شما یه بار دیگه گل اول دیگو کاستا رو ببین ! جلو چنتا بازیکن و دروازه بانی به خوبی پاتریسیو گلو زد :n04: ! حالا بیرانوند تو دروازس :n09:نقل قول:
Printable View
شما یه بار دیگه گل اول دیگو کاستا رو ببین ! جلو چنتا بازیکن و دروازه بانی به خوبی پاتریسیو گلو زد :n04: ! حالا بیرانوند تو دروازس :n09:نقل قول:
هرچند میبازیم ولی دفاع اتوبوسی یا سیم خاردار حلو درواره جواب میده:n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گربه تو خرافات مردم اسپانیا ومراکش خیلی شومه:n08: ولی این دفعه اشتباه کرد شدید
گربه های سیاه وسفید دیگه حعلی هستن این گربه روسیه رو برنده اعلام کرده بود بازی اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عاقا باید رو مخ راموس راه برن، اخراج بشه، پتانسیلش رو داره :دی
کیروش فقط باید مهدی طارمیو فیکس بذاره بهش بگه کار همیشگیتو بکن . هی دایو بزنه تو باکس .:n02: برا پرتغال که جواب داد ایشاا... برا ما هم جواب بده . چون با این دفاع فیزیکی اسپانیا بهترین راه برا رسیدن به گل پنالتیه . :)
من توی پستی که نوشتم همچین جمله ای نمیبینمنقل قول:
بهتره جلوی چشم خود آدم جمله رو عوض نکنی. چون من هنوز نمردم آلزایمر هم نگرفتم.):
من نوشتم حتی اگر ایران ببازه هم تیم دست و پابسته ای نیست.
دیدم و معتقدم پرتغال اصلا تیم خوبی نیستنقل قول:
به نظر من قدرت دفاعی ایران از پرتغال بالاتره.
ربطی به مهره چینی بازی کیروش ندارهنقل قول:
حقیقت اینه اسپانیا مدعی قهرمانی هستش ، بهتره زیاد از حد بلندپروازی نکنیم چون سقوطمون خیلی دردناک ممکنه بشه :دی
ایشالله تساوی و بگیریم ، ایشاللهههههههه
احتمال برنده شدن ایران-اسپانیا : :n34:
به امید موفقیت ایران
در ناامیدی بسی امید است
آقایون لطف میکنید بگید چرا نظرو حذف میکنید؟! نه تبلیغی داشت نه لینکی به سایت دیگه ...
اون پیش بینی نیست خبره میتونید برید آدرس بدم چک کنید !
قبل اینکه میخواین حذف کنید خبر بدید حداقل !
اسپم نمیکنم ولی این چه کاری بود !
(اینم میتونید حذف کنید)
این بود پرتغال ؟!!
مدعی ؟ بیشتر آدم یاد یونان جام ملتها میندازه تا تیم مدعی ، رونالدو هم یادش رفته دوربین اختراع شده و برخی صحنه ها ریپلی میشه ، برای بازیکن در این سطح قباحت داره ....
ولی کلا تیم جالبیه این پرتغال ، بن عطیه میزنه سر شونه پپه باهاش حرف بزنه ، پپه خودشو پرت میکنه روی زمین !! :n04::n02::n02:
میشه جلوی پرتغال با پرس امتیاز گرفت . مساویشون جلوی اسپانیا جزو عجایب بود و اصلا شایسته اون نتیجه نبودن .
امشب هم جلوی اسپانیا هیــــچ شانسی برای گرفتن امتیاز نداریم ، هیچ شانسی . این تیم اتوبوس و پرس و اینا روش کارگر نیست . فقط باید با دفاع خوب کمتر گل خورد همین .
مهم ترین دلیل خوب بودن مراکش امرابات بود !
در ضمن پرتغال یورو قبلی هم همه میگفتن خوب نیست ولی قهرمان شد !