پیام دولت به ملتِ عزیز در سالِ همبستگی دولت و ملت:
عاشقِ بند کیفتم , تا پول داری رفیقتم
Printable View
پیام دولت به ملتِ عزیز در سالِ همبستگی دولت و ملت:
عاشقِ بند کیفتم , تا پول داری رفیقتم
زندگی به من آموخت تنها چیزی که با گذشت زمان درست میشه سیر ترشیه !
بقیه چیزها با پول همون لحظه درست میشه!! :n05:
تو چین اگه شکست عشقی بخوری نابود میشی!
.
.
.
.
.
لامصب هر طرف نگاه میکنی قیافه عشقت میاد جلو صورتت : دی
پاسخ بنده :نقل قول:
نوشته شده توسط یکی از دوستان
کاری نداره .صبر کنین تا توسط دیگران اختراع بشه
یه سی چهل پنجاه سال بعدش با مهندسی معکوس مىسازیمش
نخیر راحت تر هم میشه! ابَررسانا را ابرِرسانا می خونیم و سپس یک ابرِ رسانا میسازیم بدین شکل که ابر را خیس نموده و به دوشاخ برق متصل می کنیم اونوقت این ابرِ رسانا به خودی خود به یک ابَررسانا تبدیل خواهد شد. مدیونی اگه بهم بخندی :V9::V9::V8:نقل قول:
تو یکی از شهرهای بزرگ ایران یه مغازه ی خرید و فروش کاسه و قابلمه ی دست دوم دیدم
روی پنجره ش نوشته بود این مغازه مجهز به دوربین مدار بسته مىباشد!!!
خواستم عکس بگیرم گفتم شاید ناراحت بشه یا فکر کنه دارم شناسائی میکنم تا بعد بریم مغازه رو خالی کنیم !!!!
یکی از فامیلامون دهه هفتادیه امروز بچه دومش به دنیا اومد، داییم دهه پنجاهیه ، دو ماه دیگه نوه اش به دنیا میاد من هم که دهه شصتی ام هنوز دارم باب اسفنجی نگاه میکنم
ﯾﻪ ﻓﺎﻣﯿﻞ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺍﻣﺴﺎﻝ ﻣﯿﺨﺎﺩ ﻭﺍﺳﻪ ﻫﺸﺘﻤﯿﻦ ﺑﺎﺭ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﺑﺪﻩ
ـ
ـ
ـ
ـ
ﺍﺳﻤﺸﻮ ﮔﺬﺍﺷﺘﯿﻢ ﺳﺮﺩﺍﺭ ﺁﺯﻣﻮﻥ...
اینقدی که گدای سر کوچه مون واسم دعا میکنه
ننه بابام واسم دعا نکردن
خیلی دوسم داره لامصب
حیف که دستش تنگه وگرنه یه شاسی بلند واسم میخرید
کیش و مات چیست؟ شما به زنت میگی یه زنی رو دیدم دقیقا شبیه تو بود! بعد همسرت میپرسه خوشگل بود؟ اینجاس که نه میتونی بگی آره نه بگی نه....یعنی کیش و مات ...یعنی هرکدومو بگی فاتحت خوندست
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++
سوال شرعی یک مرد........
.
.
.
امروز با نامزدم بیرون بودم، تا رسیدم خونه دست کردم تو جیبم دیدم گوشیم نیست!زنگ زدم کسی جواب نداد! مسیری رو که پیاده اومده بودم برگشتم، نبود منم جوگیر!!!گفتم خدایا اگه پیدا بشه یه گوسفند میکشم!!!خلاصه با حال و روز داغون برگشتم خونه، زنگ زدم به نامزدم گفتم:عزیزم من گوشیم گم شده، اگه زنگ زدی یا اس ام اس دادی جواب ندادم نگران نشوگفت نه عزیزم من نگران نشدم چون گوشیتو توی ماشین من جا گذاشتی. ولی نیوشا جون ومهسا جون و عسل جون تا حالا کلی اس ام اس دادن و یک بند هم دارن زنگ میزنن! فکر کنم اونا خیلی نگرانت شدن.گوشیتو میندازم تو سطل آشغال کنار در ورودی همون پارک خراب شده ای که با توی عوضی توش آشنا شدم. دیگه هم به من زنگ نزن
.
.
سوال شرعی : من الان باید گوسفند بکشم یا نه؟؟
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++
یه كافی شاپ تو استرالیا كه با این كارش سعی كرده كمى ادب كلامى در مردمش ایجاد كنه !
1 قهوه = 5 دلار
1 قهوه لطفا = 4 دلارو پنج سنت
صبح بخیر ، یك قهوه لطفا = 4 دلار
مسلما مردم ترجیح میدن به ازای كمی مودب بودن یك دلار كمتر پرداخت كنند .
من اگه برم تو این كافى شاپ ، میگم سلام صبح بخیر ، حالتون خوبه انشاا...، بچه ها خوبن ، همسر گرام خوبن ، بى زحمت ، قربون دستتون ، اگه زحمتى نیست یك قهوه لطفا ، اصلا شما بشینید خودم میریزم ، خلاصه قهوه مجانى میخورم 5 دلارم میگیرم میام بیرون