من از این مدل دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
creative ep 570
خوبه :31:
Printable View
من از این مدل دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
creative ep 570
خوبه :31:
اگه به کارای سن هایزر دسترسی داری ، mx70 , mx75 و mx80 مدلهای بسیار مناسب ورزشی هستن ... من شک دارم چیزی از اینا گیر بیاری ایران .. ایشالا که اشتباه کرده باشم !نقل قول:
اگه بخوای از ایران بگیری ، شما در بهترین حالت بتونی یه هدفونی بگیری که از روی سرت نیفته ! ... حالا با هر مارکی ، چند تنوع در اینجا بسیار پایینه و این تابستون همه بسیار بدتر شده تا اونجایی که من پرسیدم !
//
مسلمه که هدفون بیسیم ، دست و بال شما رو آزادتر خواهد گذاشت ... اما خب کیفیت صدا پایین تر خواهد بود .. این بحث سلیقه اس ..
ممنون از اقای سیمور و بقیه بچه ها که راهنمایی کردن من تصمیم خودمو گرفتم و با توجه به خوندن تمام صفحات این تاپیک و پرس جو یکی از دو مدل PX100 یا PX200 رو میگیرم و اگه هم شد بیخیال گوش دادن اهنگ در حین دویدن میشم (البته فکر نکنم مشکل زیادی پیش بیاد)
به هر حال دوستان اگه قیمت دارن قیمت این دو مدل رو بگن و اگه تونستین بگید کدومشون بهتره یعنی یه جورایی مزیتهاشون رو نسبت بهم بفرمایید. ( خودم شخصا از px200 بیشتر خوشم اومده)
یه سوال هم داشتم اینکه این دو مدل خوب و راحت رو سر و گوشها کیپ میشن و اذیت نمیکنن که ؟
و محکم رو سر میشینن که با تکون (در حین دویدن) نیفتن؟
من میترسم که روی گوش خوب کیپ نشه و روی سر تکون بخوره و ازاد باشه چون گوشی های این دو مدل زیاد بزرگ نیستن
اگه review یا بررسی دارین ممنون میشم لینک بدین.
TANK YOU
امیدوارم قبل از خرید اینو بخونی
به هیچ وجه سراغ px200 نرو!
من وقتی رفتم بازار که px100 بخرم طرف بهم گفت px200 بگیر صداش عینه px100 ه در عوض به جای ابر روی گوشی چرم داره و دوامش بهتره.
منم اعتماد کردم و کلی ام پوله اضافه دادم 200 رو گرفتم وقتی اومدم خونه و صداشو شنیدم با تمام خستگی از کرج دوباره راه افتادم سمت تهران و 200 رو پس دادم 100 گرفتم!
به هیچ وجه به حرف فروشنده اعتماد نکنی یه موقع که تنها چیزی که توی سرشون میگذره پول و سود خودشونه!
اگه صدای توپ میخوای 100 رو بگیر اصلا هم فکر نکنی 200 چون عددش بالاتره مدل ارتقا یافته ی 100 هست
200 فرقش اینه که close هست و اصلا صداش خوب نیست.
اگه تو این سبک خواستی بازم بیشتر خرج کنی بورو سراغ HD238 هر چند که جدیده و ایران بعیده باشه ضمن این که px100 هم ارزونه هم صداش عالیه.
به نظر من px100 بگیر.
راستی اگه زحمتی نیست رفتی بازار آمار HD238 رو برای من بگیر که هست یا نه و چنده.
مرسی
یه چیزیرم بگم الان یادم اومد
اگه تو فروشگاه تست صدا از px100 گرفتی ممکنه نا امید بشی ، این به خاطر اینه که باید یه 30 40 ساعت burn in بشه هدفون تا صداش خوب بشه البته اگه با pink noise اینکارو بکنی نتیجه بهتر رو تو زمان کوتاه تر میگیری.
دمت گرم خوب شد گفتی چون در شرف گرفتن بودم.
من الان تهران که نیستم هیچ هنوز اصفهان هم نرفتم که برم بازار ببینم قیمتا چنده چون قرار بود از اصفهان بخرم اگه شما هم قیمتی از این مدل داری بگی ممنون میشم راستی قیمت px100 چنده؟
نمایندگی سن هایزر شماره تلفنش چنده اگه تهران هست؟
حالا باید برم دنبال یه مدل دیگه اخه کلی گشتم px200 رو پیدا کردم گفتم دیگه اینو میگم از تهران بگیرن واسم حالا دوباره باید هدفونا رو زیر و رو کنم...
HD238 بعید میدونم تو خارج هم باشه. چه برسه به ایران.
چرا هستش، من دیدم که بچه ها خریدن و ریویو هم نوشتن واسش!
آره. ظاهرا هست. من هم الان رفتم سایت سنهایزر امریکا قیمت زده بود 140 دلار.
نقل قول:
والا من شماره ی نمایندگی جمهوری رو داشتم ، یه بار زنگ زدم آمار HD238 رو بگیرم طرف گفت اشتباهه!
شاید خط رو خط بوده ولی من دیگه روم نشد زنگ بزنم.
اما PX100 رو رفیقم چند وقت پیش قیمت کرده بود 65 منم خودم چند سال پیش از پایتخت!!!!!!!!!!!! گرفتم 87 تومن.
راستی اون ear-phone هایی که سیمور جان گفت هم هست تو بازار ولی صداش در مقایسه با px100 قابل مقایسه نیست به هر حال px100 جمجمه رو به شکل فیزیکی میلرزونه که earphone ها نمیتونن این کارو بکنن. من از earphone ها mx55 vc رو دارم و صداش تعریف نداره ضمن این که راحتیه px100 صد برابر بهتره.
earphone های زنهایسر سایزشون بزرگه و توی گوش که میزاری بعد از 20 دقیقه گوشت درد میگیره و بعد از 1 ساعت قابل تحمل نیست اما px100 رو میتونی هر چند ساعت که میخوای رو سرت بزاری و اصلا خودشو احساس نمیکنی فقط صداشو میشنوی.