تشکر اقا معین
از امروز شروع به مطالعه جدی می کنم و با برنامه قلمچی پیش می روم
خیلی ممنون و برایم ارزوی موفقیت کنید:n16:
Printable View
تشکر اقا معین
از امروز شروع به مطالعه جدی می کنم و با برنامه قلمچی پیش می روم
خیلی ممنون و برایم ارزوی موفقیت کنید:n16:
سلام دوستان
اینجا کسی در مورد دانشگاه خوارزمی کرج اطلاعاتی داره؟
می خواستم بدونم برای قبولی تواین دانشگاه حدود رتبم چند باید باشه.
می خوام ببینم چه قد باید درس بخونم:d
به اینجا مراجعه کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دانشگاه و رشته مورد نظرت رو انتخاب کن .:n16:
سلام
برای کنکور تجربی کتاب بانک تست طلایی مبتکران و پیش طوسی گاج برای تست ریاضی کافیه یا خیر؟
ممنون:n16:
با عرض سلام خدمت دوستان ...
همونطوری که میدونید دیگه پرونده کنکور 93 هم بسته شد و بچه های کنکوری اماده کنکور 94 شدن .
یه چند تا توصیه دارم برای همه کنکوری های عزیز + معرفی چند تا کتاب عمومی که بتونید از دروس عمومی نتیجه خوبی رو کسب کنید .
1) اگر احساس میکنید که خودتون میتونید برنامه ریزی مناسبی برای خودتون داشته باشید و در اصل شخصی به خود متکی هستید سعی کنید پس از مطالعه دروس در روزای اول ببنید در چه درسی ضعیف و در چه درسی قوی و متوسط هستید ... طبق برسی هایی که انجام دادید برای خودتون برنامه ریزی کنید . و سعی کنید برنامه مطالعاتیتون رو بنویسید و در اتاقتون نصب کنید و طبق اون پیش برید نه اینکه هر روز هر چیزی که عشقتون کشید رو بردارید و بخونید ... چرا که در این صورت نمیتونید نتیجه مطلوبی بگیرید.
2) در صورتی که احساس میکنید سر در گم هستید ونمیدونید از کجا شروع کنید و... در یکی از آزمون های ازمایشی اسم بنویسید و طبق برنامه اون پیش برید مثل گزینه دو ؛ سنجش یا قلم چی ...
3) اگر درآزمون ها اسم نوشتید و باز هم نتونستید خودتو رو با برنامشون هماهنگ کنید حتما به مشاور تحصیلی مجرب و متخصص سری بزنید تا براتون برنامه ی مطالعاتی تنظیم کنه . و طبق اون پیش برید .
4) حتما در آزمون های آزمایشی شرکت کنید به خصوص آزمون های جامع سنجش هر سه مرحلش رو را که هم جامعه آماری بالایی داره و هم تیپ سوالاتش به کنکور نزدیک تر هست تا آزمون های دیگه , رتبه کنکورتون تقریبا یه چیزی بین سه مرحله جامع سنجش میشه ... رتبه من با آخرین مرحله سنجش فقط حدود 10 تا تفاوت داشت .:n06:
5) توجه داشته باشید در صوتی که درصد یه درس رو در آزمون ازمایشی بالا زدید به معنی قوی بودن حتمی شما در اون درس نیست و اینکه دیگه اون درس رو از فهرست مطالعاتیتون حذف یا کمرنگ کنید * (مثلا میانگین درس علوم اجتماعی بنده در ازمون سنجش 70تا 80 درصد بود که در کنکور به 53 درصد تنزل پیدا کرد. چرا که این اشتباه رو کردم که کمی این درس رو کمترخوندم بعد از ازمونا و سوالات کنکور هم سخت بودن.
6) همواره توجه داشته باشید که سوالات کنکور مفهومی هست ... یعنی اینکه در برخی دروس حتما به دنبال عین متن کتاب نباشید بلکه باید درس مورد نظر رو خوب درک کرده و به اون مسلط باشید چرا که بسیاری از مفاهیم مصادیق خارج از کتاب دارن که معمولا در کنکور از اون ها استفاده میشه مثل درس فلسفه و منطق در رشته انسانی که میانیگن درصد اون توی تاپ ترین داوطلبا یه چیزی بین 40 تا 50 درصده . و یا درس ادبیات و زبان فارسی .. که از ابیات خارج از کتاب در بخش قرابت استفاده میشه . و همچنین ارایه های ادبیات .
معرفی منابع مطالعاتی برای دروس عمومی :
ادبیات و زبان فارسی :
برای ادبیات میتونید از کتابای محوری گاج استفاده کنید چون که دیگه به نظرم میاد لقمه رو علاوه بر جویدن هضم هم کرده و کافی هست شما بخریدش و مطالعش کنید .( ... ساده نویسی متن های دشوار به ساده ترین زبان ممکن ... اشاره به کلمات دشوار املایی ... اشاره به قرابت اشعار با ابیات خارج از کتاب ... توضیح مفهوم ابیات ... معنی کلمه به کلمه کلمات ... اشاره به نکات دستوری... و ... ) همچنین این کتاب ها تست های کنکور سراسری و کنکور های آزمایشی رو هم در خودشون دارن .
برای زبان فارسی باز هم توصیه من همون محوری گاج ( محمد رضا ملک محمدی هست)
کتاب هفت خوان زیان فارسی خیلی سبز رو توصیه نمیکنم و از خریدنش پشیمونم چرا که توضیح بیش از اندازه و ... و همچنین اموزش نکته به نکته ای و ...کلا یه خورده باعث اذیت میشه و اینکه یه جوری حالت تست و اموزش رو با هم داره ... یعنی اول تست بزنید و بعد برید نکته اموزشی رو بخونید که بیشتر به بی علاقگی نسبت به زبان فارسی می انجامه ... نه تثبیت مطلب.
برای بخش املا و معنی واژه بهترین و باز هم میگم بهترین منبع خود کتاب هست برای املا خوندن کلمات املایی کتاب زبان فارسی بسیار کمک کننده هست. باز هم برای املا خیلی سبز رو به هیچ عنوان توصیه نمیکنم چرا که یه بخشی که دو تا سوال ازش میاد و از روی کتاب درسی میشه بهترین نتیجه رو گرفت نیای به خوندن متن های کلیله و دمنه و سیاست نامه و ... نیست .
باری تاریخ ادبیات بازهم کتاب درسی میتونه بهترین منبع باشه اما برای کسانی که میخوان یه جا تاریخ ادبیات رو داشته باشن توصیه میکنم که کتاب اخر ادبیات فارسی مهر و ماه رو بخرن هم تاریخ ادبیات داره هم املا و هم زبان فارسی و ... که برای مرور در روز های آخر به شدت توصیه اش میکنم .( از لحاظ قیمتی هم خیلی با صرفه تر از دیگر کتاب ها هست)
عربی
با توجه به این که رشتم انسانی بود کتابای عربی زیادی خریدم از گاج گرفته تا نشر الگو و فوت فن و عربی جامع خیلی سبز ... و عرببی پیش دانشگاهی گاج و ...
اما برای عربی عمومی : عربی جامع خیلی سبز نوشته خانو غزال موسوی خصوصیات همه این کتابا رو با هم داره به علاوه اینکه بهتر هم هست!... از اموزش مفاهیم دوره راهنمایی گرفته تا درک مطلب و نکات ترجمه و ... یعنی اگر از الان اون رو شروع کنید حتی اگر عربیتون صفر هم باشه اگر با دقت بخونیدش مطمئن باشید بالای 70 درصد عربی میزنید .
اما نکته بسیار حایز اهمیت این هست که باید معنی متن های کتاب رو کاملا بلد باشید چرا که برخی از مفاهیم قواعد مستقیما با معنی در ارتباطه مثل حال و تمیز و و تشخیص خبر و... میشه از کتابایی مثل منتشران و ... استفاده کرد با ارزون ترین قیمت.
دینی :
من خیلی سبز داشتم توصیه اش نمیکنم ....به نظرم نشر الگو و گاج مناسب تر باشه ( نداشتمشون)
زبان :
خبری ندارم .
...........
دوستان همواره به بحث مدیریت زمان واقف باشید ....
نتیجه کنکور من :
با ارزوی موفقیت برای تمامی کسانی که در راه علم و دانش از تلاشی فروگذار نخواهند کرد .
سلام دوستان
من امسال کنکور تجربی دادم .اما می خوام یکسال بمونم. می خواستم بدونم چه کتابهای عوض شده؟؟؟؟
:n30:
دوستان یه راهنمایی ازتون می خواستم.
من واقعا از درس شیمی بیزارم یعنی به قدری ازش بدم می یاد که واقعا نمی تونم تحملش کنم.
سوالم اینه که اگه بخوام خودم بخونم یعنی کلاس نرم براش شما پیشنهاد می کنید که کدوم مبحث رو بخونم؟
یعنی بخشی که اسونه و سریع می شه یادش گرفت.
ترجیح می دم حفظی باشه.
رشتم ریاضیه.
در حدی که بشه 20 30 درصد تو کنکور زد.
کتاب هم شنیدم مبتکران خوبه.
با این روحیه ... نمیتونی بخونی .!نقل قول:
من عربیم زیر صفر بود در حدی که اوایل پیش خودم میگفتم که فقط یه طوری باشه که منفی نزنم! و اصلا نمیزنم! اما دیدم برای زیر گروه یک ضریبش 4 هست و نزدنش یعنی امید به رشته های زیر گروه یک هیچی .... شروع کردم طوری که یکی از درصدای خوبم توی کنکور عربی بود چه عمومی و چه اختصاصی ...
شیمی درس مهمی هست برای بچه های ریاضی سعی کن مشکلت رو حل کنی و نه اینکه از الان که تا کنکور یه سال وقت هست شیمی رو حذف کنی... چون با این روند سوالا اگر به صورت عالی هم بخونی 50 درصد بزنی خوب زدی ... اون طوری که شما میخوای بخونی نمیتونی 10 درصد هم بزنی چه برسه به 30 درصد ...
توی تایپک کتابای کمک آموزشی یه نگاهی بندازی بد نیست ... کتابای خوبی رو معرفی کردن بچه ها ... نظر غالب بچه ها هم برای شیمی مبتکران و خیلی سبز بوده ... اما بهتره که دوستان دیگه راهنماییت کنن در زمینه شیمی .:n16:
یعنی می خوای بگی اگه نخونم خیلی ضرر می کنم؟؟ :(نقل قول:
چون واقعا نمی تونم درکش کنم.
درسای دیگه رو بالا بزنم چی؟
زبان رو بالا 90 می زنم ولی فک کنم زیاد تاثیری نداشته باشه:(
دینی رو هم که همه بالا می زنن :|
ادبیات و زبان فارسی رو هم فک کنم بتونم 60 70 بزنم
فیزیک و ریاضی رو هم می خوام هر جوری شده 40 50 رو بزنم.نمی دونم خوبه یا نه...
هدفم هم دانشگاه خوارزمی کرج رشته مکانیکه:)
دوست عزیز این درصدایی که میگین به این راحتی بدست نمیان !!!! این طور تخمین زدن قبل از اینکه آزمون بدید یخورده گمراه کننده هست . راستش توی این داستان هیچی از قبل نوشته نشده و نمیشه به طور قاطع قضاوت کرد . شاید سوالات درس های مورد نظر شما بسیار دشوار باشن و یا برعکس مثلا از شیمی سوالات ساده ای بدن که درصد همه بالا بره . واست مثال میزنم : من سال 92 زبان تجربی رو 100 زدم ولی سال 93 شدم 80 و سه تا غلط داشتم . خیلی هم مسلط بودم حتی زبان تخصصی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع رو امسال 70 زدم . پس نمیشه به راحتی گفت من فلان درس رو بالا میزنم . همیشه اتفاقات غیر منتظره ممکنه بوجود بیاد .نقل قول:
راستش همونطور که دوستمون گفتن بهتره همه درس ها رو دوست داشته باشی !!! به این فکر کن که خوندن اونا تو رو به هدفت میرسونه اونوقت خوندنش راحت تر میشه . . .
موفق باشی .