من خودم درشو عوض نکردم مال یکی از دوستام بود ولی میدونم علا الدین بود اگه واجبه ادرس می گیرم میدم بهت ولی تو علا الدین پیدا می کنینقل قول:
Printable View
من خودم درشو عوض نکردم مال یکی از دوستام بود ولی میدونم علا الدین بود اگه واجبه ادرس می گیرم میدم بهت ولی تو علا الدین پیدا می کنینقل قول:
توي همين تاپيك يكي از دوستان لينكي رو واسه همين مورد گذاشته بودند اگه بگردي حتما پيداش ميكنينقل قول:
موفق باشي
تائيديه پست بالانقل قول:
صحبت مجرم جان قابل تامله
تصميم نهائي با خودته
مرسينقل قول:
از اون روشي هم كه فرموديد هم نشد
بهر ترتيب به مجردي كه درست شد ما رو مطلع كنيد ممنون از شما
ببینید بعضی حرفا جالبه.نقل قول:
مثلا مال یکی از دوستام از دستش افتاد شیشه ی روش شیکست . 45 هزار تومن پول در روشو داد . بعد در شیشه ای روش زود به زود کثیف میشه و ممکنه اعصابتو خورد کنه . و .....
اولا اگه کثیف شه جوری نیست که اعصاب خورد کنه.
دوما اگه کثیف شد یه راحتی هر چه تمتم تر پاک میشه.سوما همه گوشیا ال سی دی شون زود کثیف میشه حالا این در داره درش کثیف میشه و چون شیشه ای هستش راحت تر پاک میشه.
من w810 داشتم هر کاری میکردم ال سی دیش تمیز نمیشد حالا شما به این میگید اعصاب خووردی.
صفحه ی 8 . پست # 71نقل قول:
ببین دوست عزیز ما اینجا با هم دعوا که نداریم یکی اومده در مورد خرید این گوشی مشاوره خواسته ما هم داریم کمکش می کنیم . من احساس می کنم حرفای شما کمی از روی تعصبه . ما فقط داریم نقاط ضعف و قوت رو می گیم نمیشه که فقط خوبی این گوشی رو گفت . مثلا شما منکر این میشی که در شیشه ای روی این گوشی بسیار حساسه و و با زمین خوردن روش بد جور خط میوفته یا میشکنه ؟نقل قول:
در هر صورت اگه من چیز اشتباهی گفتم از شما عذر می خوام .
یا علی مدد
ببین دوست من منم نمیگم دعوا داره کسی.نقل قول:
منم اینجا همنجوری که اوایلش که این گوشی رو نداشتم و میومدم واسه استفاده الانم سعی میکنم اگه کمکی از دستم بر میاد واسه بقیه انجام بدم.
تعصب هم ندارم چون اونایی که منو میشتاسن میدونن که من هر چند ماه یه بار گوشیمو عوض میکنم و هر لحظه که مشتری خوب پیدا کنم گوشی هامو میفروشم.بگذریم.
در مورد زمین خوردن هم تو صفحات قبل گفتم گوشیم بدجوری خورد زمین و نشکست.
و خط برداشت.
اما بعضی نظرها جالبه.مثل این که شما گفتید که در شیشه زیاد کثیف میشه و اعصاب خورد کنه.درر اینصورت شما باید با lcd همه گوشی ها مشکل داشته باشید.
در کل من تا حالا سعی کردم فقط کمک کنم اما اگه کسی احساس میکنه من پستام به کارش نمیاد من نیازی به دادن پست ندارم.
یا حق
این تاپیک هنوز هم به پستای شما احتیاج داره منم چیزی نگفتم که شما ناراحت شید . عذرخواهی هم کردمنقل قول:
یا علی مدد
شما لطف داری.:11:نقل قول:
دوستان بی خیال.
من winampa از این لینک گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی نداشت.پوشه gtproxy را تو root مموری کارت بذارین بعد فایل exmms.lin را هم بریزن تو root مموری وبا superman یا linloader اجراش کنید.
من برنامه mp3 player پیدا کردم.ظاهرا رو بعضی از فرمورها کار میده رو مال من که کار نداد.به هر حال اینجا میذارمش ببینید برای شما کار میده؟
اینم 5 تا برنامه کرنومتر.stopwatcher
یه برنامه که گوشیا مثل چراغ قوه میکنه.البته یه بدی داره که وقتی در گوشیا میبندین برنامه هم بسته میشه.
از اینجا بگیریدش
به این طریق:
Software J2ME => Linternas=> MobLight
منم شنیدم از فامیلمون که خیلی سخت پیدا میشه
آقا ببخشید من مقصر بودم اگه کدورتی بین شما ها پیش اومد معذرت میخوام من فقط قصد مشاوره داشتم نه دو به هم زنی:41:نقل قول:
لطفا یک نفر جواب کاملی و دقیقی به من بدهد :
من دیروز رفتم علاالدین برای خرید یک هندزفری بلوتوث که بتونه آهنگ هم پخش کند ولی از هر کس پرسیدم میگفت امکان نداره و فقط چند مدل نوکیا این امکان رو داره ولی توی مشخصات بلوتوث این گوشی نوشته a2dp که خودم فکر میکنم امکانش باشه.
لطفا هر کس تونسته این غیر ممکن رو امتحان کنه یا اطلاعی داره منو راهنمایی کند.
با تشکر
خوشبختانه ورژن جدیدش winampهم اومده تو ورژن قبلی اگه handsfree وصل میکردید کار نمی کرد ولی تو این ورژن این مشکل بر طرف شده برا فعال کردن این گزینه باید رو شمت چت بالای برنامه که عکس دو تا مثلث کوچیک هست کیکل کنید تا یه منو وا بشه هم می تونید اسکین برنامه رو عوض کنید هم اینکه برید تو config وتیک handsfree رو بزنید.
اما یه بدی که داره این ورزن دیگه باید دستی نصب بشه که البته کار راحت تر شده ولی باید اول ورژن قبلی رو پاک کنید تا تداخل ایجاد نشه بعدش پوشه qtproxy رو از حالت فشرده خارج کنید برزید تو root مموری بعد محتویات پوشه updtae رو کپی و پیست کنید داخل پوشه qtproxy تا با فایل های قبلی جایگزین بشه بعد به وسیله linloder رو exmms.lin کلیک کنید و از برنامه لذت ببرید
در مورد این a2dp میشه اطلاعات بدید
من یه h500 موتورولا داشتم وقتی وی تیری ایکس داشتم باهاش موزیک گوش می کردم . فک کنم رو آ1200 هم کار کنه . ولی ربطی به هندز فری نداره به گوشی ربط داره .نقل قول:
بچه ها لطفا دیگه دست از سره اینکه این گوشی خوبه یا نه تو بازار هست یا نیست و... بردارید هرکی میخاد بدونه خوبه یا نه به نظر سنجی بالا نگاه کنید . هرکی میخاد بخره پاشه بره تو شهر یه تاب بزنه خودش میفهمه هست یا نیست. اگه تو شهری هستی که این گوشی اصلا گیرت نمیاد شاعر میگه چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی ؟ یه چیزی بگیر که تو شهرت بتونی حد اقل واسش یه کیف پیدا کنی و ... . به نظر من این تاپیک از 4-5 صفحه پیش تا اینجا + این پست فوق تکراری من هرز رفته .
یا حق...
من چند شبه نبودم نتونستم on شم .
دوست عزیزی که پرسیده بودی با ShowQ چیکار میشه کرد ؟ در جواب باید بگم که برنامه هایی مثل compressor واسه اجرا نیاز به برنامه های جانبی دارن که ShowQ از همون نوع برنامه هاست و یا ezx_popup که باعث میشه تا یه سری برنامه ها به واسطه اون بتونن مسج باکس خودشون رو به کاربر نشون بدن و هیچ خاصیت دیگه ای ندارن.
یا حق...
moshaver amin جان تا اونجا که من فهمیدم winamp فقط رو 053p نسب میشه .اگه هنوز نتونستی down کنی بگو تا واست up کنمش چون حجمش 1.2 Mb تا کسی نخاد ارزش up کردن نداره .
یا حق ...
دوست عزیزی که گفته بودین بعد از نسب winamp میشه با گوشیای 5 اسپیکر چینی کل انداخت یا نه ؟ خودت از فکرت استفاده کنی میبینی که اونا 5 تا اسپیکر دارن و این گوشی 1 دونه .احتمالا تو کتاب زبان فارسی دبیرستان خوندی که اغراق یکی از فنون کاربردی تو همین زبونیه که داری باهاش حرف میزنی . خاهشا این خاله زنک بازیارو کنار بزاریم.:10:
از رک گویی من کسی ناراحت نشه
یا حق... .
دوست عزیز mojrem جان یه poker تو بخش بازی و برتامه گزاشته بودی لطف کن reg code بازی رو این پایین قرار بده ممنون میشم.
یا حق...
اين حرفا چيه دوست من.سو ئ تفاهم ساده بود.نقل قول:
آقا ببخشید من مقصر بودم اگه کدورتی بین شما ها پیش اومد معذرت میخوام من فقط قصد مشاوره داشتم نه دو به هم زنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميشه ازش لينك بزاريد.؟نقل قول:
خوشبختانه ورژن جدیدش winampهم اومده تو ورژن قبلی اگه handsfree وصل میکردید کار نمی کرد ولی تو این ورژن این مشکل بر طرف شده برا فعال کردن این گزینه باید رو شمت چت بالای برنامه که عکس دو تا مثلث کوچیک هست کیکل کنید تا یه منو وا بشه هم می تونید اسکین برنامه رو عوض کنید هم اینکه برید تو config وتیک handsfree رو بزنید.
اما یه بدی که داره این ورزن دیگه باید دستی نصب بشه که البته کار راحت تر شده ولی باید اول ورژن قبلی رو پاک کنید تا تداخل ایجاد نشه بعدش پوشه qtproxy رو از حالت فشرده خارج کنید برزید تو root مموری بعد محتویات پوشه updtae رو کپی و پیست کنید داخل پوشه qtproxy تا با فایل های قبلی جایگزین بشه بعد به وسیله linloder رو exmms.lin کلیک کنید و از برنامه لذت ببرید
در مورد این a2dp میشه اطلاعات بدید
mamali_eshghi جان من که WINAMPA رو ورژن 24P نصب کردم.لینکشم تو پست قبلی گذاشتم.به نظر من کیفیت پخشش نسبت به بقیه نرم افزارا بهتره.اکولایزراشم توپه.حجمش حدودا 1.9 هست.
دوستان یه چندتا برنامه بیارین بذارین.یه سری بحثها خیلی تکراری شده.
این برنامه از SMS, CALENDER,EMAIL هاتون BACKUP میگیره و تو مموری کارت تو پوشه BACKUP میذاره.
روش کارشم چون حال ندارم انگلیسی میذارم.
Installation procedure.
1. install backup & restoreNow by mpkg installer
2. install ezxpopup
How to Backup your data.
1. tap on Backup & RestoreNow icon and you 'll see Dialog message "tap on BackupRestoreNow icon again to confirm a backup process.". tap on Ok button to close this dialog.
2. tap on Backup & RestoreNow icon again to confirm backup data. you 'll see message "Start backup your addressbook, sms, mms, email, calendar and work."
3. after backup complete dialog "Backup complete!" appear. your data should be backup into PIM.brn in folder Backup in memory card.
How to Restore your data
1. goto backup folder that you keep a backup file (*.brn)
2. tap and hold on backup file until popup menu appear .Select Openwith menu and choise Backup & RestoreNow.
3. for security and miss tapping you should not check on 'use this program to open' box. and tap on ok button. dialog "tap on backupfile again to confirm a restore process" will appear. tap on ok button to close dialog.
4. tap and hold on backup file and openwith Backup & Restorenow again. you 'll see message "Start restore your addressbook, sms, mms, and email, calendar and work."
5. after restoration complete dialog "Restore complete!" appear.
منیع: motorolafans
سلام
لطف كنيد در مورد تمامي منوهاي a1200 توضيح بدهيد.
ممنون ميشم اگه اين كارو واسم بكنينقل قول:
يه هفته اي هست كه 053p رو نصب كردم اگه زحمتشو بكشي ممن.ن ميشم
مرسي:11:
اگه توي همين تالار يه كم و فقط يه كم بگردي جواب اكثر سولاتت رو پيدا ميكنينقل قول:
چون سایت motorolafans خرابه برنامه بسیار بسیار خوب winamp رو اینجا up کردم و باز هم از Iesaha جان واسه این برنامه تشکر میکنم.
در رابطه با این برنامه باید بگم وقتی صدا از طریق volume برنامه زیاد شد صدای اسپیکر درب گوشی و صدای تپ و کلا هر صدایی که از هرجای گوشی در میاد ؛ زیاد میشه .کد:http://rapidshare.com/files/55028487/EQexmms.rar.html
بچه ها اینم یه سایت توپ پر از برنامه دانلود کنید هرکی برنامه باحال توشون دید یادش نره اینجا معرفیش کنه .
یا حق...کد:http://www.e2mod.com
بچه ها كمك
من هر كاري كردم نتونستم فريمور را دانلود كنم از اين بابت هم خيلي ناراحتم
چون تا 24% درصد كه دانلود مي كرد بعد Eror مي داد خواهش مي كنم اگر كسي مي تونه برام اتچ كنه و برام ميل بزنه ممنون ميشم .
سلام دوستان
من تازه عضو شدم و هفته پیش گوشی موتورولا A1200 رو خریدم .
تو روز اول یه سی چهل تا برنامه و بازی روش نصب کردم .
اما هنوز دارم روی گوشی بررسی و کار می کنم .
از این تاپیک شما هم خیلی خوشم اومد تو سایتهای ایرانی منحصر به فرده ، به بچه ها و سایت تبریک میگم.
می خواستم یه توضیح بزارم راجع به تمام چیزایی که در مورد آپ کردن فریم ور تو این سایت و سایت های دیگه خوندم و بعد به یه نتیجه گیری کلی برسیم که آیا اصلا درسته که بخوایم فریم ور رو عوض کنیم؟
تا اونجا که من خوندم بچه ها به دلایل زیر به فکر تعویز می افتن:
1- افزایش صدا
2- افزایش کیفیت فیلم برداری
3- کنجکاوی (خودم اینجور بودم)
4- خیلیا با نسب و استفاده از mpkg وsuperman و linloder و smart ass و برنامه هایی از این نوع روی ورژن اصلی گوشی (059p) مشکل دارن و واسه اینکه نتونستن برنامه ای گیر بیارن که با این ورژن سازگار باشه دست به این کار میزنن.
5-اکولایزر دار شدن Real one player
فریم ورهای مختلف یه سری امکانات و مزایا به گوشی اضافه میکنن و ممکنه یه محدودیت هایی ایجاد کنن:
كلا دو نوع ورژن هست : C2 track و Non-C2 Track اگه به خانواده C2 track ارتقا بدين ديگه نميتونين به ورژن هاي غير اون برين ولي برتري اين خانواده بيشتره.
1- ورژن 053P رو گوشي كه من گرفتم اين ورژن نصب بود اين ورژن به لحاظ طول عمر باتري بهترين ورژنه (اينجا نوشته 3 روز) حالت نايت مد برا عكاسي داره و كيفيت عكس هاش خوبه رينگتونهاي بيشتري هم داره عكس هارو اتومات ذخيره مي كنه
2- 08P عمومي ترين ورژن مهمترين ويژگي اين ورژن امكان صحبت با گوشي با در بسته هست رزولوشن عكاسي اون بالاتره آنتن دهي خوبي داره ولي عكس هارو موقع ذخيره سوال مي كنه و سرعت اينترنت پاييني داره عمر باتريشم كمتر از اوليه
3- 024P اين ورژن مال مارس 2007 هست و جديده در ضمن جزو خانواده C2 track هست يعني اگه به اون آپ كنين فقط بايد تو خانواده خودش جلو برين كه اينا هستن :
The 19p --> 24p --> 25p --> 30p --> 34p C2 Track
میخوام یه نتیجه گیری کنم از موارد بالا که به ریسک و دردسرش نمی ارزه ورژن رو up کنن و همون ورژن 053p بهترینه چون با تغییر فریم ور هم سرعت گوشی کند تر میشه و هم از خیلی بچه ها شنیدم که از آیکون های متحرک خوششون نیومده و همینطور خودم و خیلی از مشکلاتی که شمارو به تغییر فریم ور ، وا می داره به سادگی قابل حله:
1- افزایش صدا رو به راحتی میشه با winamp حل کرد همینطور مشکل اکولایزر رو.
2- تا حالا راهی واسه افزایش کیفیت فیلم برداری پیدا نکردم
3- برنامه های mpkg و superman و smart ass وlinloader رو واسه 053P من دارم اگه کسی بخاد واسش up میکنم .
4- روی خیلی از ورژن ها نمیشه winamp رو نسب کرد
5- بیشترین عمر باتری رو تو سایر ورژن ها 053P داره
6- بیشترین برنامه هایی که معرفی میشه رو این ورژن کار میکنه .
درکل من به این نتیجه رسیدم که هر مشکلی که ورژن 053P داشته باشه به راحتی قابل حله و دلیلی واسه تغییر ورژن نیست بجز فیلم برداریش که اصلا گوشی های PDA هیچ وقت دوربینهای خوبی نداشتن و تا اونجا که من میدونم بالا ترینشون مال motoming و I-mate jamin هستش که کیفیت motoming با مقایسه ای که من کردم بیشتره .
اگه دوستان نظری داشتن خوشحال میشم استفاده کنم . اگه چیزی کمه دوستان لطف کنن اضافه کنن.
:40:
یا حق...
من از طرف تمام بچه های کلوپ ورود شما رو تبریک می گمنقل قول:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز از اطلاع رسانی خوب و مفیدت
mojrem جان منتظر reg code بازی poker هستم که تو بخش بازی و برنامه گزاشته بودی. یادت نره بزاری. ممنون.
یا حق...
ممنون از نظرتون بسیار جامع و مفید البته به نظر من همچین هم احتیاج به ریسک نداره و یه کار خیلی راحت هست و کلا بستگی به نظر خود شخص داره.ولی من یه مورد هم باید شاره کنم اونم این که کند شدنش مشهوود نیست.نقل قول:
اما در کل به نظر شما فریمویری که سال 2007 عرضه میشه از قدیمی هاش نباید جامع تر و بی نقص تر باشه؟
به نظر من که اینجوریه و پش تست هم کاملا مشهوده.
بازهم ممنون.
من پا پست بالا که دوستمون دادم موافقم به نظر من 53p بی دردسر ترین ورزن هست هر برنامه ای روش نصب میشه صداش رو راحت میشه قوی کرد کیفیت عکسش خوبه فیلمبرداری رو بی خیالش