رم سال 74 قهرمان اروپا شد...حالا يدونه كمتر از شماست قبول ولي امسال جبران ميشه
رم سال 74 قهرمان اروپا شد...حالا يدونه كمتر از شماست قبول ولي امسال جبران ميشه
مسي جان من برم لالا صبح بايد برم دانشگاه يه صحبتي با رئاليهاي گوگولي داشته باشم...شب بخير
آهان رئالو بردین که ما رو برده ؟؟؟نقل قول:
اینکه کاری نداره ما هم شما رو می بریم که رئالو بردین پس ما شدیم قهرمان اسپانیا(خودم هم نفهمیدم چی شد)
اره موافقم شما بشيد قهرمان اسپانيا ما هم قهرمان ايتاليا...اينتر و رئال هم بوق بزنند
بچه گیر آوردی سال 1974 بایرن قهرمان شد من لیست قهرمانها رو دارم رم هیچ بار قهرمان اروپا شده مجددا تبریک می گم:11:نقل قول:
قربونت به جان خودم قهرمان شد ليورپول رو برده فينال سالش رو مطمئن نيستم...حالا شب بخير
شاید سال 74 قهرمان جام در جام و یا جام یوفا شده
يه سر هم بزن به سايت بچه هاي ما تو اين پايين امضام هست...خوشحاليدم
ايشالا فينال باهم
در هر صورت امیدوارم رم موفق باشه :11:
بابا یه 10-12 نبودم ببینین تاپیک 5-6 صفحه رفته جلو.:18:
فکر کنم با چت رو اشتباه گرفتین اینجارو.:31:
آقایان من کی گفتم که درمورد رایکارد چیزی نگین؟من فقط گفتم دوسش دارم همین.:20:
شما هر چی می خواین میتونین به رایکارد بگین.من که ناراحت نمیشم.:10:
آقای messi_283 کی گفته فقط شما طرفداره رایکارد هستین؟:21:
راستی حذف رئال رو هم تبریک میگم.:27:
ولی فکر کنم ما 3 بار قهرمان اروپا شدیم.:8:
نقل قول:
منم حذف رئال پر مدعا ولي تو خالي رو به بارسايي هاي عزيز تبريك مي گم
hpk34 جون ببخشيد از اين كه تو هم حامي ريكارد هستي خيلي خوشحالم (پاك فراموش كرده بودم)
در باره تعداد قهرماني ديگه از يه بارسايي بعيده بارسلونا در فصول 1991-92 و 2005-6 دو بار قهرمان اروپا شده :31:
خب معلومه واسه بارسا که قهرمان میشه منچستر و فنر نداره دیگهنقل قول:
آقای messi_283 حق با شماست.:46:
خوب منظورم با این دوره بود.:8:این جام رو میبریم میشه 3 بار.:31:
سلام
بارسلونا يكشنبه 19 اسفند در ورزشگاه نيو كمپ با ويارئال بازي داره
پيشنهاد مي كنم از امروز درباره اين بازي و اخبار و اتفاقاتش بحث كنيم
نترجم: سعید ایمنی / FCBarcelona.ir
حریف بعدی بارسا در لیگ، آمار شگفت انگیزی دارد: سومین تیم جدول لیگ، چهارمین تیم گلزن لیگ، اولین تیمی که بارسا را این فصل شکست داد و یک حریف قدرتمند در یک چهارم نهایی جام حذفی.
روز بیست و هفتم لالیگا، اف سی بارسلونا و ویارئال را برای چهارمین باز در این فصل - دو بار در لیگ و دو بار در جام حذفی - رو در روی یکدیگر قرار می دهد. هر دو سمت، یکدیگر را به خوبی می شناسند اما در دنیای پر جنب و جوش فوتبال، ارزشمند است که نگاهی به این بیندازیم که ویارئال، در این روزها چطور عمل می کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلاش برای لیگ قهرمانان
در این لحظه، ویارئال با 47 امتیاز از 14 پیروزی، 5 تساوی و 7 شکست، در رده سوم لالیگا قرار دارد. آنها در جدول تعداد گلهای زده، با 43 گل چهارم هستند، که حدود نیمی از آنها خارج خانه به ثمر رسیده اند. رکورد خارج از خانه این تیم که توسط مربی شیلیایی، پلگرینی بدست آمده است، با 21 امتیاز از 12 بازی، دومین رکورد برتر لیگ است.
در فرم خوب
ویارئال موقعیت ارزشمند کنونی اش را مدیون نتایج خوب اخیر است. پس از نیم فصل، آنها 3 پیروزی، 3 تساوی و تنها یک شکست، بیرون خانه به رئال مادرید (3-2) کسب کرده اند. امتیاز حمله آنها به شکل عجیبی، به تنها 9 گل در 7 بازی سقوط کرده است، با وجود خط حمله قوی با حضور نیهات و روسی، که 11 و 10 گل به ترتیب به ثمر رسانده اند.
متمرکز بر روی لیگ
ویارئال فصل را در 3 رقابت آغاز کرد: لیگ، جام یوفا و جام حذفی. آنها توسط زنیت سنت پترزبورگ از جام یوفا حذف شدند و سپس در یک چهارم نهایی، توسط بارسا از جام حذفی کنار رفتند. تلاش آنها اکنون به طور کامل بر روی لیگ متمرکز است، جایی که آنها تلاش می کنند آن را در یکی از 4 رتبه اول به پایان برسانند تا بتوانند سهمیه لیگ قهرمانان فصل بعد را بدست آورند.
اطلاعات بازی
این بازی بین اف سی بارسلونا و ویارئال، ساعت 21:30 یکشنبه (به وقت ایران) آغاز خواهد شد. داور مسابقه، پرز بوررول است و بازی از کانال + و همچنین در شبکه اینترنت، از رادیو بارسا پخش خواهد شد
به نظر من که نباید دست کم بگیریمش. ولی تیم آنچنانی هم نیست.خدا کنه دیگه باخت و مساوی نیاریم.
پیشاپیش قهرمانی اروپا را تبریک می گم....
نقل قول:
تاپیک رئال هم اینجا نیست دوست عزیز.:41::27::13:
بابا چند بار بگیم تو این تاپیک فقط طرفداراش بیان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :19:
من بعد دوستان جواب کسایی که تخلفی میکنن رو ندن : لطفااگه واقعا تخلف از قوانین بود گزارش بدن به مدیرانم م نون
fcbarcelona.ir
خوان گمپر
موسس اف سی بارسلونا در 29 نوامبر 1899 و پنج دوره رئیس باشگاه بین 1908 و 1925
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مرد سوئیسی نمونه کاملی از آنچه بود که یک انسان ورزشی باید باشد؛ خوان گمپر (وینترتور، سوئیس، 1877 - بارسلونا، 1930) موفقیت هایی در شنا، راگبی، دوچرخه سواری، ورزش باستانی و فراتر از همه اینها، در فوتبال داشت. او در سال 1898 به بارسلونا آمد و ورزش را در خیابان های سنت گرواسی تمرین کرد و در 1899، فوتبال در بارسلونا متولد شد.
او باشگاه را تاسیس کرد و کاپیتان تیم بود، اگرچه، او پست مدیریتی را تا 9 سال بعد دریافت نکرد. سطح او به نسبت مابقی در آن زمان ممتاز بود و مردم را از توانایی های خود به شگفت آورده بود. او یک بازیکن مهاجم بود و شماری از گلهایی را به ثمر رساند که در زمان جدید، قابل تصور نیستند.
آمار و اطلاعات:
حضور در باشگاه: 1899-1903
تعداد بازی: 51
گل زده: 120
افتخارات:
جام ماکایا: 1901-1902
جام بارسلونا: 1902-1903
اره , حق با توئه , همینی که قبلا یه بار گفتی انری ستاره مربی بعدیه (دقیق یادم نیست ولی یه چیزی شبیه این) معلومه چقدر می فهمی باهوش و می دونی مشکل از کجاست, برای nمین بار هم بهت می گم من کاری به تواناییاش ندارم و فقط به خاطر علاقم بهش بوده حرفایی که بهت می زدم و هر چی بحث هم باهات کردم الکی بود , و این شاید عیب من باشه والا اشتباهات زیادی داشته و تیم خیلی بد بازی میکنهنقل قول:
انقدر هم لازم نیست با برد و باخت های بارسا حال بکنی یا نکنی! برو خوشحال باش که مورینیو از همین حالا واسه نیمکت بارسا برای فصل بعد جا رزرو کرده , رایکارد هم میره و جام های زیادی با این مردک در انتظار بارساست!! ولی حیف که زنده نیستم و ببینمنقل قول:
کلا یه چند وقتی هست که دیگه با بردهای بارسا حال نمی کنم (از بعد ال کلاسیکو) اما از حالا به بعد با باختهای بارسا خوشحال خواهم شد، چون هر روز به اخراج این احمق نزدیکتر می شیم
جالبه اول که به هر مربی راضی بوده بعدش هم که به قول خودت به هر نامربی ای, بعد که با برد های بارسا حال نمی کردی حالا هم که با باخت هاش خوشحال میشی!! نمی دونم در اینده چه جوری می خوای بشی
ولی یه چیزم بهت بگم که بعضی موقع ها ادم با حرفاش, بیشتر از این که حرفش رو زده باشه خودش رو نشون می ده جناب اقای فوتبال زیبا!!
اولندش که نباید بحثهایی که در جای دیگه ای صورت گرفته رو اینجا و بصورت ناقص و جسته و گریخته میاوردینقل قول:
دومندش که این رو تازه الان داری میگی قبلا که اعتقاد داشتی مربی از این بهتر در دو عالم وجود نداره، این می تونه یک گام مثبت تلقی بشه:biggrin:نقل قول:
سیُمندش که واه واه چقدر احساساتی!نقل قول:
تو فقط این سوالو جواب بده که فوتبال بد رو می خوای با نتیجه بد یا فوتبال بد با نتیجه خوب؟ خب مسلم هست که دومی بهتر از اولی هست (هر چند فوتبال خوب با نتیجه خوب یه چیز دیگس)، تیم رایکارد بدون مسی نه خوب بازی میکنه نه نتیجه دلخواه رو میگیره. خو پس یکی باس بیاد که تیم رو تیم کنه یا به قول خودت ستاره های تک رو، رو .....(فعل مناسب رو پیدا نمی کنم:laughing:)
چهارمندش که مراجعه کن به اولندش!!!نقل قول:
قبلا هم فکر کنم گفتم ، دیگه تحمل رایکارد برام(مون) غیرممکن شده، هر گزینه ای به جز او مناسبه!
بچه ها من در باره قرعه كشي مرحله يك چهارم نهايي ليگ اروپا يه چيزي شنيدم اونم اينه كه تيم هايي كه از يه كشورن تو اين مرحله به هم نمي خورن پس يعني بارسا بايد با يكي از تيم هاي چلسي منچستر آرسنال ويا
ليورپول(در صورت صعود) بازي كنه
اگه اين طور باشه كه خيلي بد مي شه :18: مي خواستم بدونم اين قضيه درسته يا نه؟
نقل قول:
ديشب که نو سايت يوفا چيزي نيومده بود نميدونم ...
ولي بايد آمادگيه مقابله با هر تيمي رو داشته باشه
FCBarcelona.ir
كارلس پویول توضیح داد كه او نگفته که رسانه ها تاثیری بر انتخاب تیم بارسلونا یا اینكه چه كسی باید بازی كند و نكند، دارند.
كاپیتان باشگاه آبی و اناری ها توضیح داد كه مشتاق بود كه بشنود، رسانه ها بعد از مصدومیت مسی در سه شنبه شب برابر سلتیك چه چیزی برای گفتن دارند, اما فكر می كند، حرف هایش غلط تفسیر شده اند.
اكنون او جلو آمده تا عنوان كند او تنها منظورش انتقال این پیام بوده است كه فشار وارده بر روی فرانك ریكارد و بازیكن غیرقابل توجیه است. او گفت: «امیدوارم هیچ كس از حرف های من، به عنوان اینكه وقتی تصمیم گذاشتن مسی در تیم گرفته شد، مربیان به فشار مطبوعات واكنش نشان دادند، برداشت نكرده باشد، چون من هیچ وقت نه چنین چیزی گفتم، نه حتی فكرش را كردم.»
FCBarcelona.ir
مارکز یک استخوان ضرب دیده در پای راستش دارد و تا زمانی که درد از بین رود، تحت درمان خواهد بود. بنابراین، او بازی یکشنبه برابر ویارئال را از دست خواهد داد.
از سوی دیگر، یحیی توره، مجددا احساس درد نموده و یک برنامه ویژه را دنبال می کند، تا بتواند او را به موقع، آماده بازی سازد.
تست های مختلفی روی مدافع مکزیکی انجام شده و نشان می دهد که مصدومیت استخوان او چقدر جدی است. این نوعی از مصدومیت است که بازیکنان زمانی درازی را برای بهبودی از آن صرف می کنند، و بنابراین، او تا زمانی که دردش از بین برود، تحت مداوا خواهد بود. سرویس پزشکی، توصیه کرده است که او نباید یکشنبه بازی کند.
ساعت 20.30
الجزیره اسپرت 2+
NTV Turkey
:40::40::40::40:
پويول: رسانهها مقصر آسيب ديدگي "مسي" هستند
كارلس پويول، سرگروه بارسلونا رسانههاي اسپانيايي را مقصر اصلي آسيبديدگي "مسي" خواند، چرا كه به گمان او اين رسانهها بودند كه مسي را وادار به بازي كردند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيروزي و صعود بارسلونا به مرحلهي يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا براي اين تيم و هوادارانش چندان هم خوشحال كننده نبود. آسيب ديدگي "ليونل مسي" بازيكن كليدي بارسلونا شيريني پيروزي را براي هواداران تيم كاتالاني از بين برد. مسي پس از آسيبديدگي شديدي كه نصيبش شد چند هفتهاي را دور از ميدان به سر خواهد برد.
به باور پويول اين آسيب ديدگي ميتوانست گريبانگير بازيكن آرژانتيني بارسا نشود.
پويول در اين باره گفت: «پزشكان معتقد بودند كه امكان دارد آسيب ديدگي رخ دهد. اما رسانههاي اسپانيايي مسي را وادار به بازي كردند. آنها همواره ميخواهند مسي بازي كند و اكنون در اين موقعيت قرار گرفتهايم.
ريكارد و بارسلونا در پي "پولسن"
باشگاه بارسلونا با ارايهي پيشنهادي 10 ميليون يورويي در پي خريد كريستين پولسن، هافبك دانماركي سويا است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پولسن در سال 2006 به عنوان بازيكن آزاد در سال 2006 راهي ليگا شد.
براساس گزارش شبكه تلويزيوني "كاتالونيا" اين بازيكن 28 ساله اين بازيكن با بارسلونا بر سر امضا قراردادي سه ساله به توافق رسيده است. سويا هم در حال حاضر با دو گزينه روبهرو است. اين تيم يا بايد با رفتن پولسن در سال جاري و دريافت پيش قرارداد او كنار بيايد و يا تابستان 2009 اين دانماركي را به صورت آزاد راهي تيم ديگري كند.
فرانك ريكارد، سرمربي هلندي بارسلونا پولسن را كه در كارهاي دفاعي مهارت زيادي دارد، براي تقويت بخش دفاعي تيمش براي فصل آينده در نظر دارد.
چلسي و بارسلونا در پي "آمائوري"
مدير برنامههاي "آمائوري" از علاقهمندي چلسي به خريد اين بازيكن خط حمله خبر داد.
به گزارش "ايسنا" مهاجم برزيلي پالرمو در فصل جاري رقابتهاي سري A با عملكرد خوب خود توجه همه را به خود دوخته است.
هفته گذشته زامپاريني رييس باشگاه پالرمو خبر داد كه بارسلونا و ويارئال از ديگر علاقهمندان اين بازيكن گلزن هستند. "الكنون" مدير برنامهريزي اين بازيكن از چلسي به عنوان خواهان جدي او ياد ميكند.
گريمالدي، در اينباره گفت: "علاقهمندي چلسي صحت دارد. با سران چلسي گفتوگوهايي داشتم، با باشگاههايي اسپانيايي و انگليسي هم همينطور"
انتظار ميرود كه آمائوري در آوريل گذرنامهاي ايتاليايي دريافت كند.
به اين ترتيب مشتريان اين بازيكن 27 ساله بيشتر از اين خواهد شد.
لاپورتا خطاب به خبرنگاران:
مصدوميت مسي دغدغه اصلي بارسلونا است
خبرگزاري فارس: رئيس باشگاه بارسلونا مصدوميت مسي را دليلي موجه براي ناكامي هاي آينده دانست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، خوان لاپورتا در مورد مصدوميت شديد هافبك آرژانتيني گفت: اين روزها مصدوميت مسي دغدغه اصلي بارسلونا است و تلاش مي كنيم اين بازيكن بزرگ را هر چه سريع تر به تركيب اصلي تيم برسانيم.
لاپورتا افزود: پزشكان استراحت يك ماه و نيمه را گزارش داده اند؛ اما به نظر مي رسد كه او بيش از اين زمان را به استراحت بپردازد.
رئيس باشگاه بارسلونا تاكيد كرد: مسي براي ما يك بازيكن معمولي نيست و غيبت او به تركيب تيم لطمه خواهد زد.
تیمای از یه کشور تا نیمه نهایی بهم نمیخورن. ولی امسال چون 4 تیم از انگلیس هستن شاید قانون رو عوض کنن.
------------------------
بارسا بیشترین هوادار رو تو دنیا و تو ایران داره. دلیلش هم بازی زیبا و هجومیشه. حالا اگه مورینیو بیاد و گند بزنه تو تنها دلخوشی ما چی میشه ؟ این آدم ضد فوتباله. مثل اینکه یادتون رفته بازی برگشت با چلسی تو زمینشون آب گرفت تا بارسا نتونه رو زمین بازی کنه !!!
امیدوارم به سرنوشت رئال دچار نشیم با کاپلوشون.
viva barca
آقای vahid_civil من با شما موافقم.
به نظر من هر کی بیاد بهتر از مورینیو هست.
آخه فکرشو بکنید یکی از دفایی ترین مربی های دنیا بیاد سرمربی یکی از هجومی ترین تیمای دنیا بشه ...............
هز دوتای بالایی تایید میشه ..... خدا کنه پکرمن بیاد فقط حیفش یکم لجبازه
FCBarcelona.ir
جیانلوكا زامبروتا گفته است که تیم باید یكشنبه «برای مسی» ببرد. این بازیكن ایتالیایی اظهار كرد که از دست دادن بازیكن آرژانتینی «تاسف آور است، چون او بازیكن بسیار مهمی برای تیم است.»
دفاع راست بارسا معتقد است، تیم باید در هرسه رقابت قوی باقی بماند و از بازی كردن لذت ببرد, در میان بازی های دیگر, به ویژه فینال مسكو. اما زامبروتا همچنین می گوید: غیبت مسی «برای هواداران فوتبال تاسف آور است، چون او تفاوت زیادی ایجاد می كند.»
بازی بزرگ یكشنبه
از او در مورد بازی یكشنبه با ویارئال سوال شد, جیانلوكا زامبروتا گفت برای هدف قهرمانی شان, در رقابت با ویارئال كه در لیگ سوم است، «این بازی بسیار مهمی است.» «بودن تیمی كه در میان بالانشین ها مانند ما است، انجام یک كار عالی است.»
فک نمی کنم قانونو واسه خاطر یه استثنا عوض کنن . :13:نقل قول:
راستی قرعه کشی 24 اسفند ساعت 16:30 دقیقه به وقت تهران برگزار می شه سایت گل اونو به طور زنده (البته نوشتاری) نشون می ده
اگه به منچستر و آرسنال نخوریم که عالی می شه :31:
هر چند واسه ما فرقی نمی کنه:21:
راستی منم نظرات دوستانو درباره ریکارد تایید می کنم :10:
به امید پیروزی بارسا بر ویارئال barca 3 viareal 0
مث این که از اخطاری که گرفتی عبرت نگرفتی:27:نقل قول:
آقای Die For Real.M خواهشا دیگه نیاین اینجا.بابا این تاپیک مال طرفداراشه نه .............
لطفا هر نظری داری تو تاپیک رئال خودتون بده این کار تو باعث اخلال در انجمن می شهنقل قول:
لعنت بر تو ریکارد
اون از اتلتیکو ... مصدومیت مسی و حالا باخت خونگی مقابل ویارئال
تیم کوچمون از این خط دفاع امشب هماهنگ تر هست .... گل دوم زامبروتا 5متر آفساید رو پر کرده بود
من نمی دونم کی گفت تیری هانری رو بیارین بارسا ... آخه وقتی بارسا این همه بازیکن داره مگه مرض دارین یه بازیکن37ساله میارین؟ البته نه به این معنا باشه که هانری بده بلکه هانری به درد بارسا نمی خوره
امیدوارم یا ریکارد آدم بشه یا یکی دیگه بیاد.این هفتمون هم داغون شد امیدوارم لیورپول حذف بشه تا یکم حالم جا بیاد
hpk3بازم از ریکارد دفاع می کنی؟
اي کاش ...
به راحتي از اين بازي هم گذشتيم
ايشالله تا بازيهاي بعدي . اينبار هم نبوغ و ستاره ها کاري نکردن ک بازيه زيبايي که سراغش رو ميگرفتين با ريکارد هم امکان نداره چون ستاره هاي تيم در آمادگي نيستن