محسن جان سلام
آموزش نصب محلی جوملا رو داری !؟
Printable View
محسن جان سلام
آموزش نصب محلی جوملا رو داری !؟
نصبش مثل همونه فرقي ندارهنقل قول:
شما wamp را نصب كن
phpmy admin داره
اون جا ديتابيس باسز و بقيه ماجرا
username database : root
password : خالي يعني هيچي ننويس
همين !!!
محسن جان این چی هست؟نقل قول:
شما wamp را نصب كن
ببینم کجا جوملا رو بریزم بعد اینستالش رو بزنم باز بشه ؟
محسن خان به دادم برس یه فارسی ساز خوب که هم بخش کاربری و مدیریت رو فارسی کنه نیاز دارم .
مسئله مرگ و زندگی نیست!! یعنی هست.
متشکر
چطوری می تونم اون نوشته کپی رایت جوملا که پایینه رو بردارم ؟ تو کدوم فایله ؟
هر قالبی که دارین یه فایل توش هست به نام index.php که توی اون فایل باید کپی رایت رو بردارین... لاینهای آخرش هم هست..نقل قول:
برای هر قالب هم همین کارو باید بکنید.:46:
ممنونم ... ببین من کپی رایت رو برداشتم ... ولی پایین اون خودش یه لینک داده به یه فایل دیگه که تا اونو برندارم کپی رایت نمیره ... وقتی هم که برش می دارم کل قاللب به هم میریزه ...نقل قول:
نقل قول:
اسم اون فایل چیه ؟؟
خدا رو شکر ممنون که جوابمو ندادین
خب جوملا یه فارسی ساز نداره؟ لطف کنید بدید؟
»:11::«
بفرما اینم فارسی سازهای جوملا ( فایل های زبون فارسی)نقل قول:
جوملا 1.5
[PHP]http://ali-pcshimi.persiangig.com/Joomla_Persian_Pack/fa-IR.zip[/PHP]
جوملا 1.0.13 فارسی
[PHP]http://ali-pcshimi.persiangig.com/Joomla_Persian_Pack/farsi.zip[/PHP]
خیلی ممنان mr.k2 جان
راستی فرق این دو نسخه در چیه؟
نقل قول:
خواهش میکنم:10:
فایل زبانشون فرق میکنه. و....
..نسخه جدیده بالاخره جدیده و ممکن هست در اینده اضافات بیشتری براش ساخته بشه..در ضمن من با نسخه جدید که کار کردم به نظرم کار کردن باهاش ساده تر هست..
بازم مُمنان :11:نقل قول:
خواهش میکنم
فایل زبانشون فرق میکنه. و....
..نسخه جدیده بالاخره جدیده و ممکن هست در اینده اضافات بیشتری براش ساخته بشه..در ضمن من با نسخه جدید که کار کردم به نظرم کار کردن باهاش ساده تر هست..
منظورتون از نسخه جدید 1.5 هست دیگه
میشه یه مقایسه از روی امکانات بکنید و بگید کدومش بهتره؟
من یه راهنمائی میخواستم
من میخواستم یه سایت خبری راه بندازم.میشه راهنمائیم کنید
راستش
من میخواستم سایتم 10 تا نویسنده داشته باشه
که هر موقع یکی از این 10 نفر خواست مطلبی رو اضافه کنه ، این مطلب به اسم اون ثبت بشه.9 نفر دیگه نتونند چیزهایی که اون نوشته دستکاری کنند.
برای آرشیو شدن هم ، همه مطالب با هم آرشیو نشند.هرکدوم از این 10 نفر کلیه مطالب آرشیویش در یک بخش جمع بشه.
به غیر از این
کلیه بازدید کننده گان هم بتونند خبر ارسال کنند، اما بایستی بعد از تائید،ثبت بشه.
و این مطالب هم در قسمت مخصوص خودش آرشیو بشه
اگه ممکنه راهنمائیم کنید چیکار باید انجام بدم. فکر میکنم جوملا در حالت عادی این قابلیت رو نداشته باشه
سلام دوستان عزیز !
من دارم یه سایته درس می کنم تا چند وقت قبل از ورد پرس رو نصب کردم اما به دلایلی به مرحله انتشار نرسید تا حالا و حالا هم تصمیم گرفتم که کار رو گسترش بدم و با مامبو کار کنم با جوملا !
ولی اول یه سوال دارم اونم اینه برای مامبو هم مثل جوملا ماپول هست یا اون به جای ماژول امکاناته دبگه ای ارائه میده ؟
سلام خسته نباشید به همه دوستان حاضر در این انجمن
ببخشید یک سوال داشتم من جوملا رو نصب کردم و الان کامپوننت فروشگاه هم دانلود کردم و نمیدونم باید چکارش کنم آیا این امکان وجود داره که جوملا رو کلا برای فروشگاه نصب کرد یعنی در صفحه اول هم محصولات نمایش داده بشه مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون میشم پاسخ بدید
نقل قول:
با جوملا میشه این کارو کرد...
تعیین سطح دسترسی برای افزاد مختلف...
ارسال کامنت های بازدید کنندگان بعد از تایید مدیر...
و...
این سایت من نوشته آفلاینه با مامبوهستش ! میشه بگین چجوری از افلاین می تونم خارجش کنم؟
کد:www.nightside.org
سلام دوستان این آدرس سایت منه و این ارورها رو دارم باید چکار کنم
Warning: require_once() [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]: open_basedir restriction in effect. File(/home2/moshtari/public_html/site../includes/version.php) is not within the allowed path(s): (/home/moshtari/:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in /home/moshtari/public_html/site/includes/mitra.php on line 71
Warning: require_once(/home2/moshtari/public_html/site../includes/version.php) [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]: failed to open stream: Operation not permitted in /home/moshtari/public_html/site/includes/mitra.php on line 71
Fatal error: require_once() [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]: Failed opening required '/home2/moshtari/public_html/site../includes/version.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/moshtari/public_html/site/includes/mitra.php on line 71
جوملا نسخه 1.xبا 1.5 چیه ؟
جوملا نسخه 1
مطمئنا از ديتابيست هستنقل قول:
از توي كنترل پانل هاستت ديتابيس را چك كن و تعميرش كن
گزينه repair
سلام هنوز به مرحله دیتا بیس نرسیدم بعد از آپلود و رفتن برای شروع نصب این مشکل ظاهر شدهنقل قول:
پس تمام فايل ها بدرستي اكستركت نشده
وگرنه نبايد مشكلي داشته باشه
نه تمام فایلها اکسترکت شدننقل قول:
نه تمام فایلها اکسترکت شدن و باز ایراد میگیرهنقل قول:
دوستان عزیز
من هنوز هم با joomlacomment3.1.1 مشکل دارم
بعد از نصب روی لوکال این خطا رو میده
روی سایت هم تست کردم همین مشکل بودکد:Fatal error: Cannot redeclare class tree in c:program fileseasyphp1-8wwwmitracomponentscom_commentjoscommentcomment.class.php on line 913
joomlacomment3.1.1 رو از این لینک دانلود کردم
کد:http://www.prd.ir/joomfa/joomlacomment3.1.1_Translated_HamidAbolhassani_JoomFa.org.zip
سلام
ببخشید من می خواستم بدونم آخرین نسخه ی فارسی جوملا کدومه و از کجا باید بگیرمش . چون من نسخه ی Joomla_1.5.1 را از joomla.ir گرفتم فکر کردم فارسی است ولی انگلیسی بود. در ضمن می خواستم بدونم میشه قالب های مامبو رو در جوملا استفاده کرد یا نه؟
راستی یه سوال دیگه میشه قالبی رو که برای جوملا طراحی می کنم رو بفروشم یا خلاف مقرراته؟
ديگه راهي به ذهنم نمي رسهنقل قول:
نه تمام فایلها اکسترکت شدن و باز ایراد میگیره
1. از سايت خود جوملا بگيريد شايد مشكل از فارسي سازي باشهنقل قول:
دوستان عزیز
من هنوز هم با joomlacomment3.1.1 مشکل دارم
بعد از نصب روی لوکال این خطا رو میده
2. كامپوننتهاي ديگري هم هست
اونها را تست كنيد
هنوز براش نسخه فارسي نيومدهنقل قول:
ببخشید من می خواستم بدونم آخرین نسخه ی فارسی جوملا کدومه و از کجا باید بگیرمش . چون من نسخه ی Joomla_1.5.1 را از joomla.ir گرفتم فکر کردم فارسی است ولی انگلیسی بود. در ضمن می خواستم بدونم میشه قالب های مامبو رو در جوملا استفاده کرد یا نه؟
ولي فارسي سازي هم خيلي سخت نيست
فايل زبانش را خودتون مي تونيد ترجمه كنيد
خريد و فروش كه خلاف قوانين هستنقل قول:
راستی یه سوال دیگه میشه قالبی رو که برای جوملا طراحی می کنم رو بفروشم یا خلاف مقرراته؟
ولي اگر خواستين يك دمو بزارين تا ببنيم چه طوري طراحي كردين
البته فقط به منظور نمايش بزارين و لطفا تبليغ نباشه
ممنون
محسن
نقل قول:
من این کارو کردم..
نسخه بتای جوملا فارسی رو گرفتم...البته هنوز فایل زبون فارسیش کامل نبود...خودم یه کم کاملترش کردم...
شما اینو بزارین کنار فایل انگلیسیه تا درست بشه...
[PHP]http://ali-pcshimi.persiangig.com/Joomla_Persian_Pack/fa-IR.zip[/PHP]
:10:
میخواستم جوملا رو نصب کنم . با این مشکل روبرو شدم . چکار باید بکنم؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید سطح دسترسی فایل configuration.php رو تغییر بدین..
و برای اون فایل دومی هم که On هست باید برین توی قسمت تغییر کد فایل ها و مقدار true رو به false تغییر بدین...تا off بشه...
میشه بیشتر توضیح بدید ؟؟؟ سطح دسترسی باید چند باشه ؟؟ در مورد قسمت دوم توضیحتون ، بیشتر توضیح بدید . متوجه نشدم.نقل قول:
نقل قول:
شما سطح دسترسی رو روی 744 و یا 777 بزارین..مطمئنا میشه ...
برای تغییر کد فایل هم اول اون فایل رو انتخاب کنید و قسمت Edit Code رو بزنیدو بعد مقدار registerglobals=true رو به registerglobals=false تغییر بدین...یعنی همون true و false رو فقط تغییر بدین..
البته الان فایل جلوم نیست...از حفظ گفتم..
ببخشید اگر جاییش اشتباه بود..:10:
سطح دسترسی رو 777 کردم . بعد با code editor بازش کردم . اما registerglobals=true وجود نداشت .find کردم نبود . خودمم نگاه کردم نبود .نقل قول:
من که نمی خوام تو این انجمن بفروشم . کلی گفتم . می خواستم ببینم اصلا میشه برای جوملا قالبی طراحی کرد و فروخت یا نه؟ هنوز که چیزی طراحی نکردم...
كلي مشكلي ندارهنقل قول:
بعضي هاخود جوملا را تغيير مي دن و به نام خودشون مي فروشند !!!!
اتفاقا بازار طراحي قالب و فروشش داغ داغه
و كلي مشتري داره
*ذخيره سازي Session دسترسی نادرست*
من نمی دونم چکار بایستی انجام بدم.
جستجو هم کردم ولی مفهوم رو نگرفتم
mohsen khan عزیز
ممنون از کمکتون!
به آدرس یه سر بزنید لطفآ ببینین درست انجام دادم؟
از لحاظ امنیت مشکل داره؟