کنسول مدل الیته(رنگ سیاه)با تجهیزات کامل :770 هزار تومننقل قول:
کنسول 360 مدل پیمیوم:445 هزار تومن
مدل کر هم380 هزار تومن
کنسول مدل الیته(رنگ سیاه)با تجهیزات کامل :770 هزار تومننقل قول:
کنسول 360 مدل پیمیوم:445 هزار تومن
مدل کر هم380 هزار تومن
خوب اینا قیمت های معمولیه ولی من شنیده بودم مدل 2007 گرونتره(به خاطر نبود مشکل گرما و سه سال گارانتی)نقل قول:
افشا شدن آپدیت های پاییز Dashboard برای X360 ؟!!
این طور که پیداست لیستی از آپدیت های پاییزی Dashboard روی سایت Xbox.com قرار گرفته، که خیلی منطقی به نظر میرسه و با عقل جور در میاد !
این لیست احتمالا شایعه میباشد ! ولی یه نگاهی می اندازیم :
فکر نمیکنم احتیاجی به ترجمه داشته باشه، همه چی واضحه.:23:
منبع: www.planetxbox360.com
- Compatibility with 3rd party wireless controllers
- Compatibility with messenger pad
- Xbox Live Vision firmware upgrade, sharper image filtering
- Many more Vision Cam settings
- New screensaver settings - when away from Xbox 360, screensaver will play for optional time, before screen goes dark
- New Xbox Live Arcade blade - where you can download, play and learn about Xbox Live Arcade
- Brand new "web based adver-games" flash games which aren't downloaded, but are playable bite sized games, accessed via new Xbox Live Arcade Blade
- New Screensaver option in Themes and Gamer Pics option in Marketplace blade
- New functionality with Messenger, works with chatpad
- New XNA Game Launcher for those that have the program, new options
- New language, time and date settings
- New "advertising opportunities" in gameplay
- Xvid support
- New "favourites" option via Xbox Live Arcade, can rate according to preference
- IPTV Functionality - support for TiVo like PVR options. Will be able to record TV direct. Options include source by channel, director, actor and distributor
- Filter friends list, will be able to filter friends via games
- New clan support - will be able to launch clan games direct from dashboard, can "fold" friends into new clan category in friends list
- Better translations in settings and other options for Japanese, German and Spanish languages
- New quick option to delete via X Button in memory viewer.
- Option for having downloadable In-game content not inform when completed download
- Option for having video content not inform when completed download
- Faster settings for viewing unfinished video content downloads
- New option in Games tab - beta and others, will be launcher for MMO and multiplayer betas
- New option in Marketplace Games tab, search by letter, can be inputted via text pad or console
- Smarter game settings - you can be messaged via publishers about new in-game content for your games
- Picture in picture functionality for DVD Drive and some other updated settings
- Improved USB Keyboard settings
- Improved voice chat settings in game and from dashboard
- Faster response times to Redeem Code settings
- Option to play a Redeemed Code game straight after redeeming code
- Console will now recognise low Hard Drive space, will inform you immediately if can't download current item, will automatically download next available that is able.
- Increased space size for gamerpics and dashboard themes
- Themes can now be animated
- Themes may now have sound effects
- Better slideshow capabilities, new options added. New sound effects and integration with Hard Drive/ PC music capable
- New estimated timer for downloads, informing how long download will expect to take
به نقله مایکروسافت و گیم اسپات سری جدید ایکس باکس 360 تو همین سال جاری قراره به بازار بیاد.اینبار مایکرو سافت از پردازنده های 65 نانومتری برای کنسولش استفاده میکنه.تو همین مدت که سونی یه 100 از قیمت کنسولش پایین اورد . مایکرو سافت هم جنبو جوشی به خودش داد و قیمت مدل premium رو 50 دلاری پایین اورد به 299 دلار فک کنم.تو سری جدید ایکس باکس مایکرو سافت به گیمر ها هدیه میده و گارانتی رو به سه سال افزایش میده.توسری جدید دمای کنسول به طرز معجزه اوری پایین میاد .واین یکی از مزیت های سیستم خنک کننده ی جدیدنقل قول:
و تکنولوژِی ساخت 65 نانومتری پردازنده هاست.و شما میتونین زمان خیلی بیشتری رو پای کنسول بشینین و بازی کنین و همین سه سال گارانتی هم به خاطر همین موضوعه.تو سری جدید که دارای هارد با ظرفیت 120 هست قیمت قیمت حدودا یه 70 دلاری بالا میره و به طور قطعی نمیتونیم همین قیمتو پایه کنیم و ممکنه تغییر کنه اما تغییر قیمت تو ایران دستم نیست.وچون ایکس باکس بطور رسمی وارد ایران نمیشه فک کنم دلال ها بیشتر از این بالاش بکشن.:20:فکر کنم این ایکس باکسهای 65 نانو متری خیلی مهشر میشه.دیگه از نظر داغ کردن کنسول خیالتون تخته:8:
دوست عزیز من این خبر رو یه هفته پیش یا شایدم بیشتر تو همین تاپیک گذاشتم !!نقل قول:
تازه قراره CPU های 45 نانومتری هم تا سال 2008 یا 2009 به بازار بیاد !
( لطفا به دوستان برنخوره وقتی میگم این تاپیک در حال منحرف شدن هست ! )
پیمان جون میدونم که این خبر ماله قدیمه ولی منظورم پی گیری قیمت های جدید سری در حال ساخت ایکس باکسنقل قول:
بوسیله ی دوستان بود چه تو ایران و چه تو خارج این بحث بین من و جناب pepe بود . و نخاستم که به همه اطلاع بده که این جور چیزی (ایکس باکس )در راه هست .اگه تو هم اطلاعی داری مارو هم بی خبر نزار!!!!!:20:
احتمالا قیمتش تو ایران 520 تا 550 تومن می شه ولی بازم می یرزهنقل قول:
من صبر میکنم تا این مدل بیاد
!!!!نقل قول:
واسه چی ؟!!!
اینجا که اوضاعش خوبه، از قبل هم بهتر شده !
دوستانی مثل amirpsx جان هم به جمع افراد فعال در تاپیک اضافه شدن.
کم لطفی میکنی !
نظر لطفطونه جناب سم فیشر مارو شرمنده میکنید.:10:نقل قول:
تو اون موقعه که بیاد مایکرو سافت اعلام کرده که مقداری از بهای کنسولهای قدیمیشو پایین میاره.ولی فعلا معلوم نیست .باید صبر کنیم ببینیم چی میشه .قیمتهایی رو هم که گفتی ممکنه تو اون حدود باشه .نقل قول:
باشه ! چشم !. چه حرف جالبی زدید ؟ کم لطفی ؟؟. آره به نظر من هم خیلی بهتر شده این تاپیک !نقل قول:
!!!!
واسه چی ؟!!!
اینجا که اوضاعش خوبه، از قبل هم بهتر شده !
دوستانی مثل amirpsx جان هم به جمع افراد فعال در تاپیک اضافه شدن.
کم لطفی میکنی !
اگه صفحه های قبل رو نگاه کنی متوجه میشی که من شب و روز در حال ترجمه کردن مطلب بودم و در این تاپیک قرار میدادم، چون این انجمن رو بیشتر از انجمن های دیگه قبول دارم. از خوابم میزدم تا مطلب آپ کنم، بعد شما برمیگردی اینجوری میگی ؟ حالا متوجه شدید کی داره کم لطفی میکنه؟؟! این حرفت خیلی ناراحتم کرد.
از شما دیگه توقع نداشتم.
