اقا مهدی بابات عکسا خیلی ممنون......
Printable View
اقا مهدی بابات عکسا خیلی ممنون......
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط سینا2006
اردیبهشت ملاقات ندارین؟
حدس میزنم به خاطر امتحان بچه هاست نه؟
آخه من 23 اونجام حیف شد اگه ادریبهشت نباشه
با سلام من 23 میام احتمالا تا 27 اونجام اگر قرار باشه 28 هم می مونم
ممنون
آقا مهدی!!!!!!!! مگه من نگفتم عکسمو آپلود نکن؟؟ هر چه زودتر منو شطرنجی کن!! همين حالا!!!!!!!!!!!!!
اشكان جان سلام
من وقتي پيغامت رو ديدم كه عكسها آپلود شده بود. در ضمن در بين اين همه عكس كه كسي نمي دونه شما كداميك هستي.
الان راحت ميتونی اون يه عکس رو برداری
اشکان جون اونطوری که بدتر تابلو میشهنقل قول:
نوشته شده توسط ashkanbuffon
همه میفهمن اون که کم شده تویی :laughing:
نه. شما که می گی کسی نميدونه کدومی. پس اگر هم برداره ممکنه متوجه بشن که يه عکس کمه ولی من ديگه اونقدر آدم مهمی نيستم که بخوان برن دنبالش ببينن کی بوده!!
اصلا من نميخوام عکسم تو سايت باشه. حالا کسی می خواد بدونه يا ندونه. زوريه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
من يه عکس از 3-4 سال پيشم و همچنين 16-17 سال پيشم گذاشتم توی يه تاپيکی. همون کافيه!!!!!!!!!!!!
اشكان جان سلام
اگه فقط همون يكي بوده كه حذفش كردم. بقيه رو نگاه نكردم كه هستي يا نه. اگه بود بگو كه حذف كنم.
ashkanbuffon عزيز
نوشتي كه :
حالا مهم شدي چون الان اونايي كه عكسا رو دانلود كردن مي رن ببينن كدوم كمه ميان همونو مي ذارن تو تاپيك زياد هم لازم نيست مانور بدي روش چون به ضررت تموم ميشهنقل قول:
اونقدر آدم مهمی نيستم که بخوان برن دنبالش ببينن کی بوده!!
سلام ...
من یه سری از پست ها رو حذف کردم ، این تاپیک مخصوص هماهنگی های قرار ملاقات های سازمان دهی شده هست ... و غیر از این قرار های سازمان دهی شده قراری برگزار نخواهد شد
ممـنــون :)
مـیـثــم
سلام
ديگه سر يه عكس كه اين همه جنجال نداره. اشكان جان نمي خواست عكسش باشه ... من هم عكس رو حذف كردم. ديگه فكر نكنم كسي بخواد دنبال قضيه رو بگيره.
اشکان جان شما که نمی خواستی باید یا با دوربین خودت می گرفتی یا اصلا. حالا مگه چه اشکالی داره؟؟؟
آب پاكي رو ريختي رو دست ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Meisam
باشه
منتظر قرارهاي سازمان دهی شده مي مونيم
آقا من دیروز که اون پست ها رو نوشتم داغ داغ بودم ولی نمی دونم چرا!! ولی عیب نداره! چه بهتر که حذف کردی چون واقعا نمی خوام عکس الانم توی سایت باشه.
مرسی
این پست رو هم خودم ویرایش کردم!!!!!!!!! چیز چرتی بود
من یه سری از پست ها رو حذف کردم ، این تاپیک مخصوص هماهنگی های قرار ملاقات های سازمان دهی شده هست ... و غیر از این قرار های سازمان دهی شده قراری برگزار نخواهد شد
سازماندهي اين قرارها با كيه؟
حالا اگر برگزار شد چي ميشه؟
نمي خوام وارد بازي هاي پيچيده بشم ولي ...
قرار سازماندهي شده با غير سازماندهي شده چه فرقي داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا منو اون روز جو گرفته بود. نمی دونم چرا گفتم عکسمو حذف کنه. شرمنده. اصلا مگه دخترم که می گفتم عکسمو پخش نکنید. به خدا Sorry اون روز بد جور منو جو گرفته بود. Excuse Me Mr Mehdi_Best
مثلا این همه آدم دو ماه محرم و صفر رو به عشق امام حسین سینه میزنن و اشک میریزن هیچ کدوممونم امام حسین رو ندیدیم اما دوستش داریم...
♥♥♥من همه ایرانیها را دوست دارم...♥♥♥
دوستان عزيز و گلــــــــــــــــم
قرار بعدي انجمن كي و كجا و چه ساعتي هستش
من رو بي خبر نذاريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمود جان سلام
قرار بعدي روز پنج شنبه مورخ 25 خرداد 1385 ساعت 16
مهدي جان كجا ؟
پارك لاله هستش ؟
آدرس بديد من گم و گور نشم
راه خونمون هم گم نكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی جان این قرار در کجا هست؟ :question:نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
سلام
قرار در مكان هميشگي است. پارك لاله - درب تقاطع بلوار كشاورز و خيابان كارگر - كنار حوضي كه مجسمه ابوريحان بيروني در داخلش است.
آقا پس قرار شد
پنج5 شنبه 25 خرداد از ساعت 16 تا 20 پارک لاله جنب مجسمه ابوریحان
ظاهرا قرارها مردونه هستش چون هرچي اين صفحات رو خوندم و عكسا رو ديدم، فقط آقايون رو تو اونها ديدم.
اميدوارم خوش بگذره.
قرار که برای تمام اعضا آزاد هستنقل قول:
نوشته شده توسط آيدا
و خانوم و آقا نداره
ولی نمیدونم چرا خانوما تا حالا نیومدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در محافظه کاری خانم ها که شکی نیست...!نقل قول:
نوشته شده توسط آيدا
اما کدوم خانم میاد بره بین شونصد تا اقا ؟ دیگه قراری نمی مونه که! همه می ریزن رو سر این بیچاره...! :laughing:
فکر نمی کنم تا حالا اصلا خانمی این تاپیک رو دیده باشه و این تبدیل شده به یک سرگرمی برای آقا پسرها که ملت رو ** کنند. فکر می کنم دیگه این تریپها یکمی خز شده دوستان.نقل قول:
نوشته شده توسط آيدا
:happy:
get a life
البته در این حرف شکی نیست ولی اگه کسی هم ( از خانوما منظورمه) دیده باشه با مطمعنا یوزر دخترونه جواب نمیده.نقل قول:
نوشته شده توسط sa3er
به هر حال این قرار پسرونه بمونه بهتره !
من كه سر از اين چند تا پست آخر در نيووردم!!! البته شايد چون كه اولين باره كه ميام اينجا .
علیک سلام به همه دوستان
چرا اینجا اینقدر خلوته
یاد قدیمها(سال 42 بود فکر کنم)به خیر که از یک هفته مونده به قرار هادی چیزه و مصطفی بست و مهدی عشقی و دیگر شلوغان انحمن اینجا رو میزاشتن رو سرشون
بابا کجایید
ااااای
کسی صدای منرو میشنوه؟؟!!
ما رو هم را میدین !؟
شما که مهمان ویژه ای.کی جرات داره شما رو راه نده(بیشی بینیم با حال نریم)نقل قول:
ما رو هم را میدین !؟
من اگه پنج شنبه بتونم حتماً ميام ( براي اولين بار ! )
دوست دارم خيلي از دوستان رو ببينم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایولنقل قول:
نوشته شده توسط Mahmoud66
بیا عزیز خوش اومدی
مشتاق دیداریم :)
در جمع شما بودن مطمئناً لذت بخش خواهد بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خصوصاً علاقه خيلي زيادي دارم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منجي و ناجي انجمن متفرقه رو هم ببينم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]