نتيجه عجيب بفرستن گيريم 1% نتيجتا بشه نزديك 20 هزارنفر كه اين نتيجه شماهم توش گم ميشه مگر اين كه دقيق درست از آب دربياد كه احتمالشنقل قول:
فقط از احتمال برخورد ماه و خورشيد بيشتر است!:n09:
Printable View
نتيجه عجيب بفرستن گيريم 1% نتيجتا بشه نزديك 20 هزارنفر كه اين نتيجه شماهم توش گم ميشه مگر اين كه دقيق درست از آب دربياد كه احتمالشنقل قول:
فقط از احتمال برخورد ماه و خورشيد بيشتر است!:n09:
نتیجه اسپانیا - هلند از احتمال برخورد خورشید و ماه بیشتر نبود؟نقل قول:
دیشب که بیدار نبودم و زیرنویس رو ندیده بودم...
الان 31 فرستام ... فکر میکردم عد اول برای سوئیسه ...
دیدم نه منظورمو برعکس رسوندم ...
خلاصه 3-1 بنفع اکوادور شد...
حالا معلوم نیست چی بشه باز... :n03:
دیشب جاودانی اومد یک تیکه به صدر بندازه :n02:
گفتش ایتالیا از 1982 تا 2006 24 سال طول کشید تا دوباره قهرمان بشه ، شما فکر میکنید با توجه به وضعیت اقتصادیش اگر این اتفاق دوباره بیفته (یعنی فاصله بین سالهای قهرمانی زیاد بشه) برای ایتالیا بد نمیشه ؟ (مثل اینکه صدر به وضعیت اقتصادی کشورها خیلی گیر میده اینم به این خاطر تیکه انداخته) :n09:
بعد صدر اعصابش خورد شده بود اخم کرد گفت : تصور نمیکنم وضعیت اقتصادی ربطی به این مساله داشته باشه و بطور خیلی ضایعی جاودانی رو قهوه ای کرد... :n02:
باز یک صحنه دیگه صدر یک سوال از فردوسی پور کرد: نمیدونم فلان بازیکن یک بازی ملی داشته آیا ؟!
فردوسی پور گفت بله و داشت میگفت 1 بازی ملی برابر تیم... که یه هو صدر پرید وسط حرفش دیگه نذاشت ادامه بده (کلا تو برنامشون به کارشناسا زیاد وقت نمیدن حرف بزنند و صدر فکر کنم سر همین مساله قاطی کرده بود:n02:)
صدر که همیشه عاشق سینه چاک انگلیس بود دیشب نمیدونم چطور طرفدار ایتالیا شده بود
همیشه ترتیب بصورت حروف الفبای فارسی هستنقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
میتونی تصحیحش کنینقل قول:
این دفعه 13 رو بفرست
امکان ویرایش هست......دوباره نتیجه رو بفرست درست میشه.نقل قول:
خلاصه 3-1 بنفع اکوادور شد...
یه بار دیگه اس بده بنویس 13 نظر تغییر میکنه به 3-1 سوئیس!نقل قول:
اگه برای بازی امشب سوئیس و اکوادور رو جابجا فرستادی که میتونی عوض کنی!!! ( قبلیه پاک میشه و جدید جایگزین میشه )نقل قول:
.
.اگه پستم رو توی صفحه قبل ( صفحه 16 ) خونده باشی می فهمی که چه کلاهی سر من رفت...
برای اولین بار نتیجه رو درست پیش بینی کردم و دلم خوش بود که 10 امتیاز گرفتم ولی صبحش که اس ام اس او رو دیدم، فهمیدم به جای 12، 21 فرستاده بودم.:n30:
خلاصه 10 امتیاز رو با 2 امتیاز عوض کردم.
دوستان ، عزیزان و هموطنان گرامی
ریلکس ، ریلکس ، ریلکس تر .... :n02:
ببیند مخابرات انقدر از پیام های شما پول درمیاره .....که یک 10 هزارمش رو به شما به عنوان جایزه میده ....
و همچنین به برنامه بیست چهارده هم پول میدن برای تحریک مردم برای ارسال اس ام اس .
یک جا هم سوتی دادند . " عادل گفت که بازی های 5 صبح رو باید بیدار باشید و بین 2.30 تا 5.30 صبح اس ام اس بدین . رضا جادوانی هم لبخندی زد و گفت خطاب به عادل چقدر شما به فکر بینندگانید "