سلامنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2750366&postcount=623
Printable View
سلامنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2750366&postcount=623
سلام...نقل قول:
اینم درایور 6120 کلاسیک
[HTML]http://www.4shared.com/file/57470594/25689122/nokia_connectivity_cable_driver_rel_6_83_9_0_eng.h tml[/HTML]
راستی LCD شما اون مشکل منو نداره ؟
من با این تبدیل ، هدفون 3.5 میلی متری استریو رو به گوشیم وصل میکنم !نقل قول:
به کار شما هم میاد دوست من !!
اینم عکس . البته کیفیت نداره ولی معلوم میشه که چی هستش !!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خوشبختانهنقل قول:
راستی Lcd شما اون مشکل منو نداره ؟
6120 تعداد اس ام اس هایی رو که زدیمو نشون نمیده؟
دوستان من امتحان کردم.هندزفری 5700 به 6120 می خوره و کاملا کار می کنه.گفتم شاید مثل من،یه عده ای هم براشون سوال باشه.
شاد باشین دوستان
کیفیت صداش خوبه ؟نقل قول:
بلندی ؟
باس ؟
سلام دوستان..
من با هدفونم 6120 رو امتتحان کردم...همینطور n82 رو
با هدفون هیچ فرقی بین صدای 6120 با N82 از لحاظ کیفیت و باس نبود...
کلا توی صدا مخصوصا باس فقط باید روی XpressMusic ها حساب کنین نه بقیه...
صدای n82 و 6120 معمولیند...یعنی باس خوبی ندارن...ولی کیفیت عالی دارند
من خودم الان 6120 دارم...
به نظرم توی مقوله بـــاس ، گوشیهای XpressMusic نوکیا مثلا 5700 در حد W سونی اریکسون باشن !!!
الان در به در 5700 کارکرده تمیز هستم. اگه سراغ دارین بهم معرفی کنین ...من مشهد هستم ! گوشی خودم 6120 ه
نقل قول:
راستش زیاد فرصت نشد که اینا رو هم چک کنم،ولی به نظرم بلندیش خوب بود،به خصوص با توجه یهIn-Ear بودن هدست بیشتر 5700 ها.
منم خريدمنقل قول:
سفيدشو
بلندي صداش خيلي خوبه
كيفيت هم به نظرم فايل هام كم آورده بودند
دكمه هاي عقب و جلو و توقف و پخش و كم و زياد كردن صداش هم به خوبي كار مي كنند .
نقل قول:
چند خریدی و از کجا؟آدرس بده لطقا.ممنون:11:
دوستان لطفا بگید چطوری میشه برنامه وتم بازی های نصب نشده ای که در داخل رم است با بلوتوس ارسال کرد
با برنامه X-Plore __ اینم لینکش :نقل قول:
کد:http://www.zshare.net/download/169175254ff8d284/
سلامنقل قول:
من از طبقه سوم علاء الدین فروشگاه آلفا خریدم 8 تومن البته چون عمده فروش هستش تک فروشی نداره ولی قیمتش همینه !
سلام.کسی میدونه activ file تو ستینگ به چه دردی میخوره؟
دقيقاً كجاي ستينگ ؟! من همچين چيزي ندارم !!:44:نقل قول:
setting>datamgr>actv.keysنقل قول:
دقيقاً كجاي ستينگ ؟! من همچين چيزي ندارم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید اشتباه از من بود به جای key نوشتم file
خواستم ترجمه کنم دیدم خودمم نمی فهمم چی دارم می خونم واسه همین کل متن رو گذاشتم شاید شما فهمیدید این چی میگه !! :41:نقل قول:
Content owners may use different types of digital rights management (DRM) technologies
to protect their intellectual property, including copyrights. This device uses various types of
DRM software to access DRM-protected content. With this device you can access content
protected with OMA DRM 2.0 and OMA DRM 1.0. If certain DRM software fails to protect
the content, content owners may ask that such DRM software's ability to access new DRMprotected
content be revoked. Revocation may also prevent renewal of such DRM-protected
content already in your device. Revocation of such DRM software does not affect the use of
content protected with other types of DRM or the use of non-DRM-protected content.
Digital rights management (DRM) protected content comes with an associated activation
key that defines your rights to use the content.
If your device has OMA DRM protected content, to back up both the activation keys and the
content, use the backup feature of Nokia PC Suite. Other transfer methods may not transfer
the activation keys which need to be restored with the content for you to be able to
continue the use of OMA DRM protected content after the device memory is formatted. You
may also need to restore the activation keys in case the files on your device get corrupted.
Some activation keys may be connected to a specific SIM card, and the protected content
can be accessed only if the SIM card is inserted in the device.
من هم چیزی نفهمیدم.کسی نمیتونه ترجمه کنه!!!
دوستان یه سوال برام پیش اومد گفتم بیام ازتون بپرسم
من قبل از خرید این گوشی تو همه سایتا میدیدم که یکی از مشکلاتشو صدای کمش میدونن
ولی وقتی خودم این گوشی رو خریدم دیدم اصلا صداش کم نیست و حتی n70 رو کاملا میگیره
کسی دلیلشو میدونه ؟
چون من یه 6120 دیگه دست یکی دیدم صداش از این خیلی خیلی کمتر بود
مرسی
بچه ها من يه مشكلي دارم.
نوكيا پي سي سويت موبايل منو نميشناسه چيكار كنم؟
نقل قول:
گوشی روی حالت pc suit باشه
2- از تویpc suit کامپیوتر از توی manage conections ببین تنظیمه ؟
Meisam Khan حتما از یک پی سی سوییت جدید استفاده کن چون ورژن های قدیمش این گوشی رو ساپورت نمیکنن.
پی سی سویتی که روی خود گوشی هست دیگه گوشی رو ساپورت میکنه !نقل قول:
تا اون جایی که من میدونم این گوشی , سی دی همراهش نداشت اگه جدیدا گذاشتن که مشکل از جایی دیگس
درسته سيدي همراه ندارهنقل قول:
تا اون جایی که من میدونم این گوشی , سی دی همراهش نداشت اگه جدیدا گذاشتن که مشکل از جایی دیگس
در ضمن مشكل من با ورژن جديد پي سي سويت حل شد.
ممنون از دوستان.
يه سوال
sms هاي توي draft رو چجوري ميشه به فولدرهاي خودم انتقال بدم.
پیامک !! های داخل draft رو نمیشه به پوشه منتقل کرد باید اونو بفرستید بعد از قسمت ارسالی ها به پوشه انتقال بدین .
اقا اين مشكل شارژش خيلي وحشتانكه !!
هر شب دارم شارژش ميكنم خيلي زود شارژ تموم ميكنه
يه هوي خاموش ميشه !!
چكار كنم ؟
احتمالاً شما مشکل باتری دارین .نقل قول:
نباید به این زودی باتری خالی بشه مگه از صبح باهاش کار کنی ...:8:
کسی دلیلشو نمیدونه ؟نقل قول:
شماها خودتون از صداش راضی هستین ؟
به نظر من که صداش از نظر کیفیت محشره. بلندی هم برای من مهم نیست (چون بیشتر با هدفون آهنگ گوش می دم) ولی باز به نظرم صداش کم نیست!نقل قول:
شماها خودتون از صداش راضی هستین ؟
تائيد ميشهنقل قول:
كيفيت خيلي خوبي داره و بلندي نرمالي هم .
اگر دنبال صداي خيلي بلندي هستين بهتره واسه گوشي يه اسپيكر كوچيك هم بخرين .
شلام دوستان(معتاد شديم رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
من يه مشكلي با پيامك هايي كه برام مياد دارم.
توي message details كه ساعت ارسال پيامك ها رو ميزنه بعضي وقت ها درست مي زنه ولي بعضي وقت ها ساعت و تاريخ فردا رو مي زنه.
شما هم همچين مشكلي داريد؟
من که همچین مشکلی ندارم!
آره بعضی sms ها رو برای منم اینجوری میزنهنقل قول:
البته فقط بعضیا
تو رو خدا یکی کمکم کنه سی دی 6120 رو گم کردم و نمیتونم با کابل به کامپیوتر وصل کنم اگه یکی درایورهاش رو برام بذاره واقعا ممنون میشم.
منتظرم
دوست عزیز هنگام اتصال به کامپیوتر اگه گوشی رو در حالت PC Suite قرار بدید. PC Suite روی کامپیوتر اونو شناسایی می کنه و مشکلی نداره. اگه نشد گوشی و کامپیوتر رو Restart کنید.
برای دریافت PC Suite به سایت نوکیا یا نوکیا فارسی مراجعه کنید.
Europe.nokia.com
farsi.nokia.com
یه سوال دیگه ::
برنامه ها رو تو کدوم پوشه از مموری بریزم که بتونم از روی مموری برنامه ها و بازی و تم ها رو نصب کنم ؟؟
آیا اصلا این کار شدنیه ؟؟
با تشکر
شما هر جا که برنامه ها و بازی ها و تم ها رو بریزید. توی گوشی به وسیله File Manager که توی آدرس زیر هست ی نرم افزار هایی مثل Xplore اون ها رو نصب کنید.
آدرس فایل منیجر :
Menu>Setting>Data Mng.>File Manager
تب اولی فون مموری و تب دوم مموری کارت هست.
البته برای نصب بازی های ان.گیج فقط باید اون ها رو توی فولدر E:/n-gage کپی کنید و وارد برنامه ان.گیج بشید تا اون هارو به صورت اتوماتیک نصب کنه!
امیدوارم توضیحات کامل باشه!
سوالی بود در خدمتم