ممنون دوست خوبم ، راهنمایی خوبی بود ، هنوز مقدار زیادی از مراحل و داستان بازی رو طی نکرده بودم ولی بالاخره موفق شدم . :n01:نقل قول:
Printable View
ممنون دوست خوبم ، راهنمایی خوبی بود ، هنوز مقدار زیادی از مراحل و داستان بازی رو طی نکرده بودم ولی بالاخره موفق شدم . :n01:نقل قول:
با تشکر از کاربر عزیز Spaniuly که این تاپیک رو ایجاد و توضیحات خوبی رو عنوان کردن ،
بنظرم Far Cry 4 از لحاظ بازی کردن و کمی هم گرافیک ، جذابتر و قشنگتر از Far Cry 3 هست و میتونه ساعتها و روزها بازیکن رو تو هیجان و استرس شدید نگه داره ، ولی بعضی از مراحل اون ناجوانمردانه ، سخت ، مشکل و خسته کننده هست و چون چک پوینت ها سیو دائمی نداره نمیشه کامپیوتر رو خاموش کرد و باید تا آخر مرحله که اکثراً هم طولانی و سخته پیش بری و همین موضوع اونو خسته کننده و بازیکن رو عصبی میکنه ، و . . . . . . . . . . . . .
خوب دوستان عزیز نظر شما چیه ؟ خیلی دوست دارم از نظرات شما آگاه بشم ، لطفاً نظراتتون رو در این رابطه بیان کنید ، ممنون .
اگر یک سری مراحل فرعی رو برید و قابلیت ها رو باز کنید بازی بسیار اسون میشه بطور مثال یک اسلحه هست در signature weapons که شما اگر اسلحه Buzzsaw رو باز کنید کلا برای خودتون نبدیل به ترمیناتور میشید.افراد عادی که به 2 تا گلوله میمرند و افراد زره دارند با شلیک 3 ثانیه.دقت در حد تک تیر انداز ها و لگد هم اصلا نداره.برای مخفی کاریتون هم می تونید تو همین بخش کلاشینکف صدا خفه کن دار رو باز کنید.برای سلامتی تعداد خط ها سلامتی و علف چینی دو برابر رو باز کنید
کلا چه در این بازی چه در اساسین کرید یونیتی برای کمتر شدن سختی مراحل باید مراحل فرعی رو برید که وسائل و قابلیت ها جدید باز کنید و گرنه مراحل اخر به شدت سخت خواهند بود
ممنون دوست خوبم از اینکه نظرت رو گفتی ، من بیشتر مراحل فرعی رو رفتم ولی با signature weapons آشنایی ندارم لطفاً برام توضیح بده که کجاست و چه جور میشه ازش استفاده کرد و راه بدست آوردن اون 2 سلاحی که در بالا گفتی چیه ؟ :n31:نقل قول:
وقتی میخوای سلاح بخری اخرین تب مربوط به یه سری سلاح هستن که رنگشون طلایی اونجا باید پیداش کرد.من کلت صدا خفن کن رو ازاد کردم
سلام دوستان من توی مرحله familier feeling اونجا که باید با اون بووزر دنبال کامیون بری گیر کرم وقتی کامیون میخواد از روی پل رد بشه رد نمیشه از و منفجر میشه!
لطفا کمک کنید:n03::n03::n03::n03:
سلام دوستان من توی مرحله familier feeling اونجا که باید با اون بووزر دنبال کامیون بری گیر کرم وقتی کامیون میخواد از روی پل رد بشه رد نمیشه از و منفجر میشه!
لطفا کمک کنید:n03::n03::n03::n03:
اون کامیون رو نباید دنبال کنینقل قول:
باید راننده رو بُکشی و بشینی جاش یا با هلی بری کنارش و بپری توی ماشین و خودت کامیون رو ببری دم اون پل و کنار دیوارش بترکونی
برای آسون تر شدن بازی حتما واسه خونه ی پدریتون یه باغچه بخرید! انواع گیاه ها به سرعت نور اونجا رشد می کنه و می تونید بچینید. من هم از فروش گل های سفید و بنفش کلی پول بجیب زدم و هم همیشه انواع سرنگا رو با برداشت گل های آبی و سبز و قرمز و سبز دارم دیگه :n02: برای آسون تر شدن مراحل شدن حتما با خودتون یه رگبار (از سری های Signature)، یه اسنایپ ، یه نارنجک انداز و یه آر پی جی حمل کنید تا هر جنبنده ای و در سه سوت پودر کنید :n02: خوبی نارنجک انداز اینکه از هلیکوپتر هم میتونید شلیک کنید و دشمنو بپوکونید. از سرنگی که دشمنا رو هم آشکار می کنه خیلی بهره ببرید.