منكه تهران نيستم ولي ميتوني از كلاس مجازي من استفاده كني
براي اطلاعات بيشتر به ياهو مراجعه شود
منكه تهران نيستم ولي ميتوني از كلاس مجازي من استفاده كني
براي اطلاعات بيشتر به ياهو مراجعه شود
سلام رفقا
من قصد دارم تا چند ماه آینده یه تار خوب بخرم (تا الانم حدود 3 ساله که 3 تار می زنم) منتها هیچی راجع به تار
خوب و اینکه یه تار خوب باید چه مشخصاتی داشته باشه نمیدونم...گفتم بیام و از شما کمک بگیرم
راستی یه سؤال دیگه هم دارم من به سنتور هم خیلی علاقه دارم ولی اصلاً ذهنیتی نه نسبت به سازش و نه
نسبت به یادگیریش ندارم
پیشاپیش ممنون از پاسخ هاتون
سلام دوست عزیز
راجع به تار خوب و خرید اون مهمترین گزینه میزان بودجه ای هست که دارید اگه بگید بهتر میتونم کمکتون بکنم
نیکی پناهتان:40:
من امروز یه گیتار یاماها دیدم !
گفت با پکیجش ( کابل و آمپیلی و ... ) میشه 320
خوبه به نظر شما ؟!
سلام نمی دونم اینجا درسته این موضوع رو مطرح کنم یا نه می خواستم ببینم تو تهران آکادمی موسیقی داریم یا آموزشگاه موسیقی که به صورت آکادمیک باشه.من سازم پیانو. 4 ،5 تا آموزشگاه رفتم که متاسفانه همشون آشغال بودن یا استاده معتاد بود یا تو 30 دقیقه کلاس 25 دقیقه خاطره تعریف می کرد یا 10 دقیقه درس و تند تند میداد و می پیچوند بره یا ...
مرسی.
سلام دوست عزیزنقل قول:
به نظرم بد نیست مطرح کنید اما اون تیکه های بعدیش شاید :46:
بله کنسرواتور داریم که همون موسسه خوش نهاد پیمان میشه و میتونید یصورت آکادمیک اونجا
آموزش ببینید اما مثله دانشگاه هست و باید برید سر کلاس که فکر نکنم هدف شما این باشه
آدرسش هم توی خیابون کریم خان هست
اما اگه نظر منو بخوای میگم یکی از اساتید خوب و سرشناس رو پیدا کن و برو در کلاسهای آزاد شرکت کن کم کم خودت میتونی یه استاد ثابت پیدا کنی که ثابت تا دوره پیشرفته آموزش ببینی
سلام لطف کردی شما استاد پیانو خوبی میشناسید؟نقل قول:
من آخرشو واقعا گفتم و اغراق نکردم چون اصل در نوازندگی و هر چیزی خود آدمه ولی عرفا حرف قشنگی می زنن می گن هر کی نصف عمرشو بزاره پایه پیدا کردنه استا ضرر نکرده(البته این پیرامونه عرفانه:31:)
ولی در کل من فکر می کنم در هر جا می شه تعمیم داد.
امیدوارم یه جای خوب پیدا بشه، چون واقعا کلافه شدم.
راستش چون بصورت تخصصی دنبال پیانو نبودم شاید نتونم نظر خوبی بهت بدم اما چند تا آموزشگاه که مورد تایید خانه موسیقی هم هستند و اساتید معتبری توشون تدریس میکنند رو بهت معرفی میکنم شاید بتونی بهتر به نتیجه برسینقل قول:
آموزشگاه پارت.آموزشگاه وزیری.آموزشگاه سرایش.آوای مهربانی
آدرس و تلفنشون رو هم از سایتشون میتونی بگیری:46:
ببخشید انقدر مزاحمتون می شم می تونید یکم پیرامون این موسسه خوش نهاد پیمان توضیح بدید؟نقل قول:
سلام رفیق.نقل قول:
اینکه شما سه ساله سه تار کار می کنید خیلی در یادگیری تار کمک خواهد کرد.
چون سیستم پرده بندی تار با سه تار یکی هست (البته گاهی اوقات در پایین دسته یک ربمل اضافه میشه و یا پرده ها تا روی کاسه ادامه پیدا می کنند تا گام کامل بشه)
در مضراب نوازی مطمئنا روزهای سختی خواهید داشت. چون تا به حال با ناخن می نواختید. ولی این برای یک نوازنده بسیار طبیعی است و باید اراده کنید و تمرین رو برای نواختن ریز و دراب با مضراب ادامه بدید.
اما از نظر ظاره، چون اشنا به موسیقی هستید:
پرده های تار باید کلفت تر از سه تار باشند. (در بعضی مواقع اندازه برابر دارند ولی در سه تار معمولا نازک تر می بندند)
چوب نباید ترک داشته باشد.
پوس نباید زخم شده باشد. (توصیه میشه که بعد از خرید روی قسمتی از پوست که با مضراب برخورد داره، چسب بزنید تا به پوست اسیبی نرسه.
گوشی ها باید نرم بچرخند.
خرک تار با سه تار متفاوت هست.به شکل و شیار های اون دقت کنید تا اشکالی نداشته باشه.
--
سنتور سازی جادویی هست.
تا پشتش نشینید درکش نمی کنید.
متاسفانه نواختن سه تار باعث نمیشه که نوازنده،ساعد و مچ دستش رو برای نواختن سازهایی چون سنتور تمرین بده. پس در شروع مشکل بیشتر میشه (و مزید بر اون، ذهنیت شکل گرفته نوازنده در مورد ساز قبلی که همیشه روی یادگیری سازهای دیگه تاثیر می گذاره (هم مثبت هم منفی)
اینجا یعنی یه نفر پیانو کار نمی کنه؟
سلام همگی.
دوستان من ی چندتا سوال داشتم فقط اگر میشه زود جواب بدین ک باید سریع تهیه کنم ولا از دستم میره.
1. قیمت zoom effect GFX5 چنده تو ایران؟
2. قیمت آمپیلی فایر مدل roland فکر کنم 30 وات باشه .. چنده؟
یکی از دوستام این دو مدل رو داره میخولد بفروشه چون میخواد بره....... من دیدمشون در حد نو هستند کاملا تمیز و حرفه ای آمپیلی رو که 2 ماه خرید. ... میخواستم ببینم چند خوبه بخرم ازش؟
کنسرواتوار تهران، هم اکنون تحت عنوان مرکز آموزش علمی – کاربردی فرهنگ و هنر واحد 19 تهران درحوزه آموزش عالی کشور و با مجوز دانشگاه جامع علمی – کاربردی در رشته های ساز ایرانی، ساز جهانی، آواز ایرانی و آواز جهانی مقطع کاردانی مقطع کاردانی در سیستم پودمانی دانشجو می پذیرد.نقل قول:
با توجه به امکانات منحصر به فرد و حضور و همکاری استادان مجرب موسیقی کشور و نیز برخی از اساتید شاخص و چهره های ماندگار موسیقی کشور در این مرکز و نیز بهره گیری از تجارب مراکز بزرگ کنسرواتواری موسیقی خارج کشور در قالب تفاهم نامه های فرهنگی و موسیقائی و نیز بهره مندی از تکنولوژی روز آموزش همچون کارگاه موسیقی و آهنگسازی رایانه ای و الکترونیک، آزمایشگاه تکنولوژی صدا و نیز آموزشهای مجازی و از راه دور با همکاری دانشگاهها و کنسرواتوارهای معتبر خارجی در رشته های مورد نیاز، مشاهد می شود که فارغ التحصیلان این مرکز از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و تقریباً تمامی آنها هم اکنون در حوزه های مرتبط با موسیقی مشغول به کار می باشند. موسسه فرهنگی هنری خوش نهاد پیمان کنسرواتوار تهران هم اکنون بازوی اجرائی دوره های کنسرواتواری موسسه آموزش عالی آزاد نهاوند به شمار می آید و مفتخر است که توانسته است اعتماد جامعه موسیقی را کسب کرده و در راستای اعتلای فرهنگ و موسیقی ایران اسلامی قدم های اساسی بردارد.
رئیس مؤسسه فرهنگي ، هنري و آموزشي خوش نهاد پيمان
كنسرواتوار تهران
به نقل از سایت خود کنسرواتور بود
دوستان یه تار برای شروع نوازندگی تار میخواستم
تار چه قیمتی رو پیشنهاد میکنید و ساخت کدوم استاد بهتره (توی تهران)
سلام خدمت برادرا و خواهرا بخش پر فیض موسیقی :دی
عرضم به حضور شریفتون بعد از گذشت مدتی طولانی از نواختن گیتار کلاسیک و آکوستیک ، بر آن شدم که یه گیتار الکتریک تهیه کنم
حالا من هیچ اطلاعاتی از مسائل فنی ، فیزیکی ، مدلی و امثالهم ندارم :دی
بعد واسه شروع و با توجه به اینکه قصد ادامه ی کار رو دارم با مرز 400 هزار تومان لطف کنید یه گیتار الکتریک بهم معرفی کنید سپاس میگذارم
بیشتر Solo میزنم و با توجه به نمونه کار هایی که از گیتار Stratocaster شنیدم ، از تون صداش خوشم اومد ... حالا Flying V و اینا هم به درد تک نوازی میخوره یا نه
بعد یه بابای به ما گفت افکت هم باید بخری همراهش :دی دیگه نمیدونم اگه اینطوریه کلا خرج ما زیر 400 بشه :دی
ممنون میشم نام و مدل کامل رو ذکر کنید
بعد خودم این مدل رو دیدم بد نیس ، به بودجه مام میخوره : Ibanez GRG270B ، چطوریاس حالا ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آمپلیفایرم معرفی کنید دیگه عالی میشه :-ایکس
فوری - فوتی :دی
نقل قول:
بودجه چقدره؟
میدونی که پول حرف اول رو میزنه:46:
:31:نقل قول:
تو ویکی پدیا به این می گن منبع نامستقل!
خودش که نباید از خودش تعریف کنه!
در کل برای کسی که می تونه ترمی 500 الی 600 هزارتومان بده، و در عین حال قصد داره موسیقی رو به صورت آکادمیک و فنی و کامل یاد بگیره، کنسرواتوار تهران شدیدا بهش پیشنهاد میشه.:46:
تا 400-500 تومن خدا بزرگه:20:نقل قول:
واسه یادگیری که فکر نمیکنم تار گرون لازم باشه
میگن تار دست دوم هم بهتره
میگم اگه میشه جواب من رو هم بدین..:20:نقل قول:
سلام همگی.
دوستان من ی چندتا سوال داشتم فقط اگر میشه زود جواب بدین ک باید سریع تهیه کنم ولا از دستم میره.
1. قیمت zoom effect GFX5 چنده تو ایران؟
2. قیمت آمپیلی فایر مدل roland فکر کنم 30 وات باشه .. چنده؟
یکی از دوستام این دو مدل رو داره میخولد بفروشه چون میخواد بره....... من دیدمشون در حد نو هستند کاملا تمیز و حرفه ای آمپیلی رو که 2 ماه خرید. ... میخواستم ببینم چند خوبه بخرم ازش؟
سلام
با پانصد تومن میشه تار خوبی خرید. برای شروع 200 تا 300 هم کافیه.
فقط نیاز هست که تار زدن یاد بگیرید... قرار نیست کنسرت بزارید که ... :)
بعد از یاد گرفتن یه هزینه ی مناسبی می کنید و تاری می خرید که باهاش جادو کنید :31:
iranian_ boy
عزیز قیمت اون مولتی افکت حدود 400
امپ هایه 30 وات (اگه ترانزیستوری باشن ) حدود 150 الی 200
______
بین نصف تا 2/3 قیمت نو . ( این عرف بازار دست ِ دو ِ ;)نقل قول:
من دیدمشون در حد نو هستند کاملا تمیز و حرفه ای آمپیلی رو که 2 ماه خرید. ... میخواستم ببینم چند خوبه بخرم ازش؟
من این پکیج ها رو اصلا قبول ندارم .. .نقل قول:
مجزا تهیه کن.
در ضمن یا ماها تو کیفیت گیتار الکتریک حرفی برا گفتن نداره ( عین آریا)
ولی این برند واسه پیانو هایه الکتریک و گیتار کلاسیک به ترتیب مارکه عالی و متوسطیه .
موفق باشی
اقا من همون اشتباه دفعه قبلو مرتکب شدم که اومدم تو تاپیک خوانوادگی تون دخالت کردم.حالا هم این اشتباهو تصحیح میکنم .شما عادتتونه جز به رفقاتون به کس دیگه جواب نمیدید
مرسی از راهنمایی.... ولی خودمونیما یدقه افسردگی گرفتم:31: آخه اینقدر ها آمپیلیم بد نیست... بابا اینو از ایران نگرفته خودش رفته بوده انگلیس از اونجا خریده... اینجا رو نگاه کن قیمتش رو زده در حال حاضر فقط 299 دلار تو خارج از کشور یعنی اگر بیاد ایران کمتر 400 نمیدنش ....نقل قول:
y
عزیز قیمت اون مولتی افکت حدود 400
امپ هایه 30 وات (اگه ترانزیستوری باشن ) حدود 150 الی 200
من خریدمش 230 تومن.خداییشم راضیم... لامسب میترکونه... نویزم نداره.... ولی ایول که جواب سوالم رو دادی... ممنون
این لینک:
مدلش:کد:http://bass-guitars.musiciansfriend.com/product/Roland-Cube30-Bass-Combo-1X10-Amp?sku=480178&src=3WFRWXX&ZYXSEM=0&CAWELAID=26039592
Roland Cube-30 Bass Combo 1X10 Amp
اینی که قیمت ها انقدر تفاوت می کنه می تونه :نقل قول:
- به چوب دسته
- کوئل پیکاب ها
- تعداد پیکاب ها
- لک(lock) سردسته (داشتن یا نداشتن)
و
و
بستگی داشته باشه و البته تکنیک هایی که می تونی رو یه گیتار 1.5 ملیونی پیاده کنه قطعا رو یه گیتار 300 تومنی نمیشه پیاده کرد .
____
اینی که شما بخوای به سبک چه گیتاریستی بزنی تو انتخاب برند و سری گیتار مهمه
اینو سلیقه شما و روش تدریس استادتون تعین می کنه ...
ممکنه شما بخوای کارایه تکنیکی بکنی .. امثال جان پتروچی و ساتریانی بزنی .. خب این مهمه گه سازی که انتخاب میکنی 24 فرت باشه حتما یا بخوای تریپ گیلمور بزنی اون موقع باید دنبال ساز فندر باشی .. که زیر 1 تومن گیرت نمیاد که با بودجه سما همخونی نداره.
موفق باشی و بازم اگه سوالی بود در خدمتم .
نقل قول:دیدم امپ ِ عالیی هست - خوب گرفتی .نقل قول:
کد:http://bass-guitars.musiciansfriend.com/product/Roland-Cube30-Bass-Combo-1X10-Amp?sku=480178&src=3WFRWXX&ZYXSEM=0&CAWELAID=26039592
یه قانون همیشه هست تو خرید تجهیزات و سازها .. که اگه سالم باشن .. دست ِ دو خریدنشون خیلی خیلی به صرفست.
برو بالا .. گمرک سازها برای ایران 100% هست . یعنی هرچقدر پول میدی برای ساز همونقدر هم باید دو دستی تقدیم کنی به مامور ارزیابی گمرک :) [هورااا]نقل قول:
اگر بیاد ایران کمتر 400 نمیدنش ....
نوییز به کابل بستگی داره نه امپ .. معمولا بهترین کابل ها ، کابل هایی هستن که تو خلا به فیش ارتباطیشون لحیم شده باشن . ;)نقل قول:
لامسب میترکونه... نویزم نداره....
- در ضمن 30 وات هم کم توانی نیست ( برای تمرینایه خونگی) .
Have good time
میگم این که تو خلا لحیم شده باشه یعنی چی؟ یه توضیح میدی لطفا.؟ میخوام ببینم مال خودم همینطور ه یا نه...نقل قول:
نوییز به کابل بستگی داره نه امپ .. معمولا بهترین کابل ها ، کابل هایی هستن که تو خلا به فیش ارتباطیشون لحیم شده باشن . ;)
- در ضمن 30 وات هم کم توانی نیست ( برای تمرینایه خونگی) .
بعد یچیز دیگه دوست عزیز..
اون افکتی که گفته بودم رو هنوز ازس نخریدم.... به نظرت چند خوبه بگیرمش؟
مدلش اگر اشتباه نکنم:::
zoom gfx 5
میگه 150 میدمش(حالا باز میشه بالا پایینش کرد قیمت رو).... به نظرت خوبه؟
يونيت بگير بجاش
شما کی سوال پرسیدی؟؟؟؟نقل قول:
من گشتم نبود
1 بار دیگه بپرس
اگه بازم جواب ندادن خوب یعنی کسی نمیدونه!
تیکه هاتم قشنگ بود
دوستان سلام. الان قیمت گیتار اسپانیش یاماها C-70 (اندونزی) تو تهران چنده؟
و اینکه کسی دست دوم نداره بخواد بفرشه؟
خلا = Vacuumنقل قول:
کابل هایی هستن که سیم هاشون به فیش ارتباطیشون در خلا ( جایی که هوا نیست ) لحیم شده ان.
این نوع کابل ها پِرِسی هستن و شما مثلا نمی تونید اونا رو باز کنید ( یعنی این شکلی نیستن که با چرخونده فیش
بتونید بازشون کنید ) . این نوع کابل ها رویه امپ نوییز تولید نمی کنن یا نوییزشون خیلی کمه.
______
این افکت هم فوق العادست ... به عنوان نمونه شما می تونی با مولتی افکت G2.1 با همین برند مقایسه کنی و
ببینی چه امکانات ِ زیادی داره.. ، حالا از لحاظ قیمت .. قیمت ِ این مولتی افکت (Zoom G2.1) هست 215 تومان!
________
C40تومان 90نقل قول:
C70 تومان 110
جدا 110 تومن شده؟!؟؟!؟؟!؟؟؟!؟؟!؟؟!!!؟!؟؟!؟؟ !؟؟!؟!!!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟؟!؟!؟!نقل قول:
C40تومان 90
C70 تومان 110
سال پیش 82 تومن بود.!!!!!!!!!!!!
سلام
من میخوام برم کلاس گیتار
لطف کنید یه گیتار مناسب و قیمت پایین معرفی کنید فقط فقط برای یادگیری میخوام
دوستان میتونید در مورد خرید ویولن راهنمایی ام کنید ؟
من حقیقتش دیگه دارم دیونه میشم اینقدر ویولن گوش میدم تو اتاقم تنهایی /
مدتیه احساس میکنم اگه یکی رو بخرم حداقل بزنم به دیوار برام خیلی خوب میشه /:روانی
حالا ویولن برای شخصی مثله من که زیادم نمی تونم هزینه کنم اصلا وجود داره ؟
قیمت هاش چه جوریه ؟
معیار خرید دقیق یک ویولن چیه ؟ من دستی میخرم جای معتبر اصولا برا هیچ کاری نمیرم !
1. آره - از پارسال تا امسال خیلی رو قیمت سازها اومد .. 2-3 سال پیش همین ساز دورو بره 60 تومن بود .
2. والا ارزون تر از یاماها C40 دیگه خیلی بعیده . Aria Ak20 هم قیمتش امکان داره از این کم تر باشه (قیمت ندارم)
3.درباره ویولون اطلاعات جناب "vioman" خیلی خوبه .. امیدوارم این تاپیکو ببینن.
(فقط میدوننم (نا امیدت نکنم ) سازیه که یادگیریش پشتکار آنچنانی می خواد و گرنه زود دلتو میزنه )
موفق باشید / فرهاد
فرهاد جان ممنونم بابت راهنمایی ات / در مورد یادگیری تلاشمو میکنم تا دلمو نزنه /
قیمت ها همین حدوداس ولی من چون آشنا به ویولن (ویولون درست ترشه ؟) ندارم نمیدونم باید کدومو بخرم !
خدا کنه این دوستمون vioman اینجا سر بزنن /منتظرم !
بازم ممنون
سلام دوستان
من مي خواستم ني انبان ياد بگيرم و چند سوال داشتم:
1- قيمت ني انبان چنده؟؟؟
2- چقدر طول مي كشه كه ني انبان ياد بگيرم؟؟؟
3- با ني انبان چند نوع ساز مي شه زد؟؟؟
4- آموزشگاه ني انبان توي شيراز كجا هست و اگر هست توي نت مطلبي در مورد آموزش ني انبان بهم بديد
با تشكر
باي
پستایه 607 و 610 فک کنم مقداری کمکت کنهنقل قول:
نه همون ویولن / اشتباه از من بود .
نه اصلا نیازی نیست!نقل قول:
وقتی کسی یه ساز رو یاد میگیره به احتمال زیاد ریتم و نت خونی رو یاد میگیره ... بنابراین فقط به همین تک دلیل
وقتی می خواد ساز های دیگه ای کار کنه ، کارش تنها از همین یه جهت راحت تره ;
ولی تکنیک نوازندگی هر سازی حتی اگه در یک دسته ( تقسیم بندی 4 دسته ای ) هم باشن تفاوت دارن.
فراگیری سازی پیش نیاز ساز دیگه نیست !
من معمولا صفحه های قبل رو باز نمی کنم .. ولی این یه بار که باز کردم .. .
احتمالا سیم هات شل بسته شدن. از سر دسته سفت کن ، تا حدی که با فشار آوردن روی سیم ها با انگشت ،نقل قول:
دوستا من گيتارم زود كوكش نابود ميشه چيكار كنم؟؟؟؟
مشكل از كجاست؟؟؟؟
شايد چون سيماي خودش روشه اينتوريه؟!!؟
البته كوكهاشم به شدت شله و راحت ميچرخه
چيكارش كنم؟؟؟
بیشتر از نیم بند ِ انگشت انعطاف پذیری نداشته باشن.
تغیر آب و هوا ، رطوبت هم تو از تظیم خارج شدن ساز تاثیر داره.
______
آره تو تهران پیدا میشه . زیر 50 تومن . ساز سازه سرخپوستیه (اصالتا).نقل قول:
سلام
اسم این ساز پن فلوت (pan flute) است.
در مورد آموزشگاه اطلاعات ندارم. امیدوارم دیگران بتونن راهنمایی کنن.
بله كاملا درسته...نقل قول:
من منطور اي بود كه معمولا كسايي كه استاد فلوت هستند و فعاليتشون زياده مي رن دنبال اين كه اين ساز هم ياد بگيرن و كمتر پيش مياد كه يك آدم عادي كه زياد هم از موسيقي سر در نمياره بره panflue ياد بگيره اونم به عنوان اولين ساز...
ولي حرف شما هم درسته فراگيري ساز مرحله اي نيست...
------------------------------------------------------------------------------
حالا من خودم چند وقته كه يگه تقريبا سازدهني رو ياد گرفتم و كتاب آقاي پاكنژاد رو تموم كردم...
ولي از اونجايي كه سازدهني يك مقدار ساز محدوديه و زياد آهنگ هاي مختلف نمي شه باهاش زد دلم مي خواد يه چيز ديگه هم ياد بگيرم....
البته خودم سازهاي بادي رو ترجيه مي دم ولي فكر مي كنم گيتار م ساز خوبي باشه هم صداش قشنگه هم جاي مانور زياد داره
نظر شما چيه؟؟؟