دوستان هرکی اپدیت PES 2014 Patch101 رو نصب کرده بیاد یه کمکی کنه ما رو مشکلش اینه وقتی میزنم نصب بشه این ارور رو میده :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان هرکی اپدیت PES 2014 Patch101 رو نصب کرده بیاد یه کمکی کنه ما رو مشکلش اینه وقتی میزنم نصب بشه این ارور رو میده :n03:
پرسیدم به من میگه باید dlc رو نصب کنی ها یکی نیست بگه اول باید این نصب باشه بعد dlc
نقل قول:
:n02: خودم کشف کرذم بگو اشتباه کجا بود باید پچ رو روی خود لانچر بازی که کرک نشده نصب کنیدکافیه فایل اصلی و اجرایی بدون کرک pes2014 رو کپی کنید داخل پوشه بازی و بعد اپدیت رو بزنید نصب بشه و بعد بازی رو دوباره با کرک جدید کرک کنید ولی زیاد تغییراتی ندیدم بیشتر واسه قسمت اکانت بازی واسه یوزر و پسورد انلاین و سرور اضافه شد به بازی این dlc انگار مخصوص برای انلاین بازها بود :n01:
اینا جدید اومد با این DLC
اوه کی حال داره بزار با پچ pesedit میگیریم دیگه
شما پپدیت کارت گرافیکیت نصب نیست!نقل قول:
نصب کن حتما درست میشه
اونائی که با لب تاپ بازی میکنن حواسشون باشه روی گرافیک اصلی و قدرتی موقع بازی سویچ کنن تا لگ و افت فریم نداشته باشن :n01:
دوستان سیستم من کمی پایینه و بازی کند اجرا میشه باید چکار کنم این سیستممه VGA 1 G Geforse 9500 Ram 2 G CPU Amd Athlon 64 X2 Dual 4000 + , 2.10Gh تنظیماتم هم روی Quality Low Resolution 640 * 480 4:3 Full Screen
این سوال منم هست. کسی نیست جواب بده ؟ ایا اینجا کسی تونسته با ویندوز XP بزای رو اجرا کنه ؟نقل قول:
سلام دوبارهنقل قول:
من هنوز همین مشکل را دارم ولی الان یک چیز دیگه هم متوجه شدم !
تو PES2013 وقتی دکمه ESC روی کیبورد رو میزدی استارت در نظر میگرفت و حرکات نمایشی رو رد میکرد ولی تو این بازی نمیشه و نمیشه گل های زده رو رد کرد! و باید حتما کلید v رو فشار بدهیم!
برای شما هم اینجوریه ؟
میشه راهنمایی کنید
با نصب اخرین ورژن گرافیک هم درست نشده همه این راه ها رو انجام دادمنقل قول:
دوست عزیز اگر سوئیچ میشد که دیگه مشکلی نبود.همین که سوئیچ نمیشه روس عصاب رفتهنقل قول: