روی گوشی من بند بنود
منظورم همون بند دستگیره هست مال شما داره؟
Printable View
روی گوشی من بند بنود
منظورم همون بند دستگیره هست مال شما داره؟
نه عزیزم نداره!!!!!!!!!!
تازه به عنوان اشانتیون هم به من بند ندادند نامردهااااااااا
اگه پیدا کنید عالیهنقل قول:
منم دارم می گردم
برای ان 95 هم دارم یه چیزایی پیدا می کنم
ببینم چی میشه
باشه farbod جان امروز بت میرسونمش حتما...
دوست عزیز ممنونم از شما .ادرس به من داد گفت روبروی فروشگاه دی تو دی شماره دو( 2450 درهم منوی فارسی و ارجینال و تا جائی که من میدونم گفت چند نمونه بوده که کمی ارزونتر بوده ولی این از همه نظر چک کرده و اصلی هستهنقل قول:
فربد جان من سرچ کردم متوجه شدم برای استفاده از gps در pocket pc باید دستگاهای external gps رو اول خریداری کرد و نصب کرد به pocjet pc که حدودا 70 $ یا بیشتر قیمت داره بعدا نقشه تهران رو که کالیبره شده رو و حدودا 30 mb حجم داره منتقل کرد به pocket pc !!
حالا اگه بازم کسی مایل هست این نقشه ها رو داشته باشه تا من برم یه روز کافی نت و از اونجا upload کنم؟!!
یه سؤال... من احتمالا میخوام بگم برام از دبی بخرن و با مسافر بفرستن تهران. چون این بحث گمرکی هنوز پابرجاست، باید از مسافر بخوام که گوشیرو از بستش بیرون بیاره و جداگونه دستش بگیره (یا تو کیف دستی بذاره)؟ منظورم اینه که اگه ببینن گوشی با بسته بندی نو تو بار مسافره، ازش میخوان 60 درصد گمرکیشو بده؛ درسته؟
مبارکت باشه...!نقل قول:
الان فاکتور رو دیدم 780 بود...نقل قول:
Just N95
دوستان منم به جمع ان95 پیوستم
شما هم به این جمع در حال افزایش خوش اومدین...!نقل قول:
از دوستاني كه اين گوشي رو دارن مي خوام چند تا از عكس هاي گرفته شده با اين گوشي رو بذارن تا در مورد آن بحث كنيم چون اغلب بحث هاي اين تايپك مربوط به قيمت شده.
والا من نمیدونم رضا جان .... هر کی یه چیزی میگه ...نقل قول:
یکی میگه 128 یکی میگه 1 گیگ ......
من map loader شرکت نوکیا را دانلود کردم،ولی بعد از نصب برای اجرا پیغام:
The applcattion faild intialize prpperly(0*c0000135). click on OK terminate the application
را می ده می شه منو راهنمایی کنید
بچه ها اگه بگم کیفیت عکس n73 از n95 بیشتره باورتون میشه؟!!!!!!!!!!
بله باورمون میشه ....
N95 دوربین فیلمبرداریش عالیه .....
شما خودت حساب کن این دوربین با 30 فریم بر ثانیه وقتی فیلم بگیره چی میشه .....
من كه گفتم كسي از دوستان عكس گرفته شده از 95 نذاشت حالا اگه شما ميگي 73 بيشتره بايد از يك صحنه اي با هر دو عكس بگيري و حالات عكس ها رو بگي(فوكاس و..) بعد بزاري تا مقايسه بشن:46:نقل قول:
ولي فكر نكنم چون 95 پنج مگاپيكسلي هست ها!!! :20:
با سلام خدمت تمام دوستان جديد
اونايي كه منو از ماهها قبل و قتي در اين محل صحبت مي كردن مي شناسن مي دونن كه جه بحث هاي جدي در مورد اين گوشي شده ، من الان 9 ماه هسا كه نوكيا n95 دارم و بيشتر از همه شما معايب و مزاياي اين گوشي رو مي دونم ، حتي شماره تماسم رو گذاشتم و عده اي تماس گرفتن بحث كرديم و ثابت شد صحبت هاي من .
امروزم دارم به شما مي گم شايعه صداي فلان گوشي بلندتر و كقفيت عكس فلان گوشي بيشتر همه شعر هست .
خود اونايي هم كه اين حرف رو مي زنن ، اين موضوع را مي دونن . بزرگترين عيب گوشي اين بحث خز شدن هست كه ديگه هيج كاريش نميشه كرد .
در خصوص N95 ، هم گوشيم رو 2 بار آپديت كردم و هم با GPS گوشي در ايران و خارج از اين كار كردم قبلا توضيح دادم و فرصتي واسه اين كار ندارم به لحاظ شغلم كه بخوام وقت روي اين تاپيك بزارم .
در حال حاضر هم منتظرم بزودي N97 وارد بازار بشه تا گوشيم رو كه احتمالا اون موقعه 14 ماهه شده بفروشم .
اونروزي كه من اين گوشي رو خريدم اصلا تقلبي و غير اصل در n95 مفهومي نداشت اما مدتي پيش مقالهاي جهت تشخيص گوشي هاي اصل از غير صل نوشتم كه فكر كنم به GSMARENA فرستادم باير سرچ كنيد پيداش كنيد.
به گوش دل شنو كه به يومن قدوم او تسبيحه اهل هر دو جهان ذكر يا علي است
اين روز عزيز بر همگي مبارك باشه .
اول از همه کیوان جان سلام...
دوما دوست خوبم من اگه میگم کیفیت عکس n95 به پای n73 نمیرسه برای اینه که الان جفتشو دارم ولی تا 2 روز دیگه n73 رو میفروشم به یکی از دوستام..
از لحاظ بلندی صدا هم که اصلا n95 حرفی برای گفتن در مقابل n73 نداره!!!!!!!!!!!!!ولی کیفیت صداش چون از 8 پارامتر فرکانسی بهره میبره نسبت به n73 که فقط 5 فرکانس داره باید گفت بهتره!!!
درضمن دوست گلم اینجا بهتر نیست به جای کلاس گذاشتن!! کارهای مفیدتری انجام داد؟
البته من پستهای دیگر شما رو قبلا خوندم مخصوصا در رابطه با gps وباید بگم اطلاعات کامل و خوبی داری...
کاملا موافقم .....نقل قول:
لوپز جان...نقل قول:
من خودم تو همین چند صفحه قبل نمونه عکسایی رو که خودم گرفتم رو گذاشتم تا بقیه ببینن...
یه کم بگرد...!
RAMINET جان...نقل قول:
منم الآن جفتشونو دارم...
تا یه اندازه ای موافقم...!
من قبلا از یک محیطی در یک ساعت خواص عکس گرفتم (با N73)
و بازم چند روز پیش حول و حوش همون ساعت و تغریبا با همون نور (با N95) عکس گرفتم...
الآن که جفتشونو می بینم می تونم بگم که عکس اول بهتر از دومیه...!
اما راجع به صدا هنوز هم می گم N95...!
دوست عزیز...نقل قول:
مسئله خز شدن تقریبا برای همه گوشی ها وجود داره...
مطمئنا قبل از اینکه شما اون گوشی رو بخری هم، بودند کسایی که در ایران N95 داشتند...!
پس نمیشه جلوی این مورد رو گرفت...
عیدتون هم مبارک...!
کاملا درسته من 1 ماه پیش جواب پست قبلیشونو دادم مثل اینکه ندیدند.حیف فردی با اطلاعات خوب ولی...نقل قول:
دوستان عزيز پيشنهاد ميشه به مسابقه عكس ديجيتال كه در فرهنگ سراي امام علي كيش برگزار شده در ارديبهست ماه گذشته بخش عكاسي با گوشي موبايل سري بزنيد و از چند عكاس ديجيتال اطلاعات حرفه اي بگيريد ، در بخش مقايسه تخصصي كه نظر كاربر آماتور شرط نيست ببينيد اساتيد چه عكسهايي با N95 گرفتن كه اصلا امكانش با N73 نبوده . در بخش صدا هم پيشنهاد مي كنم مجله ساينس رو صفحه بزنيد و اطلاعات علمي توان توليد صداي 3 بعدي رو در N95 ببينيد و بدونيد هنوز هيچ گوشي در دنيا با اين تكنولوژي نيومده و نوكيا براي بار اول توليد صدا رو با اين روند به جهان ارائه كرد و به خاطر اين موضوع اين گوشي برنده بهترين برند در سال 2006 شد .
اگر كسي حرفي داره تلفن بزنه 09133137404 - من فرصت اومدن به اينجا رو ندارم و نمي رسم پاسخ بدم اين 2 پست هم چون ديروز و امروز تعطيل بود رسيدم بزارم
در جواب تن زاد هم كي گم روزي كه مي اين گوشي رو خريدم اين گوشي در مرحله تست آلفا قرار داشت و هنور در ايران كسي نداشت . روزي كه من اين گوشي رو خريدم هنوز معايب گوشي 100% از بين نرفته بود . قبلا در خصوص مراحل توليد يك گوشي در نوكــــيا مطلب گذاشتم . در ايــــــــــران هيچكس نداشت .
او کــی...!نقل قول:
نقل قول:
جانا سخن از زبان ما می گویی !
خودتون هم گفتید که گوشی که شما خریدید مدل آزمایشی بوده و همه می دونند که اون مدل پر از ایراد بوده.
حالا چطور شما از این گوشی پر از ایراد اینقدر راضی هستید؟!
فکر نمی کنم خریدن گوشی آزمایشی با 3 برابر قیمت کار عاقلانه ای باشه. بهترین کار رو دوستانی کردند که گذاشتند گوشی ایراد هاش اصلاح بشه و مدل اصلاح شده رو به یک سوم قیمت خریدند.
ديدي دوست من از خريد گوشي اطلاعاتي نداري
كمپاني نوكيا بعد از عرضه گوشي در مرحله تست الفا مشخصتا خريدار رو يادداشت مي كنه و گوشي نهايي رو واسه اون بصورت رايگان ارسال مي كنه و از شما مي خواد گوشي تست رو برگردونيد .
اين روند تمام كمپاني هاي بزرگ دنيا هست . امـــــا سوال قشنگي بود ، شايد خيلي ها مثل شما نمي دونستند . من گوشي نهايي رو آبانماه تحويل گرفتم نه گوشي تست رو !!!!
قربونت برم تو بلندی صدای n73 رو با n95 یکی میدونی؟!نقل قول:
باور کن n73 توی تمام گوشیها تکه از لحاظ صدا
سلام بر دوستان ان95 خوبید من میخواستم گوشیمو عوض کنم و یه ان 95 بگیرم قیمتش میگن تا الان 500.000 تومن شده آیا صحت داره گوشی که الان من دارم 6680 هست و1.5 پیش گرفتم و خیلی هم راضی بوذدم و هستم وحالا سایتی به من معرفی کنید که اطلاعات خیلی خوب از ان 95 بدی ممنون میشم با تشکر .
n95 رو در وییستا نتونستم نصبش کنم داریور می خواد . درایور ویستاشو از کجا گیر بیارم تو سایت نوکیا نبود؟
سلام رفقا
یه موضوعی: من با وجود اینکه چیز زیادی تو گوشیم نریختم حدود 400 مگ از مموریم استفاده شده!!
چیه قضیه ش؟
دوست من حتما هم ram هم phone رو یک بار فرمت کن من این کا رو کردم الان هم راضیم....
نقل قول:نقل قول:خودتون حرفای ایشون رو مقایسه کنید...نقل قول:
amir جان حق با شماست ولی عزیزم لطفا دیگه موضوع رو کش ندید
این دوستمون هم منظوری نداشته البته من شخصا معتقدم که کیوان جان اطلاعات بیشتری نسبت به همه ما داره
اینو جدی میگم
ولی متاسفانه کمی فخر فروشی میکنه!!!
به هر حال دوستان تاپیک رو به انحراف نکشونند لطفا.
ممنون
بله دوستان اخر و عاقبت این بحث ها نتیجه خوبی نداره ... بگذریم
راستی هیچکی از دوستان پیدا نشد یه 10 ثانیه فیلم گفته با دوربین گوشی خودشو اینجا قرار بده تا ببینیم ...؟
سامان بزار من برم کافینت برات آپ میکنم ولی کیفیت و سرعت فیلم کلا خوبه بر خلاف عکاسیش!!!!!!!!!!!!!!!
تاپیک باید کرد محله جنگ و دعوا یا بهتر به رخ کشیدن سرمایه . حالا سواله ما با این همه اساتید باید بی جواب بمونه
دوستان جدا از بحث و جدل بپرهيزيد انصافا هيچ تالاري مثل p30world تا اين حد يه كاربراش آزادي عمل و عقيده و نظر نمي ده اينو از رو تجربه مي گم ...
ضمنا من هم مي خوام ايميت جمين رو بفروشم و د95 رو هم تجربه كنم حالا تو حرفاي شما موندم يه روز مي گيد همه چيش محشره فردا مي گين صداش ضعيفه حالا هم كه دوستمون ميگه عكاسيش خوب نيست ببين چند نفر هستين ان95 گرفتين اگه تونستين يه نظرات متفق القولي در مورد پادشاه موبايلها بدين
به نظر شما ضعف آزار دهنده ان95 چيه؟؟؟؟
راست مي گن تو محيط ساكت يه صداي هوايي از گوشي مياد موقعي كه در گوشتون ميزاريد؟؟؟ امتحان كنيد