خوب دوستان نقد كوبنده:46: جناب شاهوند تموم شد با تشكر از ايشون
دوست عزيز اين هفته كه قبلا خودشونو لو دادن!!!!:13:
دوست خوبمون :10:
آقا بهروز عزيز با نام كاربري Behroooz هستند:
Printable View
خوب دوستان نقد كوبنده:46: جناب شاهوند تموم شد با تشكر از ايشون
دوست عزيز اين هفته كه قبلا خودشونو لو دادن!!!!:13:
دوست خوبمون :10:
آقا بهروز عزيز با نام كاربري Behroooz هستند:
سلام
مثل اينكه من قبل از اينكه پايان عزيز منو معرفي كنند خودمو لو دادم . دست خودم نبود .
اماده شنيدن نقد هاي زيباي شما هستم . با اينكه حالم به خاطر يك مساله اصلا خوب نيست .
ولي در خدمت شما هستم .
ممنون
بهروز
خوب بهروز يکی از بچه هايه گل و قديمی و با معرفته سايته
اما يه انتقاد اينجا ازش ميخوام بکنم اونم اينه که چرا اينقدر قضيه صندلی داغ رو جدی
گرفته و کلی حرص و جوش سره اين تاپيک ميخوره ؟
راستی بهروز جون چرا جديدا اخطار ميگيری باسه چی حالا اخطار گرفتی؟:دی
اما در کل بچه خيلی آقايه
نظر لطفته دش مهدي عزيز .نقل قول:
صندلي داغ رو ما اسون به اين مرحله نرسونديم كه ولش كنيم به امان خدا . دوستاني مثل شما هم در موفقيتش سهيم هستن .
ماجراي اخطار گيري هم به دليل رعايت نكردن قوانين انجمن بود .
لطفت زياد . ايام به كام .
بهروز
به به آقا بهروز گل
خوب بهروز جان نقد به شما هم هست
مثلا زیاد بخش ورزشی رو به انحراف میکشی
بعد این کلمه که میگفتی تیم هدایت صندلی داغ من همش خندم میگرم :27: فکر میکردم تیم هدایت تیم ملی هستی :27:
در کل بچه های کرمانشاه همه بامعرفت هستند ( مخصوصا آهنگهای بی کلام ) :10:
دوستش داریم!!!!
به به بهروز نشسته رو صندلي ولرم
همه دارن تعريف ميكنند بزار منم يه انتقاد كنم
1.
عكس ميخاد بزاره در هر پست 1 دونه بيشتر نميزاره كه فكر كنم مشكل بر ميگرده به همون ديال اپ....
----------------------------
به جرات ميتونم بگم اين كاربر يكي از ارزشمند ترين هاي پي سي چون كه مستمر انلاينه......
منظورم اينه كه هر روز انلاين ميشه عين بقيه كاربرا نيست كه 4 روز 1 بار ميان يه سر ميزنن ميرن
و از همينش خوشم وياد.....
سلام بهروز جان.
میگم به تیم هدایت صندلی داغ برگشتی یا نه؟
آخه از طرفی فال رو میگیری ولی آخره نوشته هات نمی نویسی تیم هدایت صندلی داغ...
میگم صندلی نشین صندلی داغ payan ان شدند و صندلی نشین این جا شما !
من که نظر خاصی ندارم و فعلا چیزی یادم نیست...!
بــــــــــــــــــه بـــــــــــــــــه آقا بهروز
تنها ایرادی که داره:
وقتی با هم می ریم کوه تند تند خسته می شه ، هی میشینه هی میشینه:27::21:
می گه سرم گیج رفت ، خون به مغزم نمی رسه و. ...:31:
تا بعد:11:
سلام.......نقل قول:
اما يه انتقاد اينجا ازش ميخوام بکنم اونم اينه که چرا اينقدر قضيه صندلی داغ رو جدی
گرفته و کلی حرص و جوش سره اين تاپيک ميخوره ؟
بهروز جان آقا مهدی درست میفرماین........... خیلی صندلی داغ رو جدی گرفتی و روش حرص و جوش میخوری!
همچنین آقا بهروز وقتی یه پست حالت غیر رسمی یا به اصطلاح اینفورمال داره، آخرش ننویس ممنون بهروز....... مثلا شما یه بار نوشته بودین: سعید جان بدو بیا نفر بعدی رو معرفی کن! ممنون، بهروز!
یه سوال هم داشتم:
به نظرت واقعا ارزشش رو داره که هر روز چندساعت از وقت با ارزشت رو تو انجمن بگذرونی؟
:) ممنون
چشم سعي مي كنم كه تاپيك ورزش رو به انحراف نكشونمنقل قول:
نقل قول:
من هم شما رو دوست دارم
نقل قول:من از صندلي نرفته بودم كه دوباره برگردمنقل قول:
نقل قول:
اوني كه اين بلا سرش مياد ارمينه نه من . كلك خان
امين جان حق با شماست . متاسفانه من مدتي هستش كه بي كار شدم . اگه كار گير بيارم حتما به اين جا كمتر خواهم امد .نقل قول:
با تشكر از توجه شما دوستان خوب .
یه ایراد داره... نمیدونم چرا انقدر اصرار داره نصیحت کنه بقیه رو...
یه ذره هم حرفهاش کلیشه ایه (جمله هاش)
ولی در کل آدم باحالیه!
نقل قول:
دوست من ، اگه حرفي زدم فقط تو تاپيك صندلي داغ بوده براي حفظ نظم . و گرنه من خودم به نصيحت بيشتر نياز دارم تا شما دوستان .
متشكرم .
نمیدونم چجرا اینقدر اعتقاد داره تو صندلی داغ یکی در میون خانوم و اقا روی صندلی بشنین
حتی اگه اون خانوم 1 پست بیشیتر تو انجمن نداشته باشه.....(ببیخشید اینقدر رک میگم)
حتی تو سوال پرسیدن منم دخالت میکنه...:دی
نمیزاره از خانوما سوال کنم....:دی
نمي دونم چرا آقا بابك عنوان تاپيك رو تغيير نميدن؟
هنوز نيومدن؟
با اجازه منم میتونم یه چیزی بگم ؟
خواستم بگم که من شما رو زیاد نمیشنام ! ولی بهتره که که آواتارتون رو عکس دختر نذارین !
با این وجود از سنگینی و ابهت تون تو تاپیک های مختلف خوشم میاد ! معلومه خوب پسری هستی خـــــــــــــــــوب !
با سلام!نقل قول:
كجاي آواتارشون دختره؟؟؟ :31: :31:
من هم زياد با ايشون برخورد نداشتم فقط بعضي وقتا گير الكي مي ده :31:
مثلا در يه تاپيك كه Shahvand كلي كرك گذاشته بود، اومد و گفت كه اينجوري بدرد نمي خوره بايد تفكيك بشه! در صورتي كه اون فرد كلي زحمت كشيده بود و تفكيكش هم خيلي سخت بود ... به نظر من بايد يكمي دلگرمي بدي!
بعدش هم همينطور كه معلومه، كاربر خيلي فعالي هستش!!! :10:
به اميد موفقيت آقا بهروز :11:
سلامنقل قول:
شما حتما قبلا اويتور من رو ديدي و تو ذهنت مونده . ولي الان كه ديگه دخترانه نيست .
در مورد ابهت هم بايد بگم كه دوستان بزرگواري ميكنن و به حرفهاي من تو تاپيك صندلي داغ گوش ميدن و الا من كوچك همه دوستان و كاربر ها هستم .
در مورد اون موضوع حق با شماست . جا داره اينجا از شاهوند عزيز عذر خواهي كنم .نقل قول:
سلام
بهروز جان
ازت اجازه میخوام خیلی صریح حرف بزنم و حسم رو دقیقا برات بگم...امیدوارم ناراحت نشی...
» حس میکنم خیلی از جاها فقط واسه اینکه اظهار وجود کرده باشی پست میده...پستهایی که شاید خیلی به بحث کمک نکنه و اکثرا منحرف کننده هست!(نمونش در انجمن موسیقی و اخبار و معرفی نرم افزار زیاده ولی چون نمیخوام پست رو نقد کنم نقل قول نمیکنم).
» حس میکنم بعضی وقتها زیادی در تاپیک صندلی داغ جو گیر میشی...شاید کمی خویشتن داری بهتر از رئیس بازی باشه...ضمن اینکه در غیاب سعید بهتره گزینش دقیقتری رو برای صندلی نشینهات انجام بدی
» جای مسائل عشقی تو امضاس؟!!:دی
مورد دیگه ای به ذهنم نمیرسه
مخلصیم
نقل قول:
الفين جان من ادم كاملي نيستم و نمي گم هم كه هستم . وجودم پر از اشكاله . نمي گم هم كه پست اضافي نميدم . سعي ميكنم كه كمترش كنم .
فكر كنم تو هنوز بابت اون موضوع در صندلي از من ناراحتي . صندلي بدون امر ونه يبه بيراهه ميره . خودتم ميدوني . در مورد انتخاب صندلي نشين ها هم من كه علم غيب ندارم بدونم كي بهترينه . همه خوبن . بهتره شما هم كمي خوش بين باشي . من كه نمي تونم همه رو راضي كنم .
بهروز
مگه یه مدت قرار نبود از تیم هدایت ... بری بیرون!نقل قول:
من از صندلي نرفته بودم كه دوباره برگردم
سلام
بهروز از بچه هاي گل روزگار
قدرش رو بدونيد
تا جایی که میدونم خیلی جدی هست...
اما بیشتر تو صندلی داغ دیدمش...
جاهای دیگه خیلی کم میگرده...
موفق باشید
بهروز خان جواب منو هنوز ندادی ها....؟!؟!؟
بهروز جان جواب این یارو رو بدهنقل قول:
که اگه عصبانی شد دیگه کسی نمیتونه جلوشو بگیره...
:d
بهروز
کاربری بدون حاشیه
رک
اسیر احساسات نمیشه
جو گیر نمیشه
پست بیهوده نمیده
دوست خوبیه
فقط یکم خشکه
سلام
1- يادمه يک بار بهروز با لاوب رفتن بيرون ، فرداش صندلي نشين شد > لاوب ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- يک تاپيکي سعيد رونالدو زد تو مايه هاي احتمالي صندلي داغ ، باز هم همکار سعيد شد ، اما متاسفانه تاپيکشون قفل شد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- اولا پسر خوبي بود ، بعد آقا شيطونه يکم گولش زد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . کم کم خودش آقا شيطونه رو گول زد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ولي باز پسر خوبي شد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- يک بار تو يه تاپيکي گفت بايد جووانايي مثل من برن رو مينا ، که من منظوشو نفهميدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- در حال مبارزه با تيم فضول صندلي داغ به رهبري ماريو ميباشيد ، که فکر کنم داره شکست ميخوره و کم کم صندلي نشين رو هم شايد تيم فضول انتخاب کنه تا تيم هدايت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- رضا الفين بهش گفت که امضا جاي مسائل عاشقانه نيست ، فکر کنم جواب بهروز اين بود : پس اگه اونجا نيست جاش کجاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- در بعضي موارد من پستاي بهروز رو با بابک در تاپيکا اشتباه ميگيرم :دی ، راستي قضيه صندلي داغ اينجا چي بود ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- من يک پيشنهادي براي صندلي داغ دارم ، اسمش کمي تغيير کنه و بشه صندلي بهروز و رفقا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- بهروز اخلاق خوبي داره ، بخاطر همين اخلاقش تونسته خودشو دوست داشتني نگه داره ، و اون هم اينکه بخشش رو دوست داره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم نقدم فقط در ديد يک نقد بررسي بشه و نه بيشتر ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ازشون خواستم چون طبق پست 621 :نقل قول:
مهم:-كاربر نقد شونده براي پاسخ دادن به انتقادات در هر روز حداكثر يك پست مي تواند ارسال كند.
قانون جديد به تاپيك اضافه شد
سلام........نقل قول:
ببخشید یه سوال، چرا؟:eh:
ایشون پست منو جا انداخته و رفته پست بعدی را جواب دادهنقل قول:
خوبه خوشم میاد همه منو میشناسننقل قول:
اقا بهروز جواب منو بده
اقا مهدي عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خيلي اصرار ندارم كه حتما يك خانم و يك اقا يكي در ميون رو صندلي باشن . گاهي اوقات اينجوري ميشه . هميشه اينطوري نيست .
منتظر نقد بعدي شما هستم
bahdar [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز ميبيني كه برگشتم . اون هم بي سر و صدا .
soldier
عزيز من جاهاي ديگه هم هستم . ولي خوب صندلي مثل محلمون شده كه همش اونجا بيشتر ديده ميشم . مرسي كه نظرتو ميگي .
من در تاپيك داونلود موسسيقي بيكلام و گالري عكس پست زياد دادم . ميتوني بري ببيني
bb
عزيز اشنايي من و شما در همين انجمن متفرقه بود . يادته ؟ از نظري كه دادي ممنونم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد ساختن اون تاپيكي كه رقيب صندلي داغ بود بايد بگم به اين دليل پاك شد كه هم اسم همين تاپيك بود .
قراره در هفته اينده يكي رو بياريم رو صندلي كه هفت تيرش رو بكشه تا هيچ كس جرات نكنه ازش سوال بپرسه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخي بود .
الفين عزيز هم گفته كه امضا جاي مطالب عاشقي نيست . برادر شما كه ديگه همكار و مدير نيستي . بيا كمي با ما مهربان باش . امضا يك چيز شخصيه .
نمي دونم چرا شيردل پست منو با بابك اشتباه ميگيري؟ من زياد دستور ميدم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين صندلي هم دست من امانته . صاحبش سعيد جونه . خوبه نگفتي اسمشو بزار يو گي و دوستان ....
همه ما بخشش رو دوست داريم . فقط گاهي اوقات حق رو به خودمون ميديم و يادمون ميره كه شايد تقصير ما بوده
چرا بهروز اسم منو تو جوابيش ننوشته ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:اوناها قرمزش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیلی بهش احترام میزارم
خواهش ميكنمنقل قول:
-چون تاپيك حالت بحث و جدل پيدا ميكنه
-از روال و كنترل خارج ميشه
و...
نقل قول:
نوشتم اگه دقت كني ميبيني
نقل قول:
شرمنده ميكني .
جدیدا خیلی ورزشی شده!
نقل قول:
راست ميگي؟