تازه فهمیدی؟:31:
یه فایل text متنی ناقابل رو باز نمی کنه چه برسه به اچ تی ام ال!
فقط بلده آرمش رو رو فایل بندازه:41:
Printable View
تازه فهمیدی؟:31:
یه فایل text متنی ناقابل رو باز نمی کنه چه برسه به اچ تی ام ال!
فقط بلده آرمش رو رو فایل بندازه:41:
بابا ایول به سامسونگ واقعا شرمندش شدیم :19:نقل قول:
وقتی می خواستم بخرمکلی کیفم کوک بود که Pdf و... رو می خونه حالا دریغ از یه Text :41:
اگه برنامه پیکسل ویور نداشته باشی مسلما هیچ کدوم رو باز نمیکنه
این برنامه از اول باید رو گوشی باشه یا میشه نصبش کردنقل قول:
سلام.من چنتا سوال دارم:
1)چه طور میشه صدای بلندگوی دی 900 را افزایش داد؟(لطفا طریقه ی کش را بگید)
2)چه طور میشه روش تم ریخت؟(طریقه ی هکش را بگید)
3)چه طور میشه روش آهنگ برای اس ام اس اضافه کرد؟
فکر کنم نشه روش آهنگ برای sms ریخت.
بخصوص اینکه گوشی من فقط 4 تا آهنگ زاقارت هم داره که بدتر
سلام
اگه می شه منو راهنمایی کنید البته گوشی من u600 هست ولی اینجا می پرسم بخاطر شباهت زیاد
وقتی یه اسم واسه دفتر تلفن ذخیره میکنی مثلا مجید
و بهش شماره موبایل خونه دفتر کار میدی
وقتی زنگ می زنه معلوم نمی شه از کدومش زنگ زده
راه حلی داره
تا اونجایی که من تو D900i دیدم یه شکلک بغل شماره میندازه :27:(( موبایل خونه دفتر کار فکس))نقل قول:
حالا شما رو نمی دونم :31:
کسی با مشکل من برخورد نکرده
یا بتونه راهنمایی کنه
سلام دوستان خوبم
تاييد ميشهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:جوابت همينه رفيق .... اگه شمارت موبايل باشه كنارش عكس موبايل ميفته اگه خونه خونه اگه دفتر ساختمون فقط نبايد جابه جا بدي يعني شماره ي خونه ي يكي رو به جاي موبايلش بدينقل قول:
شرمنده هيچ كدوم هيچ راهي نداره هك هم ندارهنقل قول:
ولي ميشه والپیپرهای متحرک ريخت :
کد:www.reddodo.com
بله همينطوره ولي خوبن ها راضي باشين بهشوننقل قول:
اولا اين بار صدم به روي دي 900 آي برنامه درست و حسابي نصب نميشه يعني اگه هم بشه من نديدم مثلا كي تا حالا از رفقا يه برنامه txt خون رو نصب كرده كه شما دوميش باشي؟ پيكسل ويوور كه جاي خود داردنقل قول:
نقل قول:1. كشوي گوشي درصورتي كه به خوبي باز نشود احساس سفتي ميدهد. به قول داش حسين اگه شصتت رو بذاري رو ال سي دي راحتتر باز ميشه ولي اگه ميخواي به راحتيي هرچه تمام باز شه بايد شصتت رو روي فلز كناريي ال سي دي به طرف بالا به طور مايل و با زاويه مناسب فشار بدي. همه به اين اذعان دارند كه سامسونگ استاد گوشيهاي كشويي هستش و هيچ شركتي تا حالا محصولاتي به خوبي كشوهاي سامسونگ عرضه نكرده تا جايي كه كشوي ان 95 كه همه شاهكار نوكيا تصورش ميكنن (كه اينطور نيست و :2: حرف بهتري براي ان 95 است باز ان 93 و آي يه چيزي) در برابر دي 900 وآي آشغالي بيش نيستنقل قول:
2. تجربي ياد بگير اينجا حالا حالا عكاس حرفه اي نمياد
3. من فكر نميكنم كه دي 900 و آي براي عكاسي در شب گزينه خوبي باشند به اين معني كه فلاش بدي دارد ولي در روز تاحد ان 73 ميتواند پيش برود البته ميزان تفكيك تاريك روشن دي 900 آي كمتر از ساير گوشي ها است.
4. منم نميدونستم ممنون داداش حسين
البته براي من تا حالا اين مورد برام مصرف نداشته
تا هفته بعد
(نكته: من هر5شنبه ميام)
دوستان سلام پدرمن یه d900i خریده خیلی هم راضیه . میخواستم بدونم هنزفری بلوتوث خیلی خوب برای این
گوشی چه مدلیه ؟ با چه قیمتی . اگه عکسی هم از هدسته دارید لطفا بزارید . ممنون
یه سوال دیگه این گوشی رم نامحدود ساپورت میکنه ؟ 4 گیگ بهش میخوره ؟ 4 گیگ micro sd چنده ؟ اگه 4 گیگ نداره پس لطفا بگید رم میکرو اس دی تا چند گیگش در بازار هست . بازم ممنون
تو سایت GSMArena باتری هردو مدل رو 800 میلی آمپر نوشته، ولی زمان مکالمه و استندبای با هم فرق داره، تقریبا خیلی هم فرق داره... حالا سوال من اینه که اولا دلیل این تفاوت چیه و ثانیا در عمل باتری کدوم مدل بهتر عمل میکنه؟ یکی از دوستان گفته بود که مدل i با حدود 5 ساعت به صورت مداوم مکالمه داشته تا باتری تموم شده، در صورتی که GSMArena زمان مکالمه رو 3:30 ذکر کرده. اگه لطف کنید و این تناقض ها رو برطرف کنید، ممنون میشم. در ضمن کسانی که هر دو گوشیو امتحان کردن لطفا بگن که تحت چه استفاده ای، باتری چقدر دوام میاره؟
من به خاطر باتری X820 از سامسونگ زده شدم و حالا میخوام ببینم اینا چه جورین؟
بچه ها u600 من فقط اسم می ندازه نه شماره می ندازه نه مشخص می کنه موبایل یا خونه یا .......
می تونه مشکل نرم افزاری باشه
به فلش احتیلج داره
نمایندگی سامسونگ جواب میده
کسی اگه آدرس نمایندگی داره بده (تهران)
ُسلام بچهها،من چکار کنم مسيجهاي ديرافتي و ارساليم مستقيم برن تو مموري؟
يا حداقل مسيجاي ارساليم ديده بشه تو صفحهه معمولي بتونم پاکش کنم؟!
پيشاپيش ممنون
منظورت که مموری کارت نبود :31:نقل قول:
اگه هم منظورت خود گوشی هست که نمیشه :41:باید اول حافظه سیمکارت پر بشه تا بعد بره رو گوشی:41:
من که از این سوالت هیچی نفهمیدم :9::9::9:نقل قول:
يا حداقل مسيجاي ارساليم ديده بشه تو صفحهه معمولي بتونم پاکش کنم؟!
در مورد D900 معمولی که متحان نکردم ولی I رو با پخش موزیک تا دقیقا 3:25 دقیقه با بلندترین درجه صدا باتریش دوم آورد ((اگه مکالمه با موزیک فرق میکنه من دیگهمکالمه رو امتحان نکردم:5: 5 ساعت بعیده:18: ))نقل قول:
تو سایت GSMArena باتری هردو مدل رو 800 میلی آمپر نوشته، ولی زمان مکالمه و استندبای با هم فرق داره، تقریبا خیلی هم فرق داره... حالا سوال من اینه که اولا دلیل این تفاوت چیه و ثانیا در عمل باتری کدوم مدل بهتر عمل میکنه؟ یکی از دوستان گفته بود که مدل i با حدود 5 ساعت به صورت مداوم مکالمه داشته تا باتری تموم شده، در صورتی که GSMArena زمان مکالمه رو 3:30 ذکر کرده. اگه لطف کنید و این تناقض ها رو برطرف کنید، ممنون میشم. در ضمن کسانی که هر دو گوشیو امتحان کردن لطفا بگن که تحت چه استفاده ای، باتری چقدر دوام میاره؟
من به خاطر باتری X820 از سامسونگ زده شدم و حالا میخوام ببینم اینا چه جورین؟
با هدفونش هم تا 5:20 دقیقه مداوم با بلندترین درجه صدا برام خوند
امیدوارم کمکت کرده باشم
سلام zoro کوچک:31:نقل قول:
خوب خدا رو شکر حالت که خوبه:46:
درسها خوب پیش میره ایشالا:5:
امیدوارم موفق باشی:10:
نقل قول:
از جوابت ممنونم، ولی من بیشتر نظرم این بود که بدونم مثلا با روزی 1 تا 1.5 ساعت مکالمه و 10 تا sms، باتریش چقدر دوام میاره.
تا جایی که من تو تاپیکها دیدم گفتن شما هر جور هم استفاده کنی بیشتر از 48 ساعت نمی رهنقل قول:
خوب روزی 1 تا 1.5 ساعت که شما گفتی میشه دو روزی 3 ساعت میشه برای 48 ساعت که بعیده اینقدر هم بره
مثله اينکه منظورمو بد رسوندم :دي
خلاصه: من ميسيجهايي رو که ارسال ميکنم انگار نه اگار\نه تو senttbox هست نه تو outbox ! حالا من ميخوام مسيجهاي رو که ارسال کردم بيبنم بايد چه کار کنم؟! چون اصلا انگار هيچي سند نشده
واضحه با واضحتر بگم ؟ :دي
اگه موقع سند گزينه ي سيو اند سيو رو بزني send and save هم تو سند باكس ذخيره ميشه هم ميفرستهنقل قول:
مثله اينکه منظورمو بد رسوندم :دي
خلاصه: من ميسيجهايي رو که ارسال ميکنم انگار نه اگار\نه تو senttbox هست نه تو outbox ! حالا من ميخوام مسيجهاي رو که ارسال کردم بيبنم بايد چه کار کنم؟! چون اصلا انگار هيچي سند نشده
به شدت تكذيب ميشهنقل قول:
اگه هم منظورت خود گوشی هست که نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید اول حافظه سیمکارت پر بشه تا بعد بره رو گوشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ميتوانيد هم روي گوشي هم روي سيم كارت مسيجهاتون رو سيو كنيد
به گزينه اپشن مسيج برويد و move to phone رو انتخاب كنيد
براي من اگه مسيج خوبي بياد ميرم رو آپشن همون گزينه رو ميزنم و بعد ميزنم به ماي فولدر البته اگه مستقيم بزني هم ميره به ماي فولدي ولي من اينطور مطمئنترم
در موقع مكالمه هم درجه صداشو يكم كاهش بديد (چون خيلي زياده)ميتونيد يكم بيشتر صحبت كنيدنقل قول:
در مورد D900 معمولی که متحان نکردم ولی I رو با پخش موزیک تا دقیقا 3:25 دقیقه با بلندترین درجه صدا باتریش دوم آورد ((اگه مکالمه با موزیک فرق میکنه من دیگهمکالمه رو امتحان نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5 ساعت بعیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
با هدفونش هم تا 5:20 دقیقه مداوم با بلندترین درجه صدا برام خوند
امیدوارم کمکت کرده باشم
رفقا از يو 700 قيمت دارند ؟ من 340 تومن
1.براي هنذفري بلوتوس خوب و مشاهده قيمت ها اين دو سايت رو پيشنهاد ميدمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.بله چهار گيگ هم ميخوره اما گمون نكنم تو بازار پيدا بشه بيشترين مقداري كه ديدم 2 گيگ بوده
================
عيد فطر بر شما مبارك باد
گمون نكنم گوشي شما موردي داشته باشهنقل قول:
اما نما يندگي اون تو خيابون پاكستانه
فلش هم نكني بهتره
مثل اینکه منم بد منظورم رو رسوندم :5:نقل قول:
به شدت تكذيب ميشه
شما ميتوانيد هم روي گوشي هم روي سيم كارت مسيجهاتون رو سيو كنيد
به گزينه اپشن مسيج برويد و move to phone رو انتخاب كنيد
منظورم این بود که نمیشه کاری کرد که مستقما SMS ها رو گوشی ذخیره بشه :19:
[QUOTE]گه موقع سند گزينه ي سيو اند سيو رو بزني send and save هم تو سند باكس ذخيره ميشه هم ميفرست[/
QUOTE]
آقا دستت درد نکنه...........ولي زاهي نيست مراحل اتومات بره؟؟؟؟.......
من اتفاقی رفتم صفحه اول این ÷ست رو دوباره دیدم یادم اومد که این موضوع رو مطرح کنم:31:نقل قول:
من گوشیم D900i هست و این مشکل رو ندارم:21: یعنی وقتی مموری کارت و مثلا ویدئو رو قفل می کنم از زیر پوشه ویدئو نمیشه وارد مموری کارت شد:21:
حالا نمیدونم شاید این مشکل D900 بوده که تو D900i برطرف شده:20:
دوستان D900i دار یه تستی بزنن جواب بدن که مال اونا اینجوری هست یا نه ؟؟؟؟؟
گوشی من فقط 4 تا زنگ اس ام اس دلره .
چکار کنم ؟؟؟
نمیشه یه طوری زنگ روش ریخت؟؟
خير راهي براي افزايش تا تغيير اون وجود ندارهنقل قول:
من هم از این حرکت samsung خوشم نی.مد
در مورد فیلمبرداریش
امیدوارم راه حلی برای ضبط فیلمهاش روی مموری کارت کشف کرده باشید.
این رو دیدید؟کد:http://gsm.ir/a4111.asp?phoneid=1254
نوشته در برخی کشور ها رم 256 داره گفتم که
نوشته بالا بررسی تخصصی جی اس ام در مورد دی 900آی هست حتما یه نگاه بکنید یه چیزایی گفته از پیکسا ویوور و خیلی دیگه که توی گوشی ها ما ها نیست
کسی در مورد پست 664 تستی نزده:19:
از همه دوستانی که جواب سوالات مرا دادند ممنونم
sos missage چیه؟
وقتی فعالش کنی زمانی که KEY LOCK فعال باشه 4 بار دکمه ی بلندی صدار. بزنی خود به خود به شماره هایی که تو SOS MESAGE دادی SMS میفرسته و وقتی اونا زنگ بزنن خود به خود وصل میشن و گوشی silent میشه و تا وقتی درشو باز نکنی هیچکاری نمی تونی بکنی
واسه موقعیتای حساس
بدرد میخوره
کسی به اون آدرس سر نزد؟
بچه ها اینو من نصب کردم و کار کرد:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=171655
میشه قفل حالت بسته رو ور داشت؟؟؟؟؟؟؟؟
بله میشهنقل قول:
Setting Phone Setting Slide Settin بعد گزینه Stop operation رو بذار روی Continue operation
بعد که این کارو کردی دیگه قفل صفحه کلید بستگی به مدت زمان نور صفحه نمایشت داره (Setting Light setting Backlight time) مثلا اگه روی 30 ثانیه باشه سر 30 ثانیه صفحه کلید هم قفل میشه
بلاخره ما هم کلانتر پرفشنال شدیم :6::26: (کلانتر دو ستاره بودم:31:)
چه طوری مموری کارت را می شود فرمت کرد؟