اقا ما یه نرم افزار بانک ملی رو از سایتش دانلود کردیم بریزیم تو گوشی ولی هر کاری کردم نشد.(توی اریکسون و نوکیا اجرا شد)
گوشی برای داییمه.
این فایل نرم افزاره جاوا بود مگه این گوشی برنامه هاش جاوا نیست
اگه میشه راهنمایی کنید
Printable View
اقا ما یه نرم افزار بانک ملی رو از سایتش دانلود کردیم بریزیم تو گوشی ولی هر کاری کردم نشد.(توی اریکسون و نوکیا اجرا شد)
گوشی برای داییمه.
این فایل نرم افزاره جاوا بود مگه این گوشی برنامه هاش جاوا نیست
اگه میشه راهنمایی کنید
جاوا هست دوست عزیز ولی ریختن نرم افزار شرایط داره.باید با برنامه jad maker یه فایل jad ازش بسازی که فوق العاده آسونه.بعدش 2تا فایل رو تو حافظه داخلیه خود گوشی قسمت other file بریزییو کد فعال شدن جاوا رو بزنی وبعد نرم افزارو نصب کنی.یه سری به قسمت آموزش بازی و نرم افزار روی گوشیهای سامسونگ بزن.نقل قول:
خوب برو به اون آدرسی که دوست عزیز osman گفتو فریموره فارسی روش نصب کن دیگه.کار 10 دقیقه استنقل قول:
من یه دیکشنری انگلیسی به انگلیسی برا u600 می خوام میشه کمکم کنید
از دوستان کسی هست مسنجر ریخته باشه روی u600 و جواب داده باشه ؟ اگر هست چه مسنجری ؟
یکی به من بگه چه جوری می شه ایمیل شو فعال کرد
سلام
آقا من یه u600 دارم. چند وقته منو و عکس ها به هم میریزه و همه چیز وارونه می شه و یا صفحه جهار قسمت میشه و بعد از یه کم کار کردن صفحه سفید میشه. البته گاهی وقتها هم گوشی خوبه. فلش کردم درست نشد. بردم پیش تعمیرکار میگه احتمالاً فلتش خراب شده. آیا کسی نظری داره؟ درست میگه یا نه؟ از چیز دیگه نیست؟ ضمناً میگه 20 تومن اصلش، خوبه؟ در ضمن اگر کاری هست که خودم بتونم انجام بدم بگین. ممنون.
مشکل گوشیه شما همون فلتشه که خرجشم از 5 تا 10 تومنه ........
اگه سرعت u700 دیدین میخاین U600 بخرین " بخرین ولی پشیمون میشسین چون خیلی کمتره!!!!!:10:33003:8:
آقا اين صداي u600 چجوري ميشه زياد كرد من هر رينينگ توني كه ميريزم صداش خيلي كمه اصلا آدم نميشنوه!!!
هنوزم كدي براي افزايش صداش نيومده؟ خيلي صداش مزخرفه....
نه کد که نیست اما میتونی با برنامه صدای آهنگو زیاد کنی و بعد بریزی رو گوشی و گوش کنی که خیلی کار سخت میشه:40:
كد مستر ريست اين گوشي چيه؟
سلام
#3855*2767*
u600 بهتره یا u700?
من فقط میدونم تنها فرقشون ابنه که کیفیت فیلمبداری تو یو700پایین تره چون یو 700با فرمت3gp ضبط میکنه ولی یو 600بافرمت mp4
u700 دوربین دوم داره.... یه سری چیزای دیگه هم اضافه تر داره..
آقا دگمه حسی سمت راست گوشیم ( روی ال سی دی نه ) حساسیتش کم شده وباید چند بار روش بزنی یاچند
ثانیه نگهش داری تا عمل کنه مثلا زمان اصلاح مسیج
2- این شامل گارانتی میشه یانه ؟
اگه مایکروتله فکر کنم بشه.البته اگه ضربه نزدی
علتش چی ممکنه باشه ؟
دوستان تمهای این گوشی روی m3510 جواب میده؟
سلام دوست عزیز. من جایی ندیدم که نوشته باشه رو گوشی m3510 بشه تم ریخت.:5:نقل قول:
دوستان کمک!
ما یه u600 داشتیم دادیم به یکی دیگه( آشناست) سالم هم بود ولی چند روزیه که انگار شارژ نمیشه یعنی میزنم به شارژر آیکون باتری تکون نمیخوره صدا هم نمیده(باید یه صدایی بده) ولی وقتی در میآرم صدا میده. به کامپیوتر هم وصل میشه(پورت سالمه) شارژر هم سالمه(تست کردم با یه گوشی دیگه) مشکل با فلش حل میشه یا سخت افزاریه؟
آخرین باری که به پورت به جایی متسل بوده (قبل از این مشکل) سالم جداش کردید.....!؟؟!؟! ترجیحا گوشی رو مستر ریست کنید.
نمیدونم ولی مشکلی نداشت..... الآن که شارژش تموم شده روشن نمیشه چیکار کنم؟
اگه هیچ جوره روشن پس بهتره فلشش کنی ... !نقل قول:
الآن که شارژش تموم شده روشن نمیشه چیکار کنم؟
البته این کار ریسک بزرگیه ... الان گوشیه من زیر فلش خوابیده ، البته گوشیم موتوه .... که فلشش با سامسونگ فرق داره ... بهتره این ریسکو بکنی.)
یه باتری دیگه خریدم درست شد....
در ضمن فلش کردن هم که ریسک نداره! من خودم تا حالا گوشی k550 خودمو 100 بار فلش کردم مشکلی هم نداشت... ولی تاحالا samsung فلش نکردم شاید شما درست بگی....
اتفاقا فلش سامسونگ از همه گوشی ساده تره .... ولی مثلا من الان گوشیe8 خودم فلش کردم .... ترکیده .... باید انداختش سطب زباله ... !نقل قول:
ولی تاحالا samsung فلش نکردم شاید شما درست بگی....
سلام
یه ترفند جالب در U600 :
هنگامی که با bluetooth فایلی send میکنید همزمان میتونید یه کار دیگه هم انجام بدید...! برای این کار درب گوشی هنگامی که باز است و bluetooth در حال send کردن است درب کشویی گوشی رو ببندید در این حالت ارتباط بلوتوث قطع نمیشه . فقط شکل % میره. در واقع minimum شده ! از شکل بلوتوث بالای نوار ساعت هم مشخصه که در حال send هست یا نه !
اینم بگم فقط اهنگ میشه از مموری کارت send کرد اونم باید از MP3 Pleayer سند کنید البته اگه بخواهید minimum کنید
موفق باشــید.
سلام
آقا يه سواله فوري دارم
گوشي u600 من وقتي روشنش ميكنم LCD خاموشه و تصويرو نشون نميده و KEYBOARD هم كار نميكنه و وقتي روشنه چراغاشم دائم روشنه .
بردمش تعميركار گفت هزينه تعميرش سي هزار تومنه . ميخواستم ببينم قيمتو بهم درست گفته يا نه . الانم گوشيم دستشه منتظره جوابمه كه تعمير كنم يا نكم.
خواهش ميكنم بگيد هزينه تعميرش چقدر ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
مگه مشکل از چیه؟
ازش بپرس مشکلش چیه
من دوربینم خراب شده بود باید درایورش رو عوض میکردن گفتن هزینش میشه 50 تومن البته من d900i دارم
سلام
آقا وقتي دگمه i ميزنم براي ورود به اينترنت ميگه chek your wap proflie - بااينكه علامت G بلاي گوشي سمت چپ هست - قبل از فلش گوشي اينترنت فعال بود
مشكل چيه ؟
هيچكي نيست جواب بده - دوستان
مشکل اینه که تنظیمات اینترنت گوشیت پاک شده باید از ایرانسل در خواست بدینقل قول:
ایرانسل نیست - همراه اوله - قبلا فعال کردم دوباره میخام تو سایت فعال کنم میگه قبلا فعال شدهنقل قول:
حرف G بالای صفحه هست
من این گوشیا داشتم یعنی حالام دارم اما دست بابامه ادمو زجر کش میکنه پدرمو درائرد از بس یه پاش تو تعمیرگاه بود یه پاش تو شارز اما در کل دوسش داشتم
پس باید تنظیمات رو دستی وارد کنینقل قول:
سلام :
دوستان یک گوشی U600 هست که الان غیر دکمه های شماره اون بقییه دکمه ها مثل منو و دکمه های لمسی اون به هیچ عنوان کار نمی کنه .....
می خواستم کد به اون بدم که ریست بشه اما کد رو OK نمی شه کرد ....وارد منو هم نمی شه بشی ....چه کار کنم ؟
مشکل از چی هست ؟ ممکنه گوشی ویروسی باشه ..؟
اگر مشکل سخت افزاری داره چه قدر هزینه باید داد ؟
با تشکر
هیچ کس اینجا نیست کمک کنه ؟
واسه منم دقیقاً همین مشکل پیش اومده.نقل قول:
البته کد ریست رو هم زدم ولی فایده نداره. احتمالاً سخت افزاریه.
دوستان گوشیه من 2 سال از خریدش گذشته و بدون گارانتی خریده بودم.
فکر می کنم مشکل از اتصال های دو قسمت کشویی باشه، تا چند روز بعضی اوقات این مشکلو داشت، بعضی اوقات نداشت.
ضربه نخورده.
1- ببرم مایکروتل واسم تعمیر می کنن؟
2- هزینه تقریبی؟
3- آدرس تعمیرگاه مایکروتل؟
4- آقا من که مستر ریست کردم، دفترچه تلفن و اس ام اس و ... پاک شده یا نه؟ (یعنی مستر ریست اونارو پاک می کنه یا نه؟)
5- به جز مایکروتل کجا ببرم که خیالم راحت باشه؟
ممنون
:11: