منم که همين رو گفتم.آخه چرا اینترنتت رو حروم ميکنی زحمت بيهوده ميکشی؟نقل قول:
:13:
منم که همين رو گفتم.آخه چرا اینترنتت رو حروم ميکنی زحمت بيهوده ميکشی؟نقل قول:
:13:
حدود 10 تا 15 تومان.نقل قول:
من کار به این ندارم که مموريم چيو ساپورت ميکنه.فقط يه مموری باقيمت 50000 تومان گرفتم های اسپيده های اسپيد:5:نقل قول:
راستی يه خبر بد برای پی اس پی داران.چند وقتی هست که سايت دارک الکس خدای هک پی اس پی بسته شده و فعاليتی از خودش نشون نميده! گفته که برای همکاری با سونی فريمور جديد رو هک نميکنه اما همه ميدونيم که چرت ميگه.چون سونی سيستم امنيتی رو تغيير داده توش مونده.
اما برای کسانی که تازه ميخوان پی اس پی بخرن این خبر تصميمشون رو عوض نکنه چون اینجوری نميمونه اگه دارک الکس هم نياد کسه ديگه ای پيدا ميشه که هک کنه.
من اینو گفتم که بره صفحه 11 این پستو نگاه کنه و مموری تقلبی رو از اصل تشخیص بده ضمنا اینترنت من مجانی هست ولی سرعت پاینه 33.6 هست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مموری 4 گیگ من 2 سه روز پیش پرسیدم گفت 110 تومان های اسپید البته فکر کنم تقلبی هست چون اصلشو تو سایتهای خارجی دیدم به دلار نوشته بود 200 خورده ای. اگه خاستی بگو تا بهت شماره بدم با خودش تماس بگیر صحبت کن شماره شیراز داره تهرانم داره.نقل قول:
نقل قول:
خوب دوستان فعلن دو نفر شدیم لطفا بگین میاین یا نه که اسم بازی هارو با هم ردیف کنیم.:10:
عزيز جون گفتم که همونجا بگی بهتره.به اینجايی ها هم ميگيم برن اونجا. برين اونجانقل قول:
ببين فرزندم.مموری 4 گيگ سفارش دادم های اسپيد فردا به دستم ميرسه 50000 هزار تومان.کسی که اون قيمت رو بهت داده تقلبی رو ميخواسته گرون هم بندازه!!!:27:نقل قول:
با این قيمتی که به تو دادن بيا من 8 گيگ های اسپيد بهت ميدم.:10:
و در ضمن اگر حرفه جديدی برای گفتن نداری پستهايی که جواب داده شده رو دوباره جواب نده
ما مخلصیم آقا مازیار (اگه اشتباه نکرده باشم):10:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من مموری های اسپید 4 گیگو اگه اصل باشه 60تومان ازشما میخرم فقط یه عکس ازش باید بزاری ببینم ردیفه (اگه اصل بود حتما میخرم) 10 تومن هم اضافه برای پول عکست.
راستی رفتم پستهارو خوندم (بادقت) شما یه جا نوشتی مموری گرفتم 50 تومان های اسپید های اسپید ولی چندتا پست بعدش گفتی فردار دیگه به دستم میرسه . یعنی چی ما که نفهمیدیم حتما میخواهی بگی 2تا مموری دارم.
یه سوال دارم در مورد ماشین حساب چجوری اصلا باید باهاش کار کرد وقتی که وارد میشی یه پیغامی داده که با هیچ دگمه ای نمیره. پیغامشم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.یه سوال دیگه هم اینکه اونجایی که شارژر پی اس پی بهش وصل میشه اون پایینش چیه وبه چه دردی میخوره ایا چیزی بهش وصل میشه؟
دوست عزیز در مورد سوال اول اینکه این ماشین حساب بدرد نمیخوره من یه ماشین حساب توپ دارم اگه پیدا کردم برات آپ میکنم.نقل قول:
دوم اینکه اون قسمت هم برای نوع دیگر شارژر هست که معمولا روی استند ها وجود دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه رفیق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخرين قيمت و پايين ترين قيمت value pack در پشت شهرداري چقدر است؟ در ضمن قيمت مموري هم چقدره؟
خوب دوستان دیگه فکر کنم همتون از خبر نوع جدید psp مطلع شده اید
امروز می خوام چند تا عکس از این مدل جدید بزارم
دستت ندرده خيلی عکس ها باحال بود.
عزيز من فروشنده نيستم فقط خواستم بهت بگم که حسابی دارن تو پاچت ميکنن. حوصله درده سر هم ندارمنقل قول:
رسول جان زياد به این حرفا فکر نکن چون تجربه ثابت کرده که تو به هيچ جا نميرسی. گفتم مموری 4 گيگی سفارش دادم که فردا به دستم ميرسه که رسيد. 50 تومان هم پولشو دادم.ماله سونی هم هست.های اسپيده های اسپيد.بعدشم شايد پولام اضافی کرده دوست دارم دوتا 4 گيگ بخرم مشکلی داری بگو.:21: :2: :27: :31: :8: :5:نقل قول:
راستی بگم که این يه چيزی شبيه بسته های الحاقی بازی ها هست.(پی اس پی منظورمه) پی اس پی که قراره به طور کامل و جديد بياد 4 ساله ديگه توليد ميشه
اقای مازیار من دیروز زنگ زدم به نمایندگی سونی توی شیراز گفتم مموری 2گیگ های اسپید چنده گفت 65 تومان گفتم توی بازار قیمتش کمتره گفت شما بیار اگه از این مدل بود شما اصلا بورو از ما شکایت کن گفت چون ما نمایندگی هستیم حق نداریم یک قران روی جنس بکشیم واگه بکشیم سونی نمایندگی رو از ما میگیره اگه می خواهی ببینی برو به این سایت شماره هم داده زنگ بزن.پس فکر کنم تقلبی رو کردن توی....
آقا من امروز زنگ زدم یگانه
گفتم:psp کرک میکنید
گفت بله گفتم تا چه ورژنی گفت هر چی باشه!
گفتم:قراره برام بیارن پس مشکلی نداره تو کرک شدن
گفت نه
راست میگه بچه ها یعنی همه ی ورژنا رو کپی خور میکنه:18:
اکه خدا بخواد از اواسط مرداد مام تو فروم مزاحم میشیم:10:
یگانه مموری دو گیگ روهم گفت 25.خوبه؟
آقا این آنالوگ پی اس پی کجاشه هرچی تواین عکسا میگردم پیداش نمیکنم؟
شما دیگه چطونه صد بار بگم....... این مموری های اسپید بیشترشون تغلبین اگه هم باشه چیپش سامسونگه
که magicgate را ساپرت نمیکنه وممکنه وسط بازی دستگاه هنگ کنه!!!!!!
اگه هم اصل باشه 2گیگش بالای 40تومنه....4گیگ هم بالا 60 تومن...
برای بار هزارم میگم.........توجه!!!...................ت جه!!!!
مموریه شما هرچی هم <های اسپید های اسپید> باشه باید magicgate رو ساپورت کنه برای فهمیدن هم مراحل زیر را بروید!!!!!!!!!!!!!!!
1_ در منو روی نماد music یا game یا video فرقی نداره!!! مثلث بزنید.
2_گزینه information را انتخاب کنید.
3_اگر مموری شما اصل و magicgate رو ساپورت کنه جلوی جمله magicgateباید بنویسه soppurted!!!!!
حالا هرکی خاست به این مسله توجه نکنه انگار سر خودش شیره مالیده<رم های اسپید های اسپید قلابی خریدی !!!!>
نقل قول:شما برای اینکه بفهمی مموری که یگانه میده بهت اصله یانه به صفحه 11 همین تایپ مراجعه کن (فکر نمی کنم اصل باشه ) این سایتم شمارو در خرید مموری از نمایندگیهای سونی خیالتو راحت میکنه که مموری اصل اصله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دکمه انالوگ پی اس پی هم همونییه که زیر فالشهای بالا پایین چپ وراست است همون دایره ایه که منم فکر می کردم بلندگو هست ولی وقتی خریدم فهمیدم دکمه انالوگه.( ضمنا به گفته های اقای محسن رجبی هم توجه کن حرف خوبی زدن)
با شما موافقم کاملا حرفتون به جاست اقا رضا شکارچی هم تا بود همین عقیده رو داشت ولی الان پیداشون نیست چندوقتیه.نقل قول:
man dar keshvare holand hastam
keybord farsi nadaram
man iek psp gereftam ke 2.71 bood bad software oono be 3.51 az site psp oficial upgrade kardam aia rahi hast ke bekham dast gamo kopi khor bokonam
mercy
age mishe kamel rahnemaeim konid
حالا این که گفت کرک میکنه چی؟(پست 663)
توی کرک کردنش که حرفی نیست اون برات کرک میکنه حتما میتونه دیگه.
اینم یه عکس از جلد مموری تقلبی که خیلی توی بازار پخش شده.
برای بزرگتر دیدن عکس کد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در نوار ادرس مرورگر خود کپی کنید.
یعنی کار نمی ده؟؟؟یا اشکال درست میکنه؟؟؟یا ...نقل قول:
رسول جان تو بورو از اونجا همون 2 گيگتو بخر .من که دارم با این 4 گيگ حال ميکنم.!!!
عزيز حتما بايد بيام مموری رو بکنم تو حلقت تا بفهمی؟:21: :2:نقل قول:
خوب دوستان يه مشکل دارم.بازی های MGS و Carbon و GTA وBournout ,Tekken5 رو دستگام اجرا نميکنه.در حالی که خيلی های ديگرو اجرا ميکنه. این پيغام رو ميده : The game cannot be started (80020148)0 لطفا حرف علکی نزنيد.اگر درست و کامل ميدونيد جواب بديد
آقای محسن رجبی در مورد مموری با من ب ودند،شما خون تو کثیف نکن:7:
سرعت این مموریها با اینکه روی جلدشون زده 80 مگا بایت در ثانیه ولی 10مگ هم جواب نمیده وروی دستگاه بعضی مواقع هنگ میکنه.نقل قول:
نیازی به خشونت نیست:5: :13: !!!!! من فقط میخاستم راهنمیت کنم.... <بیا و خوبی کن>:10:
:19: :19: :19: :19: راستی 3.51 fw M33 رو دانلود کنید:19: :19: :19: :19: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:8: من تستش کردم و هیچ مشکلی هم نداشت:8: !!!!!!!!!!!!
اوكي خو ب خدا رو شكر ديگه كه دارك الكس رفت بقيه جماعت يه حالي به فريم ور ها دادن ! 3.51 m33 جالب شد دانلود مي كنم نصب مي كنم ببينم چي مي شه !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
اقایون یکی یه ماشین حساب خوب بزاره یا حداقل اسمشو بگه ما بریم دانلودکنیم نحوه ریختنش فراموش نشه با تشکر.
با سلام
نرم افزار من 2.71 بود و ا شتباه کردم اونو به 3.51 upgrade کردم
ایا راهی هست که اونو کرک یا دانگرید کنم
mercy
باسلام اقایون ورژن دستگاه من 3.10oe است چگونه این ورژن جدیدو نصب کنم ایا به umd خاصی احتیاج است یانه؟