من میخوام ببینم مشکل از کجاست اخه من بازی انلاین میکنم به محض قطع شدن اینترنت ازبازی میپرم بیرون و این یعنی فاجعهنقل قول:
کلا میخوام اینترنتم قطع نشه
Printable View
من میخوام ببینم مشکل از کجاست اخه من بازی انلاین میکنم به محض قطع شدن اینترنت ازبازی میپرم بیرون و این یعنی فاجعهنقل قول:
کلا میخوام اینترنتم قطع نشه
احتمالاً خطتون نویز بالایی داره و شاید سر راه دیگر دستگاه هایی که به خط تلفن وصلن، splitter / dsl filter قرار ندادید. سر راه خود مودم هم بزارید بد نیست (البته splitter باید خروجی dsl هم داشته باشه در این صورت).نقل قول:
یک سال پیش یادمه که یه عکسی از وضعیت نویز خطت گذاشته بودی (حافظه رو حال میکنی :n02:) که یهو نسبت سیگنال به نویزت از یه عدد بالا مثلا 30 اینا فکر کنم میومد زیر 10 دی بی درست یادمه ؟!نقل قول:
احیانا این مشکل در موقع خاصی از سال رخ نمیده ؟ انتهای پاییز و ابتدای زمستون ؟
سرعت شبانه چند وقته عالییی شده من با 128 محدودم
Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <br />
<br />
sent from my android phone<br/>
sent from my android phone
واسه اینه که می خوان جیبت خالی شه :n10:نقل قول:
هر چه بیشتر تو اون ساعت دانلود کنی بیشتر از ترافیکت کم می شه دیگه
عزیزم من تا یه سال دیگه رایگانه شبانمنقل قول:
sent from my android phone
یک لحظه جفت کردم فکر کردم جدی میگی :n02:نقل قول:
آقا نترسونید مارو ... جدی مشکلی نیست؟؟؟
آخه شاید این آقا فروشنده کدها مال خودش نباشه... از یکی کش رفته باشه ... چون زیاد داره!!!! من 2 تا 5 گیگ گرفتم گفت بازم دارم!!!
ادرسش بفرست برام
کدها کار کرد؟
Sent from my Nokia 1100
ماشالله هزار ماشالله بزنم به تخته (زدم به میز کامپیوتر :دی)نقل قول:
زنگ که زدم به پشتیبانی گفت نویز خط خوبه و مشکلی نداری بهم گفت هرچی به خطت وصله همه رو جدا کن فقط مودم باقی بمونه بدون اسپلیتر هم باشه الان من همینکارو کردم ببینم چی میشه! من از فروردین 89 از پارس سرویس میگرفتم هیچ مشکلی نداشتم سال 93 خرداد ماه تخلیه کردم رفتم مخابرات از همون روز اول به محض برداشتن گوشی تلفن اینترنت قطع میشد هر چی پیگیر شدم نتونستن بفهمن مشکل از چیه بازم تخلیه کردم برگشتم پارس آنلاین حدود یکماهه که هم گوشی رو که برمیدارم نت قطع میشه بعضی مواقع هم اینکه نت خود به خود قطع میشه حالا مخابرات و پشتیبانی پارس بازم نتونستن بفهمن مشکل از چیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من یه کد افزایش قرار داد یکروزه دارم
تا چه زمانی میتونم نگهش دارم؟ اگه استفاده نشه می سوزه؟