:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:نقل قول:
دوست عزیز گارانتی کجا بود؟؟؟؟؟؟؟؟:10::10::10::10::10::10::10:
Printable View
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:نقل قول:
دوست عزیز گارانتی کجا بود؟؟؟؟؟؟؟؟:10::10::10::10::10::10::10:
اینم رم خوبیه قیمتشم خوبه 80 تومن
CORSAIR- Dual Channel 2GB - 800 2x1GB
Brand CORSAIR
Series XMS2
Model TWIN2X2048-6400C4
Type 240-Pin DDR2 SDRAM
Tech Spec
Capacity 2GB (2 x 1GB)
Speed DDR2 800 (PC2 6400)
Cas Latency 4
Timing 4-4-4-12
Voltage 2.1V
Heat Spreader Yes
Features EPP (Enhanced Performance Profiles) and also SLI certified
Recommend Use High Performance or Gaming Memory
Manufacturer Warranty
Parts Lifetime limited
Labor Lifetime limited
اون 110 تومني گارانتي فرايند بود .نقل قول:
ولي دوم رو نميدونم چي بود .
یه سؤال دربارۀ RAID
آیا raid کردن دو تا هارد ساتا2 سرعتو خیلی زیادتر از وقتی میکنه که با یه هارد کار کنیم
آیا ارزششو داره که 40-50 بیشتر بذارم مادربردی بگیرم که raid ساپورت کنه؟
(من کار خفن نمیکنم فقط برنامه های مهندسی Solid, CAtia ...)
20 30 % تاثیر دارهنقل قول:
بستگی به خودت داره
ولی من میگم نه
سلام:20:
من میخواستم یه هارد SATA2 بگیرم.:31::مدل مادربردمم Ga-8ipe1000-g هستش ولی رو جلد مادربردم زده SERIAL ATA و نزده SERIAL ATA2.:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد من الان شک دارم که هارد SATA2 بخرم میترسم مادربردم اونو ساپورت نکنه.:18:حالا میخواستم بدونم اگه هارد SATA2 رو بخرم مادربردم ساپورتش میکنه؟
با تشکر:11:
دوست عزيز مدل هاي زيادي از هاردهاي ساتا هست كه مادريرد شما رو ساپورت ميكنه.نقل قول:
خیلی ممنون:10:
شما چه هارد ساتا 2 ی رو بهم پیشنهاد میدین؟(وسترن یا هیتاچی؟)
(دنبال یه هارد ساتا 2 80 گیگ یا 120 گیگ با سرعت 8.5 و کش حداقل 8 ام بی هستم)
با تشکر:11:
وسترن و هیتاچی فرقی ندارن.نقل قول:
120 دیگه تولید نمیشه....
Transfer rate افزايش قابل توجهي پيدا مي كنه ولي Access time و Burst rate فرقي نمي كنه. كلا خيلي موثر هست مخصوصا براي كاربردهايي كه فايل هاي موقتي يا Database بزرگ درست مي كنند مثل Ansys.نقل قول:
مرسی، پس برم 2 تا 160 ساتا2 بگیرمنقل قول:
البته بگم سطح امنيتيش پايين هست و اگه يكي از اجزاي Raid از كار بيفته كل اطلاعات از بين خواهد رفت ولي احتمالش خيلي كمه. (براي من كه خوشبختانه تابحال اتفاق نيفتاده)
ضمنا Raid Controller اينتل بهتر از Nvidia و ATI هست. شما اگه خواستي اينتل ببندي دقت كن چيپ جنوبي مادربرد ICHxR باشه مثل ASUS P5K-E يا Giga P35-DS3R و...
من می خوام p35-ds3r بگیرمنقل قول:
برای رٍید چیز دیگری هم می خواد؟
نه! حداقل دو هارد و يكسري تنظيمات ساده در بايوس لازم هست. ضمنا تعداد هارد ها هر چقدر بيشتر باشه سرعت انتقال بالاتر ميره.
ببخشید موقه خرید هارد از کجای اون میشه سرعت هارد و کش هارد رو فهمید؟
ممنون
سلام دوستان .
با بودجه ی 100 هزار تومن ، رم برای پسر عموم می خوام .
برای پسر عموم کیفیت بیشتر ، مهم تر از ظرفیت بالاتره.
فکر کنم بیشتر از 2 گیگ نتونه بر داره با این بودجه ؟
Dual Channel یا تک ؟
لطفاً زود خبر بدید که داره میره بازار !
اق ما امروز با یه سخت افزلر فروشی حرف زدیم میگه ویندوز xp 4 گیگ رمو نمیشناسه با سه گیگ بوت میشه و اون یک گیگ هم هیدن میشه!!!!!!!!!! راست میگه؟؟؟
یه چیز دیگه هم گفت گفتم 2گیگ رم باس 800 بردار گفتم چطوره 4 گیگ باس 667 گفت به نظر من چون cpu اینتل fsb کمتری نسبت به amd داره ..باس 800 هم برای amd کمه ..در کل باس 667 حتی 4 گیگش بدرت اینتل یا amd نمیخوره توانشونو کم میکنه اینم راسته؟؟؟؟؟؟
نمیشه نظر داد چون ممکنه اون 667 ها رو هم بشه با اور رسوند ولی برای Amd باس رم مهمه ...
پست 657 رو هم میدونی؟؟؟نقل قول:
برای اینتل یعنی زیاد فرق نمیکنه بالاخره ما 4 گیگ667 بگیریم یا دوگیگ800
بهنظرم باید 800 بهتر باشه؟؟هان؟؟
سلام. رم 1 گیگ باس 800 APacer ، قیمتش هست 28 تومن؟؟؟؟!!!!!
بله اینجوریه ویندوز های 32 بیتی نمیشناسن 4 GB رو البته ویستا که اینطوره ولی XP هم باید اینجوری باشه ...نقل قول:
ق ما امروز با یه سخت افزلر فروشی حرف زدیم میگه ویندوز xp 4 گیگ رمو نمیشناسه با سه گیگ بوت میشه و اون یک گیگ هم هیدن میشه!!!!!!!!!! راست میگه؟؟؟
من هم برای ناشی بودن فروشنده که مسئولین رایان صبا بودن مجبور شدم 2 گیگ ببندم به جای 4 گیگ ولی خوب هم شد چون فهمیدم اون رم ها قابلیت اور خوبی ندارن ...
با 230 توامن فکر کنم بشه 4 گیگ 800 گرفت ...
نقل قول:
مرسی از راهنماییت ولی بهم بگو من کدومو بگیرم4 گیگ 667 یا 2 گیگ 800؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فک کنم 800 بهتر باشه.. چون اگه بعدا کم بیاد میشه دوتا 800 دیگه اضافه کرد اما اگه 4 تا667 بگیرم دیگه جای اضافه کردن نمیمونه نظرت برام مهمه
نقل قول:
کسی کمکم نمیکنه؟:19:
به نظر من 4 گیگ باس 800 چون لازم میشه به نظر من ... ولی 2 گیگ 800 هم خوبه ولی اگه بتونی 4 گیگ رو اور کنی رو 800 خوب میشه ولی رمه خوبی با این باس برای اور باید پیدا کنی ...نقل قول:
مرسی از راهنماییت ولی بهم بگو من کدومو بگیرم4 گیگ 667 یا 2 گیگ 800؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فک کنم 800 بهتر باشه.. چون اگه بعدا کم بیاد میشه دوتا 800 دیگه اضافه کرد اما اگه 4 تا667 بگیرم دیگه جای اضافه کردن نمیمونه نظرت برام مهمه
به نظر من سعی کن از پول بیشتری جور کرده و 4 گیگ 800 بگیری ... البته نظر شخصیه ...
اگه قراره یک مدلی رو بخرید از جاهایی مثل اینترنت میتونید مدل و مشخصاتشو پیدا کنیوگرنه باید به صورت برچسب روی هارد مشخصات نوشته شده باشه ...نقل قول:
نقل قول:
خوب
ببینم چرا نوشته بودی 230 نومن 4 گیگ رم 800!!!!
2 گیگ دوئال چنل800 الان80 تومن پس باید 160 تومن جور کرد..................ببینم الان یعنی تا اول تابستون این 2گیگ800 جواب کار رارو میده برای گیم بعدش اگه کم اورد بریم بگیریم هان؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Beny جان برای اینتل رم با باس 800 بهتره یا باس 667 ؟ چه فرقی دارند؟
ای بابا گاوم زایید...من که واقعا گیج شدم ........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ارمان تو بگو یهنی این667 با 800 برای اینتل فرقی نمیکنه؟؟؟؟ 4 گیگ667 یا 2گیگ800؟؟؟ یکم واضح بگین سر در بیاریم...اخه ما تو اورکلاک چیزی بارمون نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان
رم یک گیگ حدود چند هست قیمتش تو بازار
کمی راهنمائی درباره کیفیت مدلهای مختلفش هم بدین ممنون میشم
با تشکر
سلام ....
با چه باسی می خوای؟
هارد 500 گیگ ساتا 2 چنده؟
قیمت رم پاتریوت 800 ( یک گیگ ) چند است؟
cl5 :30.000نقل قول:
قیمت رم پاتریوت 800 ( یک گیگ ) چند است؟
کجا این قیمت میده ؟
من رفتم پایتخت گفتن بهم 35 ...
هرجا!!
ایران
رضا
آیا حتما باید رمهای دوئال که میخریم تو یک پک باشند؟ خودمون دو تا رم با یه مشخصات بگیریم کارائیش کمتره؟
تو مادربرد گیگا p35-ds3l برای دوئال شدن باید یکی در میون گذاشت یا پشت سر هم؟ از کجا بفهمیم که حالت دوئال فعاله؟
Ip35-e دارم با Cpu 2160
من میخام اور مقدار بالایی بکنم
2*512
با باس 675 cl4
1gb با باس 800 cl5
قیمت 2 تا 512 با یدونه 1 gb یکیه جقتشونم کروسیر هستن
کدومشون بهتره؟
مرسی
آقا به نظر شما رم geil بهتره یا ocz یا apacer .؟
اگه قیمتشونم بگی ممنون میشم : 2 * 1gig bus 800
سلام دوستان
قبل از عید قصد دارم یک سیستم جمع کنم, این سیستم رو برای gaming می خوام و بودجه ام حدود 1,200,000 هستش
تا حالا قطعاتی رو که تصمیم گرفته ام بگیرم این هاست: (قیمت ها رو از رایان صبا گرفته م)
cpu: Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHz
قیمت: 280
vga: XFX - GeForce 8800 GT - 512MB
قیمت: 330
+ Hard Drive: Western Digital - SATA 2 - 500GB
قیمت: 138
DVD-ROM: LITEON
DVD-Writer: LITEON
به نظر شما چه رمی مناسب من هستش؟
چه حجم و چه مدلی؟
همینطوری نمیشه گفت کدوم برند از کدوم برند بهتره، باید هر مدل با مدل همرده خودش بررسی بشه.نقل قول: