سلام شریم جون. از اینکه وقت می گزاری مچکرم. اگه ممکنه برای اینکه ما اینهمه پست رو نخونیم یک بار دیگه همه آدرسهای انتخاب رشته و زمان دانلود و خصوصیات و کدوم بهتره و کدوم آپ دیته رو بنویسی. :40::40::40:
Printable View
سلام شریم جون. از اینکه وقت می گزاری مچکرم. اگه ممکنه برای اینکه ما اینهمه پست رو نخونیم یک بار دیگه همه آدرسهای انتخاب رشته و زمان دانلود و خصوصیات و کدوم بهتره و کدوم آپ دیته رو بنویسی. :40::40::40:
قرار دادمنقل قول:
Sharim جان حالا که اونهمه زحمت کشیدی این رو هم با اسم Romax بذار خیلی بدرد بخوره
سلام عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام شریم جون. از اینکه وقت می گزاری مچکرم. اگه ممکنه برای اینکه ما اینهمه پست رو نخونیم یک بار دیگه همه آدرسهای انتخاب رشته و زمان دانلود و خصوصیات و کدوم بهتره و کدوم آپ دیته رو بنویسی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو چشمم دارم همین کار رو میکنم ...
توی پست اول تاپیک ...
Sharim جون لینک های قبلی رو (قبل 87) رو لطفا تست کن. سرکان 86 پاک شده پاکش کن فردا پیداش می کنیم
آخرین رتبهء مجاز سهمیه برای شریف 86 را با توجه برای انتخاب رشتهء مجازی امسال 86 بزارم یا 87 ؟
میشه بگین من سوالم رو کجا بپرسم:19:نقل قول:
شما 87 بذارنقل قول:
اما من بیشتر فکر می کنم ظاهرسازی هست و برای واقعی نشون دادنه نه بیشتر
امتحان کنید ببینید فرقی میکنه احتمال قبولی با دو عدد مختلف
:10:
مگر انتخاب رشته از 11 تا 15 مرداد نیست؟
من هرچی در سایت سنجش میرم لینکی برای انتخاب رشته نیست ... دوستان راهنمایی بفرمایید. کارم فوریه ...
ممنون
فکر کنم تو تاپیک معرفی رشته های تحصیلی بهتون بهتر جواب بدننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=114014
شریم جون زمان دانلود با سرعت115 چقدره؟؟؟؟؟
آقا این سایت سنجش کجاش باید رفت تا انتخاب رشته رو کرد؟؟!؟!؟!؟!؟ماکه کف کردیم از بس گشتیم!!!(راستی:جواب کنکور دانشگاه آزاد کی و تو چه سایتی میاد؟)
مثل اینکه شما خاطره ی دیروز رو فراموش کردین بابا سنجش و یه عالمه بامبول درآوردننقل قول:
توصیه من اینه که از صفحه 30 بگیر بخون ببین چه وضعی بود دیروز
توصیه بعدی هم اینکه عجله نکن مثل دیروز میشه میبینی انتخاب رشته ات دود شد رفت هوا خدای ناکرده مجبور شدی استارت بزنی واسه سال بعد:20:
درمورد سوال اول پست بالایی رو بخوننقل قول:
در مورد سوال دوم فکر کنم گفتن (به نقل از ایسنا) نیمه دوم شهریور رو سایتکد:www.azmoon.org
دوست عزیز با مشاور انتخاب رشته کردم و از این بابت خیالم راحته ... .نقل قول:
تعجب میکنم .. خودشون گفتن از 11 تا 15 ... اونوقت سایت آپدیت نیست!
من كه بالاخره نفهميدم الان جداً رشته هاي شبانه رو نبايد خارج از استان زد؟
يا اينكه مثل پيام نور تا شعاع 120 كيلومتري رو تحت پوشش داره؟
پس برای خوابگاه مثل پذیرفته شدگان دیگه هستن؟نقل قول:
این مقاله رو بخون همه چی دسگیرت میشهنقل قول:
:40::40::40:کد:http://www.entekhab-reshte.com/index.php/entekhabreshte/34-fanni/46-gozineshboomi.html
من که اینطوری فکر نمی کنم چون در قسمت شرایط و ظوابط ... آموزش عالی مثلا برای یک دانشگاه گفته می شود که تا 70% غیر بومی را می پذیریم. اون رشته هایی که بومی نمی گیرند را در همین قسمت یا جلوی نام رشته می نویسند. این حرف ها بیشتر بعلت کمبود خوابگاست.نقل قول:
دوستان در چند مورد سوال داشتم . خواهشا کسی که میدونه جواب بده
1- این درسته که برای رشته های شبانه هر دانشگاه فقط از استان خودش دانشجو میگیره ؟؟؟؟
2- تفاوت رشته ی شبانه و روزانه در دوره ی تحصیل و همچنین مدرکی که دریافت میکنیم چیه ؟؟؟
يكي از خبرگزاري ها(بازياب) به طور رسمي از طرف سازمان سنجش اعلام كرد كه به دليل ترافيك بالاي سايت ، انتخاب رشته يك روز به تاخير افتاد.......... عجب برنامه ريزي ييييي
تا جایی که من میدونم آره - شرایط خوابگاه و این که به چه کسانی تعلق میگیره رو هم توی دفترچه نوشته ...نقل قول:
پس برای خوابگاه مثل پذیرفته شدگان دیگه هستن؟
نقل قول:
1- این درسته که برای رشته های شبانه هر دانشگاه فقط از استان خودش دانشجو میگیره ؟؟؟؟
2- تفاوت رشته ی شبانه و روزانه در دوره ی تحصیل و همچنین مدرکی که دریافت میکنیم چیه ؟؟؟
1- در این مورد 75 درصد از بین داوطلبان بومی و 25 درصد از بین بالاترین رتبه های متقاضی در رشته های غیر بومی پذیرش صورت میگیره . حتما برای انتخاب رشته دقیق برو پیش یک مشاور خوب
2- طبق قانون جدید التصویب هیچ تفاوتی بین مدرکی که بهت تعلق میگیره وجود نداره - قبلا مهر نوبت دوم میخورد پای مدرک لیسانس اما الان دیگه نمیخوره یعنی هیچ فرقی نداره (البته فعلا قانون اینه )
تنها تفاوت اینه که برای شبانه باید پول بدی
زمان دانلود چی ؟نقل قول:
شریم جون زمان دانلود با سرعت115 چقدره؟؟؟؟؟
خوب وقتی میگذاری واسه دانلود خود کامپیوتر بهت میگه دیگه .
در اصل حجم فایلی که دانلود میکنی تقسیم بر 115 تقسیم 8
رشته های پیام نور فقط گزینش استانی دارن یعنی فقط رشته های استان خودت رو میتونی انتخاب کنینقل قول:
يا اينكه مثل پيام نور تا شعاع 120 كيلومتري رو تحت پوشش داره؟
نقل قول:
اولا که خیلی ممنون که جواب دادین ثانیا خواستم اینو بگم که من تا حالا چند جا برای انتخاب رشته ی کامپیوتری رفتم و شانس قبولی من رو تو رشته هایی مثل مکانیک ، عمران ، متالوژی و چنین رشته هایی تو شهرستانی مثل تبریز زیاد تخمین زدن ، میخواستم ببینم تو اینا این قضیه ی 75 و 25 که شما گفتین ( با توجه به اینکه من ساکن تبریز به حساب نمیام ) لحاظ شده یا خیر
در مورد مشاور هم متاسفانه در حال حاضر همه چی پیدا میشه جز مشاور خوب ، هر جایی که من دیدم جایی هست افراد سودجو و غیر متخصص یه نرم افزاری که نمیشه خیلی نمیشه بهش اعتماد کرد جلوشون گذاشتند و بهم احتمال تحویل میدن ، و خودشون هم برای مشاوره اونقدر غیر متخصص هستن که اطلاعات خودم خیلی ازشون بیشتره ، البته متاسفانه اینو خودم بعد از اینکه بیش از 100 تومن پیاد شدم فهمیدم :41:
اول در مورد اینکه سهمیه مناطق محروم چیه؟نقل قول:
بعضی استانا(تو دفترچه شماره 2 هست)مناطق محروم حساب میشن و واسشون تو بعضی رشته ها یه ظرفیت کوچولو قرار دادن
مثلا واسه استان بوشهر 2 تا مهندسی پزشکی از دانشگاه صنعتی امیر کبیر قرار دادن یعنی حتما اون دو نفر باید از اونجا باشن و تمام.
حالا در مورد این سوالت اصلا هیچ فرقی با بقیه قبول شده ها نداری و همه امکانات دانشگاه که واسه بقیه هست واسه شما هم هست
سلام
ساعت 7:30 دقیقه چک کردم ... انتخاب رشته آغاز شد! بشتابید!
موفق باشید
نسبت دختر به پسر امسال 69 به 31 شده. واسه ما پسره كه حرف نداره.چون سازمان مي خواد 50درصد پسر بگيره و 50 درصد دختر. حالا 50 درصد از 31 درصد بهتره يا از 69.واسه ما پسره كه توپه.اما خودمونيم با رتبه كه دوست عزيزمون در رشته رياضي اورد و با توجه به رتبه اولي پارسال رياضي،ديگهبه سلطه چندين ساله دخترها بر مسن شماره يك رياضي خط بطلان كشيده شد.هورااااااااااااااااااا ا!
راستي من يه مطلب در همين باره(سازمان سنجش و سوتياش) نوشتم.اگه خواستيد بخونيد.پون تماما مبتني بر واقعيته وضع اسفبار اين سازمانو كاملا نشون ميده: ms-blaster.blogfa
دوستان عزیز و مراجعین به این تاپیک این اعلامیه 3 بار اعلام میشه
بار دوم
هرکی تونسته برنامه های انتخاب رشته 87 رو که کار میکنن پیدا کنه بذاره به Sharim خبر بده تا تو صفحه ی اول بذاره ملت دربدر دنبال این نرم افزارها نباشن
آرسا جون وقتو از دست نده.اینا همش الکیه.برو با اساتید دانشگاه مشورت کن.
تا کی وقت هست واسه انتخاب رشته؟
میگن تا 15ام اما سابقه نشون داده تمدیدش میکنن
ممنون. ولی من خودم مخالف اینجور برنامه ها هستم. همونطور که تو پست های قبلی هم این رو نوشتمنقل قول:
اما چون بسیاری از دوستان خیلی برای تهیه این نرم افزار ها دردسر می کشن گفتم شاید کمکی برای اونا باشه:10:
سلام بچه ها . یکی از بچه های فامیل ما از من در مورد انتخاب رشته کمک خواسته . من هم یه سری چیزهایی که می دونستم یه چیزهایی بهش گفتم . و گفتم که نیاز به مشاور نیست . اینها همش کلک پوله ...
ولی واقعیت اینه که من چون سالهاست که از فضای انتخاب رشته دور هستم قطعا نمی تونم خیلی کمکش کنم ...
رتبش هم 13000 شده و دختر هم هست ...
حالا اگه کمک و پیشنهادی دارید بگید که من بهش منتقل کنم
همینا هم کلی پول میگیرن!نقل قول:
اصلا این طور نیست انتخاب رشته خیلی پیچیده تر از چیزیه که ما فکر میکنیم ... حتما نیاز به مشاور هست البته مشاور کار کشته و قوینقل قول:
و گفتم که نیاز به مشاور نیست . اینها همش کلک پوله ...
غیر از این که گفتید یک سری رشته ها هست مربوط به تحصیل در مناطق محروم که اون ها رو هم توی دفترچه نوشته , مثلا برای این که شما بری و توی بوشهر درس بخونی بهت یه سهمیه میدن که راحت تر قبول شی , حالا نمیدونم منظور این دوستمون کدوم یکی بود , اینی که شما گفتی هم کاملا درسته و هیچ فرقی هم بین پذیرفته شدگان وجود ندارهنقل قول:
بعضی استانا(تو دفترچه شماره 2 هست)مناطق محروم حساب میشن و واسشون تو بعضی رشته ها یه ظرفیت کوچولو قرار دادن
مثلا واسه استان بوشهر 2 تا مهندسی پزشکی از دانشگاه صنعتی امیر کبیر قرار دادن یعنی حتما اون دو نفر باید از اونجا باشن و
تمام.
خوب ببین بعضی رشته ها پذیرش بومی دارن - بعضی ها استانی و بعضی ها قطبی و ... که همه رو توی دفترچه نوشته ... ما 5 تا قطب داریم که مناطق مختلف ایران رو شامل میشه و احتمالا این رشته هایی که شما گفتید پذیرش قطبی هست و محل سکونت شما هم جزو قطب تبریز به حساب میاد ...نقل قول:
اولا که خیلی ممنون که جواب دادین ثانیا خواستم اینو بگم که من تا حالا چند جا برای انتخاب رشته ی کامپیوتری رفتم و شانس قبولی من رو تو رشته هایی مثل مکانیک ، عمران ، متالوژی و چنین رشته هایی تو شهرستانی مثل تبریز زیاد تخمین زدن ، میخواستم ببینم تو اینا این قضیه ی 75 و 25 که شما گفتین ( با توجه به اینکه من ساکن تبریز به حساب نمیام ) لحاظ شده یا خیر
به نظر من بهترین افراد برای مشاوره دانشجو های اون رشته هستن ... با اون ها مشورت کننقل قول:
آرسا جون وقتو از دست نده.اینا همش الکیه.برو با اساتید دانشگاه مشورت کن.
مثلا برای برخی از استان ها رشته هایی رو زده که یک نفر مثلا مرد می خوان وبعد هم یه دانشگاه دیگه توی استان دیگه رو کنارش نوشته(چه قدر بی سوادانه نوشتم!)نقل قول:
می خوام بدونم بعد از تحصیل تعهدی برای کار هست یا نه ؟(برای استانی که سهمیه داده؟)
آها .. خوب این میشه همونی که دوستمون گفت ... خوب من دقیق یادم نیست , بقیه دوستان که میدونن لطفا راهنمایی کنن , ولی فکر کنم کسانی که با سهمیه مناطق محروم قبول میشن بعد از اتمام دوره باید یه مدت توی همون مناطق محروم خدمت کنن ( البته با حقوق) -- این ها رو توی دفترچه دقیق نوشته -- دفترچه رو حتما کامل کامل بخونید ...چون من قبلا کنکور دادم ممکنه قوانین عوض شده باشه ...نقل قول:
مثلا برای برخی از استان ها رشته هایی رو زده که یک نفر مثلا مرد می خوان وبعد هم یه دانشگاه دیگه توی استان دیگه رو کنارش نوشته(چه قدر بی سوادانه نوشتم!)
می خوام بدونم بعد از تحصیل تعهدی برای کار هست یا نه ؟(برای استانی که سهمیه داده؟)