مرسی از دوستان حالا من ساکن اهوازم من باید این کاراشو همون اهواز کنم یا باید تهران ؟ خبر ندایرد در مورد وصیغ میشه بیشتر اگه آگاهی دارید راهنماییی کنید آخه باسه وصیغ خانه مشکل داریم اما ماشین نه مشکلی نداریم نمیدونم والا
مرسی از دوستان حالا من ساکن اهوازم من باید این کاراشو همون اهواز کنم یا باید تهران ؟ خبر ندایرد در مورد وصیغ میشه بیشتر اگه آگاهی دارید راهنماییی کنید آخه باسه وصیغ خانه مشکل داریم اما ماشین نه مشکلی نداریم نمیدونم والا
سلام خدمت همه عزیزان
یه سوال داشتم اینکه الان بعد از فارغ التحصیلی چند ماه معاف هستیم؟
ممنون
6 ماه فرصت داري که دفترچت رو پست کنينقل قول:
6 ماه عزیز...:10:نقل قول:
سلام خدمت همه سروران
ممنون از اینکه جوابم رو دادید.
یه سوال دیگه هم دارم.من بهمن ماه امسال فارغ التحصیل میشم.9 ترمه.یعنی بعد از این 6 ماه فرصت دارم دفترچه پست کنم یعنی حدودا اوایل شهریور آینده..امتحان ارشد هم تو همین بهمن هست.من مطمئنم که کنکور قبول میشم.حالا یعنی من باید اون 1 ماه شهریور رو سربازی برم.
شرمندم اگه سوالم خیلی بچگانست.واقعا اطلاعی ندارم.لطف می کنید اگه جواب منو بدید و بگید من باید چی کار کنم.
ممنون
دسوتان الان من زنگ زدم به یکی از این شرکتای فرستادن فقطط باسه کسب اطلاعات نه باشون برم چون مشکله ویزاو و .. ندارم (باسه فیلیپین)
اما میگه نمیشه؟؟؟ من اعصابم به هم ریخت !!!!!! میگه چون الان دانشجویی نمیشه !!!! اگه دانشجو نبودی میشد!!!! باسه وصیغه هم میگه 15 میلون میزاری و دیگه هم حق نداری به ایران برگریدی(توی تحصیل یعنی شش سال)!!!!! این قوانین دیگه چین !!!!! واقعا همینطوره
شرایط من اینه ترمه سوم مهندسیه نفتم دیپلمه ریاضی فیزیک گرفتم و سربازی هم نرفتم حالا میخوام پیش یکی از اقوام برم فیلیپیم دندان پزشکی بخوونم که اینا این رو بم جواااب دادن اینا راسته یعنی چی اینقدر مسخره؟
اعصابم به هم ریختو چه کننننننننم؟
دوستان کسی نموتونه منو راهنمایی کنه؟
شما از وقتی مدارکت ثبت بشه حدود ۲۰ تا ۳۰ روز طول میکشه که تاریخ اعزام براتون بیاد.نقل قول:
برای همین اگه اواسط مرداد سال آینده برای دفترچه اقدام کنی تا تاریخ اعزامت بخواد بیاد شده اوایل شهریور ماه.
در ضمن چون شما مدرک کارشناسی داری اعزامت روزهای یکم ماههای زوج میوفته که در بدترین حالت تاریخ اعزامت میوفته ۱ آبان(این مورد خیلی خیلی بعیده)
کسی جواب منو نمیده؟:41:نقل قول:
ای بابا دارم ازتون ناامید می شم!!نقل قول:
من متولد 1368 هستم
پدر من در طول دوره سربازی خود یک ماه در منطقه جنگی فاو و 15 ماه در اهواز پست پدافند بوده در سال 1364-1366
خواستم ببینم من کسر خدمت به ازای هر ماه 18 رو رو شامل میشم
اگه میشم چجوری محاسبه کنم
سلام دوستان:11:
یک سوال داشتم . چند وقت پیش توی روزنامه خوندم که کسایی که پدرهاشون زمان جنگ 30 ماه خدمت کرده باشن یک فرزندشون از خدمت معاف میشه و کمتر از 30 ماه هم به نسبت از خدمتشون کم میشه . حالا می خواستم بدونم الان این قانون داره اجرا میشه یا هنوز به مرحله ی اجرایی شدن نرسیده ؟!
بله دوست من الان هر ماه 18 روز کم میشهنقل قول:
ولی میگن میخواد بشه 1 ماه هر ماه ولی کی خدا میداند!
شما منظورتون از خدمات غیر رزمی چیه؟؟نقل قول:
دقیقتر بگین
هر 1 ماهه پدر 18 روز از خدمت شما کم میشهنقل قول:
16 ماهه پدر چند روز کسر میشه؟؟
یه مسئله ساده ی ریاضی
هر 1 ماهه پدر 18 روز از خدمت شما کم میشه
16 ماهه پدر چند روز کسر میشه؟؟
یه مسئله ساده ی ریاضی[/quote]
خب باید کجا مراجعه کنم؟
داخل قسمت معافیت پزشکی که رفتم یه برگه بهم داده نوشته معاف از خدمات رزمی!!نقل قول:
کلا می خواستم بدونم چیه؟!!
واسه 50 روز آموزشی هم باید برم؟!!
حوزه نظام وظیفه شهرتون برو تا مدارک رو بهت بگننقل قول:
فکر کنم معاف از رزم رو میگی درسته/؟؟نقل قول:
اگه منظورت همینه که یعنی آموزشی رو باید بری 2 ماه ولی خب خدمات رزمی بهت نمیدن
نگهبانی نمیدن بهت
اسلحه سنگین نمیدن بهت
اردوگاه ها نمیبرنت
کلا باید بشی نظافتچی
من از بچگی خوش شانس بودم!!!
حالا لیسانس دارم نظافت چی نمی شم که!!!
کار دفتری بهم می دن!!!
نقل قول:
کسی نظری نمیدههههههه:19:
عزیزم تو آموزشی مدرک دکترا با سیکل یکیهنقل قول:
وقتی آموزشیت تموم شد و رفتی یگان خدمتی اونوقت کار دفتری بهت میدن
کسی آدرس تکاوری لشکرک تهران را می دونه کجاست ؟
pedare man sale 64 ta 66 to kordestan khedmat karde....aya man ham mitoonam az khedmatam kam konam???
من متولد 69/12/29 هستم
امسال(پیش دانشکاهی) کنکور دادم قبول نشدم میتونم برای سال بعد 89 کنکور بدم یا باید برم سربازی؟؟/
راستی یه درس ریاضی شهریور موندم
اولا ازتون خواهش میکنم فارسی تایپ کنیدنقل قول:
ثانیا بله شما هم میتونین کثر خدمت بگیرین
شما 29/12/88 مشمول میشین حداقل 1 ماه قبلش باید دفترچه رو بفرستیننقل قول:
تا نتیجه بیاد و تاریخ اعزامت معلوم شه میتونی کنکور سال دیگه رو هم بدی
سلام...من متولد دی ماه سال 68 هستم....خرداد امسال پیش دانشگاهی رو تموم کردم...در حال حاضر هم منتظر جواب دانشگاه هستم...شنیدم باید دفترچه رو پست کرد....من باید این کارو انجام بدم؟؟؟ آخه همین خرداد 88 پیش دانشگاهی رو تموم کردم
اگه واستون معافیت تحصیلی صادر کردن خب تا 6 ماه بعد از فراغت از تحصیل فرصت داریننقل قول:
شما همین الان هم مشمول هستین ( در صورتیکه معافیت صادر نشده باشه )
من پشته سر هم داشتم درس میخوندم تا دبیرستان رو تموم کنم...تا همین خرداد ماه هم دانش آموز بودم..نظام وظیفه که رفته بودم بهم گفته بودن درست که تموم شد پست کن.الان من چی کار باید بکنم؟؟؟نقل قول:
اگه واستون معافیت تحصیلی صادر کردن خب تا 6 ماه بعد از فراغت از تحصیل فرصت دارین
شما همین الان هم مشمول هستین ( در صورتیکه معافیت صادر نشده باشه )
منظور از معافیت تحصیلی چی هست؟؟؟ اگه دانش آموز مدرسه باشم، میشه معافیت تحصیلی؟؟؟
من واسه دانشگاه به مشکل میخوارم الان؟؟؟ پست کنم یا نه؟؟؟آخه چند مدت دیگه جواب ها میاد.
این مطلب واسه 11 مرداد 88 هست.نقل قول:
در جلسه علنی صبح امروز و در ادامه بررسی اصلاح قانون خدمت وظیفه عمومی مقرر شد حداکثر معافیت تحصیلی برای دانش آموزان تا سن بیست سال تمام باشد.
من هنوز 19 سالمه و دی ماه میشم 20 سال
آقا یه سوال دارم تو رو خدا جواب بدین
من تا الان ۲ بار کنکور دادم و امسال پیام نور قبول میشم
۱۸ مهر هم اعزام دارم که با توجه به قبولی توی پیام نور نمیرم خدمت
حالا میخوام ببینم اگه من در کنکور سال دیگه شرکت کنم و یه دانشگاه دولتی قبول بشم میتونم برم اون دانشگاه دولتی؟
لطفا دقیق جواب بدین
امکان داره دولتی قبول بشم و نذارن که برم اونجا؟
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدین
اگه از پیام نور انصراف بدی خب دانشگاه نامه میزنه به نظام وظیفه و مشمول میشی و باید بری خدمتنقل قول:
دانشجوی انصرافی هم فک کنم چاره ای نداره جز خدمت
من 18 مهر اعزامم هست.قبلا هم فرستادم دفترچه رونقل قول:
اگه از پیام نور انصراف بدی خب دانشگاه نامه میزنه به نظام وظیفه و مشمول میشی و باید بری خدمت
دانشجوی انصرافی هم فک کنم چاره ای نداره جز خدمت
آقا توی دفترچه ی ثبت نام کنکور و در قسمت مقررات نظام وظیفه (صفحه 33 بند 6) نوشته:
......ضمنا در صورت برخورداری از معافیت تحصیلی دانشگاهی در سال 87-88 مجاز به شرکت در آزمون سراسری 88 نخواهند بود.
اما نظام وظیفه نوشته :
شرايط مشمولان براي شركت در آزمون سراسري 89-88
6-مشمولان دانشجوي ورودي سال 86 به بعد كه با اخذ معافيت تحصيلي در دانشگاه هستند و از زمان ثبت نام كمتر از 4 نيمسال را سپري كرده اند در صورت شركت در آزمون و قبولي در رشته يا دانشگاه بهتر مجاز هستند كه از رشته يا دانشگاه قبلي انصراف داده و در رشته يا دانشگاه جديد تحصيل خود را ادامه دهند.
حالا من باید با این تناقض آشکار چیکار کنم؟
'گفته در صورت سپری شدن 4 نیمسال
اگه بیشتر از 4 ترم توی پیام نور گذروندی میتونی این کار رو بکنی
کجاش گفته در صورت گذشت 4 نیمسال؟نقل قول:
گفته در صورت سپری شدن 4 نیمسال
اگه بیشتر از 4 ترم توی پیام نور گذروندی میتونی این کار رو بکنی
یه بار دیگه بخونش:
از زمان ثبت نام كمتر از 4 نيمسال را سپري كرده اند
منظورم اینه که از موقع ثبت نام تا قبولی در دانشگاه بهتر 4 نیمسال رو گذروندی میتونی ثبت نام کنی اگه بیشتر از 4 ترم باشه نمیشه
خب من ترم اولیه که میخوام ثبت نام کنم دیگه!!!نقل قول:
منظورم اینه که از موقع ثبت نام تا قبولی در دانشگاه بهتر 4 نیمسال رو گذروندی میتونی ثبت نام کنی اگه بیشتر از 4 ترم باشه نمیشه
حالا با این چیکار کنم؟:
آقا توی دفترچه ی ثبت نام کنکور و در قسمت مقررات نظام وظیفه (صفحه 33 بند 6) نوشته:
......ضمنا در صورت برخورداری از معافیت تحصیلی دانشگاهی در سال 87-88 مجاز به شرکت در آزمون سراسری 88 نخواهند بود.
اما نظام وظیفه نوشته :
شرايط مشمولان براي شركت در آزمون سراسري 89-88
6-مشمولان دانشجوي ورودي سال 86 به بعد كه با اخذ معافيت تحصيلي در دانشگاه هستند و از زمان ثبت نام كمتر از 4 نيمسال را سپري كرده اند در صورت شركت در آزمون و قبولي در رشته يا دانشگاه بهتر مجاز هستند كه از رشته يا دانشگاه قبلي انصراف داده و در رشته يا دانشگاه جديد تحصيل خود را ادامه دهند.
حالا من باید با این تناقض آشکار چیکار کنم؟
وظيفه عمومي شماره اي نداره كه بشه تماس گرفت و سوال كرد؟
نقل قول:
شما برو ثبت نام کن
کنکور هم بده
کاری به شرایط توی دفترچه کنکور نداشته باش
اصل نظام وظیفه هست
دوستان یکی از دوستام متولد 67 هست و تازه پیش گرفته اونم حضوری روزانه!!!...مشمولم هست...من یادمه اون سالی که پیش خوندم حد اکثر 1 سال وقت داشتم تموم کنم وگرنه باید میرفتم سربازی
شما ها دیدید پسر 67 ی تازه پیش گرفته باشه...واسم خیلی عجیبه.از خودشم میپرسم میگه 3 ساله دارم پیش میخونم...!!!بعدم کنکور قبول شده میخواد ثبت نام کنه...من که بهش گفتم نمیتونه...شما چی میگید؟
اگه یکی درست 4 تا ترم رفته باشه و هنوز ترم 5 که مهر هست رو ثبت نام نکرده باشه چی؟نقل قول:
اگه فقط 4 ترم باشه میشهنقل قول:
سلام. من متولد 31 شهريور 1370 هستم. سال 87 دانشگاه آزاد رشته مهندسي برق-الكترونيك قبول شدم. دو ترم در دانشگاه آزاد خوندم ولي راضي نبودم براي همين امروز رفتم انصراف دادم. ميخوام در كنكور سراسري سال 89 شركت كنم. آيا ميتونم اينكار رو بكنم يا اينكه بايد برم سربازي ؟؟
بعضي ها ميگن چهارماه فرصت دارم تا دفترچه اعزام به خدمت رو پركنم بعدش معلوم نيست چند وقت طول ميكشه كارت اعزامت بياد و اگه قبل كنكور باشه بايد بري. بعضي ها ميگن صبر كن فروردين 89 دفترچه رو پركن كه اون هم معلوم نيست كارت اعزامم كي مياد و اگه قبل كنكور باشه بازم بايد برم خدمت. بعضي ها هم ميگن كلا بي خيال دفترچه شو لازم نيست پرش كني اگه قبول بشي ميتوني بري دانشگاه. بعضي ها هم ميگن بايد برم و نميتونم كنكور بدم.
اگه لطف كنيد طبق آخرين قوانين يه توضيحي بديد خيلي خيلي ممنونتون ميشم. مرسي.