3 تیم که از گروه ما باید صعود کنننقل قول:
مرحله بعد به چه تیمهایی می خوریم؟
و 4 تیم از گروه A
Printable View
3 تیم که از گروه ما باید صعود کنننقل قول:
مرحله بعد به چه تیمهایی می خوریم؟
و 4 تیم از گروه A
دوست عزیزحرف شمامتین ولی چیدن ترکیب درستی نداره کواچ من نه گفتم تیم ضعیفهنقل قول:
الان ترکیبی که مادرمقابل امریکاداشتیم کجا این ترکیب تواین بازی کجا زمین تااسمون فرق داره همش صورت عبادی پورتوصفحه بود درصورتی که توبازیه قبل صورت غفور همش توبازی بود اگه باترکیب مقابل امریکا میومدیم ومثل اون روزبازی میکردیم وحتی میباختیم جایه ناراحتی نبود تووالیبال تک تک بازیکنامهمن حتی یک نفرتوزرد ازاب دربیاد کل تیموبه فنامیده
با رسم شکل نقش مهدوی راتوضیح دهید.(دو نمره):n15::n15::n15:
خیلی دوست داشتم الان که میام اینجا بگم آفرین به کواچ که عبادی پور رو آبدیده کرد و امروز مزدش رو گرفت (ست دوم خوب بود ها بعدش خراب شد) ولی این جمله رو احتمالا چند وقت دیگه باید بگم :n01:
صرفادر مورد بازی امشب:
خیلی خوشگل بازی رو به خاطر کادر فنی باختیم
ست اول که خوب از قبل چیزی معلوم نیست تیم ما خوب نبود و باخت
آنالیز شد و ست دوم رو با 2 تغییر و خیلی جالب با سیاست سرویس آروم (تو کل ست فقط قائمی 3-4 تا پرشی زد!) +دفاع خوب بردیم. با اختلاف بالا هم بردیم
ست سوم شد، اون طرف فرانسه تحلیل کرد. دریافت اولش رو بهتر کرد جلو افتاد ولی طرف خودمون نتونست مشکل رو (سرویس + عبادی پور!) پیدا کنه
جا داشت تو ست چهارم یه تغییری، چیزی، ولی نشد!
یعنی همه تعویض شدن ها، ولی عبادی پور نشد :n02:
دفاع های سید عالی بود ولی کفاف نداد
فاصله بین مهدوی و معروف خیلی زیاد شده
تا همین یکی دو سال پیش باز مهدوی که به زمین میومد بازم تیم روون بود ولی هرچی معروف پیشرفت کرده مهدوی بهتر نشده
حتی به نظرم اومد یکم اضافه وزن هم داره و کند حرکت میکنه
کلا به نظر من بازیکنهامون بسیار بد نبودن که ببازیم یکم کار حساب شده (مثلا غفور رو از اول ست چهارم میذاشتیم تو زمین) شاید جواب میداد
این طوری کار خودمون رو جلوی لهستان و آرژانتین و صربستان سخت تر کردیم
باخت امروزمون معنیش این میشه که از 4 تیم گروه A در دور بعدی دیگه حداقلِ حداقل 8 امتیاز رو باید گرفت
نمیشه خوبنقل قول:
با این نتیجه اگه فرانسه صعود نکنه به نفع ماست. باید ببینیم چی میشه.
بخوایم فرانسه نیاد بالا باید به بلژیک ببازیم که اون طوری هم باز بلژیک میاد بالا و ما بهش باختیم!!
کلا 3 امتیازی بود که خیلی خیلی حیف شد ولی میشه فرض کرد نتیجه این بازی و ایتالیا جایجا شده و آمریکا رو هم بردیم (ناچاریه دیگه:n29::n02:)
من به عبادی پور الرژی دارم:n23::n29:
اقا ایران نخواد اینده نگری کنه در این یک مورد و استثنا کیو باید ببینیم؟:n21: چرا این بشر نمیتونه درست ابشار بزنه؟ تمام آبشارهاش رو میگیرن ! در لیگ جهانی هم همین بود ! منی که اینقدر نابلدم متوجهم 60 تا انالیزور و و فلان و فلان نمیتونن گوشزد کنن اصلاح کنن..عجبا:sq_10:
من حس بازی ایران لهستان که از قضد باختیم بهم دست داد:n29::n29:
با اون صحبت های قبل از بازی و گلایه مندی بابت دستمزد...جز این هم انتظار نمیرفت
حیف ملت ایران که احساساتشون مایه گروکشی مسئولین و بازیکنان تیم ملی شده!!!:grrr:
گفتم یا نگفتم! گفتم یا نگفتم! .....! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ایشاا.. که بازی های بعدی دیگه تکرار نمیشه و از جفتشون به زور! 3 امتیاز می گیریم
حرفایه ایشونو باید با طلا نوشت که دوستان بفهمن:n02:نقل قول:
چرا نمیشه ؟! فرانسه که شانسی جلوی آمریکا نداره . با 7 امتیاز میره برا بازی بلژیک . از اینور اگه بلژیک بتونه امشب 1 امتیاز از ایتالیا بگیره و بازی آخرو ببره خیلی راحت میاد بالا . به بازی جلوی ماهم احتیاجی نیست . البته الآن Ratio بلژیک هم نسبت به فرانسه بهتره . ولی بعید میدونم همینجور بمونه . بهرحال بلژیک باید بتونه یا از ما یا از ایتالیا امتیاز بگیره . اگه ما بخوایم همینجوری بازی کنیم بعید نیست از ما امتیاز بگیره . خلاصه اینکه میشه هم بلژیک رو برد و هم فرانسه نیاد بالا . :n02:نقل قول:
تحلیل گروه خیلی سخت شده چه برسه به تحلیل دور بعد
بلژیک یه حرکت دیگه بزنه و امشب از ایتالیا امتیاز بگیره میتونه فرانسه رو روز آخر ببیره و بیاد بالا
آمریکا هم لطف کنه و فرانسه رو ببره و از طرف دیگه به ایتالیا ببازه دیگه ما میتونیم با برد جلوی بلژیک صعود کنیم و فرانسه رو بفرستیم رتبه پنجم!
این میشه بهترین حالت برای ما که در اون فرانسه 7-8 امتیاز داره ایتالیا و آمریکا 9 بلژیک 8 و ما هم 9-10 که از این امتیازها 7-8 امتیاز برای دور بعد هم حساب میشه (برای 3 بازی جلوی آمریکا، ایتالیا و بلژیک)
حالا فرض کنیم نشد و فرانسه اومد بالا + آمریکا و ایتالیا
از این 3 بازی ما که 5 امتیاز گرفتیم
فرانسه 4الی7 امتیاز
ایتالیا 2-5 و آمریکا هم 1 الی 7
مشخصه که امتیازهای این گروه تقسیم شدن از اون طرف لهستان احتمالا همه رو قلع و قمع کنه (صربستان و استرالیا رو که زده مونده فقط آرژانتین) و با توجه به میزبانی شانسش برای 6 تیم بسیار بالاس
ما میمونیم و 3 تیم همگروهی که بالا اومدن و البته آرژانتین و صربستان برای کسب 2 سهمیه دیگه (با فرض اینکه استرالیا در حد بقیه نباشه)
خوب دیگه فرض اینکه چه شرایطی رخ میده یکی دو تا نیست فقط یکی از شرای رو در نظر بگیرید: باخت امروز ما به فرانسه بیشتر از اینکه به ضرر خودمون باشه به ضرر ایتالیا شده چون اولا حالا اونها باید بلژیک و پورتوریکو رو ببرن که خیالشون از صعود راحت بشه بعد برسن به آمریکا و با کسب امتیاز خودشن رو برای دور بعد امیدوار کنن که اگه نتونن به بدبختی میفتن و باید همه تیمهای گروه A در دور دوم رو ببرن که این موضوع در نهایت باز به نفع ما تموم میشه
خلاصه که وضعیت سخت(!) پیچیده هست
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره؛ الان نیم ساعت بود داشتم همین موضوعها رو بررسی میکردم :31:
بر عکس دو بازی قبل به نظرم کواچ باز کواچ بازی در آورد!! چند بار 4،3،2 امتیاز جلو بودیم ولی سرمربی فرانسه با گرفتن وقت استراحت امتیازات رو جبران کرد
ولی کواچ و کلا کادر فنی منتظر میموندن هم امتیاز بشیم بعد درخواست وقت استراحت بدن!
نوکرتم وقتی اختلاف به 1 امتیاز می رسید باید وقت استراحت می گرفتی که مثلا اخلاف بشه 2 امتیاز و بعدشم شاید 3 امتیاز و الا آخر که بشه ست رو برد
بد میگم دوستان؟؟