سلام دوستان
لطفا روش و فایلهای مودم جهت انلاک برای من بفرستید ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان
لطفا روش و فایلهای مودم جهت انلاک برای من بفرستید ممنون
سلام
دوستان لطفا فایل انلاک مودم tfi60 ایرانسل رواگه لطف کنید به این ایمیل ارسال کنید ممنون میشم
- - - Updated - - -
سلام
دوستان لطفا فایل انلاک مودم tfi60 ایرانسل رواگه لطف کنید به این ایمیل ارسال کنید ممنون میشم
سلام لطفا فایل های انلاک مودم رو به این ایمیل میفرسین
دوستان اگه این مودم به هر دلیل بریک بشه میشه اونو سر پا کرد یا نه ؟
کسی راهی حلی بلده ممنون می شم راهنمایی کنه
این مودم خیلی پوست کلفت هست . من خودم برنامه b612-52d رو اشتباها زدم به این مودم و فقط nvram پرید و دیگه هر فریموری میزدم مودم قبول میکرد ولی بالا نمی اومد و گیر کرده بود در حالت یو اس بی لود و به اصطلاح بریک شده بود ولی با یک ورژن از فریمورهای خودش درستش کردم . دیگه از این بدتر نداریم .نقل قول:
دوستان میشه بگین چطور بازش کردین مودمو ؟ من چهار پیچ رو باز کردم ولی هرچی زور میزنم باز نمیشه ؟ میترسم خودش کنم اگه میشه عکس بزارین ممنون میشم
مودم از جلو باز میشه، قاب جلویی که آرم هواوی داره رو با فشار باید باز کنی، اگه 4 تا پیچ رو باز کردی البته.نقل قول:
یه کم سفته ولی باز میشه، سعی کن از پایین یواش یواش پین هاش رو آزاد کنی. نترس نمیشکنه
بالاخره بازش کردم . الان usb رو وصل کردم ولی اتصال کوتاه که میدم شناسایی نمیکنه ( USB device not recognized ) و در قسمت پورت هم چیزی رو نشون نمیده درضمن driver signature enforcement رو هم disable کرده بودم کسی میدونه باید چیکار کنم الان؟:n41:
درایور ها رو دانلود کردم چنتا فایله که نمیدونم کدومو باید نصب کنم طریقه نصب دراور هارو هم بگین لطفا :n16: