دوستان عکس بالایی با G9 نیست من یه دوربین قدیمی کریتیو داشتم اون عکس بالایی و این یکی با اون انداختم فقط میخواستم همینطوری بذارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عکس بالایی با G9 نیست من یه دوربین قدیمی کریتیو داشتم اون عکس بالایی و این یکی با اون انداختم فقط میخواستم همینطوری بذارم.
منم امروز از سایت دی جی هاوس سفارش یه جی 9 رو دادم که تا 2-3 روز دیگه بدستم میرسه. البته فکر کنم یکم گرون گرفتم. 480 تومن!
رضا جان یه عکسی که با جی 9 گرفتی رو بذار لطفا
اندازه سنسور که تو مشخصاتش تو سایتها هست ... من فک کنم تو دفترچه دوربینم هم بود ...نقل قول:
من چند وقت پيش مدل slr like هم از فوجي ديدم تو بازار كه 9 مگا پيكسلي بود الته قيمتش رو فكر ميكنم 360 بود !!! اما دقيقا يادمه كه زير 400 بود !!
اون چه جور مدليه ؟؟ با اين اوصاف اون هم بايد مدل خوبي باشه !!
در ضمن اندازه سنسور رو از كجا ميشه فهميد ؟؟!!!! رو خود دوربين ميزنه يا بايد از دفترچه اش ديد ؟؟؟؟؟؟
اما تو فوجی آماتور پیشرفته هم پیدا میشه که بدک نیستن . بعضیاش هم سنسورشون کوچیکه ... مثل Fujifilm FinePix S9600 که قیمتش حدود 420 هست .
اونطوری که من این اواخر تعریف شنیدم دوربینای بدی نیستن . خیلی ها میگن لنزهای باکیفیتی روشونه . در مورد سایز سنسور هم من الان یادم نمیاد اما فک کنم یه مدل بود که سنسور 1به 16 فک کنم داشت . شاید هم اشتباه میکنم . اما 1 به 23 (هم اندازه اچ-50) روی دوربین Olympus SP-550 Ultra Zoom هست .نقل قول:
درسته!سایز سنسورش 1.6 /1 که تو کمتر slr-like میبینیم!تازه جالبه که خود slr-like های فوجی اندازه ی سنسورشون از این کامپکت های سری f کوچکترن!در کل حق با شماست در مورد slr-likeمنم ترجیح مید برم طرفشون!درمورد المپیوس میشه اطمینان کرد؟من شنیدم سرعت رایت پایین و فوکوس کندی دارن!تا حالا با المپیوس کارکردی؟راستی کدوم مدلاش سایز سنسورشون بزرگه!؟مرسی
سرعت کند هم منم دیدم چند مورد گفتن . مخصوصا تو حالت تله . خوبی این دوربینا اینه که همشون سوپر زوم هستن . اکثرا مود raw هم دارن که واقعا تنها کمود اچ-50 که من دارم الان ازش رنج میکشم همین باشه .
من که کاری نکردم دوست من .نقل قول:
مرسی r4deon جان من باید از راهنمایی های شما و سایر دوستان تشکر کنم از جمله محمد حسین.
من G9 رو 470 تومن با گارانتی پارس ارس خریدم که سه ماه تعویض و 24 ماه گارانتی داره.اما هنوز نتونستم یه کیف خوب(ضد ضربه و ضد آب کمری) براش پیدا کنم .لطفا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه. در ضمن من بخاطر مشغله کاری زیاد نتونستم زیاد باهاش ور برم فقط دارم نم نم دفترچه فارسی شو میخونم تا راه بیافتم.راستی یه سوال:
r4deon جان برای عکاسی تو شب و ایزوی بالا در چه مودی باید کار کنم؟
2- آیا g9 لرزشگیرش اتوماتیک فعاله یا باید فعال کنم آخه بعضی از عکسام سایه و تداخل داره؟
انتخابت خوب هست . امیدوارم راضی باشی ...
باید بگم که این دوریبن سایز سنسور خیلی خوبی داره
1.7/1 اينچ که عالیه . مود RAW هم که داره ... برو باهاش حال کن . ال س دی بزرگ و با کیفیت و باطری بهتر از بقیه مدلها از جمله خوبیاشه .
اما در مورد ایزو حتما ایزو رو نرمال روی 10 بزار . روی 8 که بزاری احتمالا سایه ها رو خراب میکنه .سعی کن ایزو رو بالای 400 نبری مگر در موارد حساس و نیاز .
فقط زومش یکم ازیت میکنه آدمو . که این عادت کانن هست . مبدل های تله و واید هم که فک کنم بهش بخوره ...
کفشک فلاش هم داره . این گزینه ی خوبیه که فلاش ضعیفه کانن رو جبران میکنه .
اما برای عکاسی تو شب باید مد های چهره در شب و عکاسی تو شب بین حالت های عکاسی تو مد Sence باشه .تو مد منوال هم اگه بلد باشی میتونی راحت عکس گیری . تنها کاری که باید بکنی اینه که دهانه دیافراگم رو تا آخر باز کنی .f/2.8 . شاتر رو تا اونجایی که ازیت نکنه باز کنی . مثلا 1/10 خوبه . بستگی به صحنه داره . اگه طبیعت و بدون حرکته تا 1 ثانیه و بالاتر هم خوبه . اخر سر ایزو رو دست کاری کن . 400 و 800 خوبه . اگه نیاز بود 1600 . فقط مواظب نویز باش .
و لرزش گیر معمولا همیشه روشنه . اما مدهای مختلف داره که می تونی تو تنظیمات دست بزنی .
یه مود معمولی داره که هر وقت دکمه شات رو تا نیمه فشار دادی فعال بشه . یه مد پیوسته داره که همیشه فعاله . معمولا اولی تو اکثر موارد جواب میده .اما دومی برا صحنه های پر تحرک خوبه که البته باطری رو زودتر میخوره .
نمونه عکس تو نت زیاده ...نقل قول:
مثلا اینجا
بچرخی زیاد میبینی ...کد:http://www.canon.co.jp/imaging/dcp/psg9/sample/sam-1-e.html
نقل قول:
میدونم ولی گفتم یه عکسی که توسط خودمون گرفته شده رو ببینم
خواهش میکنم reza_top60 ان!کاری نکردیم !خوب گرفتی!با گارانتی دوساله!خیلی دوربین خوبیه!کمتر دوربینیو دیدم که تا این حد نمره بگیره!تو بعضی از سایت ها تو بعضی از مشخصات نمره 10 هم داده بودند که من تو دوربین دیگه ای ندیدم!به خاطر سایز سنسور وپیکسل دنسیتی فک کنم تا ایزو 1600 عکساش قابل استفاده باشن!سنسور اون دوربین کریتیوcmoseح؟؟؟؟!اگcmose ممنون میشم تفاوت سرعت وسایر ویژگیهاشو تا جایی که حس کردی با g9 بگی!
Mohammad Hosseyn ممنون که توضیحات کاملی به دوستمون دادی!ممنون از راهنماییت ولی فک کنم تو slr-like ها سونی وپاناسونیک حرف اولو بزنن!امیدوارم بشه با هک شکل raw شو حل کرد!من نمیدونم چ.ری هک میکنن!ولی هک s5 رو بخون !اگه شباهتی دارن امتحان کن شاید که شد!چیزی کم نداره غیر از raw!
سلام به همگی
ممئ مادریدی من چون هنوز وقت نکردم یه کیف خوب براش بگیریم دوربین رو بیرون نمیبرم برای همین هم فعلا توی خونه عکس میگیرم.هر وقت گرفتم به روی چشم.اما دوربین خوبیهو بدنه محکمی داره.راستی در مورد کیف نگفتید چی بگیرم.ممد راستی محافظ Lcd حتما بگیر.
فعلا بای
بله ... تو slr-like سونی و پانا خیلی سرن . اما المپیوس هم حرفهایی میزنه . فوجی هم همینطور .نقل قول:
هک ؟ مطلبی در مورد هک اس5 ندارم . اگه کاملش رو داری برام بفرست .
با سلامی دوباره ....
داشتم دوتا مدل تازه تولید پانا و فوجی رو میدیدم ... هر دو خوبن :
Fujifilm FinePix S2000HD
Panasonic Lumix DMC-FZ28
اما مطمئنم وقتی قیمت پاناسونیکه اعلام بشه و کامل فروشش تو بازار عادی بشه تا مدتهای مدیدی حریف نداشته باشه ... باطریش فقط آدمو وسوسه میکنه . چه برسه به بقیه امکاناتش .
من تو تاپیک زیر برای یکی از دوستان راجب هک s5is توضیح داده بودمنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252819
من به نتيجه اي رسيدم:
90 درصد يا شايد بيشتر عكاسهاي حرفه اي از كنون - نيكون و فوجي استفاده ميكنن . بنابر اين بهترينها همينها هستن . به نظر من . حالا نميدونم نيكون هم Slrlike داره يا نه ؟؟؟
سلام دوستانراستش دوستان من يه مدت بود تصميم گرفته بودم يه Canon a650is بگيرم.چند روز پيش يه دوربين Fujifilm FinePix F100fd ديدم.عكس هاش بدجور چشممو گرفت.كيفيتش خيلي عالي بود.مي خواستم نظر بزرگان عكاسي رو بدونم كه آيا اين مدل فوجي نسبت به a650is بهتره؟ و آيا ارزش خريد نسبت به اونو داره؟با توجه با اينكه قيمتشون هم تقريبا نزديكه.اگر مدل ديگه اي هم حول و حوش 330 تومن سراغ داريد و از اينا بهتره لطفا معرفي كنيد ممنون ميشم.
دوست عزيز تو دوربينهاي كامپكت اين جزو بهترينهاست . با سنسور بزرگتر نسبت به بقيه هم رده هاش . البته بهتر بود كاربريت رو هم ميگفتي تا دوستان بتونن بهتر راهنماييت كنن .
اما نظر من رو ميخواي واقعا عاليه .
نیکون نیمه حرفه ای داره ... کیفیتش هم بدک نیست ... اما اینکه 90 درصد حرفه ای ها از این مدلهایی که گفتی استفاده میکنن درست نیست ... حداقل اگه بخوایم از رنج دوربین های کمپکت تا اس ال آر حساب کنیم کانن تو رتبه ی اوله و نیکون هم همینطور (تو اس ال آر این دوتا سرن) و سونی و پانا تو نیمه حر فه ای ها و کامپکت ها . فوجی و المیوس کمتر خریدار دارن .نقل قول:
در مورد مقایسه این دوتا دوربین بازم این دوتا مزایا معایب خودون رو دارن .نقل قول:
مدل فوجی اون چیزی که من حساسم یعنی رنج نوردهی بالا رو نداره ( حداکثر 4 ثانیه) که شاید محدودتون کنه ... زوم پائینتر ... فلاش ضعیفتر هست .
و مدل کانن هم فلاش کمی قوی تر از فوجی داره که بازم جوابگوی همه جا نیست . ال سی دی بی کیفیت تر نویز بالا در ایزو 400 به بالا هم بدی های اونه و + باطری نچندان خوب .
اما خوبی فوجی تو رنج دیافش هست که اگه اطلاعاتم درست باشه فوق العادست .
F3.3 – F14.4
شاید نداشتن 2.8 بد باشه اما داشتن 14 یه چیز دیگست که خیلی ارزشمنده .
در مورد سی سی دی هر دو باید بگم یه سایز رو دارن . از این لحاظ مساوین . مگا پیکسل هر دو هم برابره . فقط سنسور فوجی یکم با کیفیت تر به نظر میرسه .
در کل من میگم با توجه به قیمتی که شما گفتی هیچ کدوم رو نگیر و s5is از هر دوشون بهتره چون slr-likث هستش .
موفق باشید .
راستش من كاربردم بيشتر عكس هاي خانوادگي و سفر و ....... است(كاربرد عادي)ولي اين عكس هايي كه من از اين دوربين فوجي ديدم يه سرو گردن از دوربين هاي Slr-like هم بالاتره.پيشنهاد ميكنم يه نگاه به اين عكس ها بندازيد اونوقت حرف منو تاييد ميكينيد.
اشتباهي دوتا پست اومد.......
عكس ها رو حتما ببنيد.
کد:http://www.pbase.com/hpicckcy/image/100257893
کد:http://www.pbase.com/hpicckcy/image/99228569
کد:http://www.pbase.com/hpicckcy/image/102660231
من الان مدتی هست میخوام دوربین بخرم و سرگردونم من دوتا مشکل دارم:
1-بین t300 و w300 سونی موندم کدوم رو بگیرم
2-من الان درمدت 2ماه منتظرم که این دستگاه ها با گارانتی اصلی وارد بازار بشن ولی نمیان ولی بدون گارانتی تو بازار فراونن....چکار کنم بدون گارانتی بگیرم؟
fz28 دوربين فوقالعاده ايه!فك نكنم چيزي كم داشته باشه!لنز وايد !raw !زوم بالا و....... يه slr-like كامله!فك كنم تو بازار ايران اومده!البته دوربيناي پاناسونيك يه عيبي دارن كه كاهش قيمتشون خيلي كنده!خيلي!نقل قول:
به نظرمن هم اگه اندازه برات مهم نيست برو سراغ s5is! يه دوربين كامپكت هر چند اگه كيفيت خوبي داشته باشه ولي خيلي جاها نميتونه جوابگو باشه!نقل قول:
بين دو دوربيني كه گفتي خيلي اختلافي ندارن!
fuji f100 يه سري مزايا داره و a650 هم يه سري!
f100 لنز وايد!كمي پيكسل دنسيتي پايينتر كه به كاهش نويز كمك ميكنه!كمي سنسور بزرگتر!و باتري ليتيوم كه ميتونه يه حسن باشه وميتونه نباشه(با توجه به نيازت)
a650 هم زوم بيبشتر!ماكرو يك سانتمتري!دياف بازتر!سرعت شاتر بيشتر!و از همه مهمتر تقدم شاتر وديافراگم!فوكوس دستي وتنظيمات منوال!
اگه ميخواي باز بين اين دوتا انتخاب كني فك كنم به خاطر نزديك تر بودن a650 به هي slr-like انتخ0اب خوبيه!البته من تو بعضي از فروما ديدم بعضي از دوستان كه خريده بودند از تفكيك رنگش راضي نبودند!
ولي به هر حال s5is توصيه ميشه!
سلام !بالكل سري t سوني رو منصزف شو!چون فقط پولتو دول ميريزي!w300 اما دوربين خوبيه!فك كنم قيمتش حدود 400 تومن باشه!كه فك كنم 100 تومنشو براي مگاپيكسل بالاتر ميدي كه عملا استفاده اي نداره!!!!!!!!!!نقل قول:
با اين بودجه ميتوني يه slr-like وقالعاده تهيه كني ولي اگه حتما كامپكت ميخواي!سراغ دوربيناي فوجي يا كنون يا پاناسونيك ميتوني بري!مثل f100fd!ا همين a650! و ....به طور كلي فك كنم تو اين رنج بقيه ي دوربينا از سوني سر باشن!13.6 مگاپيكسل جنبه ي تبليغيه!
مثلا همين f100 با حدود 100 تومن اختلاف قيمت با w300 مزايا زيرو داره!
لنز وايدتر!
زوم بيشتر
سنسور كمي بزرگتر!
پيكسل دنسيتي خيلي پايينتر!
و......
و در كل كيفيت بهتر با توجه به مشخصات و نمونه عكس ها!
بازم توصيه ميكمنم با اين بودجه lr-like بگيريد!
سلام دوستان نظرتون در باره دوربین canon A590چیه کیفیت عکس هاش خوبه کیفیت فیلم برداریش چی؟
دوستان یه دوربی تا 250 معرفی کنید لطفا.
چند وقت اومدم پرسیدم ولی بودجه ام کمتر شد!
شانسو می بینی؟
دوربین بدی نیست ... نسبت به قیمتش می ارزه ... کیفیت عکساش رو تعریف میکنن .... عکسهای شارپ و خوب داره .... اما خوب مثل هر دوربینی یه اشکالات کوچیکی داره ...نقل قول:
مثلا فلاش ضعیف .... زوم پائین .... دوره باخوانی فلاشش طولانیه ... ال سی دی معمولی داره و یه خورده پردازشش کنده و باطریش هم معمولیه و دیر شارژ میشه ...
اما از چیزایی که من گفتم نترس ... خیلی از دوربینا این مشکلات رو دارن ... این دوربین نسبت به قیمتش انتخاب خیلی خوبیه ... اما اگه رنج قیمت خریدت رو بگی بهتر کمکت میکنم .
با این قیمت خوب حتما باید اماتور و کمپکت انتخاب کنی ... اما چه مدلی ؟!!نقل قول:
مدل هم تو این رنج فراوونه .... باید یکم بیشتر توضیح بدی که کابردت چیه ؟ چیکار میخوای باهاش بکنی ؟ چی بیشتر مد نظرته برای امکاناتش ؟ چقدر در مورد دوربین ها اطلاعات داری ؟
اگه بگی من بیشتر کمکت میکنم ... بخاطر کسرت مدل و زیادی اون من زیاد نمیتونم کمکت کنم تا اطلاعات بیشتر بدی ... در مورد کمپکت ها هم دوستان دیگه اطلاعات بیشتر دارن .
موفق باشی .
یه مصرف خانوادگی، بعضی موقع ها هم ببرم دانشگاه 4تا عکس بگیرم.
کامپکت میخوام. حوصله حل ونقل دوربینای آماتور پیشرفته رو ندارم.
چیز خاصی مد نظرم نیست. مثل بقیه دوربینا باشه دیگه.فلشش ردیف باشه، به فلش خیلی حساسمنقل قول:
چی بیشتر مد نظرته برای امکاناتش ؟
اگه سونی باشه خیلی بهتره، اصولا اینجا سونی بیشتر گیر میاد تا کنون و نیکون و...
بالطبع خدمات پس از فروش بهتری هم هست!!
یه مصرف خانوادگی، بعضی موقع ها هم ببرم دانشگاه 4تا عکس بگیرم.
کامپکت میخوام. حوصله حل ونقل دوربینای آماتور پیشرفته رو ندارم.
چیز خاصی مد نظرم نیست. مثل بقیه دوربینا باشه دیگه.فلشش ردیف باشه، به فلش خیلی حساسمنقل قول:
چی بیشتر مد نظرته برای امکاناتش ؟
اگه سونی باشه خیلی بهتره، اصولا اینجا سونی بیشتر گیر میاد تا کنون و نیکون و...
بالطبع خدمات پس از فروش بهتری هم هست!!
فسلام...اتفاقا تو این رنج بهترین دوربینا مال سونیه!نقل قول:
بهترین گزینش هم w130 هست که الان با گارانتی بازرگانی ایران(اصلی سونی)245000 تومنه!در ضمن کیفییتش نسبت به ixus های کنون خیلی بهتره!حتی 300 تومنیهاش!
مهمترین وِیژگیهاش!
لنز واید 28 mm
دیاف f2.8/f7.1
وسونی هم که خدای امکاناته!
لرزشگیر وچهره یاب و ...... هم که تقریبا همه ی دوربینا دارند!
حتی کیفیت عکسش با w170 که 305000 تومنه برابری میکنه!تازه یه برتری هم محدوده ی دیافراگمش داره!
فک کنم بهترین گزینه باشه تو این رنج!
یه حسنی که سونی داره اینه که قیمتش با خارج تقریبا برابره یا کمترین اختلافو داره !البته فوجی هم همینطوره! ولی کنون وپاناسونیک تا میتونن تیغ میزنن!کیفیت عکسای همین دوربین (w130)از پاناسونیک 350000 تومنی بهتره!
اینو هم بگم به طور کلی تو دوربینای کامپکت خیلی کیفیتشون قابل تشخیص نیست یعنی خیلی نمیتونی اختلافی پیدا کنی!
مثلا :)crop 100%)
sony w150 با قیمت 260000 تومن این نمونه عکسش:
پاناسونیک fx35(36) با قیمت 358000 تومن اینه نمونه عکسش:
هر دو عکس مربوط به ایزو 100هستش!
100 تومن اختلاف قیمت در حالی که کیفیت w150 بهتره!و نویز کمتری داره و عکس شارپتری!
اینم تو ایزو 200:
سونی w150:
پاناسونیک fx35 ه تو ایران بش میگن fx36:
دوربین canon g9 که سفارش داده بودم رسید دستم. خیلی خفنه!
یه سوال!
ما 2 نفر هستیم و یه سه پایه هم برای دوربین داریم. دوربین رو رو سه پایه میذاریم ومیخوایم بعد از زدن شاتر چند ثانیه طول بکشه تا دوربین عکس بگیره ( آخه من میخوام برم کنار دوستم وایسم ) . چجوری باید این کار رو بکنم؟ اصلا جی 9 همچین قابلیتی داره؟
بچه ها نظرتون در مورده Fz28 پاناسونیک چیه؟!
این دوربینو کسی تو بازار دیده؟!
نمیدونید کی وارد میشه؟؟
دوربین تو رنج200تومن می خوام؟
self Timer!نقل قول:
قابلیت سلف تایمر!همه ی دوربینا دارن!
راستی G9 مبارک!دوربین فوقالعاده ایه!چند خریدی با چه گارانتی؟
pnanasonic fx12نقل قول:
sony w90
panasonic lz7
canon a590
نیازتو بگو تا بگم کدوم بیشتر بدردت میخوره!
نقل قول:
مرسی:10:. 480 تومن! دو تا گارانتی داره. گارانتی اصلی گاراناتیه نورنگار هست. یه گارانتی دیگه هم داره که مال بیمه ی سامان هست و مخصوص آتش سوزی و نوسانات برق و این جور چیزاست. هردوتاشون هم 15 ماهه هستن.
داشتن عکس های شارپ با کیفیت لرزش گیر رفع قرمزی چشم قابلیت تشخیص چهره و..نقل قول:
خودم از اینایی که معرفی کردی A590مد نظرمه نظر شما چیه؟
سلام دوستان
من توی چند روز آینده حتما باید یه دوربین عکاسی دیجیتال بخرم.
ولی واقعا گیج شدم بین این همه...
مشخصاتی که ازش میخوام ایناست:
قیمتش زیر 500 باشه
بهتره Slr باشه
سرعت عکس برداریش بالا باشه
نویزش کم باشه
و ...
در کل میخوام آخرین دوربینی باشه که میخرم
تا حالا دوربین عکاسی دیجیتال نداشتم و میخوام یاد بگیرم که به صورت حرفه ای عکاسی کنم.
استفاده ای که ازش دارم هم برای عکاسی در مجالسه
نمیخوام با حرکت افراد عکسا تار بشن.
تورو خدا سریع جواب بدید.
ممنون.
البته دوستان بهتر ميدونن اما فكر نكنم slr گير بياري با اين قيمت!!
اما slrlike حتما پيدا ميشه كه canon G9 و Sony H50بهترينها هستن . قيمتها رو هم در صفحات قبلي دوستان ذكر كردن با معرفيه كامل . من نظر شخصيم اينه كه h50سوني ميتونه براي شما بهترين باشه .
SLR که با این قیمت گیرت نمیاد ... برای اس ال آر حداقل باید یه تومنی خرج کنی ....نقل قول:
اما برای کار شما نیمه حرفه ای هم خوبه ...
من دوربین خودم (H50) و این سری لومیکس fz18 و FZ28 که این دومیه هنوز نیموده مثل اینکه ... رو پیشنهاد میکنم ...
G9 هم بدک نیست اما مشکلاتی برای مجالس داره ... از جمله فلاش خیلی ضعیفتر نسبت به دوتای دیگه ... و زوم پائین .
اگه H50 بگیری خیالت از بابت حرکت راحت باشه .... شاتر بالا و فلاش قوی و ایزوی خوب همه ی مشکلت رو حل میکنه .
اما مدل پاناسونیک هم لرزشگیر خیلی خوبی داره و شاترش هم خوبه .
به نظر من هر کدوم از H50 و FZ18 , FZ28 رو بگیری یه نیمه حرفه ای توپ گیرت اومده و تا عمر داری هم شاید عوضشون نکنی !!
فك كنم براي اولين بار يه slr خريدن يه اشتباهه بزرگه!البته محمد حسين عزيز هم گفتن كه تو اين رنج slr گير نمياد!البته اين شوقي كه براي عكاسي داري فك كنم بعد slr-like سراغ slr بري!به هر حال در حال حاضر بهترين گزينه h50 هستش وبعد fz18!و fz28 م عاليه كه هنوز واد بازار نشده!!!اگه هم ميخواي بهتري slr-like و نزديك ترين به يه slr ميتوني 100 تومن بودجتو افزايش بدي fuji s100fs بگيري!نقل قول:
مهمترين ويژگيش هم سنسور فوقالعاده بزرگ 3/2 هستش!
خواهش...خوبه!همون نورنگار عاليه تا اونحايي كه شنيدم!نقل قول: