ببخشید اینو می پورسم .میدونم تکراری هست اما میخوام بدونم که XS++ برای cid 51 یا cid 52 نیومده؟؟؟
Printable View
ببخشید اینو می پورسم .میدونم تکراری هست اما میخوام بدونم که XS++ برای cid 51 یا cid 52 نیومده؟؟؟
خب فرض ميكنمي ميپره ريجيستر ...نقل قول:
مگر آخر كار مشكل ساز نميشه !؟ خب ريجييسترش ميكنيم نميشه !؟
سلامنقل قول:
هيچ چي نيست.
فقط يكم زيادي حوصله ميخاد.
در ضمن من فكر ميكردم گوشي شما كا750 هست كه اينو گفتم ولي تو يكي از پستاتون گفته بوديد كه گوشيتون كا800 هست.اگه كا800 باشه بايد با همون xs++ كاركرد.چون با فار فكر نكنم هك بشه.
موفق باشيد
من میخاستم دبلیو 810 رو هک کنم
راستی مگه میشه با ++XS ک800 رو هک کرد ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه نميشه؟؟نقل قول:
ولي من فكر ميكنم كا800 هك شده چون تو يكي از سايتها براش منو گذاشته بودند.خب حتما هك شده كه دارن براش منو درست ميكنند ديگه.نه؟:18:
لينكشم گذاشتم تا شما هم ببينيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:
نقل قول:
ببينم از دوستان كسي اينجا با برنامه فار گوشيه دبليو 810 خودش رو هك كرده و فايل آپلود كرده !؟
نقل قول:
من W810i دارم و موقعی که میخواستم فایل رست رو رو گوشی کپی کنم نمیشد آصلا بخش مربوط به فلش باز نمی شد ! ( همه کارها رو هم درست انجام داده بودم ) .
مجبور شدم گوشی رو فلش کنم همین امروز ، و 4 تومان ( پول رجیستر ) + 4 ساعت وقت رو از دست دادم !
پس نتیجه می گیرم با همون xs++ کار کنم ، بهتره !
به هیچ وجه توصیه نمیشه که این کار رو بکنید !نقل قول:
من كه گفته بودم فقط روي k750 تست شده.حتي آخر آموزش هم اين جمله رو تكرار كرده بود.و گفته بود كه ممكن روي w810 درست كارنكونه.
شما با دقت نخوندي و برداشتي روي w810 امتحان كردي.
يه بار ديگه لينك آموزشو برات ميزارم آخرشو با دقت بخون!
توحید شمس پور جان اگه میتونی آموزش هک ک800 رو بذار
البته اگه بلدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كي گفتم بلدم هكش كنم.نقل قول:
فقط گفتم هك شده اونم شايد.
شما عجله نكن k800 هم هك ميشه.انشا...:31:
همونطور كه CID49 شد.:21:
با سلام به همه دوستان
من یه w810i دارم که حدود یک سال ونیم پیش گرفتم که سریالشم اصلی نیست اون موقع هم اصلا بحث سریال اصلی و چنج و اینجور چیزا نبود تا این که مخابرات دست به اون کار زد و اعلام کرد که با گوشیهایی که قبل از تاریخ اعلام شده مخابرات خریداری شده (که گوشی من هم جزء اون دست گوشیهاست) کاری نداره ومن هم تا الان هیچ مشکلی با سریال این گوشی نداشتم و سیمکارت دولتیمو به راحتی ازش استفاده میکنم. منتها الان برا من یه سوالی پیش اومده : من میخوام صدای گوشیمو تقویت کنم ودرایور جدید روش نصب کنم. من تاپیک مربوط به این بحث رو مطالعه کردم که در اونجا دوستان توصیه کرده بودند که گوشیهایی که سریال اصلی نیستند(چنج شدند) با برنامه Far این کار رو انجام ندن چون رجیسترشون میپره بلکه با برنامه phon x 6 alpha یا XS++ این کا رو انجام بدن . منتها اگه با Far کار کنم 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه ولی اگه با phon x 6 alpha یا XS++ کار کنم ممکنه تا 8 ساعت هم طول بکشه .
حالا سوال من از شما دوستان اینه که با توجه به اینکه گوشی من سریالش اصل نیست ولی چنج هم نیست (چون همونطور که گفتم یک سال و نیم پیش که گرفتم اصلا این بحثها در کار نبود) میتونم با برنامه Far این کار رو انجام بدم یا حتما باید با phon x 6 alpha یا XS++ این کار رو انجام بدم لطفا کمکم کنید
لطفا به این پست مراجعه کنید تا جواب سوالتان رو بگیرید :نقل قول:
من نگفتم شما بلدینقل قول:
من كي گفتم بلدم هكش كنم.
فقط گفتم هك شده اونم شايد.
شما عجله نكن k800 هم هك ميشه.انشا...
همونطور كه CID49 شد.
گفتم اگه پیدا کردی و بعد تست کردی
بذار
سلام به ملت فعال ... ببینم این درایور ها برای w800 چه جوری نصب میشه ؟cid گوشی مهمه؟؟ آخه همه جا حرف w810 & k750 هست خبری از w800 نیست. فرقی داره؟ گوشی اصلیه cid رو هم نمیدونم چه جوری بدست بیارم این داوینچی رو پیدا نکردم.اگه میشه راهنمایی کنید ودر ضمن با far باید کار کنم یا ++xs ؟
راستی یه سوال دیگه : برای W800 هم فیرمویر جدید نیازه؟ (r1bc002 هستش )
آقا یکی مردونگی کنه :41:
گوشیم w810 وسریال اصلی ....می خواستم صدا شو زیاد کنم ولی نمیشه ..گوشی هم دیگه کار نمی کنه .....
من مراحل افزاشی صدا رو طبق آموزش تا کار کردن با فار خوب پیش رفتم ... فار رو باز کردم alt +f1 رو هم زدم تنظیمات رو هم طبق دستور انجام دادم ، enter the matrix رو زدم c رو نگه داشتم و کابل رو زدم یک صفحه آمد و تا 100% پر شد بعد flash و FS رو در طرف چپ فار می بینم .وقتی روی FS کلیک می کنم یک صفحه طوسی می آید و ظاهرا باید تا 100% پر شود ولی اتفاقی نمی افتد ( البته من نمی دانم وقتی enter the matrix را زدم و منوی بعدی تا 100% پر شد باید همچنان دستم را روی c نگه دارم وبعد روی FS کلیک کنم یا نه ) خلاصه بدجوری مثل ... تو گل گیر کردم :41: :41: .....کمکم کنید....ممنون
اين روشي كه شما باهاش گوشي رو هك كرديد فقط روي كا750 تست شده البته خيلي ها هم رو w810 هم امتحان كردن جواب داده.براي رفتن به داخل fs نيازي به نگه داشتن كليد c نيست.نقل قول:
اگه نتونستيد گوشيرو روشن كنيد فقط كافيه فايل main رو روي گوشي فلش كنيد تا روشن بشه
با سلام من یک گوشی دبیلو 810 با مشخصات زیر دارم و ریجستر اصل نمی باشد و به صورت چنجی می باشد از کدام برنامه استفاده کنم که مشکلی پیش نیاید
**** READING CID STARTED ****
Turn off the phone.
Hold "C" button and plug USB cable.
Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W810/W550/Z520/Z530.
Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
IMEI:
Phone Color: Red
Phone CID: 49
Operator:
Language:M_EAST_N_AFR
CDA Number:CDA102295/7
Firmware Version:R4ED001
Phone Model (1):W810i
Phone Model (2):W810i
º¾.xml.seØÿÿÿ
lº¾Ò:L ¬<°È#µLP#µL
º¾-Øÿÿÿ
W810 recognized!
You must use CID49 Flash Files For this phone!
Press "Flash Files" Tab and download free firmware
Execution Time - 00:00:01
Done!
اون رو چه جوری فلش کنمنقل قول:
فقط كافيه فايل main رو روي گوشي فلش كنيد تا روشن بشه
با تشکر ..
من وقتی در قسمت راست FS و Flash رو میبینم دیگر C رو نگه نمی دارم و بعد وقتی روی FS کلیک میکنم صفحه زیر می آید و دیگر هیچ اتفاقی نمی افتد ....
در ضمن من در قسمت Boot script گزینه w300-w810-z550 را انتخاب میکنم ولی وقتی FS و Flash می آید بالای آن نوشته k750-w800-w550 ممنونم.........
با استفاده از xs++نقل قول:
آموزشش تو همين سايت هست بگردي پيدا ميكني
براي اطمينان بيشتر از xs++ استفاده كنيدنقل قول:
بار فارمنيجر هم ميشه ولي بعضي مواقع درست جواب نميده و ممكنه با مشكل مواجه بشيد
احتمالا پلاگين رو درست نصب نكرديد كه نميتونه وارد گوشي بشه.نقل قول:
اگه ميتونيد درگاه usb رو هم عوض كنيد.
دوست عزیز! اینجا کلوپ W810-ه! لطفا سوالاتتون رو در بخش خودتون مطرح کنیدنقل قول:
نقل قول:
ok گرفتم ببخشید به دل نگیرید داشتم تاپیک رو میخوندم سوال پیش اومد نا خودآگاه پست زدم پسر خاله شدم! بازم ببخشید(چون قبلا هم همین اشتباهو کردم!) .شرمنده :43: :43: :43:
( هر چند کلوپ W800 زیاد شلوغ نیست اما بروی چشمم! در ضمن تاپیکتون عالیه!:11: )
حمید جان کجایی؟؟؟
این تاپیک تو رو کم داره خدایی
با اون آموزشهای ردیف و توپت
البته فکر کنم امتحان داری
انشالله بعد امتحانا دوباره شاهد حضور پررنگ و پرثمرت باشیم
خدایی صدای خفن و منوی جیگر گوشی من مدیون آموزشهای حمیده
دمش گرم
با سلام
من یه گوشی w810 دارم که چند بار درایور دوربین و اکوستیک اونو عوض کردم ولی الان هر کاری می کنم که باهاش عکس یا فیلم بگیرم نمیشه یعنی فقط برای یه لحظه میره رو دوربین ولی فورا بر می گرده
من درایور های دوربین رو تو این مسیر کپی می کردم
files_to_upload\Fs\ifs\settings\camera
یه چندبار هم بدون ساختن فولدر FS این کار رو کردم
ولی فرقی نکرد در ضمن از نرم افزار ++CS و روش SFX استفاده میکنم و گوشیم سریالش چنجیه
ممنون میشم راهنماییم کنید
حل شد ممنون
salam man driver seda ro nasb kardam agha hamid ama goshim ke khamosh shod dige roshan nashod khaheshan rahnamaie
سلام آقا ما 810 درایم و چنجی هم هست . اول آکوستیک رختم گوشی هنوز کامل بالا نیومه بود که هنگ کرد دوباره باطری رو در آوردم بازم بعد از چند ثانیه هنگ کرد . بعد مین و اف اس رو با آخرین فریم ور فلش نمودیم و بعد اصلا بالا نیومد و روی wate موند و جلوتر نرفت . در ضمن با فار کار کردم . میشه بگید مشکل چیه؟ فکر کردم از فریمور باشه اما همه نسخه ها رو یکی یکی رو گوشی فلش کردم اما همون حالت قبلی پیش اومد . کمک!
آقا موقع هک با phone xs این پیام رو میده . الان هم 5 ساعت گذشته اما هیچی نشده . دیروز هم این پیام رو داد . تازه 8 ساعت هم گذاشتم ولی پیام fsx successfull رو نداد
11:41:15| This loader is UNLOCKED
11:41:15| ***** FS activation, please wait
نمیدونید چشه؟
گوشيت چيه؟نقل قول:
متاسفانه اين برنامه شانسي كار ميكنه!
واسه خود من يه بار تو كمتر از 5 دقيقه هك كرد ولي بعد از اون هرچي زور زدم نتونست هكش كنه.
اگه گوشيت k750 باشه ميتوني از فارمنيجر استفاده كني.خيلي بهتره حتي ميتوني رو گوشيت پچ هم نصب كني.
گوشیم k750 هستش . ولی رجیستر نیستش . خطری نداره با فار منیجر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
رجیستر نمی پره؟؟؟؟
كسي اين جا هست كه بتونه صداي p990 رو زياد كنه ؟ با اپ ديت تغيير زيادي نكرد .
من نمی فهمم آقایون چرا فقط تایپ می کنند و یه نگاهی به اسم کلوپ نمیندازن... اینجا فقط بحث ٌw810 -ه نمیدونم با چه زبونی باید نوشت تا به کلوپ خودتون مراجعه کنین؟!؟!؟!؟!؟!:9: :9: :9: :9:
گوشی برون سونی اریکسون چی هست?
خيلي مسخره است.!!!!:2: :2: :2: :2: :2:
نمیدونمنقل قول:
هنوز راه حلی برای افزایش ظرفیت Sms بر روی W810 پیدا نشده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از بروبچ پی سی ورلد گفت که یکی از رفیقاش اینکار رو کرده
ولی ما هرچی تو وبسایتهای معتبر خارجی گشتیم همه گفته بودن نمیشه!!!
:46:دوست عزیز به خاطر همین قاطی کردن مدلها با هم خیلیها رو 750 تست میکنن ، بعد میارن اینجا میزارن، بعد اونایی که 810 دارن هم این کار رو میکنن بعد گوشیشون دیگه کار نمی کنه!! بعد که میان اینجا میگن، جوابشون اینه که رو 750 تست شده جواب داده!!!! این مسخره تره!!! این دو تا مدل ربطی به هم نداره! درضمن صدای 810-ه که مشکل داره و کمه ، برای همین هم این تاپیک درست شده! وگر نه اسمشو میذاشتن " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینو نمیگم چون خوشم نمیاد تاپیک بزنین! برای اینه که اگه خودتون پست های قبلی رو ببینی متوجه میشی که خیلییا ننوشتن که با چه مدلی تونستن پدر گوشی رو در بیارن!! نمیخوادم حالا بالا بیاری ((:2: )) ! :46: :46: :10:نقل قول:
من صداشو زیاد کردم ... 2 تا پیچ پشت گوشی هست که با چهارسو باز میشه ... ایپیکر گوشی رو بردار یه دونه دیگه بخر ... ازون 16 تومنی هاش نه ...22 تومنیش بخر...بزار روش و دوباره قاب رو ببند...دقت کن پیچ های 6 پر رو دست نزنینقل قول:
با این کار صدای گوشی n برابر میشه ..!!!
تبصره: توصیه میشود به افراد مجرب واگذار شود
توصیه: به کسی دیگه نگو تا خز نشه
اعلام وضعیت: اگه خراب شد به من مربوط نیست
تهدید: صداش واقعا جوری بلند میشه که مجبور میشی صدای زنگت رو نصف کنی !!!!!!
با سلام من اشتباها از برنامه زیر برای گوشی پنج شده استفاده کردم چی کار کنم تا گوشی از اول روشن شه
حالا گوشیتون رو خاموش کنید ..مموری و سیم کارت رو در بیارین ...باطری رو سر جاش بزارین... برنامه xs++ رو اجرا کرده روی start کلیلک کنید بعد کلید c روی گوشی رو نگه دارید و کابل usb رو به گوشی وصل کنید(کلید c رو تا زمانی که گوشیتون شناخته بشه نگه داربد) بعد که برنامه گوشیتون رو شناخت یه اطلاعاتی از گوشیتون رو نشون میده ...
قسمت flash main framwer رو تیک بزنین بعد آدرس فایل w810_p3k_dcu.49R.ssw رو بهش بدین ...این فایل که تو پلاگین sefp بود اکسترکت کردین اینجا programs/far/plugins ...این فایل یه قفل شکن هست که باید روی main فلش بشه....در آخر روی flash کلیک کنید...یه 5 ثانیه طول میکشه بعد وقتی پیغام finishing flash داد stop رو بزنید بعد yes رو انتخاب کنید بعد با پیغام unplog the phone کابل رو از گوشی جدا کنید. باطری رو در بیارید و دوباره جا بزنید...//.حالا گوشی دیگه روشن نمیشه و میتونید با far رو اون تغییرات انجام بدین....
براي روشن شدنش بايد فايل REST رو با فار روش فلش كنيد.نقل قول:
ولي اين روشي كه شما انتخاب كردي واسه كا750 هست و به ندرت روي w810 درست كارميكنه!؟و ممكنه با ريختن فايل REST هم گوشي روشن نشه و مجبور بشيد كل فايل main رو روش فلش كنيد.كه اون موقع رجيستر گوشي ميپره
من فایل مین را روی گوشی انتقال دادم اما ریجستر گوشی پرید
ایا روشی هست که بشه گوشی رو خودم با سریال ریجستر کنم؟؟؟
در ضمن گوشیم الان در حالت میزیک اونلی فاقد صداست چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