به احتمال بسیار زیاد، گوشی شما اصلا آپدیت نشده و باید از اول شروع کنی. برای اینکه مطمئن بشی، مشخصات گوشیتو با پست 140 مقایسه کن.نقل قول:
Printable View
به احتمال بسیار زیاد، گوشی شما اصلا آپدیت نشده و باید از اول شروع کنی. برای اینکه مطمئن بشی، مشخصات گوشیتو با پست 140 مقایسه کن.نقل قول:
از 3-4 صفحه قبل به اینور، کسانی که سوال پرسیده بودند، بعضی دوستان لطف کردن و جواب دادن، خیلی ممنون. البته من هر روز اینجا رو چک میکنم تا اگه اشتباهی در یه پاسخ وجود داره، برطرف کنم. ولی فعلا موردی نبوده و این همونه که من میخواستم، یعنی اینجا رو یه نفر نچرخونه، بلکه همه همکاری کنن. اومدیم و من انگشتم رفت لای فیلیپ P990 و یه هفته بستری شدم، اونوقت تکلیف اینجا چیه؟!:19:
بگذریم، اگه کسی سوالی پرسیده که تکراری نبوده و جواب کامل نگرفته، مطرح کنه تا ببینم بلدم راهنمایی کنم یا نه.:20:
سلام
هندز فری مدل HMP-82 به p990i میخوره؟!؟!
حالا برنامهاشو از کجا باید گیر آورد؟نقل قول:
بدون گارانتی . اصل 370 تومن.البته یه 2g هم مموری گرفتم 28 تومن . کلا 398
رشت . به فروشندش هم اعتماد دارم آخه قبلا هم ازش گوشی گرفته بودم .
نقل قول:
ممنون از ای که راهنماییم کردی
information گوشیم همینه...
پس چرا حس میکنم صداش کمه؟
گوشی منم آپدیته ولی صداش کمه . ولی با وجود اینهمه امکاناتی که داره بنظر من اشکالی ندارهنقل قول:
آخه در این حده که وقتی کنار بالشتم می زارمش (اسپیکرش پایینه) صداشو به زور میشنوم !!!نقل قول:
میگم صدای گوشی از K750 خیلی پایین تره؟؟
من یه 6630 داشتم، یعنی به پای اونم نمیرسه؟
یه سری به این سایت بزن، برو تو قسمت نرم افزار- P990i اونجا دومین نرم افزار یه پلیره توپه من یه نسخه برای سری 60 داشتم عالی بود این نسخشم برای P990i هستش اما تجربه استفادشو ندارم!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اطلاعات بیشتر در مورد CDA به لینک زیر میتونی مراجعه کنی
هم آره، هم نه.نقل قول:
یعنی اینکه از نظر اتصال مشکلی نداره، ولی ریموتش کار نمیکنه. کلا تو سایت سونی اریکسون، HPM-82 جزو لوازم جانبی P990 نیست.
یک بار برای همیشه:نقل قول:
اگر صدای گوشی براتون مهمه، اصلا به P990 فکر نکنید. :13:
metapex عزیز گفته بودی واسه فارسی گرفتن و ارسال اس ام اسها از صفحه 3 و تاپ 26 استفاده کنیم که من قبلا این برنامه رو گرفته بودم و استفاده می کردم و راضی ام بودم ولی در اثر یک مستر ریست کردن این برنامه پاک شد و الان که دوباره می رم نصبش کنم و application installer که می کنم این صفحه باز می شه an error occurred during installation که توی این صفحه هم این نوشته هستش : (80070005) access is denied. که ظاهرا ارور می ده و می گه ساپورت نمی شه حالا اگه نرم افزاری جدید تر واسه دریافت و ارسال اس ام اس های فارسی p990i سراغ دارین راهنماییم کنین / یه برنامه دیگه ای هم که قبلا زحمت کشیده بودی واسه قفل کردن فایل ها واسم گذاشته بودی اونم که می رم نصب کنم همین مشکل پیش می یاد البته خوب با یه کد ارور دیگه / و در حال حاظر لطفا :
1)برنامه ارسال و دریافت اس ام اس فارسی
2)برنامه واسه قفل فایل ها و پوشه ها و ووو ...
3)اگه برنامه ای هم واسه منشی تلفنی پیدا شده !!!
ممنونم از این همه زحمتی که گردنت می ذارم و تو هم لطف می کنی
dastete shoma dard nakone
نوشته شده توسط emprator_kochak ?]
میگم صدای گوشی از K750 خیلی پایین تره؟؟
من یه 6630 داشتم، یعنی به پای اونم نمیرسه؟
من دیشب صداشو با k310 مقایسه کردم ، صدای k310 بیشتر بود ولی تو هندزفری صداش خوبه .
منم با متاپکس جان موافق رو صداش حساب باز نکنین
( البته من این گوشیو تازه گرفتم بفیه دوستان استادند و من بخاطر اظهار نظرم پوزش میطلبم :20: )
چرا دیگه میزنی !نقل قول:
یکی به ما بگه سریال گوشی رو هنگام خرید چطوری باید چک کرد؟
رجوع شود به انجمن مربوطه:31:نقل قول:
نقل قول:
بابا تو که دیگه به کل ناامیدم کردی:43:
خدایی بدون فلیپ بلد نیستم و فکر نمیکنم که بشه..
اما فکر کنم با فلیپ میزدم
#06#* از چپ به راست
:3:بعد شماررو با پشت گوشی و جعبه مطابقت بده
نمی دونم چرا این حرف رو می زنیدنقل قول:
من صدای و810 خودم رو با پی990 دوستم مقایسه کردم
پی 990 یکم بیشتر بود!!!!!!!!!!!
جدی گفتم
این قد تو سرش نزنید
چند بار آپديت كردم هر دفعه سر يه درصدي وايميسه . چند بار سر 99 درصد موند ديگه هيچي نشد چند ساعت هم گذاشتم بمونه هيچي نشد . چه كنم .
بزرگ نوشتم که همه ببینن. من لحن صحبتم رو کلماتم تعیین میکنن، نه اندازه نوشته. به شخص شما هم قصد بی احترامی نداشتم.:20:نقل قول:
من خودم از صدای P990 به عنوان یه موبایل راضیم و برام مهم نیست که چقدر بلنده یا در حد چه گوشی هستش؛ ولی اینکه میبینم بعضی از افراد این همه امکاناتی که این گوشی داره رو نادیده میگیرن و صدا رو ملاک انتخاب قرار میدن و با گوشی های سطح پایین مقایسه میکنن، طوری جواب میدم که اگه خریدن و صداش کم بود، نگن گوشی بیخودیه و از این حرفا. برای بار nام، P990 مخاطب خاص خودشو داره و روی صداش در حد W900 یا N73 حساب نکنید، ولی به عنوان یه گوشی در کلاس بیزینس، راضی کننده است، با سری E نوکیا مقایسه کنید...نقل قول:
برنامه Update Service رو Uninstall کن و دوباره نصب کن و آپدیت رو از اول شروع کن. به این دلیل که فایل ناقص دانلود شده توی Cache برنامه مونده و باید با Uninstall پاکش کرد.نقل قول:
با فیلیپ باز هم میشه:نقل قول:
خداییش این کدو میدونستم اما گفتم شاید برای p990i یه چیز دیگه باشه :31:نقل قول:
تو فکرش نرو بی خیال... برای تازه کارا همیشه همینجوریه !نقل قول:
میگم اگه کسی برنامه به درد بخور داره بزاره بقیه هم حالشو ببرن !
یه سوال: صدای مکالمه رو چطوری زیاد میکنن ؟ هرچی میگردم پیداش نمیکیم
هنگام مکالمه دکمه ی چرخشی سمت چپ گوشی رو به سمت بالا بچرخون تا صدا زیاد بشه.سمت پایین هم صدا رو کم میکنه ... :20:نقل قول:
Mer30.....نقل قول:
سلام 990من باطري رو يك روز نگه ميداره من متوسط باهاش كار مي كنم ايا باطري من خرابه يا گوشي؟؟
ممنون .نقل قول:
دوستان عزیز اگه برای دریافت sms فارسی لینک دارین، لطف می کنین تا ما مربع نبینیم
طریقه نصب برنامه هم اگه یه مختصر توزیحی بدین ممنون میشم . ( آخه با حالا باuiq کار نکردم )
از اين لينك ميتوانيد استفاده كنيد.نقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=133673
اسین یکی از خاصیتهای p990 هست چون lcd بزرگ و لمسی داره اگه زیاد بهش ور بری سریع تموم میشه:19:نقل قول:
mahyar بالاخره p990 گرفتی؟ با گارانتی؟ کی؟:31:
:من گوشیم رو master reset کردم حالا میخوام update کنم adsl ندارم می خوام بگیرم میگه واسه این خط هنوز ساپورت نمیشه خلاصه بدبخت شدن مشخصات گوشی اینه cxc162037 r9ec001
2:p990 خیلی خز شده امرو دقیقا 12 تا تو پایتخت دست آدمای بانسبت اسکل دیدم
3:برنامه های 3250 بهش میخوره:41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41:
:من گوشیم رو master reset کردم حالا میخوام update کنم adsl ندارم می خوام بگیرم میگه واسه این خط هنوز ساپورت نمیشه خلاصه بدبخت شدن مشخصات گوشی اینه cxc162037 r9ec001
2:p990 خیلی خز شده امرو دقیقا 12 تا تو پایتخت دست آدمای بلا نسبت اسکل دیدم.
3:برنامه های 3250 بهش میخوره:41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: