یه برنامه برای بالابردن کیفیت ضبط صدا برای 6300
بالاخره یه راه حلی که بشه خیلی خوب باهاش صدا ضبط کرد؟ اصلا میشه؟
Printable View
یه برنامه برای بالابردن کیفیت ضبط صدا برای 6300
بالاخره یه راه حلی که بشه خیلی خوب باهاش صدا ضبط کرد؟ اصلا میشه؟
نقل قول:
نه متاسفانه. 6300 فقط با فرمت amr. صدارو ضبط می کنه که کیفیتش تعطیله :13:
بهترین گزینه برای ضبط صدا با موبایل چی میتونه باشه؟ حالا هر مارکی که باشه؟
مخابرات رو میشورن :27:نقل قول:
شوخی گرداه حتما نویز داره
نقل قول:
الان توی گوشی هایی که Symbian OS 9.3, S60 rel. 3.2 هستن (مثل 6220.N70,...) با کیفیت Mp4 ضبط میکنه که واقعا خیلی خوبه(اصلا با 6300 قابل مقایسه نی). توی گوشیهای 9.2 با فرمت wave ضبط میکنه که یه درجه پایین تر از قبلیه.
نقل قول:
به نظر من گوشی خوبی است و هم از نظر شکل ضاهری و هم از نضر کارایی بهتر از ونی اریکسون است
با سلام
من میخوام تنطیمات gprs واسه 6300 دریافت کنم ولی وقتی تنطیمات از همراه اول فرستاده میشه save نمیشه و یه ارور میده. چیکار باید بکنم؟
چه Error ای؟
only 70 sets allowed.settings discardedنقل قول:
شما access point های قبلی رو همشو پاک کن
دوباره امتحان کن
Mer30 درست شد:26:نقل قول:
دکمه تشکر رو میزدی بهتر میشدنقل قول:
خب باباجان، بنده خدا زباد خوشحال شده بود خاست اينجوري تشكر كنه.:31:
گوشی من 6300 هست و بیشتر بازی ها و نرم افزارهای که میریزم توش با ارور Out of memory error java/long/outofmemoryError مواجه میشم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچکس نمی دونه باید چی کارش کنم؟؟
اگه میدونین کمک کنین
با سلاممیخواستم در مورد چگونگی تنظیمات غیر فعال کردن تماسهایی که با من گرفته میشه و " نمیشناسم " ، روی گوشی 6300 سوال بپرسم. نمیخوام تمام تماسهای ورودی جواب داده نشه ، فقط اون تماسهایی که نمیشناسم یا در کانتکت لیست ها نیستند.من پسورد قسمت Call barring برای این گوشی رو هم نمیدونم. کسی اطلاعی از این کد برای این گوشی (6300) داره؟ لطفا کمک کنید. مزاحم زیاد دارم...
اگه حجمش بیشتر از 1 مگابایت باشه نصب نمیشه!!!نقل قول:
گوشی من 6300 هست و بیشتر بازی ها و نرم افزارهای که میریزم توش با ارور Out of memory error java/long/outofmemoryError مواجه میشم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچکس نمی دونه باید چی کارش کنم؟؟
اگه میدونین کمک کنین
00000 با 12345نقل قول:
من پسورد قسمت Call barring برای این گوشی رو هم نمیدونم
متوجه شدم که باید این کد رو برای سیم کارتم از مخابرات بگیرم (ارتباطات سیار)نقل قول:
اما درباره تنظیمش چه باید کرد؟؟؟ چطوری فقط افراد موجود در نامها (کانتکت لیست) می تونن تماس بگیرند و بقیه نه؟
سلام
من6300دارم ولی یه مشکل دارم امیدوارم یکی راهنمایم کنه موزیک پلیرم بیشتر از 14اهنگ رو نمی خونه؟
خواهش میکنم بگید باید چیکارکنم؟
شما باید لیست موزیکاتو اپدیت کنی اگه گوشی رو خاموش روشن کنی و موزیک پلیر رو باز کنی خود به خود اپدیت میشهنقل قول:
سلام
من6300دارم ولی یه مشکل دارم امیدوارم یکی راهنمایم کنه موزیک پلیرم بیشتر از 14اهنگ رو نمی خونه؟
خواهش میکنم بگید باید چیکارکنم؟
از ذاخل موزیک پلیر هم میتونی این کارو بکنی
musicplayer=>options=>music library=>update library
سلام دوستان.
6303 من ماشین حسابش خود به خود رفته، چیکار کنم بیاد؟
با سلام
من وقتی میخوام به اینترنت وصل بشم این ارور رو میده
java.io.IOException:Eror occured whilst opening connection
(سیم کارت ایرانسل) با نرم افزار opera
ممنون میشم راهنمایی کنید .
دوستان کسی نمیدونه؟
دوستان من کلاَ نمیتونم به اینترنت متصل بشم اگه می شه راهنمایی کنید.
اگه مشكلت در تنظيمات هست يه اس ام اس با متن زي به 2225 بفرست برات نظيمات ارسال ميكنننقل قول:
دوستان من کلاَ نمیتونم به اینترنت متصل بشم اگه می شه راهنمایی کنید.
nokia s 6300
نقل قول:*130*3*#5
و همین با رقم آخر 6
برای ایرانسل
اگر از قبل تنظیمات نصب شده بایدحتما" پاکش کنید بعد کد را بفرستین
سلام
کد حفاظتی گوشیم رو فراموش کردم Nokia n6300 و حافظه ی اون رو نمیتونم باز کنم با 12345 و 00000 هم تست کردم نشد
من هم همین مشکل رو دارم.چه برنامه ایی می تونم نصب کنم که اس ام اس و تماس های خارج از لیست نگیرم؟نقل قول:
لطفن کمک کنید
برنامه ای وجود نداره که sms و تماس های خارج از لیست رو بلوک کنه؟؟؟
البته اگه اینجوری هم نشد باید بری توی قسمت all tracks و یه آهنگ انخاب کنی اینجوری هم دیگه مشکلت کامل حل میشه.نقل قول:
یعنی وجود نداره همچین چیزی برای 6300؟نقل قول:
آقا سلام من یه مشکلی که دارم اینه که شماره هایی رو که سیو کردم تو گوشیم وقتی بهم زنگ میزنن اسمشون نمیوفته چیکار باید بکنم تا شماره کسایی رو که تو گوشیمه وقتی زنگ میزنن بهم بیوفته؟ گوشیمم ان ۹۷ هستش
نقل قول:
سلام چرا اینجا پرسیدی توی کلوپ N97 بپرس:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280108&page=116
ضمنا احتمالا توی contacts اسم ها رو دوبار ذخیره کردی یا از هردو حافظه ی فون و سیم استفاده کردی.
سلام دوستان
من يه گوشيه 6300 نوكيا دارم كه وقتي اس ام اس فارسي ميزنم صفحه خالي فرستاده ميشه
ولي انگليسي كه ميزنم درست و كامل بدست گيرنده ميرسه.
در ضمن سيمكارتمم همراه اوله (ir-mci)
من بايد چيكار كنم؟
تشكر
سلام؛ من یه برنامه میخوام که بتونم فایل های avi رو به 3gp یا mpeg4 تبدیل کنم. در ضمن ابعاد 240*320 رو هم ساپورت کنه.
با تشکر فراوان
گوشی 6300 من خیلی سرعتش پایینه (به نظرم خیلی کمتر از قبل شده ) دائما وسط اجرای برنامه ها ارور می ده چی پی ار اس ایرانسل فعاله ولی فقط به وسیله ی مرور گر خود گوشی استفاده می شه و اوپرا کار نمی کنه یعنی باز می شه ولی هیچ سایتی رو باز نمی کنه نسخه های مختلف رو امتحان کردم !!
مشکل بعدیم با نرم افزار اخبار من هست به محض اینکه رو اخبار کلیک می کنم با خطایout of memory مواجه می شم
یه مشکل دیگه هم دارم من قبلا با 6220 به راحتی وارد ایمیلم می شدم(از قسمت پیام رسانی گوشی ) ولی با این 6300 هرچی تنظیمات می زنم درست نمی شه لطفا کمکم کنید !
سلام لطف كنيد آپديت سوكر2006 به اين ايميل ارسال كنيد M10_A15_T20
:41::41::41::40:
سلام
گوشی من بغلش کمی باز شده خوره زمین حدود 20 بار بطور اساسی :31:
میخواستم ببینم این قابل تعمیره هست یا نه؟
شارژ باتری گوشی من زود به زود خالی میشه . صدای صفحه کلید را هم قطع کردم .
باتری را عوض کنم فرقی میکنه ؟