راستی Bfg تو بازاره تهران هست یا نه؟
Printable View
راستی Bfg تو بازاره تهران هست یا نه؟
Gddrبراي رم گرافيك هست بهش G اضاف شده
DDR2 با DDRبخش عمده سرعت ولتاژ كمتر كارايي بهتر التبه بازهم بستگي به اين دارد كه سيستمت قوي باشد يا نه كه بتواند از قدرت كامل گرافيكت بكشد
نگفتین قیمت bfg چنده؟
گیر میاد ولی قیمتش نسبت به بقیه بردها زیادی بالاست.نقل قول:
خب مثلا یه موقع 8800GTS 320MB BFG رو میدادند 400 تومن. با این پول میشه مدل 640 مگ XFX رو خرید. البته الان ارزونتر شده BFG
پس برای بازی XFX بهتره یا bfg ؟
مسلما BFG بهتره ولی نسبت Price/Performance برای XFX بالاتر هست.نقل قول:
ببخشید خیلی سوال میکنم
حالا اینPrice/Performance چی هست؟
Price يعني پيل
performance هم يعني زور زدن كارايي
دوست عزيز پيشنهاد مي كنم يك ديكشنري داشته باشي خيلي لازمه كم حجم هم هست خواستي بگو تا لينكشو بگذارم خيلي بدردت مي خوره
سلام
من میخوام یه کارت xfx8600GT بردارم به قیمت 140 تومن....خداوکیلی میتونم رو این کارت واسه یه سال آینده که بتونم بازی های در راه رو بدون افت فریم حساب کنم یا نه؟
لطفا اطلاعاتی در مورد سرعت,رم و سایر امکانات این کارت بدید؟
آقا یکی لطف کنه (از جمله virgil ) به من بگه قیمت BFG 8600GTS OC2 With ThermoIntelligence توی تهران چقدره؟
ممنون از لطف همه ی دوستان.:eh:
راستی در کل Bfg از همشون بهتره نه؟
سلام
کارت گرافیک من Palit - 512MB - 8500gt هست . و خیلی ها گفتند که این گرافیک خوب نیست .
ولی من باهاش بازی های زیر را به بهترین شکل اجرا کردم و بازی کردم :
HITMAN Blood Money - S.T.A.L.K.E.R ( Shadow of Chernobyl ) - FIFA 08 - BIOSHOCK - Colin Mcrae DIRT
حالا نظرتون چیه ؟
لزومی داره من این گرافیکم را با XFX - 256MB - 8600gt عوض کنم ؟
دوستان من ميخوام مانيتورم رو عوض كنم با يه مدل lcd ال جي مدل 1960tr سري برليان ال جي 19 اينچ
ايا اين مدل تا به حال خوب جواب داده و اونايي كه دارن راضي هستن در ضمن قيمتش الان چنده ؟؟؟
مانيتور قديميم lg f700p flatron سري لبخند ميخوام بدمش 85 تومان ايا قيمت خوبه ؟؟؟
بچه ها ممنون از این که جواب دادید.مثل این که virgil نباشه هیچ کی نمی تونه جوابم رو بده.یعنی هیچ کی وارد نیست کمکم منه.:weird:نقل قول:
سلام
کارت گرافیک من Palit - 512MB - 8500gt هست . و خیلی ها گفتند که این گرافیک خوب نیست .
ولی من باهاش بازی های زیر را به بهترین شکل اجرا کردم و بازی کردم :
HITMAN Blood Money - S.T.A.L.K.E.R ( Shadow of Chernobyl ) - FIFA 08 - BIOSHOCK - Colin Mcrae DIRT
حالا نظرتون چیه ؟
لزومی داره من این گرافیکم را با XFX - 256MB - 8600gt عوض کنم ؟
اگه بازی ها رو روی High تونستی اجرا کنی به نظر من لزومی نداره عوضش کنی.راستی Bioshock تو واسه ی چه شرکتی هست؟نقل قول:
آدم یک مطلب رو دوبار تکرار نمی کنه.:2:
سلام
من چطور می تونم بفهمم بازی را تونستم روی High اجرا کنم یا نه ؟
Bioshock من برای شرکت مدرن هست .
عزيز برو توي تنظيمات بازي Option اونجا مي توني بفهمي
sulfur99 تنها یه مغازه تو بازار رضا گیر میاد که اون هم bfg320 mb رو میده 380
نمیشه گفت از همشون بهتره ولی جزو برندهای رده بالا و با کیفیت هست.نقل قول:
راستی در کل Bfg از همشون بهتره نه؟
به خاطر پیامهایی که دوستان خیلی لطف کردند و برام فرستادند تصمیم گرفته بودم دیگه چیزی ارسال نکنم ولی نتونستم تاپیکها رو ببینم و چیزی ننویسم. قیمت اون مدل بین 280 تا 300 میشه. واقعا عالیه ولی ارزش نداره خریدش.نقل قول:
بچه ها ممنون از این که جواب دادید.مثل این که virgil نباشه هیچ کی نمی تونه جوابم رو بده.یعنی هیچ کی وارد نیست کمکم منه.:weird:
سلام عید فطر بر شما مبارک .
می خواستم ببینم اگه مادر برد giga 945 - pls3 - 800 باشه و مانیتور lcd 17 و cpu 3.2 و ram 1G
جه مادر بردی با مارک خوب می تونم بزارم که بتونم به راحتی باهاش کار کنم و بازی های نسبتاً سنگین رو بکنم و حدود قیمت اون 60 تا 70 باشه ؟
بازم سلام و تبریک عید فطر
برای این سئوالم یک کمی عجله دارم
می خواستم ببینم اگه مادر برد giga 945 - pls3 - 800 باشه و مانیتور lcd 17 و cpu 3.2 و ram 1G
کارت گرافیک giga 7300 le - 256 M خوبه و یا چه مدلی دیگه از گیگا می تونه بهتر باشه با قیمت 60 تا 70 تومان
خیلی ممنونم ازت (20/7/86)
بازم سلام و تبریک عید فطر
برای این سئوالم یک کمی عجله دارم
کارت گرافیک giga 7300 le - 256 M چه نوع و مدل مانیتور 17 lcd پیشنهاد می کنین در حدود 250 هزار تومان لطفا قیمت اون رو هم بگین و مزیت ها و عکس اونو اگه مقدور باشه ممنونم
آقا چه خبره این همه پست . مگه پست نضر کردی ؟ :31:نقل قول:
تو مایه های 65 تا 70 هزار تومان انتخاب بهتری هم هست :46: .
الان میشه با 66 تومان یه XFX - GeForce 8400 GS - 256MB DDR2 800 گرفت . :46:
90 بده 8500GTبگير خيلي بهتر هست
برد LeadTek هم هست فكر كنم 85 باشد
یه سوال برام پیش اوومده :
این gs توربو کش بوود یا gt وکلا توربو کش خوبه ؟
آخه یکی میگه تا نیاز نباشه از رم استفاده نمیکنه یکی هم میگه که حتی اگه نیاز هم نباشه یه مقداری استفاده میکنه !!!
سلام خدمت دوستان عزیز. چند تا سوال داشتم. ممنون میشم جواب بدین. فقط لطفا سریعتر جواب بدین ممنون میشم. :11:
من در مورد کارت گرافیک و کلا سخت افزار آگاهی ندارم. با توجه به اینکه بازیهای نسل آینده یا همان Next GEN برای PC سنگین هستند و کارت گرافیک من هم فوق العاده ضعیف است ممنون میشم یه کارت گرافیکی به من معرفی کنید به همراه قیمتش تا بتونم این بازیها رو وران اجرا کنم.
در ضمن در مورد رم هم اگه زحمتی نیست یه نظر بدین. :11:
واقعا از راهنماییتون ممنونم. :40:
حداقل Geforce 8600GT با قیمت حدود 140 تومن.نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز. در مورد قیمت رم هم ممنون میشم راهنمایی کنید.
اینجا تاپیک کارت گرافیک هست...نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میخوام یه سیستم بگیرم تا 1 تومن.
گرافیک چی بگیرم؟
8800 جیفورس چطوره؟
بی زحمت قیمتشونم بگین.
ممنون.
تاپیک جدید Please !!نقل قول:
آقا مهدی دست درد نکنه و ممنون
حالا مطمئن هستی xfx بهتر از گیگا هست و سرعت و امکاناتش بهتره
در ضمن من اشتباهی این طوری شد فکر نمی کردم که چند تا بشه شرمنده ؟
:21:
آقا این لید تاک باز یعنی چه بعدشم قیمتش که 110 تومن هست آیا مادر بورد من لهلش 945 حمس3 ساپورت میکنه؟>
آقا خیلی ممنونم
سلام
قیمت 8800gtx در حال حاضر چنده بهترین برد گرافیکی کدام هست ؟؟ ممنون
eVGA e-Geforce 8800GTX .............. 585Tنقل قول:
XFX Geforce 8800GTX .............. 570T
یه سوال برام پیش اوومده :
این gs توربو کش بوود یا gt وکلا توربو کش خوبه ؟
آخه یکی میگه تا نیاز نباشه از رم استفاده نمیکنه یکی هم میگه که حتی اگه نیاز هم نباشه یه مقداری استفاده میکنه !!!
توربو کش tc هستشنقل قول:
امروز توو بازار از یکی پرسیدم گفت gs ها توربو کش هستند
اصلا فرق بین gs و gt چیه ؟
سلام،
یه سوال از خدمت اساتید داشتم،:20:
می خوام xfx8600gt 256 ddr3 بگیرم،می خواستم ببینم با سیستم من جور در میاد،اگر نه،
کدوم قطعشو باید ارتقاء بدم؟
مشخصات سیستم من:
cpu:3000 lga,2m
ram:1 gig
hdd:200 sata
mb:p5gd2 asus