باسلام و خسته نباشید
قصد خرید لباسشویی و یچال را دارم
دز بیین یخچال ها بین سامسونگ و ال جی دو دلم
بین لباسشویی بوش ۹کیلویی و سامسونگ ۱۲کیلویی
بوش بخواطر کیفیت و سامسونگ بخاطر حجم بالا(که من علاقه زیادی به حجم بالا دارم )
لطفا راهنمایی کنید
Printable View
باسلام و خسته نباشید
قصد خرید لباسشویی و یچال را دارم
دز بیین یخچال ها بین سامسونگ و ال جی دو دلم
بین لباسشویی بوش ۹کیلویی و سامسونگ ۱۲کیلویی
بوش بخواطر کیفیت و سامسونگ بخاطر حجم بالا(که من علاقه زیادی به حجم بالا دارم )
لطفا راهنمایی کنید
سلام. میخوام یخچال دوقلو بگیرم ولی تو مدلش موندم،قیمت هم اصلا مهم نیست فقط میخوام چندسال بدون دردسر ازش استفاده کنم.نظرتون چیه؟
سلام و خسته نباشيد من برای خرید جهیزیه دیروز این اقلام و گرفتم اما الان پشيمونم که چرا خارجی نگرفتم آل حی و سامسونگ... اصلا مارک اسنوا خوبه یا نه
یخچال فريزر 280 فريزر پایین 3 تومن
گاز فردا اسنوا1550
لباسشویی 840 هشت کیلویی 2100
لطفا سریع راهنماییم کنید که اگه دیر نشده پس بدم ممنونم یا با این پول اصلا چی بخرم بهتره
پشیمونی چرا ؟! سال 84 یه لباسشویی اسنوا گرفتیم پارسال یه ایراد پیدا کرد زنگ زدیم خدمات بعد چندساعت اومد تعمیرکرد و رفت . خدمات اسنوا واقعا عالیه کارکردشم خوبه نگران نباشیدنقل قول:
سلام. خسته نباشید من برای جهیزیه یخچال دوو 660 رو میخوام بگیرم
نظرتون راجع بهش چیه؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
بزرگترین سایز یخچال های ساید بای ساید چنده؟هرکدوم که من تو خونه دوست و آشنا دیدم ظرقیت یخچال و فریزرش با هم اندازه یه بخچال بوده و به هیچ وجه نیاز یه خانواده 4 نفره ی پرمصرف رو برطرف نمیکنه
خسته نباشید،
برای یک خانواده 5 نفره آیا ماشین لباسشویی 8 کیلویی اسنوا کافیه؟ (گرچه خیلی کم پیدا میشه اونطور که گشتم فروشگاه ها رو)
آیا خدمات و کیفیتش راضی کننده هست در حال حاضر؟
دوست عزیز سلام ببخشید میخواستم یخچال فریزر بگیرم 2تا برند دیدم هایر و تکنو گاز به نظر شما از نظر کیفیت و دوام کدوم بهتره....مرسی:n16:
سلام
مي خوام يخچال فريزر بخرم.بين دو مدل B2014PW و BF-214PW الجي موندم. نمي دونم کدومش بهتره کسي تجربه اين دو مدل رو داره.
بدنش زنگ نميزنه؟ صدا و مصرف برق موتورش چطور؟در کل راضي هستين؟
لطفا کمک کنید.
سلام ... میخواستم بدونم لباسشویی بین اسنوا و دوو کدوم در کل کیفیت بهتری دارند؟
مدل مورد نظرم تو اسنوا SNOWA OCTA-SWM-840 - 8kg هست که فکر میکنم بهترین مدل این شرکته. تو همین رنج قیمت یعنی حدود 2تومن دوو چطور هست مدل هاش؟