به اسم M8 معروف هستش ...
Printable View
به اسم M8 معروف هستش ...
خوب سری M8 چندتا داریمنقل قول:
به اسم M8 معروف هستش ...
M86
M87
M88
اینی که شما معرفی کردید M87 بود
كسي نيست پاسخ منم رابدهدنقل قول:
دوست عزیز تو این تاپیک تا دلت بخواد راجع به تفاوتهای lcd پلاسما بحث شده. بخون همین تاپیکو پیدا میکنی
باسلامنقل قول:
دوست عزيزحداقل لينك صفحه اي كه درآن دراينموردبحث شده راميدادي اين تاپيك65صفحه است بااين اينترنت ذغالي يك ماه طول ميكشدتاتمام اين تاپيك رابخوانم يايك جواب مختصرومفيدبمن ميدادي لطفااگرممكن است چون من كليات راميخواهم نه جزييات.
متشكرم
دوست عزیز تا چند سال پیش بین پلاسما و lcd اختلاف وجود داشت ولی الان lcd خیلی پیشرفت کرده. ولی هنوز پلاسما یه مزیت داره اونم اینه که ارزونتره!
از فروشگاه های بزرگ این نمایندگی ها می تونی آمار این LCD ها رو بگیرینقل قول:
اگر هم نمایندگی نداشته باشه که باید بری سراغ وارد کننده ها
300A هم خوبه ولی اگه تونستی 350A رو بگیرنقل قول:
اون مدل توشیبا جالب بود جز 60hz بودنش که البته قبلا هم گفتم که فعلا به نظر میاد توشیبا با سل حرف های زیادی واسه گفتن داشته باشه.نقل قول:
از هم جالب تر از مدل های سونی او فول HD تو سایز 21 اینچه
معمولا تو سایز 37 فول HD نداریم که 1080P رو Down scale نکنهنقل قول:
سامسونگ حتی تو HD Ready ها هم تنوع زیادی داره
مخصوصا از لحاظ ساپورت رزولوشن
مهم اینه که 1080p.24 رو downscaling نکنهنقل قول:
1080i هم همین رزولوشن رو داره اما این کجا و اون کجا!!!
پلاسما رنگ مشکی رو کامل نشون میدهنقل قول:
LCD ها قبلا خوب این کار رو انجام نمی دادند اما الان دیگه این حرف خیلی قدیمی شده
قیمت LCD دو برابره پلاسما هست و گاهی هم بیشتر
اگه سایز LCD رو بیشتر کنیم قیمتش به صورت تصاعدی بالا میره
پلاسما ها رو می تونن بزرکتر بسازند
پلاسما نور محیط رو منعکس می کنه که یه نقطه ضعف به حساب میاد
مهمترین مزیت LCD اینه که میتونه تو رزولوشن های بالا مثل HD بهتر از پلاسما عمل کنه
این تفاوت های مشکل حادی ایجاد نمی کنه
پلاسما رو به شما توصیه می کنم:
اگر شما دستگاهی با خروجی 1080p ندارید مثل PS3 یا BD Player و یا ----- HD
و همچنین کامپیو تر و یا لپ تاپ رو زیاد به پلاسما وصل نمی کنید
و کلا تا چند سال آینده کاری به کار این قضایا ندارید
سلام:20:
با تشکر از دوستانی که توی این تاپیک راهنمایی میکنن مخصوصا جناب شنهای زمان و AB ... :3:
خوشحالم که اینجا رو دیدم.تمام 65 صفحه رو به تدریج خوندم که با توجه به توضیحات دوستان نهایتا آپشن های زیر مد نظرمه:
پلاسما :
پاناسونیک -
42- M/MR PV 700 - این ام و ام آر نمیدونم چیه- قیمت این هفته 2 و 200 و خورده ای
PV70 اش قیمت اش مناسب تره ( یک و هشتصد و پنجاه ) ولی مطمئن نیستم کاراییش تا چه حد به مدل بالاتر نزدیک باشه - از شکل اش هم خیلی خوشم نمیادکد:http://panasonic.ae/pmm/farsi/Products/ProductDetails.aspx?PrdId=1340&CatId=173
هیتاچی:
42- سری 9800 - R:1024*1080 قیمت و مشخصات بیشتر ندارم
........................................
LCD
Sony:
40 D 300a - آخرین بار که قیمت گرفتم : 2 و 240
40 - V300a - دو و سی
Samsung:
40 R81 - دو و چهل با اون سینمای خانگی کذایی! بدون اون نمیدونم گارانتی دار میفروشه جایی یا نه ؟
.................................................. .....
دوم : سینمای خانگی
یا
دیویدی رکوردر یا پلیر که تمام فرمت های موجود رو ساپورت کنه با سیستم صوتی جدا
چند جا دیدم که نظر دوستان به خرید مارک یکسانه تلویزیون و پلیر بود.
از مدل های سینمای خانگی پاناسونیک و سامسونگ و بطور کل بلندگوهای بلند خوشم نمیاد. توی سونی یه مدل DAV-FXG9 قابل تحمل بود! با قیمت 600 و خورده ای. بخاطر همین به این فکر افتادم که چون سیستم صوتی و آلودگی صوتی! به نسبت برام مهم نیست شاید با این مبلغ یا مناسبتر بشه پلیر یا دیویدی رکوردر و بلندگو جدا گرفت که از نظر زیبایی و احیانا ساپورت فرمت ها کارایی یا امکانات بهتری بده
بیشترین استفاده از تلویزیون و پلیر یا سینمای خانگی :
- ماهواه
- دیویدی
- فرمت های avi و ...مخصوصا دایو ایکس با ساپورت زیرنویس
سقف بودجه هم برای تیوی و سینماخانگی یا رکوردر با توجه به کیفیت اجناس مخصوص جهان سومی! سه تومن بیشتر فکر نکنم لازم باشه
میز؟ نه بدون میز
پیشاپیش از راهنمایی مبسوط! شما تشکر مینمایم :11:
Sony:
40 - V300a - دو و سی
فقط تجربه خرید این یکیرو دارم اونم میگم حتما بدردت میخوره:
مناسب ترین تلویزیون 40 تو ایران از خانواده سونی همینه به خاطر قیمت مناسب (اختلاف 1 میلیونی با سری x)
به خاطر همین تو ایران خیلی طرفدار پیدا کرد و تموم شد ما (من و خانواده) از 2 هفته آخر اسفند تا همین هفته پیش منتظر بودیم ولی نمایندگی شماره یک تهران نیاورد......و قولی هم نداد که بیاره!!!!اگه شما قیمت از سایر مغازه های به اصطلاح نمایندگی گرفتید بدونید که یا ندارند یا با اختلاف 100 T از مرکز میدهند اگه تا به حال نمایندگی مرکزی شماره 1 آورده بود که چه بهتر ولی اگه تصمیم گرفتید که این مدل و بگیرید از یک مغازه دیگه از اکبند بودن جنستون مطمئن بشید سریلا دستگاه با سریال روی جعبه و سریال خود تلویزیون یکی باشه و تا الحظه اخر از کنار جعبه جم نخورید که وقتی اومدید خونه دیدی دستگاه عوض شده شاخ در نیارید(این قسمت واقعی)
در این مورد بخصوص شنیدم که دستگاه پشت ویترینو به طرف انداختند توضیح هم که چرا بعضی فروشگاه ها این مدلو دارند اینه که یا تو اون ایام فروش چند دستگاهو نگاه داشتند و یا بگفته بعضیاشون از شهرستان ها میارند
اهان قبل از اینکه فاکتور بکنید اول دستگاهو ببینید
اینم یک تجربه شخصی : تو 4 فروردین یه سر رفتیم جمهوری نمایشگاه مرکزی تعطیل بود یه سر رفتیم تو بقیه فروشگاه ها همین سری رو پسند کردیم با اختلاف 200 T (از روی ناچاری بود بالاخره عید بودو فصل نو شدن)
قبل از اینکه دستگاهو ببینیم فاکتور کردیم ییهو دیدم فاکتور کردند برامون 3/200/000 تومان اخه چرا؟دیدیم طرف یه میز با قیمت 480/000 و یه دونه سینما خانگی هم فاکتور کرده گفتیم چرا گفت ما فقط این مدلو با سینما خانگی و میزش می فروشیم و فروش تکی نداریم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! ما که هممون شاخ در اورده بودیم دائیمو که تنها به عنوان همراه اومده بود تکی فرستادیم تو مغازه که ببینیم چه خبره اونوقت فهمیدیم طرف تلویزیون نداشته به این بهانه مارو دک کرده!!!!!
عجب داستانی شد شرمنده که سرتو درد آوردم ولی این تجربه شخصی بود
و بین سریv& d فقط D
ما با قیمت 2/200/000 با هزار ترسو لرز گرفتیم
Sony:
40 - V300a - دو و سی
فقط تجربه خرید این یکیرو دارم اونم میگم حتما بدردت میخوره:
مناسب ترین تلویزیون 40 تو ایران از خانواده سونی همینه به خاطر قیمت مناسب (اختلاف 1 میلیونی با سری x)
به خاطر همین تو ایران خیلی طرفدار پیدا کرد و تموم شد ما (من و خانواده) از 2 هفته آخر اسفند تا همین هفته پیش منتظر بودیم ولی نمایندگی شماره یک تهران نیاورد......و قولی هم نداد که بیاره!!!!اگه شما قیمت از سایر مغازه های به اصطلاح نمایندگی گرفتید بدونید که یا ندارند یا با اختلاف 100 T از مرکز میدهند اگه تا به حال نمایندگی مرکزی شماره 1 آورده بود که چه بهتر ولی اگه تصمیم گرفتید که این مدل و بگیرید از یک مغازه دیگه از اکبند بودن جنستون مطمئن بشید سریلا دستگاه با سریال روی جعبه و سریال خود تلویزیون یکی باشه و تا الحظه اخر از کنار جعبه جم نخورید که وقتی اومدید خونه دیدی دستگاه عوض شده شاخ در نیارید(این قسمت واقعی)
در این مورد بخصوص شنیدم که دستگاه پشت ویترینو به طرف انداختند توضیح هم که چرا بعضی فروشگاه ها این مدلو دارند اینه که یا تو اون ایام فروش چند دستگاهو نگاه داشتند و یا بگفته بعضیاشون از شهرستان ها میارند
اهان قبل از اینکه فاکتور بکنید اول دستگاهو ببینید
اینم یک تجربه شخصی : تو 4 فروردین یه سر رفتیم جمهوری نمایشگاه مرکزی تعطیل بود یه سر رفتیم تو بقیه فروشگاه ها همین سری رو پسند کردیم با اختلاف 200 T (از روی ناچاری بود بالاخره عید بودو فصل نو شدن)
قبل از اینکه دستگاهو ببینیم فاکتور کردیم ییهو دیدم فاکتور کردند برامون 3/200/000 تومان اخه چرا؟دیدیم طرف یه میز با قیمت 480/000 و یه دونه سینما خانگی هم فاکتور کرده گفتیم چرا گفت ما فقط این مدلو با سینما خانگی و میزش می فروشیم و فروش تکی نداریم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! ما که هممون شاخ در اورده بودیم دائیمو که تنها به عنوان همراه اومده بود تکی فرستادیم تو مغازه که ببینیم چه خبره اونوقت فهمیدیم طرف تلویزیون نداشته به این بهانه مارو دک کرده!!!!!
عجب داستانی شد شرمنده که سرتو درد آوردم ولی این تجربه شخصی بود
و بین سریv& d فقط D
ما با قیمت 2/200/000 با هزار ترسو لرز گرفتیم
اول از همه بگم که ما جهان سومی ها از همه جا گرونتر می خریم ولی متاسفانه یکی از هدف های عمده بازار های چین هستیمنقل قول:
زوی کاغذ با این هزینه پلاسما بهتر از همه به نظر میرسه
خوب بود چند مدل پاییونیر رو هم یه نگاه می کردی البته پاناسونیک نمایندگی قوی تری توی ایران داره
پیشنهاد می کنم کمی سایز رو کوچیک کن ولی مدل جدید تر و بهتر رو بخر
اینجوری میتونی فول HD هم بخری که این آپشن رو به سامسونگ و سونی ترجیح میدم
سینما رو هم مارک پلاسما بخر
سعی کن میز رو هم بخری
الان بیشتر پلیر های توی مارکت Dvix رو ساپورت میکنن ولی قبل ها اینجور نبود
اونم بیشتر به خاطر کپی رایت بود mp3 هم اون اوایل ساپورت زیادی نمیشد
سونی موزیک سر این قضیه mp3 خیلی جنجال راه انداخت ولی بعدا خود کمپانی این فرمت رو ساپورت کرد
شاید قبلا توی این تاپیک صحبت شده باشه، نمی دونم. به هر حال حوصله خوندن 66 صفحه رو نداشتم! خصوصا که خودم خرم از پل گذشته! 40 اینچ سونی V300 گرفتم. پس اطلاعاتی که از سایت های خارجی به دست آوردم در اختیارتون می ذارم: (اگر تکراریه ببخشید):
تلویزیون های Full HD قابلیت نمایش 2 میلیون پیکسل رو دارن (در مقابل حداکثر 1 میلیون پیکسل برای LCD های معمولی)
در نگاه اول این امکان خیلی عالی به نظر می رسه چون کیفیت تصویر 2 برابر می شه. ولی نکته قابل توجه اینه که کیفیت فیلم هایی که روی دی وی دی ضبط می شه و به فروش می رسه، کمتر از 1 مگاپیکسل هست.
درسته که تلویزیون FULL HD قابلیت نمایش تصاویر 2 مگاپیکسلی رو داره ولی فقط در صورتی که فیلمی با کیفیت 2 مگاپیکسل داشته باشیم، این تلویزیون می تونه با کیفیت عالی نمایشش بده. ولی اگر فیلمی با کیفیت 1 مگاپیکسل رو در تلویزیون Full HD تماشا کنیم هیچ تفاوتی با یک تلویزیون غیر Full HD نخواهیم دید. حتی کیفیت نمایش در تلویزیون های Full HD بدتر هم هست.
چون نصف پیکسل های این تلویزیون ها عملا در هنگام تماشای فیلمی که با کیفیت 1 مگاپیکسل ضبط شده خاموش می مونن. پس اگر می خواهید شبکه های تلویزیونی خودمون رو خوب بگیرید و یا فیلم های روی دی وی دی رو توی تلویزیونتون تماشا کنید... تلویزیونی با کیفیت 1 مگاپیکسل نتیجه بهتری رو در بر خواهد داشت.*
فیلم های دو مگاپیکسلی (Full HD) که روی دیسک های Blue-Ray ذخیره می شن تا جایی که من می دونم هنوز توی کشورهای پیشرفته هم رایج نشدن و تا بخوان به بازار ایران وارد بشن و جای دی وی دی های کنونی رو بگیرن اقلا 2 سال طول می کشه.
اگر بدونید قیمت LCD ها در یک سال گذشته چقدر پایین اومده، (مدل 40V300 سونی رو که من قیمتش رو دنبال می کردم در طول یک سال از 2/750 به 2/050 کاهش پیدا کرد.) به جای اینکه پولتون رو صرف چیزی کنید که در طول 2 سال آینده ازش استفاده نخواهید کرد، یه LCD معمولی می گیرید.
سوال1: شبکه های ماهواره ای هستند که با کیفیت Full HD پخش بشن؟
سوال2: دوستانی که خرید LCD های Full HD رو توصیه می کنند(توی همین فوروم دیدم) لطفا برای من توضیح بدند با توجه به این صحبت ها دلایلشون چیه... (شاید من چیزی رو از قلم انداختم یا چیزی رو اشتباه متوجه شدم. اگر این طوره لطفا بفرمایید.)
*- پاورقی: توی یه سایت معتبر بررسی محصولات صوتی و تصویری آزمایشی برگزار کرده بودند... یه دی وی دی معمولی رو توی 2 تا LCD (یکی معمولی و دیگری Full HD) نمایش دادند و از بینندگان خواسته بودند حدس بزنند کدام LCD کیفیت بالاتری داره و 2 مگاپیکسلی هست؟ جالبه که بیش از نصف افراد اشتباه حدس زدند، و تعداد زیادی هم هیچ تفاوتی بین دو تصویر قایل نشدند.
دوست عزیز توی کاتالوگ نوروزی سونی اصلا 14 اینچ نیست . از خود فروشگاه مرکزی هم که سوال کردم گفتن که سونی 14 اینچ نداریم ولی توی یکی از مغازه های جمهوری یک 14 اینچ سونی دیدم طرحش نقره ای بود پائین اون هم به صورت مستقیم نبود حالت منحنی داشت در ضمن وگا هم بود . این همونی هست که شما میگی توی کاتالوگ دیدی ؟ به نظر شما من این رو که توی مغازه دیدم بگیرم ؟ می خوام مطمئن باشم که سونی اصل هست ، چون خود سونی مرکزی می گفت ما 14 اینچ نداریم . در ضمن قیمتش رو هم می داد 155 تومن ، می گفت تولید 2007 هستشنقل قول:
در این مورد قبلا زیاد بحث شده.چون شما نخوندید ظاهرا از قضایا زیاد با خبر نیستید.دوست عزیز فیلم های HD همین الان براحتی توی ایران در دسترس هستند.نیازی به خرید BD نیست.روی چند تا DVD زده میشه و هر DVD رو 1000 تومن میفروشن. کافیه یه سرچ کنی تا متوجه بشی.نقل قول:
آرشیو سایت های روسی هم که از 300 400 گیگ بیشتر شده
البته در مورد BD:
شاید اگر کمی پیگیر فرمت وار بین HD DVD و BD بودید متوجه میشدید که چه جنجالی سر این دو براه افتاد
با شکست HD DVD و تموم شدن فرمت وار، مارکت HD داره به سرعت جای خودشو باز میکنه.
از طرفی در مورد DVD هم باید بگم که الان بیشتر پلیرها Upscaling رو انجام میدند. پس کسایی که سینما یا پلیر رو با پورت HDMI به LCD متصل کردند با کسی که با یه پلیر معمولی اونو میبینه فرق داره
حتی بعضی از LCD هاهم این عمل رو انجام میدند.
حالا چه بهتر که از پلیر های قوی تری مثل PS3 که واقعا Upscaling رو بدرستی انجام میدند استفاده بشه.
در ضمن برای دریافت شبکه هاب HD نیاز به ----- های HD هست که تو ایران از هیومکس و استرانگ چند مدل
گیر میاد.
پ.ن: شما این عبارت رو توی گوگول سرچ کن: فروش فیلم های HD
نه ظاهرا من اشتباه کردم من کاتالوگی رو که دیدم تبلیغ اون مدل هست ولی توی قسمت فروش نیست.ظاهرا توی سایت سونی هم بساط فروش این مدل تلوزیون ها رو جمع کردند.نقل قول:
بهتره سراغ برند های دیگه برید یا 21 اینچ وردارید.
ظاهرا سری D تو ایران فروش زیادی داشتهنقل قول:
جالبه خود فروشنده هم می گفت من اگه جای شما باشم به جای این 14 اینچ ، 21 اینچ مدل KV _ LS212M81 رو برمی داشتم .نقل قول:
منظورم این بود که ظاهرا سونی فروش این نوع تلوزیون های CRT رو قطع کرده و بیشترین تمرکز رو ،روی LCD ،OLED، و پروژکتور های HD گذاشتهنقل قول:
به نظر شما همین مدل 21 اینچ KV-LS212M81 سونی رو برم بگیرم ؟ قیمتش هم 300 تومنه فروشگاه مرکزی . از لحاظ صدا و تصویر همین خوبه ؟نقل قول:
اگه ممکنه یک توضیحی هم در مورد OLED بدین . با این نوع آشنا نیستم
من چند مدل دیگه 21 اینچ هم دیدم ولی ظاهرا تفاوت آنچنانی با هم ندارندنقل قول:
ولی همین KV-LS212M81 ظاهر قشنگ تری داره
راستی حواست باشه با این مدل اشتباه نگیریش: KV-LS21M81
ظاهرشون که شبیه همه ولی ظاهرا اولی جدیدتره
.................................................. .................................................. ........................
برای OLED هم به Page 34 همین تاپیک یه سر بزن.
:23:CNET Asia
Screen technology:SEDYour search resulted in no products
Please modify the filter and try your search
توی کاتالوگ که همین مدل هست KV-LS212M81 ولی مطمئن نیستم که اونی که توی فروشگاه مرکزی دیدم همین بود یانقل قول:
KV-LS21M81
نمی دونم چه تفاوتی با هم دارن .
ممنونم که به این مورد مهم اشاره کردی تا موقع خرید بهش دقت کنم . از راهنماییت خیلی ممنونم
ببخشید دوستان می خواستم بدونم که نظرتون راجع به برندهای مختلف سینما خانگی چیست و بترتیب کدام را ترجیح میدهید و چرا ؟
Sony , Panasonic , Jvc , Samsung
فکر کنم اینطوری صحیح باشه.
1- سونی
2- پاناسونیک
3- سامسونگ
4-جی وی سی
سینما خانگیای سامسونگ چون طراحیه قشنگی ندارن گذاشتمش 3. البته ما یه پاناسونیک داریم که حرف نداره ولی قدیمیه
سلام دوستان
نياز فوري به کمک شما دارم چون مونيتورم خراب شده .
اطلاعاتي در مورد مونيتورهايي که تلويزيون هم هستند مي خواستم.
آيا اين سري از مانيتورها در هردو زمينه کيفيت خوبي دارند؟
چه مدلي رو پيشنهاد مي کنيد؟ اگر قيمت هم بديد ممنون ميشم.
مسلما سونی و پاناسونیک رو انتخاب میکنمنقل قول:
تفاوت چندانی رو هم بین این دو قائل نمیشم
آقا شن امروز رفتم تو سایت پاناسونیک. تو قسمت تلویزیون دیدم این 3تا رو زده
Flat Panel HDTV's
PLASMA HDTV's
LCD HDTV's
این فلت پنل جدیده؟ قضیش چیه دیگه؟
کد:http://www2.panasonic.com/consumer-electronics/shop/Televisions/VIERA-174-Flat-Panel-HDTVs.list.103502_11002_7000000000000005702
منظور همون پلاسما یا LCD هست و به اصطلاح این دو رو Flat Panel Display یا FPD میگن.نقل قول:
احتمالا تو اون قسمت سایت می تونی هم LCD و هم پلاسما رو بببینی
نهنقل قول:
معمولا کمی ضعیف تر هستند.
ماد ایران چند مدل داره.یه سر به سایتش بزن
پیشنهاد من:
یه LCD خوب بخر
یه کارت TV خوب هم بخر
البته قیمت TV LCD های ماد ایران هم مناسبه
اگه کاربر حرفه ای هستی و مدت ها پشت سیستم میشینی بهتره یه LCD خوب بخری
چون معمولا دیدم از TV زیاد استفاده نمیشه
مثل اکثر مردم ایران که Smart phone دستشونه و هیچ استفاده ای ازش نمی کنند
طرح های قشنگی رو هم تا حالا ندیدم
اگر نیاز دارید و استفاده می کنید بخرید
خب در درجه اول براي من کيفيت مونيتورش مهمه تا TV
و اگر مونيتور خوبي نباشه تر جيح ميدم يه مونيتور خوب بگيرم
من --- دارم و کيفيت تصوير برام مهمه
اما خب بدم نمياد يه TV هم توي اتاق خودم داشته باشم.
اين contrast و respons time ها تا چه حد قابل اعتماد هستند؟
اين lg ها در ايران هستند؟ قيمت اونا چنده؟
سايت سام سرويس که اين مدل توش نبود. کلا سامسونگ سايت خوبي نداره.
شما از خود نمايندگي خريدي؟
اين قيمت مال کجاست؟
کلا بهترين جا براي خريد مانيتور کجاست؟
حالا اگر قيد TV رو بزنم چه مونيتوري رو پيشنهاد ميکنيد؟ 19 تا 21 اينچ
نقل قول:هر دو کمپانی از لحاظ اون کیفیتی که شما بش فکر میکنی پایین هستند.هر دو کمپانی هم در اون حد قابل اعتماد نیستند. و هر دو هم تو nature Color ضعیف هستند.LG مدتیه با فیلیپس کار میکنه و کارای بهتری نسبت به قبل بیرون داده
ولی خب این دو LCD اختلاف فاحشی از لحاظ مشخصات با هم دارند
بهترین راه اینه که کنار هم بزاریشون اونموقع براحتی میتونی تشخیص بدی
در مورد LCD هم یه سر به وب سایت هر دو بزن ببین جدید چی اوردند
اگه پولش واست مهم نیست که یه OLED سونی از دوبی سفارش بده که اصلا قابل مقایسه با اینا نیست(یه سر به Page 34 بزن اونجا مشخصاتش رو نوشتم)
پیشنهاد من اینه که بی خیال TV بشی چون TV دار ها خوب نیستند.
منظورتون الجیو سامسونگه؟نقل قول:
هر دو کمپانی از لحاظ اون کیفیتی که شما بش فکر میکنی پایین هستند.هر دو کمپانی هم در اون حد قابل اعتماد نیستند.
شما چه مانیتوریو معرفی میکنید در اندازه 20 تا 22 اینچ؟ بیشتر برای 360 و ps3
همون 11 اینچیه؟ بابا دمت گرمنقل قول:
اگه پولش واست مهم نیست که یه OLED سونی از دوبی سفارش بده که اصلا قابل مقایسه با اینا نیست(یه سر به Page 34 بزن اونجا مشخصاتش رو نوشتم)
اون تفاوت کیفیت نه اونقدر هست که بشه چیزیو بالا برد و نه اونقدر پایین که بشه چیزیو پایین اوردنقل قول:
بیشتر بر اساس پول باید تصمیم گرفت
من هم از محصولات سامسونگ استفاده می کنم هم از LG
البته LG کمتر
هیچ وقت هم انتظار خارق العاده ای از این دو نداشتم
ولی بد هم نیستند
ببین پولت چقدره
بلهنقل قول:
همون 11 اینچیه؟ بابا دمت گرم
به هر حال هستند کسایی که پول خرید همچین محصولات گرون قیمت و لوکسی رو دارند
من خودم امروز به سام سرويس زنگ زدم گفت نيومده . نمايندگي اصلي کجاست ديگه؟
با اين نايابي حتما ميخوان پول خون باباشون؟ نه ، مادرشون؟ نه ، بچه هاشون؟ نه ، همه جد و آبادشون رو بگيرند. :31:
بعد از ظهر يه سر به پايتخت و ايران زدم اونجا هم نبود
سامسونگ فعلا فقط يه مدل TVدار داره اونم 940MG هستش که تو پايتخت 480 ميگفت . تو ايران دير رسيدم سامسونگيها بسته بودند
lg در چهار سايز TVدار داره
M228WA 435-457
M208WA 425
M1921A 420-441
M1710A 333
قيمتهاي بالاتر مال پايتخته و اون دوتا هم مال ايرانه
قيمت M1921A هم که متاسفانه کاملا پرته.
من الان واقعا سردرگم شدم و نميتونم انتخاب کنم.
سلام دوست عزیز ....نقل قول:
خبرشو دقیق واست گرفتم :
گفتن تا 4 ماه آینده وارد میکنیم ولی میتونن سفارش بدن واسشون میاریم که به نظر من اصلا نمایرزه و بهتره یکی از مدلهای LG و سامسونگهای دیگه رو که خودت میپسندی انتخاب کنی ...
LG نمایندگی اصلی از کره نداره ؟ منظورم اینه که مادیران مونتاژ نکرده باشه ... اون LG رو گیر آوردی حتما بگیر ...
موفق باشی دوست عزیز ...
ٌمدل M228wa , M208wa ظاهرا ساخت کره هست . تو کاتالوگش که اينطور نوشته.
ميخوام W228wa رو بگيرم.
کسي قيمت پايينتر از 435 نداره؟
جايي سراغ نداريد که با تست بفروشه ؟
اگر من بدون تست بگيرم بيارم خونه و پيکسل سوخته داشته باشه من با فروشنده طرف هستم يا با شرکت؟
لطفا در مورد خريد منو راهنمايي کنيد. خيلي برام زور داره اين همه پول بدم و يه مونيتور با پيکسل سوخته گيرم بياد.
آقا از نمایندگی که بگیری اگرم بعدش براشون بردی پس میگیرن. زور نداره که. از خارج از کشور که نمیخوای بگیرینقل قول:
لطفا در مورد خريد منو راهنمايي کنيد. خيلي برام زور داره اين همه پول بدم و يه مونيتور با پيکسل سوخته گيرم بياد.
دوستان سعی کنن تو این تاپیک از هر نوع تبلیغی پرهیز کنند.نزارید تاپیک منحرف بشه.
اعتقاد دارم که از ماد ایران نگیر نه به خاطر اینکه تو ایران مونتاژ میشه این کره ای ها قطعات با کیفیت تحویل ماد ایران نمیدن.این که چند درصد پیکسل ها سوخته باشه به تضمین کمپانی بستگی داره.ولی ضربه هیچ ربطی به این تضمین ندارهنقل قول:
ماد ایران یه خوبی داره.اونم این که کمی ارزون تره و تا به حال مورد بدی از بد قولی تو گارانتی دیده نشده.نقل قول:
پ.ن: اینم یه شوخی،راست دورغش بعهده خودتون!
نقل قول:
این کره ای ها بدشون نمیاد سیاست آلمانی و ژاپنی و آمریکایی و چینی رو با هم ترکیب کنن
1- قیمت Le32r88b بدون گارانتی چنده ؟
2- قیمت Le32r88b با گارانتی چنده ؟
یه جا که بدون گارانتی داره رو بهم معرفی می کنید ؟
ممنون
قیمتشو در ایران نمیدونم ولی بهترین نمایندگی سام سرویس بالا تر از 7 تیر هستش ...نقل قول:
نمایشگاه هم همونجاست ...
موفق باشی ....
بالاخره يه M228WA گرفتم.
خوشبختانه سالمه.
فقط يه امکاني رو که فکر ميکردم يه چيز معموليه ظاهرا نداره ، يا من هنوز پيدا نکردم .
اونم قابليت تصوير در تصويره يعني پنجره monitor و TV کنار هم.
متاسفانه کارت گرافيک من برا اين مونيتور ضعيفه. حالا بايد کلا سيستم رو هم آپگريد کنم.
با 3 تومن بهترین چیزی رو که میشه با برندای سونی یا سامسونگ تو سایز 40 گرفت
چیه؟ سامسونگ f81 40 الان چنده؟
لطفا قیمتاشون رو هم بگید. با سپاس از شما.
:11: