گیم پلی طبق گفته خودشون هیچ فرقی با نسخه پی سی 4 نداره و این خبر خوبیه
فقط گرافیک و جزییات ضعیفتره که این تو ذوق ادم میزنه چرا باید تو سال 2016 هنوز برای نسخه پی سی تفاوت ایجاد کننده و نسخه نسل جدید بازی رو ارایه ندن برام واقعا جای سواله
Printable View
گیم پلی طبق گفته خودشون هیچ فرقی با نسخه پی سی 4 نداره و این خبر خوبیه
فقط گرافیک و جزییات ضعیفتره که این تو ذوق ادم میزنه چرا باید تو سال 2016 هنوز برای نسخه پی سی تفاوت ایجاد کننده و نسخه نسل جدید بازی رو ارایه ندن برام واقعا جای سواله
باز خوبیش اینه که گیم پلی یکی هستش . :n02:نقل قول:
بر اساس گفته یکی از کارکنان KONAMI تیم سازنده به خاطر محدودیت هایی در ساخت داره این تفاوت بین کنسول و PC رو شاهد هستیم اما خب گفته برای سال بعد یه برنامه هایی دارن که بازی در PC هم مثل کنسول باشه و تفاوت نداشته باشه .
اره گذاشتننقل قول:سوپرایز بکنن همرو با گرافیک بالاتر از ps4
دلت خوشه ها
داداش جواب من این به این بود"نقل قول:جالب اینکه تا الان هیچ ویدیویی از گیم پلی نسخه PC منتشر نشده !
و ربطی هم به گرافیک و ps4 نداشت . و دقت کنی آخرش هم با علامت تعجب و کنایی تموم می شه . با دقت بخون و بعد اظهار فضل کن . مرسی
دروازه بان ها در PES2017 .
این لعنتی ها چی ساختن :n02: چه واکنش هایی ، چه انیمیشن هایی :n10: حیف که کنسول ندارم دمو رو بازی کنم .:n14:
پیشنهاد میکنم این ویدیو رو حتما ببینین .
PES 2017 Goalkeepers
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 65 MB
یک دلیل داره فقط و فروش کنسولنقل قول:
امسال konami با ps4 و ea با xboxone قرار دارن
من خودم پارسال فقط به خاطر pes2016 و مای کلابش ps4 خریدم با اینکه 360 داشتم ولی واقعا پشیمون نیستم یک سال زیبا بود
موافقم نسبت به 2016 50% بهتر شدن و واکنشهای عالی دارن ولی هنوز جلوی شوت مستقیم مثلا مسی کم میارن و آدم میگه آخه این خوردن داشتنقل قول:
یعنی نبایدکم بیارن ؟!نقل قول:
تو واقعیت شوت هایی که مسی در عرض زمین حرکت میکنه و میزنه هم دقت بالایی دارن و هم خیلی خطرناک هستن و مسی در این زمینه استاد هستش و اصلا این خاص مسی هستش و چه بسا خیلی از این شوت ها گل شده ! :n01:
دوستان اینجا کسی نسخه دمو رو بازی نکرده ؟!