سلامنقل قول:
تست کردید ؟ میشه عکس بزارید .
فردا میخوام برم برای خرید .:n16:
Printable View
سلامنقل قول:
تست کردید ؟ میشه عکس بزارید .
فردا میخوام برم برای خرید .:n16:
سلاموقت شما بخیر عزیزان با سه میلیون میتونی یه تلویزیون فور کای بخری ولی اینچش میاد پایین یعنی زیر50اینچ باید بخری
ولی یه توضیح بهتون میدم عزیزان به عنوان کسی که کمی تجربه در حد10سال تو صنعت الکترونیک لوازم ص.تی وتصویری دارم
ال جی و سامسونگ دو برند معتبر جهانی هستن که خیلی خیلی معروف هستن به اصطلاح ما سونی سامسونگ وال جی بالای 25 الی30در صد از پول وسایلشون بخاطر نام برندشونه
چند مثال میزنم تا خوب براتون جا بیافته برای خرید یه لباس میرید بالای شهر تهران یه شلوار ادیداس تو یه فروشگاه معتبر که خیلی با کلاسه و...... قیمت میکنید میگه 250هزار تومن میاین میدان امام حسین تهران همون شلوار با همون کیفیت رو از یه عمده فروش قیمت میکنید میگه 100هزار تومن خب نتیجه چیه :مغازه بالا شهری اجاره مغازه داره هزینه دکوراسیون داره و.....که همه رو درصد زده وداره رو هر جنسش میکشه
مثال دیگه براتون بزنم گوشی سامسونگ وال جی و سونی بهترین های بازار هستن
باقیمت بالای یک میلیون همون گوشی حتی بهترش رو برندی مثل هو آوی میزنه ولی چون برند شناخته شدی نیست قیمتش پایین تره
تلویزیون هاشونم همین سیستم رو دارن
من خودم تلویزیون 55اینچ 4Kبا ----- سرخود فول اچ دی چهار تا عینک تریدی بلوری پلیر سرخود و سیستم پسیو .کنترل هوشمند دو طرفه و.......امکانات دیگه که مطابقط داره با تلویزیون UF950 LG دارم
توروزی که گرفتم هردو رو قیمت کردم راحت1میلیون فرق میکرد
البته من از بانه گرفتم تلویزیون رو که مارک فیلیپسه
بخوام بهتون توضیح ریز بدم خیلی باید حرف بزنم
ولی بدونید جز تلویزیون شارپ توشیبا وفیلیپس هرتز همه تلویزیون ها دروغه همشون اصلش زیر600هرتز هستن همشون ابدیت شده و دستکاری شده هستن که چند ماه بعد استفاده از این تلویزیون ها با افت شدید کیفیت تصویر مواجه میشید
به نظر من تلویزیون های سری 7 و8 فیلیپس میتونه بهترین انتخاب شما باشه
درضم نگران هم نباشید هرکدوم از دوستان خواستن ایمیل من پایین هست به من ایمیل بزنن تا هرکجایی ایران هستن با کمترین قیمت وبا گارانتی تلویزیونشون رو بهشون تحویل بدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلیپس7809 بهترین انتخاب
از ال جی با کیفیت تر میخواین مارک فیلیپس که حسابی روی تلویزیون هاش وتکنولوژیش کار کرده اگر خواستین در موردش بحث هم میکنیم
فقط یه تکنولوژی خیلی خیلی کوچیکش رو بگم صفحه55اینچ ضد خش زد ضربشه که هیچ تلویزیونی ندیدم مثل این داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسهای این تلویزیون محشره
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسهای این تلویزیون محشره
- - - Updated - - -
اینم عکسهاش ببینید ومقایسه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
اینم عکسهاش ببینید ومقایسه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلام
خب ممنون از جناب mohsenfhm . نیازی به تست نیست .
واقعیاتش امروز رفتم حضوری و با فلش مموری حاوی موارد تست و فیلم و عکس و کلیپ 4k , HD به منظور تست .
چند فروشگاه رفتم و تصاویر تلویزیون های مختلف از جمله LG 55UF850 ال جی و 55LF95 رو دیدم . با چیز ها و تصاویری که در این تاپیک گزاشته شده بود و ذهنیتی که داشتم نظرم به کل عوض شد .
کیفیت تصویر us850 در حد معمولی و قابل قبول بود و نه عالی . upscale این مدل وقتی از نزدیک دیدم اصلا باورم نیمشد . برای من که ارتقای تصویر اصلا قابل قبول نبود . اما HD در حد قابل قبول بود .
55uf950 کاملا قابل قبول بود و تصویرش و همچنین ارتقای تصویر بسیار مورد پسند من بود . اما از اونجایی که قصد خرید سه بعدی نداشتم . به دنبال تلویزیونی حدود 3 میلیون و غیر سه بعدی بودم .
بالاخره گشت و گذار اینو و اونور samsung 48j6400 رو که 4k هست و با قیمت 2.670 و بدون گارانتی خریداری کردم . اونجا همه چیزش رو تست کردم.
یعنی upscale فوق العاده و بدون کوچکترین فرقی با تلویزیون های FHD ، رنگ ها بسیار عالی ، و از همه مهمتر دارای نسل دوم گیرنده های دیجیتال یعنی ----T2
واقعا این مردم بانه بسیار مردمان خوبی هستند . طرف با صداقت بود . دمش گرم .
مبارک باشه دوست عزیز
این مدلی که گفتین 4k هست؟
مدلهای الجی هم گیرنده ----t2 هست.
پنلش چند هرتزه؟
نقل قول:
مبارک باشه. مدل دقیقش با یه لینک ازش میفرستین؟ احتمالا چون تازه اومده تو سایت های داخلی و بانه ای ندیدمش.
55 اینچش نبود؟
48J6400
تو سایت های خارجی هم جایی نزده که 4K باشه !!
سلامنقل قول:
ممنون .
200Hz
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط T E R M I N A T O R [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون. شما هنوز نخریدید ؟
این مدل در ایران بسیار کم هست و به تازگی وارد بازار بانه شده ، باید خیلی بگردید تا بتونید پیداش کنید . طرف میگفت فعلا چند تا اورده .
مدل دقیق روی دفترچه راهنما و جعبه : 48JU6400
این بدون گارانتی هست . و به صورت رسمی وارد کشور نشده . و فکر نکنم بتونید در سایت های بانه ای پیدا کنید . باید حضوری برید بانه .