نقل قول:
درخواست بدید مهمش کنن
نقل قول:
درخواست بدید مهمش کنن
این تایپیک جزء تایپیکهای استیکیه..!نقل قول:
همیشه وقتی لب اب هستین (لب ساحل ، استخر ، !)احتمال این هست که گوشیتون توی اب بیوفته!! اگر هم افتاد که دیگه هیچ میمرید از خوشحالی چون باباتون (مامانتون، زنتون،...!)میزارن اون گوشی خوشگل رو بخرید!
ولی یه زد حال شرکت فوجیتسو حالتون رو میگیره!!!:21::31:
یه گوشی می خواد تولید بشه زد آب!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایده حالبی هست! گوشی زد آب ، به نظرم به درد هم میخوره!
این گوشی به یه دوربین 1.3 مگاپیکسلی با فلاش (همون چراغ)مجهز هست. به نظر میاد رم هم میخوره (نگارنده) از BT هم پشتیبانی میکنه! راستی ال سی دی ش 65 هست.
امکانات جالبی نداره
5500 بهتره تازه ضد ضربه هم هست
زیابی خفته! این کلمه بیشتر یاد آور کارتون هست! حالا فکرشو کنید یه شرکتی مثل سامسونگ بخواد از این کلمه استفاده کنه!!!
دو تا گوشی جدید وفوق العاده زیبا!!!!
L320 :
یه شاهکار طراحی ساده ولی جذاب (کمی شبیه Z250) این دختر خوب و باوقار دله هر جنبده ی رو به دست میاره! این گوشی حدالقل امکاناتی رو که از گوشی میخوایید رو داره! 1.9 اینچ ال سی دی 65 هزار رنگ! دوربین 2 مگاپیکسلی ، قابلیت افزودن حافظه و پل ارتباطی بلوتوٍث .این گوشی زنانه (به خاطر قیافش میگم!) یه امکان خوب برای آقایون داره! این گوشی به دارندش امکان میده خرید هاشو در گوشی ثبت کنه!!!:31: پس شوهر طرف میتونه آمار خانم رو بگیره.
همه دوست دارن گوشی دستشون زیبا باشه! (به جز اکثر ایرانی ها ، دوست دارن کل صدا دیگران رو بخوابونه!!) همه شرکت های تولید گوشی تلفن همراه در این زمینه با هم رقابت میکتن!
سامسونگ یه مدل ایده عال رو معرفی کرده ، که جدا ظاهر زیبایی داره!
این عروس تازه وارد مثل ابجی قبلیش هست! (پست بالا!) میتونید از ال سی دی 1.8 اینچی با تراکم 65 هزار رنگ اون عکسهای که با دوربین 2 مگاپیکسلی گوشی خود گرفتین رو برای دیگران از طریق بلوتوث (یا حالا هر چی!!) ارسال کنید.
نگران افزایش حافظه هم نباشد دارم صحبت میکنم بتونید ارتقا بدین.
LG Prada نخستین گوشی تلویزیون سیار AT&T را پشتیبانی می کند
گروه خبری GSM: اخرین خبرها حاکی از آن است که شبکه AT&T به زودی و در 5 فوریه تصمیم دارد سرویس تلویزیون سیار خود را راه اندازی می کند.گوشی LG Prada نخستین گوشی است که این سرویس را پشتیبانی می کند.
این سیستم از Qualcomm media FLO به عنوان سرویس تصویری Verizon Vcost TV بهره می جوید که اخیراً هم شاهد ارائه 8 کانال تلویزیونی زنده از وی بوده ایم.
از سرویس AT&T 2 کانال فراگیر ارائه خواهد داد.
به نظر من فقط سونی اریکسون اونم گوشیه w61s اما متاسفانه فقط مخصوص زاپن است .
w61s
انصافا ایول سونی اریکسون چقدر زیبا.:8:
دوربینشم 5.1 مگاپیکسل هم است.
از این گوشی منبع معتبری (لینکی) چیزی نداری...؟نقل قول:
چرا بعضی از کمپانی ها دوست دارن از طراحی بقیه استفاده کنن؟اگه کسی u9 موتورولا رو دیده باشه میگه این گوشی از روی اون طراحی شده واقعا که.....نقل قول:
آره درسته کاملا شبیه موتو U9 است با این تفاوت که موتو u9 صفحه نمایش خارجی هم داره...نقل قول:
تایید دوتا پست قبلی!!!!! (تازه متوجه شدم.!)
خب رقابت دیگه!!!!! از طرحهای موفق کپی برداری میشه.!
اینم Z12 یعنی همون Z8 با قابلیت دوربین 8 مکا پیکسلی و WFI که قراره برای اولین بار در نمایشگاه بارسلون 7 روز دیگه به نمایش در بیاد
منبع این مطلب هم بسیار کاردرسته
کد:http://www.mobile-review.com/fullnews/main/index_eng.shtml#17751
نه :18: 8 مگاپیکسل اون هم موتو کف میکنیم :18::19:نقل قول:
مگه موتو چشه که کف میکنی؟ از بقیه هیچی کم نداره در ضمن سابقش هم از همه بیشتره نکنه حسودیت میشه که موتو 8مگاپیکسلس زده:31:نقل قول:
نه تنها سامسونگ بلکه سونی اریکسون هم یه مدل بیرون داده که کاملا شبیه u9 هست اما هیچ کدومشون مثل اون قشنگ نیستن در ضمن اون یه mp3 پلیر قوی هم داره که مخصوص پخش mp3 هست
حسودی چیه !!!!!! منظورم اینکه که موتو هنوز یه گوشی با دوربین 5 نزده ( شاید هم زده من ندیدم ) بعد یهو میپره 8نقل قول:
شوخی کردم حمید جان شما هم چه زود به دل میگیری شما رو چشمای من جا داری( کلا همه پسر ها) ولی خوب درسته منم متعجبم از این موضوع....نقل قول:
اگه تولید بشه که واقعا عالیه البته در متن هم همچین با صراحت از تولیدش حرف نزده بود و تا حدودی هم پیش بینی یک گوشی 5 مگا پیکسلی با Lcd تاچ رو کرده بود...نقل قول:
البته موتو گوشی E7 رو با دوربین 5 زده که هنوز به طور رسمی معرفی نشده....نقل قول:
باید افرین گفت به موتو با این .........
اقا من مخلصتم ببخشید یه خورده بد حرف زدم :11: اون موقع یه خورده اعصابم خورد بود :40:نقل قول:
:11:خواهش میکنم دوست عزیز من خیلی چاکرتم:31::40:نقل قول:
ولي به نظر من به غير ازK1 موتو .
بقيش از لحاظ Design تعطيلن . . .
كار كردن باهاش دل ميخواد كه ما نداريم .
همينم كه 8 مگ دوربينه طراحي تعطيله . /\/\/\
سلام، مي شه راجع به گوشي Htc نظرتون را بگيد، اينكه كجاييه و ...
:18:واااااااااااااااااا!!!!!!!! منظورت چیه دل میخواد اگه یکم انگلیسیت خوب باشه و بهش ادت کنی حتی از ......راحت تره در ضمن این مطمئن باش که طراحیش کارشناسی شده هست موتو این رو ثابت کرده در تولیدات قبلیش خودتونم خوب میدوننین که اگه گوشیهای روز موتو به بازار ایران پا بزاری دیگه کسی نمیره از برند های دیگه گوشی بخره سری razer 2 موتو واقعا خداست از نظر طراحی و امکانات.......نقل قول:
htc یک شرکت تایوانی است که بیشتر گوشیاش PPc است....نقل قول:
اگه مدل خاصی مد نظرته میتونی از تایپیک مخصوص به PPc اطلاعات لازم رو بگیری.
در ضمن موتو V3i در زمان خودش یکی از شاهکارهای طراحی بود و تا حدودی هم Rizr Z8...
ممممممممممممممممممنقل قول:
من فکر میکردم برند آمریکایی و فقط تولیشد تایوانه !!!!
مرسی انگار اشتباه میکردم:46:
گوشی LG KF600 با یک نوع آوری به نمایش گذاشته شد شاید مهمترین فاکتور قابل اعتنای این گوشی همین LCd دو قسمتی اون باشه که صفحه نمایش کوجک پایین نقش دکمه های جهت یاب رو به نوعی بازی میکنه این گوشی فانتزی علاوه بر این به یک دوربین 3.15 مگا پیکسلی نیز مجهز میباشد.
دیگه به معرفی 5 تایی های سامسونگ دارم عادت میکنم (کم کم داره تعداشون از انگتای دست بیشتر میشه...!)
گوشی سامسونگ U900 با بدنه تمام فلزی و صفحه نمایش 16 میلیون رنگ از تازه ترین محصولات مدرن سامسونگه که در عین حال از سرعت بالای ارتباط داده ها نیز بهره میبرد...
ولی همون طور که انتظار میره مهمترین شاخصه این گوشی دوربین 5 مگاپیکسلی اونه که مجهز به فوکوس اتومات ,قابلیت تشخیص چهره و... است.
همون طور که انتظار میرفت سونی اریکسون در آغاز سال نو و همطمان با کنگره جهانی موبایل بارسلون باز هم چند مدل گوشی جدید رو معرفی کرد تا نظرها رو به سمت خودش جلب کنه ....
سونی اریکسون Z770 هم مانند سایر هم رده های خودش (سری Z) بر پایه یک گوشی تا حدودی زنانه و شیک ساخته شده ...
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z770-2252.php
سونی اریکسون C702 یک گوشی خوب با امکانات در سطح بالاست که ضد آب بودن اون رو باید به امکانات بیشمارش اضافه کنیم ...
دوربین سایبرشات 3.15 مگاپیکسلی ,GPS , حافظه داخلی بالا و ... از دیگر امکانات مناسب این گوشی میباشد.
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_c702-2251.php
و اما دومین 5 مگاپیکسلی سونی که به قابلیت لرزش گیری در دوربین هم مجهز است معرفی شد به نام C902 که از نظر ساختار تفاوت چندانی با مدل تازه معرفی شده C702 نداره ولی از نظر طراحی بیشتر شبیه دوربین دیجیتال است تا گوشی!
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_c902-2250.php
w980 یک والکمن جدید با 8 گیگ حافظه و دوربین 3.15 , تکنولوژی Shake control و البته با طراحی زیبا ...
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w980-2249.php
سونی G700 یک گوشی هوشمند با سیستم عامل سیمبین , دوربین 3.15 با قابلیت لرزش گیری , تشخیص دست نوشته , حافظه داخلی مناسب و ...
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w980-2249.php
G900 رو میشه بعنوان نقطه عطفی در محصولات تازه معرفی شده سونی در نظر گرفت که با سیستم عامل سیمبین,دوربین 5 مگاپیکسلی, حافظه داخلی مناسب,صفحه نمایش 2.4 اینچی ,Wi-Fi و... نوید یک گوشی کامل رو میده ...
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_g900-2247.php
و اما محصول عجیب و دور از انتظار سونی با نام XPERIA X1 است که فکر کنم اولین گوشی سونی اریکسون باشه که مجهز به سیستم عامل ویندوز موبایله!
1.صفحه نمایش 3 اینچی با وضوح بالا و مطابق معمول بیشتر PPC ها تعداد رنگ 65K
2. حافظه داخلی 400 مگابایتی
3.دوربین 3.15
4.کیبورد کامل
5.GPS
6.قابلیت چرخش اتومات
7.Wi-Fi
8.و... از این گوشی یک گوشی تمام عیار ساخته است.
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x1-2246.php
البته لازم به یاد آوری است که تمام این گوشی ها احتملا در کنفرانس بین المللی موبایل که همین ماه در بارسلون برگزار میشه معرفی میشه و بعضی منابع خبر از معرفی محصولاتی نظیر Moto Rizrz12 با دوربین 8 مگاپیکسل ,Samsung G810 با سیستم عامل سیمبین و نوکیا N95 16Gb میدهند...
امیر جان می شه یکم در مورد LGKS20 توضیح بدی؟
می خوام N73 رو بفروشم IPhone یا LG KS20 بگیرم! کاره درستیه؟ N73ام سری اول N73س اصله فنلاند.
البته برای شما که با n73 کار کردی بهترین گزینه N95 معمولی یا 8 گیگیش میتونه باشه یا n81...نقل قول:
Iphone هم گزینه خیلی مناسبی برای یک کاربر ساده موبایل حداقل در ایران نیست!(ضمن اینکه بلوتوث نداره قیمتش هم یکم زیادی بالاست و در این قیمت گوشیهای خوب زیادی است.
البته ال جی Ks20 یک PPc است که بهتره برای اطلاعات بیشتر در تایپیک مربوطش هم سوال کنی...ولی در کل گوشی خوبیه که یک دوربین2 با فوکوس اتومات داره از WI-Fi پشتیبانی میکنه ولی به نظر من اگه میخوای ال جی بگیری KU990 رو بگیر...
سلام.میشه آدرس تاپیک مربوط به ال جی ks20 رو بدی.ممنون.نقل قول: