول:
منظور پست 647 اینه » [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من وقتي تو صفحه اول انجمن هستم دم انجمن متفرقه نوشته اين انجمن موقتا بسته شده ولي ميبينم نوشته تاريخ فلان پست ديروز هست
نكنه فقط من اينجوريم
چند وقتیه برای ابعاد و حجم امضا ها محدودیت بیشتری گذاشتن،
عکس های بالای 350*150 یا 50*600 رو نمیشه گذاشت.
اگرم حجم عکس بالای 30 کیلوبایت باشه بازم نمیشه،
در حالی که خیلی از امضا ها با ابعاد بزرگ هنوز هست!!!
پس چرا من نمیتونم؟
سلامنقل قول:
بعضی ها هنوز امضاشون از قدیم هست و هنوز تغییری ندادن
امضای همه شامل همین قانون میشه جز ادمین و سوپر مدیر
مثلا مال منم الان همینطوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب چرا اینجوری میکنید؟ من چنتا عکس خوب میخواستم بزارم توی امضام که نشد. این محدودیت فایل پیوست و دوران اولیه عضویت و محدودیت این عکسها و .... فقط توی این فرومه چرا؟:41:نقل قول:
این که یه محدودیتی باشه که خوبه فکر کنم، دیگهامضاهای فلان در فلان نمیبینی، اون قالب کلی فروم هم به هم نمیریزه. ولی اینجا فکر کنم یه کم محدودیته خیلی محدودیته :)نقل قول:
دوست عزیز شما توی کدوم فروم اینطور آماری میبینی ؟نقل قول:
خوب چرا اینجوری میکنید؟ من چنتا عکس خوب میخواستم بزارم توی امضام که نشد. این محدودیت فایل پیوست و دوران اولیه عضویت و محدودیت این عکسها و .... فقط توی این فرومه چرا؟
تاپيک ها: 286,210, پست ها: 3,580,997, کاربران: 382,789
تو بعضی از بخش ها اگر ببینن تاپیک ها مرتبط با متفرقه است می فرستن انجا ...بخاطر همین تاریخ ها جدید بنظر میاننقل قول:
نقل قول:نقل قول:دوستان عزیز علت محدودیت امضا بخاطر این بود که چون بسیاری از کاربران اینترنت از دایل اپ های بسیار بی کیفیت و اینترنت های حجمی استفاده می کنن در صورت دیدن هر صفحه از تاپیک ها باید چندین دقیقه وقت یا حجم مصرف کنن ..بخاطر همین این مورد محدود شد تا صفحات سبکتر باشدنقل قول:
خوب چرا دیگه حق پیوست نداریم. این فروم به این بزرگی و با این شهرتش بجای اینکه به امکاناتش اضافه کنه تازه ازش کم هم میکنن.
بخش پیوست خیلی وقت است وجود ندارد به دلایل زیر:نقل قول:
فضای زیادی رو در سرور اشغال می کند و پهنای باند زیادی رو هم مصرف می کند که باعث هزینه های زیادی برای انجمن میشه.
چون سرور انجمن تو خارج از کشور است و باید تحت کپی رایت باشد در صورت رعایت نکردن توسط کاربران ایجاد مشکل می کند.( و همچنین مدیریت پیوست ها در حجم انبوه هم خارج از توان فنی مدیریت است.)
سلام
برای این که بتونیم بیش از دو عکس در امضامون قرار بدیم چه جایگاهی و چند ستاره باید داشته باشیم؟ برای این که بتونیم لینک بگذاریم چطور؟ و برای کد html چی؟
با سپاس فراوووووووووووووووووووووو ووون :11:
مدیر یا همکار.نقل قول:
فکر نکنم 2 تا عکس بشه بزاری .نقل قول:
من تو این انجمن تاحالا ندیدم !
در مورد html هم اگه منظور شما url هست باید همکاری یا مدیر باشی . :46:
دوستان یه سوال در مورد تنظیمات کاربری p30world : من هر کاری میکنم بازی ایمیل هایی که واسه اطلاع از آپدیت تاپیک هایی که ما هم درش شرکت کردیم رو دریافت میکنم ؟ واسم دردسر شده چی کار کنم ؟
شما برو این قسمت » تنظيمات کاربر
تو صفحه ای که میاد ، لیست تاپیک های اشتراک شده شما هست .
زیر اسم تاپیک این گزینه هست » عدم اشتراک
اونو که بزنی دیگه از اون واست ایمیل نمیاد .
یه سوال از بچه ها دارم
چطوری توی متفرقه داره پست داده میشه؟
جریان چیه؟
برای منم این سواله؟
نقل قول:
یه سوال از بچه ها دارم
چطوری توی متفرقه داره پست داده میشه؟
جریان چیه؟
یا الله کسی خونه نیست؟
یکی بگه درخواست کتاب الکترونیک کجاست؟!
تو انجمن هاي ديگه اون تاپيك ايجاد ميشه و بقيه بحث ميكنننقل قول:
بعد مديران امكان داره كه اون تاپيك هارو به متفرقه منتقل كنن وگرنه در متفرقه بحثي نميشه
نه خیرنقل قول:
دیروز یه شخصی پستی داده بود با نام جک
98 در صد اون از کلمات رکیک ! استفاده شده بود
آیا یه مدیر این تاپیک رو به متفرقه منتقل میکنه؟ و پاک نمیکنه؟
ولی من شنیدم این متفرقه یه زمانی کار میکرده. بعد بستنش تا نمیدونم کی ولی یادمه یکی گفت شاید تا یه سال دیگه باز بشه البته دو سه ماه پیش. :دی
بله شما درست شنيديد!! ولي فقط قسمت اولش رو!!!نقل قول:
ولی من شنیدم این متفرقه یه زمانی کار میکرده. بعد بستنش تا نمیدونم کی ولی یادمه یکی گفت شاید تا یه سال دیگه باز بشه البته دو سه ماه پیش. :biggrin:
سلامببخشید من بعد از نوشتن پستهام و زدن دگمه enter و رفتن به سطر های پایینتر مطالبم رو ادیت میکنم ولی وقتی پستهام رو بعدا میبینم ، اونا پشت سر هم و بهم چسبیده ظاهر میشن !!!چرا؟؟!!
ازت ممنونم . ولی این کار کرده بودم و جون دیدم بازم میاد ایمیل ها پرسیدم! مشکل از کجاست ؟نقل قول:
اينها باگهاي فرومهنقل قول:
قبلا هم مثلا يه فردي بود كه ميتونست بدون تاييد كامنت بذاره كه البته به رحمت خدا پيوست
اما متفرقه كلا بسته است
1. باگ یعنی چی؟ (ببخشید یه کمی ایتدایی)نقل قول:
2. منظور از پیوست چیه؟
3. چرا کلا بسته شده. یعنی باز نمیشه؟برای چی؟
فکر نکنم چنین چیزی باشه ها ؟!
مدیر ارشد این فروم خبری ازش نیست کجاست ؟!
سلام. جهت استفاده از نرم افزار پس از دانلود از چه پسوردي استفاده كنم؟
با تشكر