اونهایی که سخن از مجامع و نهاد های بین المللی میکنن و در اثبات مدعاشون سند و سخن و بیانیه از فلان انجمن روانپزشکان و ... میارن ،بهتره این نکته رو هم مد نظر داشته باشن که دنیایی که ما در اون زندگی میکنیم تمام نهادهاش تاروپودشون با سیاست و اهداف سیاسی گره خوره!
عربستان طرف رو گردن میزنه تو سال 2016 نهادهای حقوق بشری صداشون در نمیاد !چرا چون سیاست دولت و دولت در سایه اونها چنین چیزی رو میخواد!
حالا انتظار دارین تحقیقات در زمینه همجنسگرایی نتیجه دیگری رو در بر داشته باشه و اون رو رد کنه!
نمیدونم چن درصد از افرادی که اینجا نظر میدن سابقه زندگی یا آشنایی رو در امریکایی که داعیه دفاع از این قشر رو داره رو دارن!
بنده هم چن ماهی از نردیک حضور داشتم و هم اقوام بسیاری دارم!در همین آمریکا هم مخالفان در ایالت های مختلف کم نیستن ولی متاسفانه توسط سیستم رسانه ای غرب که ادعای آزادی بیان دارن بشدت بایکوت میشن!
حالا ایا همه مخالفان میگن این عده رو بزنین بکشین؟!!قطعا چنین نیست! بیشتر مخالفت ها در مورد حقوق من دراورده ای هست که اینها برای خودشون قایل میشن!حقوقی نظیر ازدواج:n21:و از همه بدتر حق قبول فرزند:n34:
همین علم روانشناسی اگر مستقل باشه و بدور از سیاست میدونین میگه ازدواج دو هم جنس و به فرزندی گرفتن کودکی چه آثار زیانباری میتونه برای اون کودک به همرا داشته باشه!!
در ضمن برای اینکه کلا از بحث تاپیک دور نشم نظرم در مورد استقلال و خانه مجردی نه مثبت هست و نه منفی،چرا که تابع شرایط مختلفی هست این موضوع و ممکنه برای من نوعی استقلال و داشتن خانه مجردی در سن خاصی مفید بوده ولی برای فرد دیگر نه تنها مفید نباشه بلکه مضر هم باشه،تشخیص این موضوع هم با خود فرد و خانواده اون هست که چقدر به بلوغ فکری و اجتماعی دست پیدا کرده و آیا امادگی مستقل شدن رو داره یا نه.