اين كه مشكلي نيست از اونجايي كه پست شما خيلي كوتاه اين مشكل پيش مياد دقت كن به اوتارت تا آخر اون آيكون گزارش بايد به پستت وصل باشه ... نميشه كه اون فضاي خالي رو كم كرد ... بايد پستت رو بيشتر كني يا امضات رو ..نقل قول:
نوشته شده توسط Balrog
اين كه مشكلي نيست از اونجايي كه پست شما خيلي كوتاه اين مشكل پيش مياد دقت كن به اوتارت تا آخر اون آيكون گزارش بايد به پستت وصل باشه ... نميشه كه اون فضاي خالي رو كم كرد ... بايد پستت رو بيشتر كني يا امضات رو ..نقل قول:
نوشته شده توسط Balrog
آقا چرا اين عكساتون رو به صورت لينك نميذاريد صفحه رو ريخته بهم !
کسی لطفا به من میگه که چجوری و با چه کدی میشه یه عکس توی امضای خودمون ( منظورم امضاست و نه توی یه پست) وارد کنیم.
چون موقع نوشتن امضا گزینه insert برای عکس وجود نداره.
اين قابليت خيلي وقته كه برداشته شده و فكر كنم به خاطر لود شدن زودتر صفحاته شما فقط مي تونيد از 15 صورتك در قسمت شكلك ها استفاده كنيد ... با تشكر ..نقل قول:
نوشته شده توسط cully_4u
موقعی که در قسمت "تنظیم های کابر " می خواهم وارد قسمت "لیست اشتراک ها" شوم پیغام زیر را دریافت می کنم :
--------------------------------------------------------------------------------
inforfang, بنا به دلايل زير شما نمي توانيد اين عمل را انجام بدهيد
نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد
شما اگر اين عمل را تكرار كرديد مدير كل عضویت شما لغو يا به حالت معلق در مي آورد.
خروج از تالار صفحه اصلي تالار
--------------------------------------------------------------------------------
لطفا راهنمایی کنید ...
عزيز شما هنوز كاربر جديد هستيد يه مدت كه بگذره شما فعاليت كنيد امكانات كمكم براتون فعال ميشه از جمله اشتراك در تاپيك ها و پيام خصوصي و موارد ديگه .. :) موفق باشي عزيز در ضمن خوش اومدي..نقل قول:
نوشته شده توسط inforfang
چرا تعداد پستهاى من روى 322 قفل شده؟! :sad:
آیا شما در انجمن متفرقه پست میدهید؟
عزيزدل اگه اضاف نميشه خب احتمالا بقول دوستمون تو انجمن متفرقه فعاليت ميكني !نقل قول:
نوشته شده توسط Balrog
اما اگه توي انجمن هاي ديگه پست ميزني بازم اضاف نميشه ! بايد منتظر جواب مديريت باشي ...
سلام به همه دوستان
امیدوارم همگی خوب باشید
چرا تایپیک اس ام اس های عاشقانه بسته شد؟
کسی میدونه چرا؟
من یه مدتی نبودم وقتی اومدم دیدیم تایپیکی با این عنوان وجود نداره,خیلی تعجب کردم!!!
شايد بدآموزى داشته!
ممنون از جوابت!نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
.It's ok
شاید مدیران احساس کردن دیگه کافی هست چون اگه شما نیگا کرده باشید تایپک اس ام اس های لطیفه هم بسته شده...نقل قول:
نوشته شده توسط maryam1987
تاپيك اس ام اس ها هم خيلي وقته كه آرشيو شده .. چون توش زياد از حد تكراري مي زنند در واقع يه نوع اسپمه طظرف ميره صفحه 21 رو نگاه مي كنه كپي مي كنه بعد مي گه ااا اينو قبلا داده بوديد ! ببخشيد ! اين يه دليلش بود ..
دوست عزيز مثل اينكه شما به آخرين پست اون تاپيك توجه نكردي :نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
دیگه فکر کنم هر چی اس ام اس تو این دنیا بوده در این تاپیک هست پس هر چه از این به بعد دوستان قرار بدن میشه تکراری
فکر کنم برای نگه داشتن این مرجع خوب باید قفل و آرشیو کرد
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
من همونطور که گفتم مدتی نبودم و وقتی اومدم دیدیم بسته شده و نمی دونم چی شد که بسته شد؟؟؟
البته طبق نظر MaFia جان در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپيك ، انشالله بزودي بعد از اصلاح باز ميشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من وقتي روي اختيارات تاپيک گزينه ي فرستادن اين صفحه كليك ميكنم Not Found ميده
به قول معروف مشكل از فرستنده هستش يا گيرنده
اين دفعه فكر كنم از فرستنده باشه ؛ داره برفكي پخش ميكنه ...
منم همين الان تستيدم ... ارور not found ميده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Wisdom
احتمالا اين فايل مربوطه از سرور قديم به جديد منتقل نشده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... البته شايدم اشتبي پاك شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
سلام. شايد اين بهترين كاري بود كه به نظر دوستان رسيده
ميشه به من جواب بدين كه چرا تعداد پست هاي من تا 400رسيده بود در حد دو هفته پي سي سر نزدم ولي الان تعداد پست هام زير 100 تا شده ؟
در ضمن چرا امضاي من نيست؟ چرا تصويري كه انتخاب كردم نمي ياد؟
ميشه جواب اينا رو بهم پيام خصوصي بديد؟
با تشكر
دوست عزيز همينجا خدمتتون عرض ميكنم :نقل قول:
نوشته شده توسط parisa_s204
در جواب سوال اولتون :
سوال دومتون : نشون ندادن تصاوير توي امضا براي همه كاربرا بيده نه فقط شما ... تصميم مديريت ...نقل قول:
سلام ...
مطمئنا یک یا چند تاپیکی که شما درش پست زیادی داشتید یا حذف شده و یا به انجمن متفرقه یا تراش منتقل شده
ممـنــون
مـیـثــم
چرا دوباره سرور هی داون می شه ؟ باز داره مثله چند ماه می شه اوضاع ! آقایونه ادمین هیچ تدبیری نیندیشیدند؟
نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
یه چند هفته ای هست که وضعیت خیلی ناجور شده.
یا سیستم داونه یا در دست تعمیر :tongue:
متخصصين در حال عيب يابي بيدند ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Kolang
برای من هم چند وقته سایت بالا نمیاد ...نقل قول:
چرا دوباره سرور هی داون می شه ؟ باز داره مثله چند ماه می شه اوضاع ! آقایونه ادمین هیچ تدبیری نیندیشیدند؟
راستی امکان داره که انجمن ماهواره دوباره برگرده ؟؟
نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
خیلی ممنون ... :)
امیدوارم با سوالام اذیتتون نکنم ...
چرا اين قدر سرعت پايينه ؟ همه سايت هاي پر حجم لود ميشن انجمن بعد از همه با كلي صبر ...
متخصصين مشغول كارند...نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
يك سوال داشتم
وقتي كه من يك كلمه اي رو در انجمن سرچ مي كنم در بعضي مواقع يك تاپيك با 100 صفحه پيدا ميشود.
چگونه بايد فهميد كه موضوع من در كدام صفحه قرار دارد
محمد جان چون احتمال داره اون كلمه مورد نظر شما يك كلمه فراگير هستش اينطور جواب ميده يا ازون زياد استفاده شده....بايد كاملتر اشاره كني...نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad hamed
سرعت پايينه ........
سلام بهروز جان فکر کنم مشکل از آی اس پی باشه...نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
وقتی داخل همون تاپیک 100 صفحه ای شدی تو قسمت بالای صفحه بقل رتبه گیری نوشته جستجو در این تالار ایننقل قول:
يك سوال داشتم
وقتي كه من يك كلمه اي رو در انجمن سرچ مي كنم در بعضي مواقع يك تاپيك با 100 صفحه پيدا ميشود.
چگونه بايد فهميد كه موضوع من در كدام صفحه قرار دارد
جوری میتونی فقط تو همون تاپیک سرچ بکنی و پست مورد نظر رو پیدا کنی ...
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم ....
نقل قول:
سرعت پايين
فکر نکنم ... چون بقیه سایت ها سریع لود میشن ....نقل قول:
سلام بهروز جان فکر کنم مشکل از آی اس پی باشه...
بعضی وقتا هم اصلا سایت لود نمیشه ....
حرف شما هم تا حدودی قبول دارم چون بعضی رفقا میگن که اول صفحه ورود بها نجمن مینوسه انجمن در دست بازسازی هستش...نقل قول:
نوشته شده توسط M A T I N
خيلي ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط M A T I N
فهميدم
دوستان من بعضي وقتي با اروري مواجع مي شم كه ميگه ديتا بيس مشكل داره حالا آيا واقعا ديتا بيس انجمن مشكل داره ؟ چرا درستش نمي كنن ؟
مشكل ديتا بيس هم از فشار بر روي سرور ناشي ميشه به علت بالا رفتن مراجعه به اس كيو ال و فشار زيادي كه از شلوغي انجمن هست سرور نميس تونه جوا ب بده و ديتا بيس ارور مي زنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه داره خسته كننده مي شه اين مشكلات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من نميدانم چكاركنم .خيلي سخته فهم اين كه چطوري بايد از سايت استفاده كرد لطفا راهنمائ كنيد
دوست عزيز بهتره نيست يه مثال بزني تا منظورت رو بيشتر متوجه شيم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط babremazandaran
سلام . ميشه چند تا پست خودمو حذف كنم؟
چون من بخاطر اشكالات شبكه بود يا انجمن چند تا پست تكراري دارم كه داره اذيتم مي كنه چگونه مي تونم خودمو راحت كنم.؟؟