این حرفا چیه دوست عزیز :46: من همیشه از مطالب شما استفاده کردم و میدونم برای ترجمه کردن چه سختیهایی کشیدی !!:28: به خدا باور کن اینا کار اسونی نیست که مثل اب خوردن بشه مطالب گذاشت رو فوروم.جناب سم فیشر فقط خواست بهتون بفهمونه که اجازه بدید amirpsx هم تو این مطالب شرکت کنه و اگه چیزه تکراری نوشت کمکش کنید و باهاش موضوعو پیگیری کنید که لا اقل بتونه کمک کوچیکی به این فوروم بکنه . شما نباید اینقدر خدتونو ناراحت کنی. با وجود یه ادمهایی مثل شماست جناب پیمان که این انجمن میتونه پیشرفت کنه.به هر حال هرچی شده هم دیگرو ببخشید و به ادامه مطلباتون بپردازین.با تشکر:11::11::11:نقل قول:
کاملا تایید میشه !نقل قول:
چرا ناراحت میشی پیمان جان؟!!! چرا جبهه میگیری !نقل قول:
درسته یه مقدار بی نظمی در صفحات قبل دیده میشه ولی دلیل نمیشه که بگیم تاپیک به منحرف شده و... همه دوستان که وارد نیستن. میان تو تاپیک حوصله گشتن ندارن و دوست دارن سریع به جواب برسن، همینه که نمیرن مطالب قبل رو بخونن و سوال های تکراری میپرسن. حالا چه اشکالی داره شما یا بقیه دوستان دوباره جوابشونو بدین . اگر هم کسی مطلب اشتباهی گذاشت میتونین راهنماییش کنین !
میدونم زحمت میکشی، هممونم ازت ممونیم ! اینکه سوال های بچه هارو جواب میدی بدون هیچ منت یا طلب چیزی خودش خیلیه ! دوست دارم همچنان تو این تاپیک فعالیت کنی، حتی با وجود درسات ! نازتم میخریم ;)
امیدوارم دیگه از این جور مسائل تو تاپیک نبینم ! پس مثل قبل در کنار هم تلاش کنید تا افراد بیشتری 360 بخرن ;)
با سلام خدمت دوستان
من میخواستم از سایت Gamestop دو تا کالا خرید کنم ایم دو تا برای xbox خیلی مهم هستند.....
اما متاسفانه همونطور که میدونید تو ایران Credit Card نمیدن اگر هم بدن من نمیتونم از این Gmaestop خرید کنم.چون این سایت به ایران جنس نمیفرسته....
از دوستانی که در آمریکا یا در جاهایی سکونت دارند که شعبه های Gamestop در اونجا هست خواهش میکنم به این درخواست من رسیدگی کنن....:
من دو تا کالا میخوام سفارش بدم که در لینک زیر میتونید اونهارو مشاهده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gamestop.com/search.asp?Ntk=TitleKeyword&Ntx=mode%2Bmatchallpartial&Ntt=xbox+360+cooler&N=0&find.x=0&find.y=0&find=Search
همونطور که دیدید مجموع قیمتهای این دو تا کالا 45$ خواهد شد.
من برای پرداخت پول میتونم به حساب بانکی که تو ایران داشته باشید پول بریزم یا هرر روش معقول و شدنی برای ارسال پول دارید که وضعیت دسترسی من به شما آسان باشد نیز میتوانید بیان کنید
از دوستان میخوام شرایط این سایت رو برای خرید بررسی کنن و در صورت مطلوب بودن شرایط تو همین تاپیک پست بزنن و موافقت خود رو اعلام کنن تا با هم وارد مذاکره شویم
در ضمن از دوستانی هم که دبی تشریف دارن خواهش میکنم یک جستجو راجع به این دو کالا بکنن تا اگر در دبی این دو محصول وجود داشت دیگه ما از همون دبی خرید کنیم...
و در آخر اگر هیچکس حاضر به این کارا نشد لطفا آدرس چند سایت که این کالا ها رو میتونند برای ایران بفرستند رو بدید ممنون میشم
منتظرم....
سلام خدمت تمامی دوستان،عرضه ی HALO 3 در ایتالیا !!!؟!
این خبری که الان میخوام بزارم خیلی برام جالب بود !! آدم رو یاد مافیاهای ایتالیا میندازه !!
ببینید :
به تازگی تائید شده که یکی از فروشگاه های زنجیره ای در ایتالیا، بازی HALO 3 نسخه ی Limited Edition رو سه هفته پیش از عرضه ی بازی دریافت کرده !!
اسم این فروشگاه که در ایتالیا قرار داره، Mediaworld هست، پس اگه میخواین بگیرین میدونید باید چی کار کنید.........
آخرین آپدیت :
" ما هنوز نمیدونیم چه کسی پشت این قضیه هست! ممکنه خود شرکت مایکروسافت باشه، یا حتی یکی از کارکنان شرکت Bungie که یک نسخه از بازی را سرقت کرده و آنرا تکثیر کرده است !!. "
جالبه که بدونید الان خبرنگاران و نقد کننده های بازی، این بازی را انجام میدهند، اما یا در خود شرکت Bungie هستند، و یا در اتاق های کنترل شده ای تحت نظر مایکروسافت این بازی را انجام میدهند و کسی به هیچ عنوان دیسکی دریافت نمیکند ! و حتی اجازه ندارند داستان بازی را در سایت خود فاش کنند!
حالا چه کسی این بازی را تکثیر کرده، من دیگه نمیدونم !
اینم عکس ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بازی BioShock یادتونه ؟!دقیقا چند روز قبل از عرضه ی رسمی بازی، فایل
تورنتش رو اینترنت قرار گرفته بود و خیلی ها هم دانلودش کردن !!
موفق باشید
منبع: N4G.Com
خبر تکذیب شد ...نقل قول:
عرضه ی HALO 3 در ایتالیا !!!؟!
اینا فقط جعبه های خالی هستند :
ترجمه : خلاصه میگم : عکسها فقط جعبه های خالی هستند ، و فقط افراد کمی بازی رو در اختیار دارن که در XBox Live هم در حال بازی با اون دیده نشدن...نقل قول:
SketchFactor has cleared these rumors up stating that the pictures are merely empty boxes and only a few people have the game and aren’t supposed to be playing it on Xbox Live
منبع:کد:www.megatonik.com
1 - منبعت معلوم نیست معتبره یا نه!!نقل قول:
2 - اینا جعبه ی خالی نیستن ( یکی از افراد همون مغازه این بازی رو انجام داده و حتی Score هم گرفته !)
3 - متن رو انگلیسی هم میذاشتی بلد بودم بخونم !
4 - اینو بخون :
a guy is spotted, playing Halo 3, first had 25 gamerpoints on Halo 3, we just checked his profile, now he is on 45 gamerpoints in Halo 3...
5 - برو اینجا اون کسی رو که HALO 3 رو بازی کرده، گیمر پوینتش روببین !
[HTML]http://www.xboxkings.com/images/news-pics/401_1188604913.jpg[/HTML]
6 - دوستان ! عزیزان! لطفا در مورد یک موضوع اطلاعات کسب کنید و بعدا در این تاپیک اعلام کنید که این خبر اشتباه است !:13:
7 - منبع: xboxkings.com
موفق باشی !
همچین چیز عجیبی هم نیست.:blink:
بازی ای که 1 میلیون پیش فروش داشته.
البته چه ضرری میزنه حالا؟
agha man khareje iran hastam
xbox 360 gereftam copy khor nist
mikhastam bebinam emkane in hast ke ye back up az baziye original begiram va roosh ejra
konam
chon boot kardane xbox az pc baram sakhte
rahe digeye copy khor kardan ham nemidoonam
نقل قول:
شما یه سر به صفحه اول بزنید همه چیزو اون جا نوشته:10:
با کپی شدن ps3 عاقلانه است که xbox360 نخریم ps3 بخریم
نقل قول:
be nazar man ke aghelane hast :31:
هارده 120 گیگ برای ایکس باکس premium هنوز نیومده ؟:46:
فعلا که نهنقل قول:
اما احتمال داره که بیاد
اولا این حرف شما هیچ ربطی به تاپیک نداره دوما ما کجا کپی شدن ps3 کجا سوما فکر کردی اگه کپی خورنقل قول:
بشه بازیاش مثل 360 پنج . شیش توممنه ؟:27: نه خیر جناب زیر 20 تومن نیست
حالا از همه اینا گذشته تو گرافیک بازیای مشترک 2 کنسول در بیشتر موارد 360 بهتر عمل کرده (مخصوصا اسپلنتل سل)
اگه خواستی چند تا مقایسه عکس هم میذارم بازم از این گذشته بازیای انحصاری 360 خیلی بهترن
در حال حاظر 360 بهترین کنسول نسل بعده و طبق پیش بینی های انجام شده (نه توسط من توسط کارشناسا)
ps3 تا سال 2010 میتونه از 360 (به خاطر بلوری) جلو بزنه (اگه ماکروسافت تا اون موقع برا 360 hd-dvd نذاره که میذاره :27:)
تازه ما کجا 2010 کجا
ایکس باکس 360 از سال 2005 اومده ولی پی اس 3 هنوز 1 سال هم از اومدنش نمیگذره 2 سال دیگه آخه کدوم آدمی میره سراغ 360؟؟؟ عمر 360 تمومه.پی اس 3 از هر لحاظ از 360 سر تره(جز گرافیکش که یه مقدار ناچیز از 360 کمتره) Only Ps3
شرکت معظم مایکروسافت اعلام کرد که کنسول X360، "جایگاه قویتری" را نسبت به کنسول PS3 دارا میباشد، و مشتری ها این کنسول را به عنوان کنسول نسل بعد خود برای تعطیلات کریسمس خریداری خواهند کرد. به دلیل کاهش قیمت کنسول Elite و همچنین کاهش چشمگیر قیمت در سایر مدلها، مطمئنا مایکروسافت دلیل محکمی برای این ادعا دارد.:8:
" اگر به کنسول PS3 نگاه کنید، پول زیادی است که خانواده ها باید آنرا متقبل شوند ". این جمله را Dan Cornelius ، منیجر بخش بازاریابی کنسول در کشور انگلستان، میگوید.
منبع: N4G.Com
با شما کاملا موافقم کنسول خانگی فقط Xbox 360نقل قول:
و کنسول دستی فقط PSP
چرا همه با PS3 مخالفن در حالی که این همه امکانات داره؟اگر به امکاناتش توجه کنید میبینید 600 تومن قیمت خیلی خوبی برای این کنسوله .الان 1 درایو blue-ray زیر 550 تومن پیدا نمیشه کم کم هم همه ی فیلم ها و بازی ها هم دارن بلو ری میشن دیگه کی میره سراغ DVD؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فعلا تو جنگ کنسول ها Wii برنده بوده
عزیز من کی گفته که 360 یکمی گرافیکش از ps3 بالاتره .نقل قول:
به این قسمت ها یه سری بزنید و یه مطالعه ای داشته باشید بعد بگید 360 از ps3 قویتره به جای جنگ و مجادله یکمی از روی علم و منطق حرف بزنین.
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=144393&page=10
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=144393&page=9
سلامنقل قول:
360 اواخر 2005 عرضه شد(22 نوامبر)، معمولا عمر کنسول ها 5-6 سال هست .
مطمئن باش عمو بيلي نمياد دم خونتون تق تق در بزنه بگه بيا 360 با HD DVD Player برو فازش رو ببر.:5:نقل قول:
ps3 تا سال 2010 میتونه از 360 (به خاطر بلوری) جلو بزنه (اگه ماکروسافت تا اون موقع برا 360 hd-dvd نذاره که میذاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بعد HD DVD الآن از بلوري واقعآ عقب افتاده. با اين وضعيت بعيد بتونه تا 2009 بتوه به فرمت وار ادامه بده و بلوري احتمالآ پيروز خواهد شد.(حالا البته جديدآ HD DVD يه تكوني به خودش داده و شرك3 و ترنسفورمر را انحصاري كرده ولي به نظر من براي مقابله با اسپايدرمن 3 و طبق شايعات جنگ ستارگان اصلآ كافي نيست)
نقل قول:
ایکس باکس 360 از سال 2005 اومده ولی پی اس 3 هنوز 1 سال هم از اومدنش نمیگذره 2 سال دیگه آخه کدوم آدمی میره سراغ 360؟؟؟ عمر 360 تمومه.پی اس 3 از هر لحاظ از 360 سر تره(جز گرافیکش که یه مقدار ناچیز از 360 کمتره) Only Ps3
پتانسيل گرافيكي ps3 از 360 بيشتره ولي فعلآ با توجه به اوضاع شركتها معمولآ X360 را به عنوان Lead Platform انتخاب ميكنند و سپس بازي را براي ps3 پورت ميكنن.(فروش بيشتر 360 تا الآن و آشنايي بيشتر با بازيسازي براي 360 ) پس انتظار نداشته باشيد SC4 به عنوان مثال روي ps3 بهتر از نسخه ي 360 باشد! اصلآ ps3 كه سهله. بازي از رو 360 براي ps4 (كه البته نيومده) پورت بشه فوق فوقش گرافيكش برابري كنه با نسخه ي 360.بهتر نميشه! آخه Cell كه نميتونه جادو كنه گرافيك بازي رو ببره بالا! بر عكس اين موضوع هم صادقه. يعني بازي از روي ps3 هم براي 360 پورت بشه نسخه ي 360 از نظر گرافيكي از ps3 كم مياره...نقل قول:
عزیز من کی گفته که 360 یکمی گرافیکش از ps3 بالاتره .
به این قسمت ها یه سری بزنید و یه مطالعه ای داشته باشید بعد بگید 360 از ps3 قویتره به جای جنگ و مجادله یکمی از روی علم و منطق حرف بزنین.
کاملا موافقمنقل قول:
از اون حرفا بود که یه آدم متعصب میخاد بگه من متعصب نیستم :27:نقل قول:
از کجا میگی ؟ همین طور یه چی شنیدی :13:
اصلا شما اینجا چیکار میکنید ؟ ما دوست داریم تو این تاپیک هر چی بخایم بگیم و هیچ کس بهنقل قول:
جز مدیران و همکاران نمیتونه از ما انتقاد کنه پس لطفا شما خودتو از بحث بکش بیرون تا دکمه
آگاه کردن از مخالفت رو نزدم :4:
شما هم همينطوري پست بده. هفته ي پيش Wii تونست 360 را از نظر تعداد كنسولهاي فروخته شده كنار بزنه. هم اكنون هم آما فروش Wii نسبت به ps3 و 360 در سطح بسيار بالاتري قرار داره و داره اختلاف كنسولهاي فروخته شده اش با رقبا را بيشتر ميكنه...نقل قول:
از اون حرفا بود که یه آدم متعصب میخاد بگه من متعصب نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا میگی ؟ همین طور یه چی شنیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول :
مطمئن باش عمو بيلي نمياد دم خونتون تق تق در بزنه بگه بيا 360 با HD DVD Player برو فازش رو ببر.:5:
نه خیر دوست عزیز ! جناب بیل گیتس این کار رو نمیکنه، ولی به جاش HD-DVD Player رو عرضه میکنه به مغازه ها تا ملت بیان بخرنش ! تا دیگه نخواد به خودش زحمت بده بیاد دمه خونه ی من و شما !
No Off Topic Please:13:
به نظر کارشناسی شما فروش بیشتر یعنی برد جنگ کنسول ها ؟:13:نقل قول:
به نظر من wii اصلا در حدی نیست که بخاد با 360 و ps3 رقابت کنه :19: و فقط به علت قیمت
ارزان و نو آوری در کنترلر تونسته تا حالا پیش بیاد :19: وگرنه به نظر من نمیشه کاملا به این
کنسول گفت یه کنسول نسل بعد (با توجه به گرافیکی که بازیاش دارن و بازیایی که براش میان)
کاملا موافقم :10:نقل قول:
اصلا اینقدر از پست اون دوستمون تعجب کردم که گفتم جواب ندم بهتره :31: