خودت امتحان نکردی؟
فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk
Printable View
خودت امتحان نکردی؟
فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk
نه من هنوز دانلود نکردم نسخه کاملشو
بچه ها راضی هستین از بازی ؟
هرچی باگ مزخرف و دریبل های اماتور و ... بود 95 درصد برطرف شده اما شدت ضربه به توپ و گیم پلی خیلی ضعیف و اهسته شده !! تو 15 شدت پاس و شوت واقعا اوکی بود حتی نسخه 14
اما این نسخه واقعا مشکل داره تو این زمینه و امیدوارم حل بشه در آپدیت های اتی .
من نسخه اصلی رو که بدون آپدیت و اورجینال هست بازی میکنم رو ps4. جز یک مورد سوتی که دروازه بان باگی ندیدم . پاسکاری نسبت به نسخه های قبل تغییر کرده یک خورده باید سرعت عمل داشته باشید!!!!!
ولی انصافا توپگیری خیلی سخت شده من بعد حدود 20 تا باری عادت کردم . با توجه به اینکه ن آخرین بار فیفا 14 رو زیاد بازی کردم به نظرم بازی فوق العاده هست :n31:
سلام. خرابه. من قبلاً تستش کرده بودم.نقل قول:
به نظر من در فیفا 15 شدت پاس و شوت بیش از حد بالا بود. من معمولا این شدت رو بصورت دستی پایین میاوردم چون بسیار غیرواقعی میکرد بازی رو. خیلی راحت در هر بازی میشد گلهایی زد که در فصل فقط 3-4 تاشو می بینیم یا پاسهای خیلی عجیب داد ولی الان خیلی طبیعی تر شده.نقل قول:
و خب درست شدن باگ های فیفا 15 عملا بازی آنلاین رو دوباره جذاب کرده و چیزی بیشتر از این شده که چه کسی باگ های بازی رو بهتر بلده!
سلام دوستان منم بازی رو خریداری کردم ولی نمیدونم چرا وسط بازی ها صفحه سیاه میشه و ارور stop working میده
اینم سیستم من هست
cpu core i5
gpu ati 5450 2gb
ram 4gb
روی تنظیمان low هم قرار میدم با کمترین جزئیات
کارت گرافیک رو هم اپدیت کردم ولی بازم فرقی نکرده
خواهشا راهنمایی کنید حیف 150 تومن!!!
کرکت مشکل داره:n02::n02::n02::n31::n31::n31:نقل قول:
جدا از شوخی یکی از تو مخ ترین اروراست این ارور و تو بازی های کرکی معمولا مشکل از کرکه
- - - Updated - - -
کرکت مشکل داره:n02::n02::n02::n31::n31::n31:نقل قول:
جدا از شوخی یکی از تو مخ ترین اروراست این ارور و تو بازی های کرکی معمولا مشکل از کرکه
داداش بازی هنوز کرک نشده :دینقل قول:
اورجینال خریدم خیر سرم:n35:
- - - Updated - - -
داداش بازی هنوز کرک نشده :دینقل قول:
اورجینال خریدم خیر سرم:n35:
تو ویندوزهای دیگه هم امتحان بکن....همه چیزهایی که تو پوشه بازی هست نصب کننقل قول: