فقط ی سری بازی ها کوچیک ممکنه کرایه شده باشن مثلا برای یک ماه مثل بازی out last بازب های بزرگ کرایه نمیشن
فقط ب یک نفر میفروشن چون اکانت خودش صاحب داره
در حقیقت بس از دریافت یوز و پس اکانت طرف میریم سایت سونی و طرف رو از روی کنسول خودش دی اکتیو میکنم (این کار فقط هر ۶ ماه یک بار امکان پذیر است )و بلافاصله اکانت طرف رو روی کنسول خودمون اکتیو میکنم و بازی هاش رو دانلود میکنیم و روی اکانت خودمون بازی میکنم اگر روی اکانت طرف بازی کنیم طرف میفهمه و ...
حالا اگر اون طرف کلا کنسولش ب نت وصل باشه متوجه چیزی نمیشه و خیلی راحت ما بازی میکنم اگر مثل ما نتش داغون باشه وقتی کنسول رو روشن کنه میبینه بازی هاش قفل شده میره ب سونی میگخ سونی اکانتش رو دی اکتو میکنه دوباره و بازی های ما قفل میشن
البته ی سری دیسک فروش کلاش این شایع رو را انداختن که کنسول بن میشه که همش بی اساسه چون اگر اینجوری بود کنسول من الان می بایس منفجر میشد!:n19:
نمیخوام از این روش دفاع کنم ولی من یکی تو کتم نمیره واسه ی بازی ۲۰۰ پول بدم دس دو هم که باید خیلی منتظر افت قیمت باشی فروش بازی هم ضررش زیاده و دردسر داره
جالبه که بدونید توی خارج مثلا امریکا ی شخص در کمترین حالت ممکن حدود۴میلون ما است ب عبارتی هر بازی واسه اونا پول ی فال سر چهار راهی هست!!!!