همیشه رو سیستم دارم
بهتره ! این رو میگم
mostwanted
Printable View
همیشه رو سیستم دارم
بهتره ! این رو میگم
mostwanted
بریم همون dirt رو ادامه بدیم سنگینتره
در ضمن ببخشید یه سوال داشتم در بازی dirt بازی من آسمون نداره یعنی سیاه نشون میده مشکل از چیه ؟
سیستمم اینه :
graphic 7300 gs supporting 512
cpu 2.6 intel
ram 2 gig kingeston
این سوال رو تو تاپیک اصلی بازی dirt هم پرسیدم ولی انگار کسی به آنجا سر نمی زنه مجبور شدم اینجا بپرسم................با عرض پوزش
با اينكه به اينجا ربطي نداره به خاطر كارت گرافيكته منم تو بازي وگاس همين جوري بودم كارت گرافيكو عوش كردم درست شد !نقل قول:
بریم همون dirt رو ادامه بدیم سنگینتره
در ضمن ببخشید یه سوال داشتم در بازی dirt بازی من آسمون نداره یعنی سیاه نشون میده مشکل از چیه ؟
سیستمم اینه :
graphic 7300 gs supporting 512
cpu 2.6 intel
ram 2 gig kingeston
این سوال رو تو تاپیک اصلی بازی dirt هم پرسیدم ولی انگار کسی به آنجا سر نمی زنه مجبور شدم اینجا بپرسم................با عرض پوزش
زياد بازيه بدي نيست.
در كل من كه باهاش حال مي كنم.
ولي فكر نكنم ديگه هيچوقت بتونن Ug2 رو تكرار كنن.
همون طور که قبلا گفتم بازی بسیار تخصصی شده ، و به نظر من خیلی زیبا تر از سری های قبلی شده .
البته درسته مسابقات شهری نداره ولی همین که تخصصی شده خیلی خوبه .
ميگم دوستان عزيز اين بازي چند تومانه؟
دوستان یعنی چی که تخصصی شده ؟
یعنی شده مثل مسابقات رالی ؟
اول از همه بگم حجم بازی 4.73 گیگ است ولی اگه بخوان نی تونن توی یه dvd جاش بدن البته من نسخه 2 dvd را خریدم بعدشم که گراقیک بازی عالیه ولی خوب درست می گن نحوه بازی یکمی گیج کننده است برای من که عاشق توی حیابون چرخیدناش بودم خیلی ضد حال بود مقدار زیادی هیجان بازی از بین رفته مخصوصا پلیس بازیش که من خوراکم بود ولی هر چی باشه ارزش یه بار بازی کردنش را داره, یه چیز دیگه هم که خوشم اومد اختصاص هر ماشین برای یک سری مسابقه است
در ضمن روی سیستم من همه چیزو high کردم بدون وشکل و کندی اجرا میشه .اینم مشخصات سیستم من:
intel 3.2 4mb cach
1gb ocz ddr2 667
7300 gt nvidia gigabyte
من که دارم باهاش حال می کنم
چند تا نکته مثبت داره
یکی گزارشگر هست که واقعا عالیه و در حین مسابقات وقایع رو میگه
یکی هم درگ هاش هست
همین طور مسابقات Top Speed Run هاش که ته حاله (وقتی 350 تا با فورد جی تی پر کردی می فهمی)
کلا بازی خوبیه به این حرفها گوش نکنید هر چی باشه NFS هست و EA هم نمیاد سابقه ی خودشو خراب کنه (-;
نظر من بعد از چند روزی بازی کردن ...
سبک اتوموبیل رانی یکی از پرطرفدارترین سبک ها در دنیای بازی های ویدیویی به حساب می آید ، هیچ گیمر حرفه ای در دنیا وجود ندارد که حداقل یک بار سری بازی های NFS را انجام نداده باشد. به جرات میتوان گفت NFS باعث بوجود آمدن یک انقلاب در سبک اتوموبیلرانی شد است. سری بازی های NFS با نسخه Most Wanted تحولات بسیاری کرد وجود داستان خطی در این سری باعث شد گیمر جذب آن شود و برای پایان دادن به بازی تلاش کند نسخه بعدی با نام کربن نتوانست موفقیت MW را کسب کنید از این رو EA تصمیم گرفت نسخه جدید را از حال و هوای شهری خارج کند و همانند نسخه های 1 تا 4 به جاده ها بکشاند ، حال شما یک راننده جاده و پیست در PreStreet هستید.
گرافیک :
باید خدمتتان عرض کنم در Pro خبری از داستان نیست و بازی کاملا از حال و هوای نسخه های پیشین فاصله گرفته است و تقریبا میتوان گفت شباهت هایی با نسخه 4 این سری پیدا کرده است ، گرافیک بازی بسیار خوب از آب در آمده مخصوصا که در این نسخه ماشین شما صدمه خواهد دید تمام قسمت های ماشین تخریب پذیر هستند درصورتی که با ماشین مقابل برخورد کنید ماشین شما از جلو صدمه خواهد دید اگر از سمت راست یا چپ با دیوار تصادف نمایید جای فرو رفتگی را خواهید دید ، جالب ترین بخش خارج شدن ماشین ها از جاده است که با دود بسیار زیبا و تخریب پذیری بالا باعث بوجود آمدن جلوه های بصری عالی شده است ، از دیگر نکات بازی میتوان علاوه بر تخریب پذیری ماشین به تخریپ پذیری محیط نیز اشاره کرد که با برخورد ماشین به محیط علاوه بر آن که ماشین شما صدمه خواهد دید به محیط اطراف نیز صدمه وارد میشود ، نور پردازی در بازی عالی است انعکاس نور از عالی هم عالی تر می باشد سایه ها بسیار خوب طراحی شده اند و تیزی در آن ها دیده نمی شود همین امر باعث هرچه بهتر شدن گرافیک این نسخه شده است ، همین طور که گفته شد انعکاس نور بسیار عالی طراحی شده است شما میتوانید در بازی به وضوح فرق انعکاس نور بر روی بدنه ماشین و آسفالت خیابان ها را ملاحظه نمایید به این گونه که نور بدنه ماشین در یک منطقه متمرکز می شود اما در جاده آسفالتی خواهید دید که نور بر روی آسفالت چگونه پخش میشود ، سازندگان بازی توجه بسیاری بر دود در ProStreer داشته اند باید گفت با آن که سازندگان کمی در این بخش از واقعیت دور شده اند اما بسیار خوب طراحی شد است و همچنین دود ها خیلی سریع محو می شوند که از واقعیت به دور است ، جالب ترین بخش بازی آسفالت خیابان ها به حساب می آید شما در میان بازی میتوانید به شکستگی های روی آسفالت دقت نمایید که با چه مهارتی طراحی شده اند خط ترمز ماشین بر روی آسفالت خیابان ها بر جای می ماند و با ملاحظه کردن به آن میتوان مهارت به کار رفته در این بخش را تشخیص داد.با نگاه کردن به آسمان در بازی میتوان دید این بخش نیز بسیار خوب از آب در آمده است با دقت کردن به ابر ها قادر هستید سه بعدی بودن آنان را حس کنید که این خود یک نقطه قوت در بازی به حساب می آید. تماشاگر ها خوب طراحی شده اند و دارای فیزیک قابل قبولی هستند و دیگر خبری از تماشاگر هایی که همانند یک تابلو دو بعدی بودند نیست و همگی سه بعدی هستند و انیمیشن های زیبایی نیز برای هر تماشاگر در نظر گرفته شده تا حرکاتشان تکراری نباشد
کنترل و روند بازی :
کنترل ماشین ها در Pro Street بسیار نسبت به نسخه های پیشین خود تغییر کرده است ، اگر سرعتتان بالا 200 کیلومتر در ساعت برود دیگر باید ماشین را به خدا بسپارید تمامی این موارد نشاندهنده واقع گرایانه بودن کنترل بازی است یعنی اگر با سرعت 200 کیلومتر ماشین شما در هوا پرواز کند و به درستی بر روی زمین فرود نیاید مطمئنا ماشین از جاده خارج خواهد شد درصورت که در پیچ های تند سرعت شما بالا باشد بی شک منحرف خواهید شد ، کنترل بازی به همان واقعیت است که شما در یک ماشین عادی نشسته اید با هر اشتباه شما ، ماشین صدمه خواهد دید از کنترل شما خارج میشود و یا مجبورید بازی را از نو شروع کنید میتوان اطمینان داشت کنترل بازی همان نقاط قوت نسخه های قبل را در خود جای داده و با واقع گرایانه شدن آن ، لذت انجام یک مسابقه اتومبیل رانی تمام عیار را تجربه خواهید کرد.شما در هنگام مسابقه میتوانید دو ماشین داشته باشید ، یعنی یکی از ماشین ها به عنوان ماشین پشتیبان و دیگری ماشین اصلی تا درصورتی که ماشین اصلی شما از کار افتاد بتوانید مسابقه را ادامه بدید. در بازی شما میتوانید ماشین خود را ارتقاء بدید آن را تغییر بدید و هرکاری که دوست دارید روی آن انجام دهید. میتوانید وسایل ماشین خود را بنا به سلیقه خود تغییر دهید و قدرت آن را نسبت به نیازی که دارید تنظیم کنید.
صدا گذاری :
صدا گذاری در بازی بسیار عالی است موسیقی های هیجان انگیز که در تمامی نسخه های NFS باعث دلچسب شدن بازی شده اند در Pre Street نیز به بهترین شکل ممکنه حاضر شده اند تا به شما هیجان را نشان دهند ، صدای ماشین ها دقیقا از روی نسخه های اصلی آنان کپی برداری شده است ، همانند نسخه های پیشین تمامی صداگذاری های ماشین ها در بازی از واقعیت بهره برده اند شما به راحتی میتوانید فرق صدای برخورد با یک درخت و دیوار را حس کنید
سخن پایانی :
NFS همیشه باعث شده است سبک اتومبیل رانی از یک نواختی خارج شود و در حال هوای جدید قرار گیرد از MW که با داستانی خطی شروع شد تا نسخه های دیگر بازی اما NFS :ProStreet با همه سری بازی های NFS فرق خواهد داشت این بازی با کنترل واقع گرایانه و گرافیک عالی وارد نسل هفتم شده است تا جایی برای خود میان سلطان های این نسل پیدا کند ، باید منتظر ماند و دید آیا میتواند آنگونه که انتظار میرود انتظارات هواداران را بر آورده کند ؟ و یا تاب و توان رقابت با بزرگانی مانند GT5 ، PGR4 را داراست یا خیر ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------درکل شاید در ابتدا تغییرات زیادی که در بازی ایجاد شده شما را ناراحت کند یا باعث سر در گمی شود این کاملا طبیعی است عوض شدن نوع مسابقات نبودن داستان خطی تغییر پیدا کردن شکل مسابقات مثلا DRAG در این بازی کاملا تغییر کرده و بیشتر حالت رکورد گیری دارد تا مسابقه و من که در شماره های قبل استاد دراگ بودم با دراگ های این بازی مشکل دارم به هر حال چند وقتی طول می کشد تا به بازی عادت کنید اما اگر با آن وفق بگیرید مطمئننا از آن لذت خواهید برد
اگر دوست دار بازی واقع گرایانه هستید NEED FOR SPEED PRO STREET را از دست ندهید.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چه عجب بالاخره يه چهار نفر از بازي تعريف كردن .......
چه قدر تصادف ها در بازی زیبا کار شده و چه قدر سرعت ماشین ها طبیعی هست
من یه سوال دارم میشه توضیح بدید چه طوری میشه دراگ ها رو برد با چه ماشینی ؟؟؟
یه سری از ماشین ها مخصوص Grip و یه سری برای Drag و.... هستند، شما باید با ماشینی بری که مخصوص Drag تنظیم شده. بردن این مسابقات هم کاری نداره؛ اول سعی کن Burnout به بهترین نحو انجام بشه، بعد دنده رو به موقع عوض کن ( مثل MW )نقل قول:
موفق باشی
بازي خوبه
ولي از حال و هواي nfs بيرون اومده انگار داري race driver بازي ميكني
نميشد ea دست به تغييرات نزنه و يه بازي تو شهري عاليتر با گرافيك بهتر و ... درست كنه
راستي فرمونش كه افتضاحه . نميشه تو تنظيمات درستش كرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفتم از يارو سوال كردم گفت 3 / 4 روز ديگه بازيو مياره
اميد وارم خيلي خسته كننده نباشه
بابا نوع دوربین ، از داخل ماشین هم داره ( منظورم اینه که فرمونش و توی ماشین پیدا باشه)
یعنی هیش کی منظورمو نفهمیده
من تا حالا 3 بار اینو پرسیدم ....................؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
میشه چنتا ماشین مخصوص drag بگین من تمام مراحل رو فقط drag اش رو خراب می کنم نمی دونم چی بگیرم من اون ماشینی رو که خود بازی داد فروختم و حالا نمی دونم چه کار کنم ؟؟؟
یه civic خریدم به لعنت خدا نمیارزه ( کمک کنید )
راستی این هم عکس ماشینم هست بعد از یه تصادف شدید سرعتم خیلی بالا رفته بود و ماشین پشتی هم یه ضربه کوچیک زده و بعد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا سوال
برای اولین بار حق انتخاب کدوم ماشین ها رو داریم؟
بالاترین سرعتی که میشه توش رفت چنده؟
وضعیت نیرو چه جوریه مثل نسخه های قبلیه؟
قسمت تیونینگ بیشتر شبیه کدام نسخه Nfs هست؟
ممنون
خب هميشه ايجوري بوده ديگه
مگه اين اينجوري نيستش؟
از كي تاحالا وقتي تصادف كني ماشين اينجوري ميشه؟نقل قول:
از وقتی Nfs Pro Street اومده
بابا ea گند زده با اين بازي
آبروي nfs هم برد
حالا بهتره تا يه سال صبر كنيم تا دوباره كلي انتظار بكشيم بعدش ea گند بزنه
منم بازی تازه فردا دستم می رسه ببینم واقعا شرکت ea گند زده یا اینکه دوستان نتونستن باهاش مچ بشن
شاید اینجا جای پرسیدن این سوال نباشه اما جون هر کی دوست دارید بگید من با این سیستم میتونم بازی کنم یا اصلا ساپورت میکنه گرافیک:256 مدل5500 رم :512 سی پی یو:2.4 جون مادرتون تا دو سه ساعت دیگه بگید اگه میدونید الان ساعت 11:30 هست پس هتمن بگید
با گرافيك افتضاح احتمالا مي تونيد بازي رو اجرا كنيد حداقل سيستم مورد نياز رو من تو پست اول گذاشتم ...نقل قول:
شاید اینجا جای پرسیدن این سوال نباشه اما جون هر کی دوست دارید بگید من با این سیستم میتونم بازی کنم یا اصلا ساپورت میکنه گرافیک:256 مدل5500 رم :512 سی پی یو:2.4 جون مادرتون تا دو سه ساعت دیگه بگید اگه میدونید الان ساعت 11:30 هست پس هتمن بگید
دوست عزیز می شه مشخصات سیستمتو بگی و بگی ایا رزولیشن بازی رو تا چه قدر بردی بالانقل قول:
این مشخصات سیستم من هست :
CPU: AMD Athlon 64 X2 DUAL Core 5200 GHZ
RAM --> 2.00 GB
VGA : n vidia G Force 8600 GT 256 Mb
همه ی تنظیمات در بالاترین حد ممکن هست
عکس هات خیلی باحالن. در واقع گرافیک بازی خیلی باحاله. :31:نقل قول:
من تا آهر هفته می خرم بازیو. درگیر این کنکور لعنتیم. مطمئنم که بازی خوبیه. بعد از بازی کردنش هم نظرمو به همه می گم.
اي ي ي ي ي ي ي دست رو دلم نزار كه خونه اين كنكور لعنتي دسته مارو از پشت بسته ...نقل قول:
ولي به نظر من اصلا اين بازي رو نخر فقط ((موست وانتد)) بهتري بازيه Nfs هست بقيش شايد گرافيك خوب باشه ولي به هيجان و زندگي موست وانتد نميرسه
دوستانی که میگفتند بازی گرافیکش بده از این عکس ها که من دیدم باید گرافیکش که خیلی توپ باشه
منم هنوز منتظرم که بازی به دستم برسه
دوستانی که بازی رو دارن انجام میدن تقریبا چند درصدشو بازی کردن بعد بازی نسبت به نسخه های قبلی سختره یا نه
راستی نسخه موبایلشو که بازی کنی دو تا کد بهت میده که اون تو نسخه pc ازش استفاده کنی اگه کسی از این کدها استفاده کرده بگه که چه اتفاقی می افته
بچه ها ارزش خریدن داره؟؟؟؟؟؟؟
بخرم؟؟؟
گرافیکش چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام . ببخشيد دوستان من اين بازي Need for Speed ProStreet رو خريدم . حالا هم نصب كردم . اما كار نمي كنه . هر وقت مي خوام بازي كنم يه ارور ميده و ميگه كه فايل d3dx9.dll رو پيدا نميكنه . لطفا كمكم كنيد چون من خوره نيد فور اسپيدم . اگه اين فايل رو توي بازيتون دارين لطف كنيد آپلودش كنيد . :11::11::11::11::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40:
با تشكر :27: اگه مشكل از كد ريجستر بازي هست لطفا كدشم بزاريد چون توي اين سي دي شيش تايي كه من خريدم كدي وجود نداره .:41: :40::40::40::40:
سیستم من اینه:
cpu:3 full
vga:geforce 7300
ram:1gig
با این سیستم میشه بازی حد بازی Aryan.kh بازی کرد یا حدودا؟
بازی از نظر گرافیک پیشرفتش فوق العاده بوده من الان قسمت اول رو روی نقشه رفتم ولی بازیش اینقدر قشنگ و زیبا شده که دلم نمیاد برم مرحله بعد می خوام همین مرحله رو همش رو به مرحله king برسم و سبز شه
دومین نکته جالب بازی تخصصی شدن بازی هست که به نظر من درجه E براش خیلی پایینه چون حتی spoiler و body kit هم در افزایش یا کاهش سرعت تاثیر داره چه برسه موتور و ...
پیشنهاد من : کسانی که یک بازی ماشین رانی فانتزی مثل مست وانتد یا کربن رو دوست دارن دنبال این بازی نرن چون اصلا فانتزی نیست و همه چیز واقع گرایانه هست دیگه نمی شه با سرعت بالا دور زد و اگر هم دور زدین دیگه نباید روی در های بقل ماشین حساب باز کنید چون مطمئننا ترتیبشون داده شده اگر بیش از حد سرعت بگیرین با یه دست انداز کوچیک ماشینتون به پرواز در میاد اصطکاک تایر با زمین باعث سایش لاستیک میشه و در کنترل بازی تاثیر داره خلاصه برای کسایی که ماشین و اطلاعات راجع به اون رو دوست دارن همونایی که پای ثابت مجله های اتومبیل هستند این بازی یک فرصت طلایی هست من جدا دارم لذت می برم فردا دانشگاه امتحان فیزیک دارم ولی نمی تونم از بازی دل بکنم وقتی دیدم اینا این طوری از بازی بد میگن واقعا حالم گرفته شد از این بازی انتظار بازی نداشته باشین انتظار واقعیت رو داشته باشین دیگه خبری از فانتزی و سرعت های باور نکردنی افکت ها ی خیره کننده نیست همه چیز واقعی هست همه چیز ...
این بازی بیشتر شبیه به نید فور اسپید 6 و 5 هست ( دو تا از نید فور اسپید ها که من واقعا عاشقشون بودم )
کنترل بازی هم بسیار جالب شده مثلا سر پیچ ها اگر نیش ترمز نزنی رفتی تو باقالی ها و یه جاهایی هم برای سبقت می تونی از توی خاک و چمن های کنار پیست بری که خیلی حال میده فقط باید مواظب باشی توی کمر ماشینی که داری سبقت می گیری در نیای یا برعکس کلا بازی یک تحول اساسی داشته درست مثل زمانی که under ground اومد و خیلی سر و صدا کرد و سبکش تا کربن هم ادامه داشت حالا pro street هم یک تحول جدید هست که باید ببینیم چه قدر ادامه پیدا می کنه وجود گزارشگر هم هیجان فوق العده ای به بازی می ده اسم شخصیت بازی هم ryan cooper هست دلیلش هم اینه که گزارش گر بتونه اسم شما رو از بلند گو اعلام کنه ( خلاصه گزارش گر یک ایده عالی بوده )
اگر می خواین از بازی لذت واقعی رو ببرید یک دسته شوک دار ( وایبریشن جوستیک ) بگیرید و یه هد فون خفن تا دیگه نتونید از بازی چشم بردارید من الان دو روز هست که یه ضرب پاشم و همه چیز رو تعطیل کردم اولاش یکم گیج بودم و چیزی از بازی دستم نیومده بود و راستش از بازی بدم اومده بود دو بار تا یه مرحله رفتم و کلی پول بی خود هدر دادم و خلاصه فهمیدم اشتباه از خودم بوده و دو بار save هامو پاک کردم تا بالا خره دیشب برای سومین بار از اول رفتم و دارم از بازی لذت می برم اساسی ... من دیگه رفتم پای بازی فعلا خدا حافظ
این هم یک عکس جدید از همون ماشین قبلیم که حسابی اسپورتش کردم و قیافش عوض شده
اگه سوالی داشتین بپرسید ...
فكر كنم ايراد از دايركت ايكستون باشه دو باره دايركت ايكس رو نصب كنيد ...نقل قول:
سلام . ببخشيد دوستان من اين بازي Need for Speed ProStreet رو خريدم . حالا هم نصب كردم . اما كار نمي كنه . هر وقت مي خوام بازي كنم يه ارور ميده و ميگه كه فايل d3dx9.dll رو پيدا نميكنه . لطفا كمكم كنيد چون من خوره نيد فور اسپيدم . اگه اين فايل رو توي بازيتون دارين لطف كنيد آپلودش كنيد .
برای من هم یک بار در مورد بازی hitman blood money این پیغام اومد Direct X رو از روی CD مجددا نصب کردم و درست شدنقل قول: