منظورت چیه؟!!:18:لطفا توضیح بده...نقل قول:
Printable View
منظورت چیه؟!!:18:لطفا توضیح بده...نقل قول:
جریان این مسخره بازی باشگاه چیه؟
نجوم تکمیلی دیگه چیه؟
مثل اینکه به بعضی از اعتراض ها جواب دادن
ولی دو هفته مونده به مرحله دو یه مقدار دیر نیست؟؟
در هر حال 2 نفر دیگه از مدرسه ما قبول شده اند
من که شنیدم یه سریا که الان پیش دانشگاهی در خواست دادن به باشگاه ...همه رو قبول کردن ....(به خاطره رده سنی :18:)نقل قول:
سلام
میشه یکی لطف کنه جوابه این سوالو .... >>>
اجرام در موقعیتهای زیر دارای چه سمتی هستند ؟
1 ) ستاره قطب شمال
2.خورشید به هنگام ظهر
3.جسم در بالای سر ناظر
4. ستاره قطب جنوب
ممنون میشم
All THE BEST
1. ستاره قطب شمال دارای سمت صفر هست ...نقل قول:
2.خورشید در ظهر هر روز سمت 180 درجه داره
3.جسم بالای سر ناظر هم سمت 180 درجه داره
4. ستاره قطب جنوب هم سمت 180 درجه داره
ممنون
مرتضی
بعداز مدتها سلام:
مرحله دو چی کار کردید؟به نظر من از سوالای پارسال آسونتر بود.
کروی خیلی کم داشت و اختر فیزیک زیاد...
من 4 تاشو کامل حل کردم و 3 تاشو نصفه نیمه.
شما چیکار کردید؟
من فقط میتونم بگم خراب کردم
خیلی خراب
خیلی خیلی خراب...
ا مرحله دوم برگذار شد؟؟؟ (سرم بدجور شلوغ بود)نقل قول:
مرحله دو چی کار کردید؟به نظر من از سوالای پارسال آسونتر بود.
کروی خیلی کم داشت و اختر فیزیک زیاد...
من 4 تاشو کامل حل کردم و 3 تاشو نصفه نیمه.
شما چیکار کردید؟
امید وارم قبول بشید ... کلا چند تا سوال بود ؟
می تونید یه توضیح کوتاه از سوالا بدید ؟
ا چرا ؟ ... زیاد امید تون رو از دست ندید ... انشالله که اشتباه می کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من فقط میتونم بگم خراب کردم
خیلی خراب
خیلی خیلی خراب...
برای همتون ارزوی موفقیت می کنم
سلام
دوست من 6 تا رو حل كرده
خودش مي گه ممكنه نمرشو كامل ندن
ولي من مي گم قطعا" 500 نمره ميگيره
اميدي بهش هست؟
سلام
البته که امیدی هست!
طبق نظرات اقای صدرالدینی وسادات موسوی کف باید پایین تر از پارسال باشه...
موفق باشید
سلام
میشه هر کس بگه مرحله 2 رو چه کار کرده
پرنیان کجایی زنده ای
هنوز میخونی
نقل قول:
سلام
میشه هر کس بگه مرحله 2 رو چه کار کرده
پرنیان کجایی زنده ای
هنوز میخونی
سلام ...
آره متاسفانه هنوز زنده ام ....
نه والا سرخورده شدم اینقد هیشکی جوابه سوالامو نداد ,خودمم هرچی خوندم هیچی نفهمیدم دیگه همه رو فعلا گذاشتم کنار تا امتحانا :2: تموم شن :21:
مرحله اول هم میدونین که قبول نشدم تا بگم مرحله 2وم ....
همینا دیگه !....
راستی دعا کنین :40: اَم قبول بشه ...خب؟:31:
AlL ThE Best
معلوم نیست دارن چه کار میکنن؟؟
پس این نتایج کجاست
بالاخره اومد
سلام بچه ها
تموم شدن امتحانارو بهتون تبریک می گم
از کی المپیاد خوندنو شروع می کنید؟من که فکر کنم باید یه هفته ای استراحت کنم!!:cool:
سلام .
تبریک به همه اونایی که قبول شدن.مخصوصا به ...azerdimah که همشهری هم هست...
انشا الله که برید طلای جهانی بیارید.
سلااااااام!!من بعد کلی وقت برگشتم!!!تبریک به همه ی آدمای تلاشگر اینجا که قبول شدن!!!امیدوارم که طلا یک شین!!موفق باشین!!!!:46:شماها قبول نشین کی بشه!!:5:
نقل قول:
کیا بازم میخوان بخونن ؟؟؟ من که دیگه به احتماله 90% بزارم کنار:41::41::19: خیلی امسال نامردی کرده باشگاه :13: تابلوآآآآآآآآآآآآآآ
به نظره شما ارزششو داره ؟؟؟؟
به azerdimah
هم تبریک میگم برات آرزوی موفقیت میکنم امیدوارم به هر چی که دوس داری برسی:40:
به نظر من حتما ادامه بده من هم سال اول حتی مرحله اول قبول نشدم
خیلی ها همین وضع منو داشتن و دیگه ادامه ندادن
اصلا قبول شدن در سال اول به نظر من غیر طبیعیه و اصلا نا امیدی نداره
خب من که سال اول نیستم ...ساله دیگه سال سوممنقل قول:
آجیم قبول نشد :18:سکته کردم:31: دیگه کاملا نامید ..ادم باید خودشو بکشه اون وخ یه سری خنگ قبول میشن ....امتحان نگیرن سنگین ترن والا ... فقط یه سریا این وسط هستن که دیگه واقعا مخن (مثلا مثله شما :31: ) که دیگه نمیتونن کاری کننن
نمیدونم دیگه چه کار کنم ...همه بهم میگن عمرا با این وضع درس خوندنت کنکور قبول بشی المپیادم که دوس دارم ولی اگه قبول نشم بد بخت میشم :41:
میگماا اگه بخوام بخونم باید حتما انتگرال و ... رو خوب یاد بگیرم نه ؟ آخه هیچی از فرمولایی که توش انتگرال و ... داره نمیفهمم :41:
انتگرال اصولا لازم نیست چون خارج از حیطه دبیرستانه ولی معنیه انتگرال رو اگه بفهمی خوبه
مخ هم خودتی منو نمیتونی خر کنی
یک سال هم کافیه یکی از بچه هایی که طلای کشوری گرفته بود گفت اگه مرحله اول رو شانسی قبول بشی و 10 روز قبل از مرحله 2 شروع به خوندن بکنی می تونی طلای جهانی بگیری
اعتماد به نفست هم در حد فاجعه است یکمی رو خودت کار کن
الان که نوشته ی دیروز خودمو خوندم،خیلی ناراحت شدم.حس می کنم که خیلی بد نوشتم.من منظورم از نوشتن کلمه ی تلاشگر منظور بدی نداشتم.:41:به نظرم اینجا همه واقعا تلاش کردن.فقط شاید قسمت نبوده....بازم معذرت می خوام.:37:
پرنیان عزیز،می دونم که من کوچیکتر از اونم که بهت بگم ادامه بدی یا نه!!فقط به عنوان یه دوست بهت می گم تو خیلی تلاش کردی و لیاقت خیلی زیاده!!فقط هنوز به نتیجه نرسیدی.به نظرم تلاشتو ادامه بده تا نتیجشو ببینی!!!:10:موفق باشی!!نقل قول:
ای بابا این چه حرفیه !اینجا همتون حق دارین هر گونه نصیحت نکته کتک ... دوس داشتین ....نقل قول:
من در خدمتم :31:
فک کنم بخونم تورو خدااااااااااااا شما (حالا هر کی دوس داره بگه لطفا ) چه طوری فرمولارو یاد میگیرن :41: من چرا بعده یه مدت یادم میره :41::41:
راستی به نظره شما میشه اختر فیزیک مقدماتی و آمادگی برا المپیاد نجوم و کروی رو فقط تو سه ماه خوند با روزی 10 ساعت ؟
به خاطره امیدتون هم ممنون:40:
برات آرزوی موفقیت میکنم
من الان چند تا کتابو تا جایی که تو توضیح فرمولاش انتگرال داشت خوندم ول کردم الافم :41:نقل قول:
اِ زشته نگیییییییییییین این طوری شما استاده مایی:31: میگمااا شما که مرحله 2هم قبول شدی بگو مگه دینامیکی برا نجوم مقدماتی کافی نیس ؟ لازمه حتما آدم تمامه وختشو سره یه مشت اسمه قمر بزاره :41: :19: ؟ یعنی اینقد مهمه ؟فک نکنم :41:نقل قول:
نقل قول:
این چیزا رو من باید 12شب به بعد 2 خواب ببینم(متاسفانه ):41:
آره میدونم همه بهم میگن ....من فقط با یه کار درست میشم که متاسفانه وختشو ندارم:31::41:بیخیال ....نقل قول:
سلامنقل قول:
اولا که من کوچیک شما و بچه های اینجا هستم
زده و شانسی یه امتحانی (کاملا شانسی) قبول شدم
انتگرال ها رو هم وقتی ول میکنی کتاب رو ادامه بده و بعد که انتگرال یاد گرفتی یه دور دیگه اون مطلب رو از اول بخون
در مورد دینامیکی هم تنها کمکی که میتونه بهت بکنه اینه که شاید شانس بیاری و تو مرحله اول ده پونزده تا حفظی بدن و تو هم از قضا یادت باشه و نهایتا مرحله اول قبول بشی بعدش رو میخوای چه کار کنی؟؟؟
به نظر من الان که 3 ماه وقت داری روی پایه ریاضی و فیزیکت و قسمت هایی از نجوم مثل کروی و ... که کار بیشتر میخواد رو بخون و حتما کلی مساله حل کن
این رو هم یادت باشه که المپیاد به همون اندازه که جدیه شوخی هم هست
جدیه چون باید خیلی درس بخونی
شوخیه که اگر قبول نشی ناراحت نشی
پس فقط سعی کن که از مساله حل کردن لذت ببری
در آخر هم بابت لحنم توی پست قبلی معذرت میخوام شاید نباید اونطوری میگفتم
azerdimah منم بهت تبریک می گم منتظر طلای جهانیت هستیم:10:
اینارو یکی نیس بیاد به معلمم بگه که 5/6 ماهه الافم کرده :13:نقل قول:
نقل قول:ok tnx 4 the advice
چی گفته بودین مگه ؟؟ :31: چیزه بدی نداشت که :31:نقل قول:
نقل قول:
نجم زاده از سمپاد بوده و اینی که اینجا نوشته اشتباهه!
در ضمن امکانات می تونه کمک کنه ولی آدم باید حتما از خودش بنیه داشته باشه و تلاش کنه.
is anybody still here ?l
سلام
امیدورام حاله همتون خوب باشه
یه سوال بپرسم ؟؟؟
چه طوری میشه فهمید سن و دمای سطحی ستاره ای با رده طیفی M چیه ؟؟
پس از مدتها سلامنقل قول:
در مورد سوال مطمئن نیستم رده طیفی m رشته اصلی باشه ولی اگر این طور باشه برای فهمیدن سن باید جرم یا درخشندگی اون رو داشته باشی که چون رده طیفی رو داری میشه درخشندگی رو تخمین زد (توی همه کتابها هست) اونوقت با فرمول: L/L(s) =(M/M(s))^3.5 جرم ستاره و با فرمول T/T(s)=(M/M(s))^-2.5
عمر را بدست بیاوری ولی اگر منظور از سن مدت زمان شروع به هیدروژن سوزی تا حالا است باید از فرمول E=mc^2 و مقدار جرم مانده یا با تقریب های مناسب دیگر مدت زمانی که می تواند به همین صورت انرژی آزاد کند را بدست بیاوری و از عمر کم کنی
در مورد فرمول های بالا هم L درخشندگی M جرم و T هم عمر ستاره هست و هر چیزی که (s) دارد مربوط به خورشید است و فرمول E=mc^2 هم مقدار انرژی که از تبدیل جرم به انرژی آزاد میشود را میدهد که m مقدار جرمی است که سوزانده خواهد شد و c سرعت نور و E هم مقدار انرژی آزاد شده هست که مقدار انرژی در هر ثانیه باید با درخشندگی ستاره برابر باشد پس میشود حساب کرد ستاره چند ثانیه دیگر تمام جرمش را به انرژی تبدیل خواهد کرد
البته این تقریب که تمام جرم ستاره باید تبدیل به انرژی شود تقریب خوبی نیست بلکه هر ستاره تنها مقداری از جرمش را (هسته اش را) میسوزاند که برای حل دقیق باید اطلاعات حفظی بیشتری داشته باشی
در مورد دما هم باید دمای رده های طیفی مختلف را حفظ باشی چیزی که من یادم می آید دمای رده طیفی m باید حدود 3000k باشد البته به حافظه من نمیشود اعتماد کرد خودت هم در یک کتاب آن را چک کن (در همه کتابهای نجومی هست)
این خیلی طبیعیه که نفهمی من چی نوشتم آخه من هیچوقت نتونستم معلم خوبی باشم اگه اشکالی داشتی بپرس
یا حق
سلامنقل قول:
به خاطره توضیحاتتون و وقتی که گذاشتین خیلی خیلی ممنون :11: یه چیزایی گرفتمااا ولی این سوال رو نمیتونم حل کنم :31:
فقط یه سوال :
باید جرم و درخشندگی و دمای کلا هر چی مربوط به خورشیده حفظ باشم ؟
نه معمولا چیزهایی که لازم داری در آزمون های مختلف در اختیارت قرار خواهد گرفت و فقط باید بدانی از آنها چه طور استفاده کنی
البته بعد از یه مدتی خود به خود از بر میشی
راستی اون سوال رو هم کامل بنویس (منبعتو هم بنویس ) بعضی وقتها سوالا یه چیزای ساده ای رو میخوان که آدم خودشو الکی میپیچونه
موفق باشی
نقل قول:
سلام
سوالش همینه ....
کامله کاملش این طوریه =>سن و دمای سطحی ستاره گان با رده طیفی M و G چیست ؟؟برای هر کدام ستاره ای نمونه نام ببرید .
منبعشم ?....یه معلم طرح کرده این سوالو شایدم از جایی آورده بهرحال من تو کتاب ندیدم این سوالو
خب میشه سنه ستاره با رده طیفی g رو بدست آورد با T=10^10M/Lولی M رو نمی دونم ....:41:
AlL The BEST
همون که گفتم سوال توقع داره که تو حداقل دمای رده های طیفی مختلف رو بدونی(حفظ باشی) بعد با اون درخشندگی و با درخشندگی عمر رو تخمین بزنی
ای بابا اینجا رو که تعطیلش کردین بابا حیفش بود
سلااااااااااااااااام !نقل قول:
اومدین شما ! چی کار کردین ؟؟ کنکور پیچونده شد ؟؟؟:دی قبول شدین؟؟؟
:31:
من که تابستون هیچی نخوندم ....هر وخ میرفتم بخونم یکی میگفت که چی بشه ...آخرش که .... اینقد گفتن ناامید شدم گذاشتم کنار :41: ولی خیییلی دوس دارم بخونم :41:(الان همین طوری دارم آخره اختر فیزیک مقدماتی 2 رو میخونم :41:...بقیه بچه ها هم فک کنم دارن کتاب میخورن ...وخ نمیکنن بیان ....
ALl ThE best
علیک سلامنقل قول:
ناراحت نباش که هیچی نخوندی هنوز وقت هست ولی دیگه نباید از دستش بدی نگران بقیه هم نباش اکثرا مثل خودتن اون چیزی که برنده رو تعیین میکنه اعتماد به نفسه
بهت پیشنهاد می کنم از نجوم کروی شروع کنی طبیعیه که موقع شروع چیز زیادی نفهمی ولی بعد از یه مدت راه میفتی
یا حق