بچه ها کسی میدونه Message Board کاربردش تو لاین چیه؟
Printable View
بچه ها کسی میدونه Message Board کاربردش تو لاین چیه؟
سلام. به انجمن های پی سی ورلد خوش آمدید.نقل قول:
پاسخ شما در این پست هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من لاین رو نصب کردم و همون موقع که بازش کردم اتوماتیک به دفترچه تماسم درخواست فرند داد . من نمیخاستم برای بعضی هاشون درخواست بره و رفت :n03:
حالا اکانتم رو دوباره پاک کردم .
اونایی که درخواست فرند رو گرفتن بازم میبینن درخواست منو یا با حذف اکانتم اتوکاتیک حذف میشه درخواستام ؟
من چطور میتونم از عکسایی که تو کامپیوترم دارم تو لاین بزارم؟ تو موبایل یا تب رو عکسا گزینه ای هس که برای لاینه ولی مال کامپیوتر چجوریه؟
دقیقا کنار گزینه ی شکلک ها یه گزینه هست که وقتی رو کلبک کنید عکس ها و فایل های گوشیت باز میشه و میتونی ارسال کنی
سلام نه نمیشه با کامپیوتر حساب ساخت باید با موبایل اول یه حساب درست کنی که خیلی ساده الو لاین رو روی موبایلت نصب میکنی شمارتو وارد میکنی بقیه موارد هم ساده ست بعد آموزش تصویری رو از خود سایت خوده لاین ببین وفعال کن ایمیل ایدی لاینتو توی لاینی که روی پی سی نصب کردی
بله میبینن درخواست رو ولی با اسم Unknownنقل قول:
برید تو صفحه چت با اون شخص بالای صفحه سمت راست یه علامت به شکل ۷ هست اونو بزنید بعد از داخلش Chat Setting رو انتخاب کنید و بعد گزینه Backup Chat History رو انتخاب کنید و در هر جا که میخواهید save کنید حتی میتونید تو Keep خود لاین save کنیدنقل قول:
چه جوری میشه فهمید طرف مارو بلاک کرده یا هنوز پیغام رو نخونده ؟
ببخشید لاین شما کار میکنه ؟