آفرین به قوچان نژاد :n12:
Printable View
آفرین به قوچان نژاد :n12:
منم این برد رو تبریک میگم
واقعا لذت بخش بود
من کی خیلی خوشحال شدم
تبریک به همه
اه اه اه به ژاپن نخوردیم به ایناهم میگن تیم اخه چه تیمیه این عراق از امارات هم قوی تره حتی اردن ..با ژاپن بازیه بهتری میشد
بردیم ولی به شخصه به من نچسبید بازی، اواسط نیمه دوم دیگه داشتم بالا میوردم، از بس توپ دست اماراتی ها بود، میدونم رو برنامه بازی کردیم و تاکتیک کیروش و تیم اینجوری بود، ولی دیگه کلا به شخصه فوتبال داره از چشمم میفته و حس میکنم نبینم و فقط پیگیر نتیجه باشم بهتر باشه...
پ.ن: این نظر شخصی من بود و جبه نگیرید لطفا!
نقل قول:من به شمادوتا مشکوکم اماراتی نیستین :n08:نقل قول:
پیروزی خیلی شیرینی هست.
خوشحالم که به ژاپن نخوردیم
منتظر فینال ایران - ژاپن هستم
این نکته را بگم همین امارت و قطر بازی های تدارکاتی زیادی داشتند ولی ایران برعکس فقط یکی دو بازی ... شرایط تیم متفاوته بازیکن ها جوانی هستند که تازه اولین بازی ملی انها حساب میشه اما شرایط در ادامه کاملا متفاوت هست...
مهدی علی: ساتو جلوی برد ما مقابل ایران را گرفت
مهدي علي سرمربي تيم ملي امارات با شکست مقابل ايران کار سختي برابر ژاپن حريف احتمالي دور بعدي دارد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، از ورزشگاه سان کورپ، مهدی علی پس از شکست یک بر صفر تیم ملی امارات مقابل ایران در نشست مطبوعاتی در خصوص اینکه چرا در این بازی دیر دست به تعویض زد گفت: اگر بازیکنانم را تعویض نکردم به خاطر این بود که تیمم خوب بازی میکرد.
او در خصوص اینکه ایران شانسی این بازی را برد هم گفت: در دیدار مقابل ایران شانس نداشتیم. ایرانیها زیاد خطا کردند. ما امروز بازی خوبی انجام دادیم، اما برنده بازی نشدیم. بعضی وقتها خوب بازی میکنیم ونمیبریم اما بعضی وقتها بد بازی میکنیم و میتوانیم به برتری برسیم.
مهدی علی به شدت به داور اعتراض کرد و واکنش نشان داد: تا به حال راجع به داوری اعتراض نکردهام اما این موضوع را به ای اف سی می گویم. داور شک داشت بعد گل چه کاری انجام دهد؛ شک داشت گل شده یا نه. داور برای این بازی از ژاپن انتخاب شد و شاید به این دلیل بود که بازی بعدی ما مقابل ژاپن است. اور بازی جلوی پیروزی ما را گرفت. داور در نیمه نخست دو کرنر بیجهت برای ایرانیها گرفت که کرنر نبودند.داور بازی تمرکز ما را بهم ریخته بود. او به بازیکن ما کارت زرد نشان میداد تا در دیدار بعدی محروم شود.
بد جور بوی سوختگی میاد برو عمو ژاپن باهات کار داره ! :n02:
اول از همه تبریک بابت بردمون . هر چند دلم میخواست زود با ژاپن بازی کنیم . اینطوری فقط ممکنه تو فینال بهش برسیم که ممکنه یک کدوم نرسن به فینال . ولی چی میشه بازی بین ایران و ژاپن . بی صبرانه منتظرم
دوم اینکه خوشحالم چند وقتیه واقعا بازیکن سالاری توی تیم ملی از بین رفته و شاهد بازیکنهای جوونی هستیم که به عنوان جایگزین میان تو بازی اما عالی کار میکنن . کی روش شاید نتونه فوتبال ایران رو عوض کنه ولی لااقل از یه تیم ملی اماتور یه تیم ملی با دیسیپلین و نسبتا حرفه ای ساخته .
دیگه بازیکن جرات نمیکنه رو حرف سرمربی حرف بزنه . دیگه نمیگه چرا ثابت نیستم . از تاکتیک های سرمربی انتقاد نمیکنه . بعد از تعویض لگد پرت نمیکنه . تو تورنومنت به این مهمی تو گوش هم تیمیش نمیزنه .
هرچند که هنوز امکانات سخت افزاری فوتبالمون دوهزار نمیارزه و همین خودش خیلی جلوی پیشرفت رو گرفته .
خلاصه امیدوارم اگه توی این جام قهرمان شدیم به جای اینکه این قهرمانی بهانه ای بشه واسه موندن بعضی ها و یه باد زودگذر بشه ، یه کم تفکر کنن که فوتبال ایران با کمی تغییر میتونه لااقل در اسیا بهترین باشه .
واقعا کم کاری نیست که با بازیکنهایی که اصلا به صورت حرفه ای رشد پیدا نکردن و یه پاس درست نمیتونن بدن و تا همین دو سه سال پیش حتی نمیتونستن یه توپگیری کنن و همش زیر توپ میزدن حالا بیای اینقدر تاکتیک دفاعی خوبی بچینی و نظم رو به تیم ملی بیاری .
امار بازی رو اگه نگاه کنین میبینین که امارات واقعا بهتر از ایران بازی کرده ولی تمامش با دفاع ما خنثی شده و عملا حین بازی تفاوتی بین دو تیم دیده نمیشه . تقریبا تعداد پاساشون 5 برابر ایران بوده . مالکیت ایران تقریبا همش 30 درصد . ولی تعداد موقعیتهای گل رو که نگاه کنی میفهمی دفاع ایران چکارشون کرده . 0 شوت در چارچوب در برابر 4 شوت .