سلام دوست عزيزنقل قول:
پس از تبريك ورودتون به انجمن
سوال مبهم = جواب مبهم
لطفا واضح تر بپرسيد
Printable View
سلام دوست عزيزنقل قول:
پس از تبريك ورودتون به انجمن
سوال مبهم = جواب مبهم
لطفا واضح تر بپرسيد
سلام . یعنی با کدام کلید کیبورد Chart را میتوانیم بیاوریم مانند Ctrl+c که کلید میانبر کپی کردن است . در مورد خطاهای اکسل هم چیزی نمی دانم چون این سوال را استاد کامپیوترمان طرح کرده است
براي سوال اول بايد بگم كه كليدهاي ALT+F1 و همچنين F11 ميتونه اونكارو براتون بكنهنقل قول:
در مورد خطاها هم بايد منظور سوال معلوم بشه تو بتونم نظر بدم
سلام بچه ها جایی تست دارین از Icdl2, Icdl1 یا رایانه کار 1و 2 ؟؟؟؟
ازت ممنونم واقعا بدردم خورد
ممنون میشم اگه جواب سوالم را بدیدنقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
براي خودم هم جالب بود كه چرا با اينكه فرمول از لحاظ ظاهري بدون ايراد نوشته شده ولي جواب درست رو ارائه نميده
تا بالاخره پس از جستجو و كمك گرفتن از Help خود اكسل جواب رو يافتم
اين تابع سه تا آرگومان داره:
- مقداري كه بايد دنبالش بگرده lookup_value
- برداري كه بايد در آن دنبال مقدار موردنظر بگرده lookup_vector
- برداري كه بايد در آن دنبال معادل اون مقدار بگرده result_vector
در اينجا نكته مهم و قابل توجه اينه كه مقادير موجود در آرگومان دوم بايد به تريتب صعودي مرتب باشند ------>ascending order
در فايل شما چون در ستون B كه مربوط به آرگومان دوم هست اعداد بصورت نزولي مرتب شده اند جواب نادرست ميباشد
موفق و پيروز باشي عزيز
از اینکه جواب دادید ممنونمنقل قول:
ولی علت این مشکل نمیتونه اونی باشه که شما گفتید
کافیه در همون فایل جای اعداد را به هر ترتیبی که دوست داشتی (حتی بصورت در هم)جابجا کنی در بقیه موارد جواب را درست نشون میده ( کافیه که عدد 100 در ردیف اول نباشه)
من با تعدا بیشتر و کمتر نیز امتحان کردم فقط در حالتی که تعداد پارامترها دو تا هست همیشه با جابجا شدن اعداد درست جواب میده
با این اوصاف میشه گفت که این مسئله برای اکسل یک نقص بحساب میاد
لطفا این مسئله را در اکسل 2007 هم امتحان کنید ببینید در اکسل 2007 هم این مشکل وجود داره یا اینکه در اونجا اصلاح شده
منتظر جوابتان هستم
سلامنقل قول:
من مواردي رو كه اشاره كردم رو با 2007 تست كرده بودم و همچنين با اعداد مختلف كوچك و بزرگ و پاك كردن 100 و ....
و كامل هم جواب داد
البته يه نكته ديگه اي هم كه توي اين فرمول هست اينه كه درصورتيكه در بردار مبدا مقدار موردنظر رو پيدا نكرد دنبال بزرگترين مقداري كه از اون عدد كوچيكتره ميگرده و معادل اونو از بردار مقصد برميگردونه
من اونو در اكسل 2003 هم امتحان كردم و درست جواب ميده
آیا کسی میتونه این مسئله را با Vlookupحل کنه و جواب درست بده
با Lookupکه جواب درست نمیده
چرا فرمولی که در خانه E2نوشتم درست جواب نمیده؟؟؟
لطفا از آدرس زیر دانلود کنید
[
کد:
کد:http://www.irshare.net/download.php?file=7c72bf137925ee9b1e18ff10ca1868d6
میشه چند تا مثال واضح برای کار با Vlookup بنویسید؟؟/
یه سوال دیگه :
من اکسل 2007 را روی کامپیوترم نصب کردم ولی نمیدونم چرا ستونها بجای از چپ به راست(...,A,B,C,D,E) از راست به جپ قرار دارند و شماره ردیفها هم بجای اینکه در سمت چپ صفحه باشند در سمت راست قرار گرفتند
چطور باید اینو درست کنم؟؟؟
سلامنقل قول:
دوست عزيز من كه گفتم مشكل شما در استفاده از Lookup چي بود
برا vlookup هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببينيد
براي سوال اخر هم كافيه از سربرگ Page Layout و از دكمه Sheet Right to Left استفاده كنين
سلام
چطور میشه در Microsoft Excel 2002 اعداد وتاریخ رابه فارسی تایپ کرد .
سلامنقل قول:
شما باید از قسمت کنترل پنل قسمت Regional and Language Options در قسمت Customi اعداد رو به فارسی انتخاب کنی
خیلی ممنون از پاسختون در قسمت Regional and Language Options اعداد به فارسی انتخاب شده ولی همچنان اعداد وتاریخ رو فارسی تایپ نمیکنه .وقتی یک حرف فارسی تایپ میکنم کنارش اعداد رو فارسی تایپ میکنه ولی وقتی حرف فارسی رو از کنارش پاک میکنم اعداد رو به انگلیسی بر میگردونه.باز دوستان اگه راه حلی هست من رو راهنمایی کنید ممنون میشم.نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
خوبه بدونين كه نمايش فارسي اعداد در اكسل هيچ ربطي به اون قسمت از كنترل پنل نداره
شما كافيه كه يه فونت فارسي براي اون خانه از اكسل انتخاب كنيد
همين
سلام........... یه سوال
من میخوام در هر کجای صفحه که رفتم ردیف اول و ستون اول ( یا ردیف و ستون های ی بیشتری ) رو بالا و کنار صفحه داشته باشم این کار با استفاده از نوار هایی که کنارستون ها و ردیف ها اکسل هست جواب میده ولی وقتی من میخوام نوار عمودی رو سمت راست ببرم شماره شیت ها رو میگیره
لطفاً راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
اصطلاحا به اين كار در اكسل فريز كردن ستونها و رديفها گفته ميشه
براي اينكار كافيه آن خانه از جدول را فريز كرد كه حاصل تقاطع رديف n+1 و ستون n+1 هست
مثال: براي فريز كردن (ثابت كردن حالت نمايشي رديفها و ستونها) دو ستون A و B و رديفهاي 1 و 2 و 3 كافيه خانه حاصل از تقاطع C (يعني ستون 2+1) و رديف 4 (يعني رديف 3+1) و در نتيجه خانه C4 را فريز كرد
در 2007 از سر برگ View و دكمه Freeze Pane و در 2003 از منوي Window گزينه Freeze Pane را انتخاب كنيد
لطفا ابتدا فایل زیر را دانلود کنید
http://www.irshare.net/download.php?file=44cd601137a5474162bb8ae266ac8800
چه فرمولی باید در خانه G3بنویسیم تا با وارد کردن نام شخص در خانه F3شماره تلفنش در خانه G3نمایش داده شود
توجه= فرمول طوری باشد که لیست را بدون اینکه مرتب کنیم جواب دهد
نقل قول:
چطور میشه فونت فارسی به اکسل اضافه کرد
یا بصورت کاملتر بگم چطور میشه فونت جدید به اکسل اضافه کرد؟؟؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
جواب شما با استفاده از فرمول مفيد VLookup امكان پذيره
قبلا هم لينك آموزشش رو گذاشته بودم
اينم فايلتون همراه با فرمول در خانه موردنظر
فرمول نوشته شده رو با آموزش اشاره شده بررسي كنيدکد:http://www.4shared.com/file/52779470/14e00001/Book1.html
فونتها به نرم افزار خاصي اضافه نميشننقل قول:
فونتها به ويندوز اضافه ميشن و نرم افزارها از اونا استفاده ميكنن
كافيه شما فونتهاي فارسي رو با يه كپي پيست ساده در قمست فونت در كنترل پنل نصب كنين
اينم يه سري فونت فارسي
موفق باشينکد:http://www.4shared.com/file/47650139/5d9d5f3c/bfont.html
واقعا دستت درد نکنهنقل قول:
ممنونم از راهنمایی تون
من میخوام تو یک صفحه Excel یک سری اسم جنس و ردیف جلوشم قیمت و بنویسم!
بعد تو صفحه دیگه وقتی تو یک ردیف اسم جنس و که قبلا وارد شده بنویسم قیمتش بیاد.
چجوری میشه.
{از رو عدد میتونم پیدا کنم ولی اسم و هر کاری کردم نشد (البته تو 2003 امتحان کرده بودم)}
یک سوال دیگه
چجوری میشه ردیف بالایی یک جدول و ثابت نگه داشت و فقط بقیه جدول تکون بخورن؟
چرا فرمولی که در خانه F6نوشتم جواب نمیده؟؟نقل قول:
میخوام با وارد کردن شماره تلفن شخص در خانه G6 نام شخص در خانه F6 نوشته شود
برای اینکار باید از چه فرمولی استفاده کنم؟؟؟
لطفا یک نگاهی بندازید:
کد:http://www.irshare.net/download.php?file=6544c6fda70d59bfc441278087159f4a
سلام
آیا در اکسل هم میتوان مانند اکسس یک بازجست(Query) ایجاد کرد یا نه؟ اگر امکان باز جست اطلاعات وجود نداره چطور میتوان در یک برگ اطلاعات را بر حسب نام اشخاص جدا کرد و در یک برگ دیگر قرار داد.
من میخوام تو اکسل تاریخهای شمسی یک بازه زمانی را به معادل میلادی آنها تبدیل کنم راهی وجود داره که این کار را بشه انجام داد
سلامنقل قول:
من حرفي ندارم جواب رو بگم
ولي پيشنهاد ميكنم براي فهم كامل موضوع يه بار يا حتي N بار با دقت فوق العاده زياد آموزشي زو كه اشاره كردم و توي قسمت آموزشها گذاشتم رو بخون تا خودت متوجه بشي
اگه نشد من هستم
سعي كن موفق باشي
سلامنقل قول:
جواب سوال اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب سوال دوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از دادن پست جستجو كنيد
سوالتون مفهوم نيستنقل قول:
يه بار ديگه ، دقيق تر و همراه با مثال بيان كنيد
سلامنقل قول:
براي ماژول تبديل تاريخ شمسي و ميلادي به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنيد
پس از بررسي اگه سوالي بود مطرح كنيد
wordist عزیز ممنون ولی من باید اینها رو چیکار کنم ؟:sad: چطوری باید ازشون استفاده کنم ؟نقل قول:
شرمنده آماتوریم دیگه :43:
بعدش من میخوام که مثلا تاریخهای معادل یک سال رو برای من به میلادی بده یعنی یکی یکی وارد نکنم
سلامنقل قول:
شما كافيه اون كدها رو كپي كني در قسمت ويژوال بيسيك اكسل
بعد از اون شما چندين تا فرمول اضافه شده براي تبديل تاريخ در ليست فرمولها داري كه ميتوني ازش استفاده كني
يه كم كار كن باهاش تا دستت بياد
چیو جستوجو میکردم؟!؟!؟ :18:نقل قول:
مطلبتون رونقل قول:
تو این فرمول نمیشه کاری کرد که تو داری خودت اسم جنسئ مینویسی اون خودش کامل کنه؟؟نقل قول:
آموزش فرمول VLookup و نحوه استفاده از آن
دوست عزیز اون مطلب را خوندم ولی کمکی به حل این مسئله نکردنقل قول:
اگه میشه شما جواب درست را لطف کنید بنویسید
ما که مثل شما حرفه ای نیستیم
فرمول Vlookupظاهرا مقدار Lookup_Valueرا فقط در ستون اول جستجو میکند و اگر اون چیزی را که میخواهی جستجو کنی در ستونهای دیگه باشه درست جواب نمیده(یا بهتر بگم من نتونستم جواب درست ازش بگیرم)
اگه اشکال در فرمول من هست لطف کن شکل درستش را برام بنویس
این همه لطف کردید و کمکمون کردید اینبار هم زحمتش را بکش
به هرحال شرمنده ام و از شما متشکرم که وقت میذاری و به سوالاتمون جواب میدی
سلام دوست عزيزمنقل قول:
نه نه اشتباه برداشت نكن
قصد من اينه كه شما خودت يه كم به جنب و جوش بيفتي و روي مساله كار كني همين
اينطوري مطلب بهتر توي ذهنت ميمونه
مطلب دقيقا هموني هست كه متوجه شدي و از اين بابت خوشحالم
بله اين فرمول مقدار اشاره شده رو تنها در ستون اول ميگرده پيدا مي كنه و معادل ستون چندمش رو بر مي گردونه
حالا اگه سوالي داري بازم مطرح كن
خوشحالم كه خودت با دقت به مساله پي بردي
در ضمن كوچيكتر هم بنويسي كاملا مشهوده ها :دي
پس با این تفاسیر واسه اون سوالی که نوشتم جوابی وجود ندارهنقل قول:
اگه اینطور باشه این برای اکسل و فرمول Vlookupیک نقص بحساب میاد که عملکرد اونو ضعیف میکنه
اگه شکل فرمول Lookup به شکل زیر بود خیلی خوب میشد
(LOOKUP(lookup_value,lookup_vector,result_vector,R ange_lookup
یعنی اگه در آخر فرمول False اضافه میکردیم ونیازی به Sort Assending نبود خیلی فرمول مفید با کارایی بالا میشد
واقعا چرا مهندسین مایکروسافت چنین فرمولی را در اکسل قرار ندادند
حالا با این حرفها جوابی واسه سوالم میتونی پیدا کنی یا نه؟؟
سلامنقل قول:
ايني كه چرا مايكروسافت چنين فرمولي رو ارائه نكرده از محدوده بحث ما خارجه
ولي بالاخره ادم بايد كارشو با داشته هاش راه بندازه
نظر اوليه من نسبت به سوال شما اينه كه شما بياي و يه ستون مخفي (ستوني كه هست ولي نمايش داده نميشه) كه مقاديرش دقيقا مثل ستون نامها باشه (بصورت لينك) ايجاد كني و بعد هم از همون فرمول VLookup استفاده كني و به جوابت برسي
من فايلت رو تغيير دادم و مي فرستم فقط كافيه تو ستون C رو با كليك راست و انتخاب گزينه Hide مخفيش كني همين
کد:http://www.4shared.com/file/53081001/d7398abe/Book1R.html
سلام ببخشید اگه سوالم نامفهوم بود.منظور من اینکه مثلا" آقای x و y و... در یک موسسه حمل ونقل در ماه چندین بار به شهر های مختلف با کرایه های متفاوت اجناس را حمل میکنه.بعد تمام اطلاعات حمل(وزن-تعداد-مقصد-) اینها در یک لیست قرار گرفته.حالا در آخر ماه برای اینکه بدونیم مثلا" آقای x در این ماه چند بار اجناس رو و با چه وزنی وبه کجا حمل کرده تا برای اون یک صورت حساب درست کنیم از چه ابزاری استفاده میکنیم.نقل قول:
من توی جدول A2:C10 نام کالا و مشخصات و قیمت و نوشتم
حالا میخوام وقتی در B13 نام کالا و در B14 مشخصات و نوشتم قیمت اون با توجه به جدولی که تنظیم کردم در B15 نوشته بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]