به به سلـــام علی خان :n12:
نقل قول:
دوست داری این علمو (بازیسازی) نداشتی ولی ثروتمند بودی ؟
بعله :دی
اگه سروتمند بودمو این علمو نداشتم موسیقی رو ادامه میدادم بعدشم دوباره بازیسازی رو یاد میگرفتم :دی
نقل قول:
اگه بگن همه اطلاعات بازیسازیت ( که تو مغزته ) رو بفروش میفروشی و بازیسازی رو بزاری کنار ؟ چند ؟
300 ملیون میفروشم :دی
نقل قول:
از "زندگی" لذت میبری ؟
نع . حالم بهم میخوره ازش . اصلا عذابه همش
نقل قول:
آخرین بازی که احساس خوشبختی کردی کی بود ؟!!
کلاس دوم راهنمایی بودم فک کنم 8 سال پیش
نقل قول:
میگن گوشت خوک خوشمزه ترین گوشته و ... اگه باشه حاضری امتحانش کنی ؟!
صد درصد ( چه سوال مذخرفی پرسیده بودم :دی )
نقل قول:
نظرت در مورد سوشی و خرچنگ و عنکبوت و کرم و اینجور غذا ها چیه ؟
بعضیاشو دوس دارم امتحان کنم مثه صدف و ... ولی کرم و عنکبوت و سوشی اصلا :n21:
نقل قول:
اول یه بیو نصفه و نیمه از خودت بده؟
رضا عظیمی :دی
کلاس دوم ابتدایی یه میکروفون خلاقانه درست کردم مستقیما به بلندگو وصل میشد بچه باهوشی بودم معلما کف کردن
از بچگی به هر چیزی علاقه داشتم خانواده جلومو میگرفتن که چرا این کارو میکنی الان که بهشون میگم چرا خودشون جوابشو نمیدونن ولی پشیمونن :n35:
ولی الان پشیمونیشون دیگه به چه درد من میخوره ؟ وقتی یادم میاد میخام نابودشون کنم اثن داغون میشم :n30:
مثلا به گیم علاقه داشتم یه میکرو داشتم هفته ای نیم ساعت میزاشتن ماریو بازی کنم !
وقتی کامپیوتر گرفتم روزی نیم ساعت میتونستم ازش استفاده کنم ! این نیم ساعتو نمیدونستم چیزی یاد بگیرم یا گیم بزنم . اثن یه وضی
به الکترونیک هم خیلی علاقه داشتم همه پولامو خرجش میکردم که اونم بسکه زدن تو ذوقم ازش زده شدم :n29:
یه گیتارم واسم نخریدن که استعدادمو تو موسیقی تست کنم :n30:
از همین جهت عقاید خیلی مذخرفی داشتم که خوشبختانه بعد از 18 سالگی کم کم فکرم مستقل شد و رو به راه درست حرکت کردم که از این جهت خوشهالم
همینه که الان هرچی زور میزنم از هیچ چیزی نمیتونم لذت ببرم و زندگی شده برام یه چیز وحشتناک و سخت :n03:واقعا هیچ وقت نمیبخشمشون هیچ وقت همه چیزمو نابود کردن
ولی فعلا خدا رو شکر خانواده خوبی دارم اصلاح شدن همشون
نقل قول:
بهترین دوستت از بچه های انجمن؟
همه بچه های بازیساز :n12:
نقل قول:
چه مقطعی درس میخونی؟
بازم به زور خانواده رشته برق صنعتی رو انتخاب کردم که بعد از سال سوم کاملا خراب کردم(سال اول دبیرستان رتبه اول شدم) و مجبور شدم دوباره رشته کامپیوترو ادامه بدم پارسال هم کنکور قبول نشدم تا امسال تازه کنکور روزانه قبول شدم و دارم میرم دانشگاه :n03: البته خدمت رو معافیدم از این جهت عقب نیوفتادم :n10:
نقل قول:
نظر کلی در مورد بازیسازی و آینده اش؟
آیندش مطمئنم خیلی عالیه ولی فعلا ازش راضی نیستم
نقل قول:
چه جوری کد نویسی رو یادگرفتی؟!از مدلسازی زدی تو خط کد نویسی
کوئیست کانال کشیش تغریبا شکل برنامه نویسیه . اون کمکم کرد یونیتی رو خیلی راحت یاد بگیرم
نقل قول:
چه خبر از کوئیست 3 دی:V2:فکر کنم از وقتی با یونیتی آشنا شدی دیگه سمتش نرفتی
درسته ولی همیشه به یادشم :دی
نقل قول:
کدوم قسمت بازیسازی بیشتر واست جذابه؟
بخشای گرافیکی و لول دیزاین و اینجور چیزا
نقل قول:
در حال حاضر شاغلی؟اگه آره چه شغلی؟
بعله بازیسازی به صورت پروژه ای از داخل خونه انجام میدم تو اوقات فراقت
نوکرتم داداش فدات خیلی خوشهال شدم از اومدنت :n12: