آقا من فکر میکنم مشکلتون باز هم سر کرکه بازیی که من خریدم اصلا کرک نداره نمیدونم چرا مال شما داره یه مشکل دیگه این که در هنگام جابجایی سیو این مطلبو باید رعایت کنی که یه فایلی به نام Profile.TRAProfile هستش که باید اونم کپی بشه .نقل قول:
Printable View
آقا من فکر میکنم مشکلتون باز هم سر کرکه بازیی که من خریدم اصلا کرک نداره نمیدونم چرا مال شما داره یه مشکل دیگه این که در هنگام جابجایی سیو این مطلبو باید رعایت کنی که یه فایلی به نام Profile.TRAProfile هستش که باید اونم کپی بشه .نقل قول:
كسي مي دونه داستان بازي از چه قراره؟نقل قول:
داستان رو بیخیال شو
تازه بهتره این بحث رو تو تاپیک داستان کامل بازی می ذاشتی
دوستانی که مشکل اجرا نشدن سیوها رو بعد از کپی کردن کرک دارند ، بهترین کار اینه که به جای کپی کردن کرک ، اگه دو تا سیستم عامل دارید ، بازی رو بر روی سیستم عامل دوم اجرا کنید و اگه یکی دارید ، ویندوز رو مجددا نصب و سپس بازی کنید .
تنها راهش همينه؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ظاهرا تنها راهش همینه .نقل قول:
من هم همین کار رو کردم . الان دارم رو ویستا بازیش می کنم .
سلام.
ویستا فریم ریت بالاتری نسبت به اکس برای این بازی دارایه حتما با ویستا بازی کنید.
سلام من اینجا گیر کردم . با هر سرعتی می رم نمی تونم اینجا رو رد کنم . هی وسط این سنگا له می شم.کسی می دونه چیکار باید بکنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کمک کنید ممنون می شم.
ببین دوست من . شما باید یکی یکی اونها رو رد کنی .نقل قول:
یعنی اولی رو رد کنی بعد بشینی وقتی که باز شد دوباره حرکت کنی دومی رو رد کنی بعد بشینی و سپس سومی .
نقل قول:
آقا دمت گرم ردیف شد.
ببخشید چه جوری من خواستم بگیرم گفتن نیومده بعد شماها تمام کردین
از کسی که سوال کردی احتمالا این کاره نبوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من دارم درخواست سری بعدیش رو میدم شما میگی نیومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اين دايناسور رو چه جوري بكشم ؟
هر چقدر تير مي زنم جونش كم نمي شه :41:
باشه خوب چرا حالا میزنی....نقل قول:
ممنون از لطفت....
مرسی:10:
ممنون از شمانقل قول:
سیو رو بهتون میدم ردش کنید ....:27:
قابل توجه دوستانی که بازیشون بعد از یه مدت از کار می افته :
من دیروز راهی رو امتحان کردم که شد . البته در ویندوز ویستا ( پیغام می داد که 2 روز دیگه از کار می افته) در ویندوز اکس پی هم امتحان کردم اما نشد . چون در اکس پی خیلی وقته که از کار افتاده . شاید قبل از اینکه مدتش به پایان برسه امتحان کنید بشه .
کار خاصی نبود . فقط تاریخ سیستمم رو کشیدم عقب و در کمال ناباوری دیدم که جواب داد .
شما هم امتحان کنید شاید بشه .
تو رو خدا يكي جواب سوال بالاي منو بدهنقل قول:
چطوري دايناسورو بكشم ؟ :37:
سلامنقل قول:
کلا 3 تا جایگاه هست توی این قسمت که توش پر سیخ هست
شما باید وقتی دایناسور حمله کرد جا خالی بدی و بزاری برخورد کنه به اون سیخ ها :46:
روش زدن:
به سمتش شلیک میکنی تا نوار قرمز سمت راست تصویر پر بشه
بعد دایناسور عصبانی مشه و به شما حمله میکنه .وقتی به یک قدمی شما رسید حالت اسلوموشن یا صحنه اهسته پیش میاد. کلیک راست موس رو نگه میدارید و شیفت رو با یکی از چهار جهت اصلی میزنید.
مثلا دایناسور داره از رو برو میاد .و قتی به شما رسید و صحنه اهسته که شد شیفت رو به همراه جهت راست میزنی .به سمت راست دایناسور میپری یا چپ که باید شیفت رو به همراه جهت چپ بزنی . و تو همین حالت پرش دو تا هدف قرمز از دو سمت به سر دایناسور نزدیک میشند و و قتی به هم رسیدند هدف قفل میشه اون موقع هست که باید شلیک کنی تا دایناسور برخورد کنه به دیواری که سیخ داره :46:
ممنون End_boy
:11:
گير كرده بودم توش
بازيش خيلي باحاله :19:
هر کی تو tomb rider گیر کرد به من بگه چون من راهنمای کامل بازی را دارم که خودم نوشتم .
سلام بچه هانقل قول:
من از اون روز که این تاپیک رو زدم دیگه نتوستم بازی کنم یعنی دیگه بازی رو نداشتم و سیو های بازی هم از بین رفت
حالا اینجا کسی هست که لطف کنه دقیقا سیو همین مرحله ای رو که من مونده بودم توش رو به من بده؟ البته اگر هم نمیتونه دقیقا این مرحله رو بده کل مراحل رو بده خودم پیداش میکنم
ممنون میشم :10:
منتظرم
:20:
نقل قول:
اول باید به دایناسور تیر بزنی تا عصبانی بشه یعنی نمودار بالا سمت راست قرمز بشه .وقتی به طرفت داشت هجوم میاورد و علامت چهار جهت ظاهر شد کلیک راست رو نگه دار و شیفت رو با یکی از جهت های راست یا چپ رو بزن وقتی نشونت قرمز شد بهش تیر بزن بعد اینکه این کار رو چند بار انجام بدی می میره.
موفق باشی.
دوست من شما می تونی Save بازی رو از اینجا دانلود کنی :نقل قول:
کد:http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_tomb_raider_anniversary.shtml
من این بازی رو امروز برای دومین بار تموم کردم دفعه ی اول 24 ساعت و 36 دقیقه تموم کردم .
امروزم با 12 ساعت و 47 دقیقه. :21:
سلام نمی دونم کسی تا حالا این سایتو معرفی کرده یا نه اما همه چی در مورد با بازی تو این سایت به صورت رسمی هست ( از تقلب و راهنمایی و ...)
tomb-raider-anniversary.com
lover_pc_games عزیز لینک دانلود مورد داره...
وارد سایت که میسه error میده...
خودت برو نگاه کن....
سلام
تروخدا بگین من تو این قسمت که عکس رو گزاشتم چه طوری باید اون لبه رو بگیرم،
تو پست های قبلی این مورد بود ولی توضیحش واضح نبود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه سایت divshare هم به جمع سایتهایی که بی دلیل ف.ی.ل.ت.ر شدن پیوسته ! بعدم اون فایل تاریخ مصرفش گذشته :31:نقل قول:
منم اون سیو رو دیگه ندارم !
البته اگر سیو %100 بازی رو لازم داشته باشی برات میذارم !
تو كه هيچي عكس نزاشتي عكسش را درست بذار تا برات بگمنقل قول:
همون عکس هایی که تو پست 397 هستش،هرکاری می کنم اون لبه رو نمی گیره.
نقل قول:
کمک فوری
لطفا هر کی این اسب ها(Centaurs رو کشته یه کمک به ما بکنه آخر مرحله 2 هستش
دیگه داره اعصابم خورد میشه
شما که بازی رو تموم کردی بگو اسبهCentaursا رو چه جوری بکشم(آخر مرحله 2):18::41::13:نقل قول:
من العان يه عكس آپ لود كردم
چطوري بگذازم تو سايت ؟ :19:
بلد نيستم :31:
وقتی زدی توچشمشون , سپرهاشون رو بکش .نقل قول:
با Q .
بعد باید طلسمشون رو به خودشون برگردونی .
البته با استفاده از سپرها .
راهنمای قدم به قدم بازی tomb raider anniversary
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.4shared.com/file/21776682/1dbcaa5e/RAHNAMA_56.html
هر جاش براتون نا مفهوم بود بگین تا من براتون توضیح بدم:5:
اين بازي باگ داره و اين مرحله هم يكي از مراحل گير بازيه اگر بازي شما هم مثل مال من باشه بايد از ترينر استفاده كني چون به خاطر مشكل بازي راه ديگه اي نداري.نقل قول:
ممکنه یکی به من بگه از ترینرها چطور میشه استفاده کرد؟
الن ویک جان میگی انیورساری عکس لجند رو میزاری؟
در هرصورت ممنون. خوشاحل میشم توی تاپیک زیر هم بذاریش:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=149721
جواب نميديد ؟نقل قول:
بگيد جواب منو ديگه :19: