داداش نظرت محترمه اما واقعا گزارش خیابانی و علیفر , سیانکی و احمدی و...براتون لذت بخشه؟:n04: به شخصه اگه گزارشگر ا عادل یا مزدک باشن از تلویزیون ایران میبینم..نقل قول:
داداش نظرت محترمه اما واقعا گزارش خیابانی و علیفر , سیانکی و احمدی و...براتون لذت بخشه؟:n04: به شخصه اگه گزارشگر ا عادل یا مزدک باشن از تلویزیون ایران میبینم..نقل قول:
20:30نقل قول:
23:30
00:30
02:30
اون ESPN ها که کدگذاری شدن... با cccam میگید باز کنیم اونا رو؟نقل قول:
به نظرم تو free ها بهترین جهت ترکست باشه. به احتمال زیاد TRT HD مراسم افتتاحیه رو پخش کنه. المپیک که اینطور بود.
هاتبرد هم که امیدی بهش نداشته باشید تعطیله کلا تو جام جهانی.
عادل که خوبه و شما هم موافقینقل قول:
حسی که من به مزدک دارم = :n21: ، خیلی جانبدارانه گزارش میکنه ! طرفدار اسپانیاست... کلا" آدم مزخرفیه ... اون برنامه ی آقای گزارشگر هم (من نگاه نمیکردم فقط چند صحنه بطور اتفاقی دیدم) خیلی مغرور بود و شخصیت مزخرفی داشت ! :n29:
در مورد خیابانی من نظرم با سایر دوستان مطابق نیست ! :دی مگه چیه ؟ دستشم درد نکنه دل این ملت غم زده رو شاد میکنه ! :) . (ضمنا ایشون برای بازیایی ملی مناسبترین گزارشگر هستش ، لامصب عرق ملی هم داره عاغا جواد ! :دی )
سرهنگ و ... هم نظر خاصی در موردشون ندارم ...
وقتي ياد تورنمتاي بزرگ ميافتم و تلوزيون خودمون! يه جوري ميشم:n03: درسته فردوسي پور تنها گزارشگر قابل تحمل هست بازي تيم ملي با گزارش عادل ارجح تر است خصوصا ترك ها هم طرفدار بوسني هستن:)) ولي بازم اصلا دوست
ندارم شخصا جام جهاني رو از پنجره صدا وسيما ببينم!:n21: اون حس و اون هيجان و شور تاريخي رو كلا زهرمارمون ميكنن و خنثي ميشه ! اميدوارم trt مجاني باشه وگرنه بدبخت شديم رفت!:n27:
جالبه گزارش عادلو 100 درصد مردم می پسندند:n02:
من میخوام بگم بیان یه استارمکس ایکس 50 نصب کنن
بگم کدوم سمت بزاره که بتونم بازیارو با کیفیت فول و گزارش انگلیسی ببینم
رایگان بودنش مهم نیست چون شیرینگ دارذه گویا
چه شبکه ای؟
می خوای خیالت راحت باشه هاتبرد +ترکستنقل قول:
در ضمن زیاد روی اکانت روی ریسیورها حساب نکن ...سی سی کم بگیرید بهتره....
من خودم بیشتر از 6 ماهه که استارمکس x100 گرفتم و همه کانالهای ورزشی رو بدون مشکل و فریز باز کرده . مشکلی از بابت اکانت یک ساله دستگاه وجود نداره .
به غیر از جهت هاتبرد و ترکست , اگر بدر رو هم بتونین بگیرین ضرر نکردین و از Beinsport هم میتونین بازی ها رو دنبال کنین .
بین اسپورت ها 2014/06/01 به طور کامل از شیرینگ خارج میشوند(طبق زیرنویس خود شبکه)نقل قول: